kisiel__94 5 Napisano 2 Kwiecień 2010 platforme wybraliscie? tak... i co dalej zamiast dawać taką odpowiedz "platforme wybraliscie?" już mógłbyś odpowiedzieć na nasze pytanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 2 Kwiecień 2010 (edytowane) News and updates * Stats graphics / sigs are in progress. * 3/28: Dogtags are added to the BFBC2 Player stats * 3/22: JSON API for pulling stats is online * 3/22: PC Stats Search problems fixed * XBOX360 and PS3 Player search is currently not working. But players getting found by dogtags. wystarczy newsa przeczytac :P Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez quach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 2 Kwiecień 2010 wystarczy newsa przeczytac :P ... nic nie rozumiem co tam pisze (nie umiem angielskiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 2 Kwiecień 2010 * XBOX360 and PS3 Player search is currently not working. znaczy to tyle, ze wyszukiwanie graczy z xboxa i ps3 obecnie nie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 2 Kwiecień 2010 (edytowane) Jednak BC2 daje radości na maxa!!! Wczoraj bylismy swiadkami wybuchu entuzjazmu kiedy jeden z kolegów odkrył zastosowanie tracera!!! Ileż miał radości!!!" Ten helikopter to zaznaczyłem i potem tak go scigała rakieta że huuuu!!!" Aż miło było słuchać jak dzielił się swoimi emocjami!!!! Pozdrawiam Go serdecznie.... Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez Marqus_Pirx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 3 Kwiecień 2010 Ja wczoraj zrobiłem oznakowałem tracerem przeciwnika. To nie był czołg tylko najnormalniejsza piechota :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stranglerdave 0 Napisano 3 Kwiecień 2010 Jeżeli trafisz kogoś z piechoty z tracera to go nie oznaczasz, tylko zabijasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 3 Kwiecień 2010 Jeżeli trafisz kogoś z piechoty z tracera to go nie oznaczasz, tylko zabijasz. Ta... to by było coś zabijanie z pistol dartsa piechoty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 3 Kwiecień 2010 Jeżeli trafisz kogoś z piechoty z tracera to go nie oznaczasz, tylko zabijasz. bzdury piszesz. przeciwnik jest oznaczony tak samo jak pojazd i tak samo jak za pojadem leci za nim rakieta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stranglerdave 0 Napisano 3 Kwiecień 2010 Byłem pewny że zabiłem 2 osoby z dartsa. Mozliwe że policzyło mi punkty za oznaczenie, jeżeli tak to sorry za rodzyna ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch_75 8 Napisano 3 Kwiecień 2010 Jeżeli trafisz kogoś z piechoty z tracera to go nie oznaczasz, tylko zabijasz. nawet na hardzie nie da się zabić tracerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napiszę w tym temacie bo po części chodzi mi o broń. Żeby dostać M1 Garand ( chyba to jest ten karabin ? ) trzeba zostać weteranem. Kiedy można wysłać podanie o przyznanie tego statusu ? Mam rank 25, wszystkie klasy odblokowane, brakuje mi kilku pins'ów, mam koło 10 (może więcej ) insignias, assault-wszystkie bronie złote, staram sie zebrać złoto na każdej broni pomijając ' all kits ' bo to zrobie na końcu. Starczy żeby się ubiegać o weterana ? Pozdrawiam Koniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashiro 8 Napisano 5 Kwiecień 2010 Ale dałeś teraz ;d żeby dostać weterana wystarczy zarejestrować grę na stronie ea. Nie trzeba nabijać kitsów i medali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 5 Kwiecień 2010 Nie jestem pewien, ale żeby otrzymać M1 trzeba mieć status weterana minimum "1", czyli posiadanie 2 gier z serii BF. A poza tym to tak jak kolega wyżej, rejestrujesz i gotowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 6 Kwiecień 2010 Napiszę w tym temacie bo po części chodzi mi o broń. Żeby dostać M1 Garand ( chyba to jest ten karabin ? ) trzeba zostać weteranem. Kiedy można wysłać podanie o przyznanie tego statusu ? Mam rank 25, wszystkie klasy odblokowane, brakuje mi kilku pins'ów, mam koło 10 (może więcej ) insignias, assault-wszystkie bronie złote, staram sie zebrać złoto na każdej broni pomijając ' all kits ' bo to zrobie na końcu. Starczy żeby się ubiegać o weterana ? Pozdrawiam Koniu :) Aby otrzymac status weterana musisz miec zarejestrowane minimum dwie gry z serii Battelfield (2 gry = 1 rang veteran). Jesli chcesz otrzymac status veterana nie grajac we wczesniejsze gry to wystarczy, ze sciagniesz darmowa gre Battelfield: Heros, zalozysz konto i zarejestrujesz na battelfieldbadcomany2.com pod zakladka veteran. Jak wejdziesz pod zakladke veteran to automatycznie powinienes miec zarejestrowane Bad Comany 2. Wystarczy juz tylko, ze zarejestrujesz BF: Heros i mozesz cieszyc sie ze statusu veteran, a po odpaleniu BC2 z karabinu M1 Garand ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Myślałem, że Pan który zapytał co to znaczy odwrócona ósemka wygra nagrode miesiąca o najgłupsze pytanie ale widze że Pan Koniu jest również godnym pretendentem. Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez AGArtha Fakt! Ty jesteś Alfą i Omegą w zakładaniu super wątków Panie "Prawdziwy Forumowy Rocon'ie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 6 Kwiecień 2010 Myślałem, że Pan który zapytał co to znaczy odwrócona ósemka wygra nagrode miesiąca o najgłupsze pytanie ale widze że Pan Koniu jest również godnym pretendentem. Poczekam aż Ty czegoś wiedział nie będziesz, przycampie sie jak recon i zaatakuje ! Jeśli mam Bad Company 1 na PS 3 to wystarczy ? Btw Dizzy skąd mogłem wiedzieć, że przyznanie weterana zależy od posiadania 2 gier ? Dla mnie logiczne jest to, że weteran to osoba zasłużona w walce a nie taka która mam 2 gry... A poza tym czy na prawdę to jest to takie śmieszne ? Gratuluje poczucia humoru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 6 Kwiecień 2010 Poczekam aż Ty czegoś wiedział nie będziesz, przycampie sie jak recon i zaatakuje ! Jeśli mam Bad Company 1 na PS 3 to wystarczy ? Btw Dizzy skąd mogłem wiedzieć, że przyznanie weterana zależy od posiadania 2 gier ? Dla mnie logiczne jest to, że weteran to osoba zasłużona w walce a nie taka która mam 2 gry... A poza tym czy na prawdę to jest to takie śmieszne ? Gratuluje poczucia humoru ;) Google Twoim przyjacielem... poza tym bylo walkowane na forum n razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Koniu spoko, nie bierz wszystkiego co ludzie piszą na poważnie, a już nie to co ja piszę... szczerze mówiąc wielu ludzi na tym forum popełnia ten sam błąd. Więc pamiętaj... A tak, autografy rozdaję pomiędzy 18:00-20:00, admini wchodzą bez kolejki. Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Napiszę w tym temacie bo po części chodzi mi o broń. Żeby dostać M1 Garand ( chyba to jest ten karabin ? ) trzeba zostać weteranem. Kiedy można wysłać podanie o przyznanie tego statusu ? Mam rank 25, wszystkie klasy odblokowane, brakuje mi kilku pins'ów, mam koło 10 (może więcej ) insignias, assault-wszystkie bronie złote, staram sie zebrać złoto na każdej broni pomijając ' all kits ' bo to zrobie na końcu. Starczy żeby się ubiegać o weterana ? Pozdrawiam Koniu Przetarłem oczy...czytam raz jeszcze...sprawdzam datę...1 kwiecień????? I jakieś kpiny zamiast odpowiedzieć konkretnie! Koniu z takimi osiągnięciami należy Ci się weteran jak chłopu ziemia! Wysyłaj to podanie- tylko pamietaj ze trzeba uiścić opłatę manipulacyjną i składkę członkowską za rok z góry...to trochę kosztuje!!!! Jeśli jesteś zdecydowany- to numer konta podam Ci na priva...bo tutaj chyba nikt nie chce załatwić weterana podaniem...a szkoda! Jakbyś chciał (za dodatkową opłatą) legitymację członkowską i dyplom na scianę...to smiało pisz!!!!Wtedy dodatkowo dwa zdjęcia... Ufff.... Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez Marqus_Pirx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 6 Kwiecień 2010 Aż się chce brać udział w życiu forum... Serio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Aż się chce brać udział w życiu forum... Serio. SPokojnie, to sa zarty, tylko i wylacznie zarty. Tzw kontrolowana drwina ;) Kazdego to kiedys spotyka, tym razem padlo na Ciebie. Smiej sie z tego zamiast przejmowac. Faktem jest ze mozna czegos nie wiedziec. I masz do tego prawo. Ale sa to tez informacje walkowane 1000x na forum. Zaczelo sie od pytania co oznacza odwrocona ósemka ;) i tak juz polecialo czepianie sie o wszystko. ;) Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 6 Kwiecień 2010 No dobra ale jeśli ja nigdy wcześniej nie odwiedzałem tematu o BC 2 to skąd mogłem znać odpowiedź na pytanie ? A odwrócona ósemka to wiedza ze szkole chyba podstawowej ( albo gimnazjum ? ) a nie coś czego się dowiadujemy poprzez styczność z grami ( nie każdy musi tyle grać ). No ale to nie pierwsze forum na którym jestem użytkownikiem i jak najbardziej wiem, że jest coś takiego jak właśnie takie żarty. Tylko czy jest faktycznie potrzeba wyśmiewania takich błahostek ? Żeby nie było offtopu to spytam jeszcze po ilu złotych gwiazdkach jest platyna na broni ? ( czy takie pytanie też się już pojawiło ?...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) SPokojnie, to sa zarty, tylko i wylacznie zarty. Tzw kontrolowana drwina Kazdego to kiedys spotyka, tym razem padlo na Ciebie. Smiej sie z tego zamiast przejmowac. Faktem jest ze mozna czegos nie wiedziec. I masz do tego prawo. Ale sa to tez informacje walkowane 1000x na forum. Zaczelo sie od pytania co oznacza odwrocona ósemka i tak juz polecialo czepianie sie o wszystko. Zgadza się! Ludzie, którzy (tak jak my) nurzają się w krwi,śmierci,dymiach i kurzu pola bitwy...muszą jakoś odreagować stress!Tym odreagowaniem jest koleżeński śmiech...nie bierz go personalnie do siebie,broń Boże!!! Np. słynny dylemat :"Czy można zabić tracerem?" Ktoś się pytał. Oczywiście że można!!! Trzeba tylko poprawić np. nożem (dla pewności)!!! Snosch, będziesz dziś wieczorem??? Ja zasiadam o 21.00 bo...żona ma dyżur i już tesknię za Waszym towarzystwem!!!! ...a odwrócona ósemka dalej jest ósemką!!!!! Nieskończoność to pozioma ósemka....taki "leżący bałwanek"!!!...oooo,teraz mi się dostanie! Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez Marqus_Pirx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Snosch, będziesz dziś wieczorem??? Ja zasiadam o 21.00 bo...żona ma dyżur i już tesknię za Waszym towarzystwem!!!! ...a odwrócona ósemka dalej jest ósemką!!!!! Nieskończoność to pozioma ósemka....taki "leżący bałwanek"!!!...oooo,teraz mi się dostanie! bede, bede, jakos po 20, jak corka pojdzie spac. @Koniu odwrocona osemka, to byl dowod na to ze nie kazdy powinien miec stycznosc z grami i internetem, a poprostu bardziej skupic sie na nauce. Obsmiane to bylo na forum dosc mocno. Chodzi o to, ze w tym wlasnie watku o BC2 ja sam pisalem chyba ze 3 albo 4 razy o co chodzi w Veteranie. Pisalem nawet poradnik jak go zdobyc. Ale mniejsza o to. Tu bardziej chodzilo o zabawnosc Twojej wypowiedzi o Twoich osiagnieciach w BC2 za ktore oczekiwales Veteran Rank ;). Gdybys pogral troche np ze mna czy Marqus'em, to dopiero zobaczylbys co to jest kontrolowana kolezenska drwina. ;) P.S. Platyne dostajesz za 10 zlotych gwiazdek.... tzn zamiast 10 gwiazdki jest platyna. Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach