Skocz do zawartości
commor

Osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Ty mojego też - NOOB i PUSSY*!! ;-)

----

* by prymek007

wypraszam sobie, ten tekst jest mojego autorstwa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypraszam sobie, ten tekst jest mojego autorstwa ;)

Ty się nie odzywaj bo Twoich mam chyba z 5 ;-)

Tekst najczęściej słyszę z ust prymka więc założyłem, że to on jest autorem. Między sobą już ustalicie podział wypłaconych tantiem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty się nie odzywaj bo Twoich mam chyba z 5 ;-)

Tekst najczęściej słyszę z ust prymka więc założyłem, że to on jest autorem. Między sobą już ustalicie podział wypłaconych tantiem ;-)

nie ma tu podzialu, sprawa jest oczywista. ;)

co do dogtagow.... mi to zwisa. bardziej sobie cenie marksmany powyzej 400 niz jakis glupi, nie wchodzacy w 80% noz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno z wami nie grałem, ale dla mnie sztandarowym tekstem Pryma jest "kill'em!" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do dogtagow.... mi to zwisa. bardziej sobie cenie marksmany powyzej 400 niz jakis glupi, nie wchodzacy w 80% noz ;)

Nie przesadzaj.. Powiedziałbym raczej w 90% ;-)

Dzisiaj np. stałem za gościem i 4 (słownie: cztery) razy musiałem machnąć kosą aby go w końcu ubić.

Dawno z wami nie grałem, ale dla mnie sztandarowym tekstem Pryma jest "kill'em!"

Jak dla Ciebie delegacje ważniejsze to nie mamy o czym rozmawiać ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hivo, mogłeś mowic że kręcisz to bym nie szedł ;)

jakbyś jeszcze kiedyś kręcił to mnie zaproś i włacz HS - bedzie śmiesznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ron, nie wiem czy wiesz, ale Twoja nowa ksywka to HUJ Ron ;)

"kur..., dostalem....... to HUJ Ron mnie zabil" ;)

Nie musze tlumaczyc skad sie to wzielo ;) Sam jestes sobie winien ;)

Co do dogtagow, to moje jedyne osiagniecie to dogtag goscia, ktory w tej chwili jest na 7 miejscu leaderboard ;) Fubus-Maximus

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i swojskie wrzucę. post-26277-012445100 1278687355_thumb.jp

Ps. Nie mam z kim grać więc, jak ktoś lubi grać RUSH na normie to dawać zapro. na PSN :biggrin:

Edytowane przez kampos666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój czy nie mój z chęcią przyjmę każdy przelew za jego używanie :whistling: . No właśnie Luke miałeś pochodzić za jakimś szybszym netem nie idzie jakoś zaszantażować prezesa :cool: . Jeśli chodzi o te dogtagi to dla mnie chyba jedynym osiągnięciem jest to że jeszcze wszyscy nie mają mojego,bo ja tym kozikiem ostatnio nikogo ubić nie mogę po trzy razy ni się czasem ślizga,może to przez ten wieczorny browar :pardon:

Edytowane przez prymo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie, tylko pytam. Watpliwosc wzbudzily u mnie dosc szybkie ruchy w lewo i prawo. Ale nie ma to znaczenia. Dla mnie moglbys nawet na gitarze od guitar hero grac ;) mi to zwisa. Poprostu chcialem sie upewnic ;)

Mam ustawioną czułość na maxa, no i gałki w padzie też już swoje przeszły ;)

Zresztą, nie wyobrażam sobie grania na niższym stopniu czułości, jak dla mnie jest to trochę za sztywne, takie nienaturalne. A tutaj akurat liczy się szybkość, albo Ty, albo medyk z m60 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o te dogtagi to dla mnie chyba jedynym osiągnięciem jest to że jeszcze wszyscy nie mają mojego,bo ja tym kozikiem ostatnio nikogo ubić nie mogę po trzy razy ni się czasem ślizga,może to przez ten wieczorny browar :pardon:

O ile dobrze pamiętam to całkiem niedawno sprzedałem Ci dwie kosy w jednej rundzie. Pewnie za dużo browara wtedy było ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu w dzisiejszy wieczorek troszkę punktów wpadło :)

post-13762-060250500 1279147214_thumb.jp

post-13762-002151300 1279147232_thumb.jp

post-13762-060120100 1279147238_thumb.jp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno z wami nie grałem, ale dla mnie sztandarowym tekstem Pryma jest "kill'em!" :)

tja nie ma jak to prymek tyle ze on nie mowi kill`em - tylko co by sie nie dział to jest killlllim!

ewentualnie

"tempe chuje"

"napierdalalmy"

:) ofkorz from kapitan bomba:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem wczoraj z kolesiem o nicku: zabij-mnie

Oczywiście musiałem zdobyć jego dogtaga, łaziłem za nim przez dwie rundy aż w końcu się udało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raiden

hejka, z gory przepraszam za jakosc =='

moj nowy rekord z gry wczorajszej, valparaiso

http://img210.images.../p1000456l.jpg/

stary rekord, abyscie nie podwazyli powyzszego xd, choc rowniez ch*j mozna z tej foty wywnioskowac;

za kadencji medyka;d, laguna presa; jak widac nawrocilem sie na assault-a, wracajac do abakana, ale zabawa

zacznie wygasac, bo po 2 dniach wbilem jakies 500-700 killi?xd i jest platyna, a nalezaloby punktowac-5k za goldy z pozostalych klamek

http://img16.imagesh...p1000442vb.jpg/

tu dzisiejszy koks;d spodziewalem sie wlasnie platyny w/w abakana zapominajac o tej insygni (poprzednio M60) i sie zsumowalo, deaths'owo tez nie najgorzej

http://img148.images.../p1000465y.jpg/

na koniec hate message sprzed jakiegos czasu, jedyny, w najmniej spodziewanym czasie;p pif pafnalem goscia czyms z biodra, po prostu, w jakims pomieszczeniu z m-comem badz tuz obok,

na port valdez, niewiele satysfakcji z tego plynie, ale trudno sie mowi:D

http://img811.images...i/p1000471.jpg/

i hate my crt, zdjecia na szybko to wyszlo jak wyszlo; pozdro600; ale jestem fajny:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abakanem to łatwo jest ubić tylu kolesi, nic specjalnego. Jedna celna seria i koleś w piachu. Spróbuj nabić ponad 40 killi z GOL'a, na Conquescie to porozmawiamy ;)

24072010h.jpg

Tutaj inna runda, również snajperem, niestety nie zrobiłem zdjęcia ile miałem killi. Również coś około 60/70.

24072010003.jpg

Edytowane przez hivonzooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tam wpadłem i grałem z holkiem i jego znajomymi i siadło fajnie 

Końcówka mapy

100719170120.th.jpg

I już od początku na nowej

100719172625.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raiden

@hivonzooo

ale ja nie uwazam tego za jakis specjał, sa tu wyniki lepsze i wyniki gorsze,

nie kazdemu udaje sie uzyskac taka ilosc killow, nie krytykuj, bo mnie ten fakt(osiagniecie) b. cieszy, to czysta przyjemnosc;)

chcialem to po prostu zasejwowac tutaj w takiej formie, bo ciezko mi bedzie wykrzesac wiecej,

bo brak mi wiekszych umiejetnosci badz fartu z respem etc. etc., a inna bronia ciezko bedzie 50 minac, jak wspomniales o

GOL'u, reconem przygrywalem dla funu na white passie (DM) glownie:D,

mi odpowiada gra wlasnie assaultem z tym zestawem i bycie w centrum rozgrywki i uj,

nie bede sie juz dalej rozwodzil na ten temat, bo to bez najmniejszego sensu;] byle bez e-dramy pliks, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ skądże, nie odbieraj tego jako krytykę. Po prostu wyraziłem własne zdanie. Jak Cię uraziłem - z góry przepraszam. Napisałem tak, bo uważam że Abakan jest dość mocno przesadzoną bronią, i takie wyniki chyba są normą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abakanem to łatwo jest ubić tylu kolesi, nic specjalnego. Jedna celna seria i koleś w piachu. Spróbuj nabić ponad 40 killi z GOL'a, na Conquescie to porozmawiamy ;)

24072010h.jpg

Tutaj inna runda, również snajperem, niestety nie zrobiłem zdjęcia ile miałem killi. Również coś około 60/70.

24072010003.jpg

oj Hivonzooo, nie kozacz tak :D

PS. Ja też zacząłem biegać z tym golem i wcale najgorzej mi nie idzie. Czasami wkurza mnie to, że z bliska czasem wyceluje no i widzę ze prosto w człowieka wycelowałem i strzał, a on nic dalej sobie stoi :confused:

PS. przypadkiem ten mafia nie jest w czołówce graczy na TOP Świat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi