Skocz do zawartości
cwir

Klasy, Broń I Ekwipunek

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz odblokować V Alt W (Vehicle Alternative Weapon,PL: Alternatywna broń pojazdu) którą odblokujesz osiągając 10 000punktów pojazdami, jest to ostatnia rzecz do odblokowania dla pojazdów.Wtedy będziesz miał nie tylko działko w UAV, ale inne dodatkowe bronie w czołgach i heli.

Dzięki za konkretną odpowiedź :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna = 1000 kills

Ciekawa teoria, bo ja mialem platyne z M60 w momencie, kiedy na liczniku bylo okolo 860 kills. Na ta chwile mam 962.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa teoria, bo ja mialem platyne z M60 w momencie, kiedy na liczniku bylo okolo 860 kills. Na ta chwile mam 962.

To coś ci musiało zle policzyć bo 1 złota gwiazdka to 100 killi a żeby zdobyć platyne to trzeba mieć 10 złotych gwiazdek. Kilka dni temu miałem platyne z M60 i dzisiaj tak samo z AN-94 i miałem równo 1000 gdy ją zdobywałem.

Chodz w sumie nie dziwie się że coś takiego się stało gdyż grając M1 Grandem zabijajać 25 gości dostałem brązową gwiazdke dla M1A1 Thompsona.

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodz w sumie nie dziwie się że coś takiego się stało gdyż grając M1 Grandem zabijajać 25 gości dostałem brązową gwiazdke dla M1A1 Thompsona.

Grając M1A1 Thompson nie dostaneisz nic. Tak jakbys wogole nie uzywal tej broni ... No chyba ze zalicza fragi do innej broni, ale tego juz nie sledzilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grając M1A1 Thompson nie dostaneisz nic. Tak jakbys wogole nie uzywal tej broni ... No chyba ze zalicza fragi do innej broni, ale tego juz nie sledzilem.

722945.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To coś ci musiało zle policzyć bo 1 złota gwiazdka to 100 killi a żeby zdobyć platyne to trzeba mieć 10 złotych gwiazdek. Kilka dni temu miałem platyne z M60 i dzisiaj tak samo z AN-94 i miałem równo 1000 gdy ją zdobywałem.

prosze bardzo

http://bfbcs.com/stats_ps3/snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M60 LMG 17h 11m 04s 962 279 61 887 7 608 12.29 %

Niech ktoś łaskawie połata tę grę bo czuję się dyskryminowany.

http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/DizzY-WolF

Zobacz się na staty AN-94. 831 killów - 8 złotych gwiazdek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi platynka w aks-74u krinkov wpadła równo po 1000 fragu. Dice mogłoby się wziąć do roboty, bo drobnych bugów jest co niemiara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, bugów masa, niech najpierw załatają grę a później się biorą za DLC!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, w ogóle te gwiazdki złote mi nieregularnie wpadały, raz za 70, raz za 100, raz za 85 kills...Różnie bywało, ciekawe czy tak samo będzie w zdobywaniu platynki czołgiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, w ogóle te gwiazdki złote mi nieregularnie wpadały, raz za 70, raz za 100, raz za 85 kills...Różnie bywało, ciekawe czy tak samo będzie w zdobywaniu platynki czołgiem.

[/

dostaniesz platyne dla wszystkich ciezkich pojazdow opancerzonych bo tu sumuje liczbe zabitych kazdym pojazdem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, miałem napisać "czołgami" a nie "czołgiem".

A co do łodzi... póki co to porażka, ja się ich dopatrzyłem póki co tylko na Isla w RUSH i Laguna Presa w Conquest...ale żeby kogoś zabić z nich to ciężko, a o tej z motorówki to już nie wspomnę, bo to tak jak bym siedział w centrum zasięgu snajperów, nie mógł się ruszyć i nawet kucnąć czy wstać...Może nowe mapki będą mogły wspierać te łódki bo ciężko będzie. Tak samo z tym Anti Air (ta broń stacjonarna)- póki co widziałem ją tylko w Conquest na tej mapce gdzie są te wraki statku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobna lipa z pojazdami lekkimi bedzie tez ciezko kogokolwiek z tego zalatwic bo wypada zaraz jakis inzynier i jest po frytkach^^ a dzialko przeciwlotnicze jest tez w port valdez tylko jest mobilne bo na pojezdzie zamontowane a tak to sobie nie przypominam by gdzies bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mobilne to jest w każdym BMD-BAKCHA AA(Anti-Air), którego jest pełno w grze. A co do tych lekkich to fakt, najłatwiej się zabija tym hummerem jakby w Arice na Rush, bo jest tam ich dużo, przynajmniej na początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano wczoraj, 07:39

View PostUżytkownik panmistrz dnia 27 marzec 2010 - 19:17:58 napisał

Nie zgodzę się z Dizzym;D

Właśnie wybiła mi platynowa gwiazdka na M16A2 na dokładnie...732 kills.

Bo dowód zapraszam do statystyk:

http://bfbc2.elxx.ne...s/ps3/panmistrz

Bo Dizzy ma racje ... Moze i widac 732, ale tak naprawde zabitych masz 1000 .

Mam to samo z M249 SAW - pokazuje ze mam zabitych 0 , a mam juz brazowa gwiazde i do nastepnej kolejne 25. Statystyki na skutecznosc tej broni to 0% czas uzycia 4:59 .

Druga sprawa z C4 pokazuje ze z C4 zabilem 33 osoby a do srebrnej gwiazdy brakuje mi 15. Natomiast sprawdzajac w Insygniach mam zabitych 35.

Widac ze ogrom statystyk przerósł twórców gry.

Edytowane przez Arthur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj na szybko sprawdzilem moc wyrzutni rakiet.

nie uzywalem explosive upgrade, i strzelalem tylko w tyl abramsa i wyglada to nastepujaco:

rpg - 43% damage

m2 carl gustav - 41% damage

m136 - 65% damage :shok:

analogicznie jezeli jeszcze uzyjemy explosive upgrade* wychodzi:

rpg - 54% damage

m2 carl gustav 51% damage

m136 - 81% damage

*mnoznik 1,25

ta ostatnia pozycja troche mnie zdziwila, bo przez wielu uwazana byla za najslabsza wyrzutnie. no ale liczby nie klamia :woot:

Edytowane przez quach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najslabsza to ona moze i jest ale na sprzet latajacy bo rakiety straaasznie wolna leca i naprowadzanie tego nie rekompensuje, za to na pojazdy typu czolg czy Bradley jest niezastapiona po prostu, jeden strzal w tyl i najczesciej ekipa ucieka w poplochu ;) Ja jak gram Inzynierem to zawsze wlasnie ja biore + wiekszy DMG od wybuchow, jak rozwalac pojazdy to konkretnie a nie, meczyc sie 3-4 RPG'ami.

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą ciekawe, że AT4 nie jest kompatybilne z tracerem a ruski RPG jest :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze gdyby m136 wspolpracowala z tracerem (glownie chodzi o heli bo na czolgi tracer sie nie przydaje moim zdaniem) to byla by rzeznia ;)

ps. na isla heli nawet spoko jest trafic bez tracera, nisko lataja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wchodzę na bfbcs.com, gdzie można przejrzeć profile graczy i wpisuje własny nick, to mi wyskakuje "The player you searched is currently not in our database. Your search request for 'wojtek2295' is currently in queue at position 1 of 1 After your request was handled you will find the result on this site."

Co mam zrobić?

Edytowane przez wojtek2295

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wchodzę na bfbcs.com, gdzie można przejrzeć profile graczy i wpisuje własny nick, to mi wyskakuje "The player you searched is currently not in our database. Your search request for 'wojtek2295' is currently in queue at position 1 of 1 After your request was handled you will find the result on this site."

Co mam zrobić?

dołączam się do pytania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi