ONE 698 Napisano 13 Kwiecień 2010 Pierwsze skany z produkcji People Can Fly, czyli polskiego studia. http://www.ps3site.pl/skany-z-bulletstorm/43212/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 13 Maj 2010 Świeżutki trailer... http://www.youtube.c...h?v=RE71tU0bBNU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Maj 2010 Zapowiada się bardzo dobra... polska gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 13 Maj 2010 (edytowane) w tym trailerze Bulletstorma jest mały sekret... zatrzymajcie czas na 0:46... przez ułamek sekundy można zobaczyć tam datę, w momencie gdy jakis chłop spadając uderza o ziemię... można się tylko domyślać czy jest to data wydania... trailer jest w poście kilka pozycji wyżej Edytowane 13 Maj 2010 przez SmoQ_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 13 Maj 2010 @up Hahaha ;d Poleciales za tym glupia plotka uzytkownika z Youtube. 4 Lipca to Swieto Niepodleglosci w Stanach Zjednoczonych, a jak wiadomo - musi to byc obchodzone z wielkim rozmachem. Tak wiec fajerwerki, salwy z armat, po prostu masa huku i wybuchow bo to taki radosny dla nich dzien. A tutaj przypadlo do tego killa, bo granatnikiem rozwalilismy przeciwnika. A skoro to granat no to w koncu musi byc BOOOOM, co nie? ;) Co do samej gry, to wraz z kolega czekamy z niecierpliwoscia na kolejne informacje. Painkiller to nadal jeden z naszych ulubionych FPSow i mamy nadzieje, ze team Adriana Chmielarza nas nie zawiedzie. Maja okazje rozglosnic, ze Polacy tez potrafia robic swietne gry i oby to porzadnie wykorzystali. Nie na codzien sie pracuje z Cliffym (ktory tez o dziwo ma korzenie Polskie). Go go People Can Fly! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Maj 2010 PS3 Interview: Me and CliffyB Klik - http://blog.us.playstation.com/2010/05/13/bulletstorm-ps3-interview-me-and-cliffyb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 15 Czerwiec 2010 http://www.ps3site.pl/e3-2010-bulletstorm-numerem-jeden-na-konferencji-ea/47527/ zapowiada się świetny tytuł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 19 Lipiec 2010 @UP Świetny, to mało powiedziane. W końcu FPS, który na bok kładzie wszelkie konwenanse i przechodzi bezpośrednio do sedna - ZABAWY z BRONIĄ;) Kill with Skill to myśl przewodnia, a biorąc pod uwagę EA, Epic Games i co najważniejsze - polskie studio People Can Fly znany ze świetnego i oryginalnego Painkillera, to można tylko snuć domysły co za wulkan z tego wyrośnie. Pokładam wiele nadziei w tym tytule i na pewno go sprawdzę. Cieszy fakt, że Polacy coraz to bardziej odznaczają się w świecie na poletku developerskim. Oby tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Sierpień 2010 FPS'y jakoś nie są moim chlebkiem powszednim, co nie znaczy że nie lubię zagrać w porządną strzelankę z nastawieniem bardziej na single. Czy Bulletstorm celuje bardziej w single czy multi to nie wiem, ale patrząc po przednim produkcjach PCF to mam nadzieję, że single. Przechodząc do sedna, to oglądając 6 minutowy gameplay jestem zachwycony! Wygląda to po prostu świetnie, zabawa przednia podczas grania. Do tego masa humoru, typu akcje Gang Bang czy Fire in the Hole, mało nie pękłem ze śmiechu jak to zobaczyłem :) Akcja przed uciekającym toczącym się dużym "czymś" również wyglądała zabójczo. Jeśli będzie nastawienie na multi to łykam prawdopodobnie w dzień premiery, ale jak będzie spore nastawienie na multi a single potraktowany po macoszemu to odpadam niestety :( Jak wszystko pójdzie dobrze, to będziemy mieli kawał porządnego hiciora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 29 Sierpień 2010 Nowy gameplay: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolek92 0 Napisano 31 Sierpień 2010 Jak dla mnie MUST HAVE. Na x360 zagrywałem się w Girsy, więc jest to pozycja obowiązkowa! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 31 Sierpień 2010 Gra dla mnie to Must HAVE, klimat, polot, fantazja, humor to są zalety przekonywujące do zakupu. Bardzo cieszy mnie fakt jakiejś nowej współpracy pomiędzy EA a PS3. Mam nadzieję, że nasza konsolka dostanie jakieś dodatki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 1 Wrzesień 2010 Całkiem nieźle to wygląda na filmiku nawet ta punktacja jest całkiem niezła:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 21 Listopad 2010 Czuć rękę Clifa :D Grafika przypomina Gears of War, ( ten sam silnik) ale to bardzo dobrze :) CZEKAM !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 2 Grudzień 2010 Super. Będę kupował. Na prawdę połączenie świetnej grafiki fajnej fabuły i zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 8 Grudzień 2010 Gameplay http://www.ps3site.pl/bulletstorm-zmiazdzy-ci-pada/58750/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 9 Grudzień 2010 Cliff zapewnia o wysokiej jakość wersji na PS3 http://www.ps3site.pl/bulletstorm-znowu-w-akcji/58935/#more-58935 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 9 Grudzień 2010 Kazdy zapewnia:) Zapowiada sie genialna gra ktora moze mnie odciagnac od BC2:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 10 Grudzień 2010 Problem jest taki, że ta gra wychodzi w tym samym tygodniu co KZ3. W tym wypadku biorę KZ3, a Bulletstorm będzie musiał trochę poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 16 Grudzień 2010 moim zdaniem Bulletstorm bardzo duzo namiesza w przyszlym roku jezeli chodzi o FPS, mam nadzieje, że multiplayer będzie bardzo ciekawy i activision dostanie sporego pstryczka w nos za swoje cwaniactwo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Grudzień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 17 Grudzień 2010 no bardzo fajna okładka, szkoda, że gra nie będzie obslugiwać 3D... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 17 Grudzień 2010 To moze byc jedna z niewielu gier ktore kupie zaraz po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 18 Grudzień 2010 No gierka kozak się zapowiada. Lubię walki z wieeeeelkimi bossami, więc to jest coś dla mnie. Nie patrzę zbytnio czy to polska produkcja, gdyż liczy się sama rozgrywka. Ważne, by w to się przyjemnie grało i nie nudziło po paru godzinach. Mówią, że Bulletstorm przywróci radość grania w FPSy, hehe. No zobaczymy. Jak na razie wielka niewiadoma 2011 roku. Tak btw. Polacy rosną w siłę. Jeszcze parę niezłych i ciekawych produkcji i będą bardzo rozpoznawalni w świecie gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 25 Grudzień 2010 Orientuje się ktoś czy w grze będzie co-op / split screen ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach