Skocz do zawartości
ONE

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

...

DS 2.0 nie takie trudne, ja bodajże 90 kills tak mam i nadal się trafiają. A Brutusa tez łatwo zrobić bez żadnych ustawek, wystarczy grać przeciw znajomym, a potem tylko śmiać się z ich PM :D

ok. 640h na 90killsow nieźle :D

Edytowane przez nathrent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli pozwolicie chciałbym się przyłączyć do wspólnego grania. Chętnie pomogę i am zrobię brakujące osiągnięcia. Gram z 2-3 godziny dziennie, najczęściej wieczorami.

Pozwolę sobie dodać niektórych z Was z tego topica, zaznaczając w prośbie że jestem z tego forum i chodzi o Battlefielda :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na polu bitwy! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też w końcu muszę zrobić dem2.0

ustawiłem się wcześniej z jedną osobę ale we dwójkę to jest ciężko... długo idzie. potrzeba więcej osób.

pytanie drugie. wybieram szturmowca z c4 i perkami, podkładam w rogi budynku c4 ale jak detonuje to przeciwnik ginie od C4 a nie Demolition. Ktoś wie jak to najlepiej ogarnąc? Wysadzić najpierw część budynków a późnie z granatnika dokończyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Wysadzić najpierw część budynków a późnie z granatnika dokończyć?

Jest to jakieś rozwiązanie;

Można użyć czołgu i nawalać po budynkach jak leci, może coś się trafi ...

Przy zabawie z C4 lepiej olewać budynki parterowe, duże prawdopodobieństwo że zabijesz przeciwników wybuchem, lepiej więc jak widzisz gdzieś kampiącego snajpera na dachu, strychu czy piętrze spokojnie podłożyć C4 na parter i po oddaleniu się zdetonować. Jedna seria może nie wystarczyć na dużych piętrowych budynkach więc dobrze też go zacząć wcześniej ....

Można spróbować ustawki, cofnij się kilka podstron i masz opisane co i jak, wskazówki były do D2.0 i Brutala ...

Powodzenia ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok poczytałem, pooglądałem jakieś tutoriale na jutiubie, ale robię wszystko tak samo. wysadzam piętrowe budynki, podkładam C4 na parterze w każdym rogu budynku. przeciwnik, którzy jest na 1 piętrze po detonacji dostaje killa od C4 ;)

No nic, coś trzeba będzie wymyśleć. Ustawkę pewnie najlepiej robić na Arice w SqadDM, więc ciężko z czołgiem, bo długo go się mieć nie będzie ;) dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równie dobrze możesz squad rush 4 polaków tu i 4 tu. Także możesz na rushu bodajże isla inocentes w ataku na ostatniej bazie są te wierzyczki czy jak to tam, tam zawsze ktoś siedzi strzel z RPG w noge i masz D2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomagam kumplowi przy demolce :wink: ktoś poświeci swój czas i nam pomoże ?

Team I:

1.7

2.

3.

4.

Team II :

1.

2.

3.

4.

Rezerwa : mario774,rusin1,borsuk1908

Proszę o pomoc pozdrawiam. Będę uzupełniał listę, po uzbieraniu 8 osób dogadamy termin. :ok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki wszystkim za ustawkę. ciężko było ale ogarnięte ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe dzięki za wytrwałość i pomoc ;) wiem że podczas mojego DM2.0 frustracja sięgała zenitu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, potrzebuje pomocy (pewnie nie tylko ja ;)) przy trofeum Demolition Man. Tak wiec robie liste chetnych, oczywiscie przy okazji mozna zrobic Et te Brute lub co innego ;) Gdy bedzie cala lista, dogadamy sie co do terminu ;)

1. koniumk

2. Musialinho

3. Krzysxxl72

4.

5.

6.

7.

8.

Edytowane przez koniumk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, potrzebuje pomocy (pewnie nie tylko ja ;)) przy trofeum Demolition Man. Tak wiec robie liste chetnych, oczywiscie przy okazji mozna zrobic Et te Brute lub co innego ;) Gdy bedzie cala lista, dogadamy sie co do terminu ;)

1. koniumk

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Witam. Chętnie pomogę i w zamian oczekuję pomocy przy brutusie(ostatnie trophy w multi). Musialinho <-- nick PSN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualna lista:

1. koniumk

2. Krzysxxl72

3. Musialinho

4. Czarny_Miki

5. JanekM67

6. Glina19977

7. Pioterek2010

8. alo97wdn

Edytowane przez koniumk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, Chętnie wezmę udział w ustawce: Et Tu, Brute? i Demolition Man.

Mój nik PSN: Czarny_Miki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, brakuje jeszcze tylko 3 osob i jedziemy ;) Bylo by super gdyby udalo sie dzisiaj badz jutro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za chwilę zaczynam testowanie bety, więc jak będzie jakieś info o ustawce dzisiaj, to pisz koniumk na PSN ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę spróbować, ale tak po 20.00

PSN ID Pioterek2010

Nie mam headseta.

Te 2 trofea, jeśli to nie kłopot potrzebuje.

Careful Guidence

Airkill

Edytowane przez Pioterek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie posiadam HS, ale podlaczymy sie wszyscy do chatu i sie dogadamy jkakos ;) Jeszcze jedna osoba ;) dzisiaj apropo jest przerwa w dzialaniu PSN od 17-19.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się wpiszesz teraz i zostawisz włączoną konsolę z dostępem do neta, to będziesz mógł grać. Cały myk w tym, żeby nie wypisać się z PSN po 17.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy juz komplet ! ! ! To teraz ustalic kiedy robimy ustawke? Pisalem z wiekszoscia i mowili ze dzisiaj po 21 jak najbardziej im pasuje. To jak, dzisiaj kolo 21?

Juz pare osob sie wykruszylo z dzisiejszej daty, to podajcie wtedy swoje propozycje.

Edytowane przez koniumk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi