DizzY-WolF 32 Napisano 6 Grudzień 2010 A czegoż tu się spodziewać? Mogliby co prawda dać pudełkową wersję w "full-wypasie" czyli: kod aktywacyjny na metalowym "nieśmiertelniku", fiolka wody z Mekongu,kawałek bambusa z zakrzepłą krwią Rangersa, tamponik nasączony napalmem,woreczek ryżu...pewnie byliby chętni!!! A 42 złote za tyle nowej zabawy? Dam takie pieniądze bez wahania.....bo znowu Was tam (Vietnam) spotkam!!! Marqus przez ciebie zachłysnąłem się herbatą. Do zobaczenia w wietnamie... BTW. Ile to jeszcze? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 6 Grudzień 2010 (edytowane) Zawsze mozesz pograc w zlagowanego coda za 200 zl. Dlc ktory robi Dice sa bardzo dobre np bf 1943 (gra w to sporo ludzi) Ja od dawna czytam posty pana Marqus_Pirx on jest chyba fanatykiem militari albo battlefielda Edytowane 6 Grudzień 2010 przez kazikosky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 7 Grudzień 2010 Marcus skad ty czerpiesz pomysly na te porownania riposty itd to nie mam pojecia ale ubaw zawsze mam po pachy czytajac to co na bazgrolisz ... Do zo we Vietnamie ;) jedno wiem napewno taka spolecznosc jak w bfie nie istnieje w zadnej grze tego typu ... Pozdrawiam Dawid 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 7 Grudzień 2010 Marcus skad ty czerpiesz pomysly na te porownania riposty itd to nie mam pojecia ale ubaw zawsze mam po pachy czytajac to co na bazgrolisz ... Do zo we Vietnamie ;) jedno wiem napewno taka spolecznosc jak w bfie nie istnieje w zadnej grze tego typu ... Pozdrawiam Dawid To miło mi,że moje posty dostarczają Wam czasami uśmiechu! Skąd biorę? Nie wiem,dalibóg! Z "polskiego" miałem zawsze "piątkę",może dlatego pisanie nie sprawia mi problemu?Podzielam zdanie imć Onufrego Zagłoby że :"Kot powinien być łowny, a chłop mowny!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 9 Grudzień 2010 A czegoż tu się spodziewać? Mogliby co prawda dać pudełkową wersję w "full-wypasie" czyli: kod aktywacyjny na metalowym "nieśmiertelniku", fiolka wody z Mekongu,kawałek bambusa z zakrzepłą krwią Rangersa, tamponik nasączony napalmem,woreczek ryżu...pewnie byliby chętni!!! A 42 złote za tyle nowej zabawy? Dam takie pieniądze bez wahania.....bo znowu Was tam (Vietnam) spotkam!!! A czy ja się czegoś spodziewam? Piszę tylko bo wiem jak z doświadczenia wyglądają dodatki pudełkowe od gram.pl. Boże, czasami za dużo chyba tego dżonego łokera pijesz. Przecież jeszcze do niedawna.... No to ja trochę zamieszam...."z WIEKU mu i z urzędu ten zaszczyt należy"...Otóż co do dodatku "Wietnam" (celowo piszę przez W) to jestem NA NIE!!!!! Dlaczego? A z prostego powodu-to była wojna realna!!! Ona działa się naprawdę!!! Naprawdę ginęli ludzie. I uważam,że dopóki gry (rozrywka,zabawa) osadzone są w wymyślonych lokacjach-to jest OK. Strzelamy do postaci wyobrażających żołnierzy,którzy nigdy nie walczyli w tych "dekoracjach" konfliktu naprawdę,bo jest to sceneria wymyślona przez twórców gry. Nie było wojny w Atakama Desert, Port Valdez itd. Natomiast była realna wojna w Wietnamie. I nie podoba mi się to,że teraz gracze (często 12-14 letni) będą bawić się w wojnę, na której realnie ginęli żołnierze i partyzanci. Co będzie następne? Konflikt w Sarajewie? Snajper strzelający do cywili? Kobiet,dzieci??? Dodatkowe punkty za headshoot chłopczyka w sarajewskiej "Alei Snajperów"??? Czy w dodatku "Vietnam" będzie mapa z wioską My Lay (http://pl.wikipedia....asakra_w_My_Lai)??? No cóż...ja jestem "na nie",choćby nie wiem jaka grafika była odlotowa...... A mówią, że to kobieta zmienną jest ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 9 Grudzień 2010 Boże, czasami za dużo chyba tego dżonego łokera pijesz. dżeka danielsa, dżeka danielsa................... prosze nie mylic tych jakze odmiennych trunkow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 9 Grudzień 2010 Myślę że pudełkowy Vietnam + zielony Jaś Wędrowniczek to byłby dobry prezent na święta. Możecie przekazać to mojej żonie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 9 Grudzień 2010 Myślę że pudełkowy Vietnam + zielony Jaś Wędrowniczek to byłby dobry prezent na święta. Możecie przekazać to mojej żonie... nie wolisz z niebiekim? ja nie jestem tak rozrzutny, Dla mnie poprosze Vietnam + Jack Daniel's Single Barrel ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 9 Grudzień 2010 Zestaw snoscha poproszę szt.2 plus paluszki :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 9 Grudzień 2010 nie wolisz z niebiekim? ja nie jestem tak rozrzutny, Dla mnie poprosze Vietnam + Jack Daniel's Single Barrel ;) Stary, za butelkę niebieskiego to ja mógłbym mieć kierownicę do GT5... :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 9 Grudzień 2010 A czy ja się czegoś spodziewam? Piszę tylko bo wiem jak z doświadczenia wyglądają dodatki pudełkowe od gram.pl. Boże, czasami za dużo chyba tego dżonego łokera pijesz. Przecież jeszcze do niedawna.... A mówią, że to kobieta zmienną jest ... Pax.Pax,Basie drogi!Mój post nie był absolutnie skierowany przeciw Tobie... A co do Vietnamu...moje zasadnicze odczucie jest dalej takie,że uważam za niestosowne wykorzystanie do gry tej (tak historycznie zapamietanej jako "brudna") wojny.Ale mam do wyboru:albo kupić i uczestniczyć dalej w zabawie z Wami...albo nie kupić i plątać się po "starych" mapkach z małolatami...Wybór należy do mnie...a zabawa w BC2 z Wami stanowi dalej nr.1 w mojej (długiej) liście przyjemności po pracy. NIe wiem jeszcze,może będę grał tylko po stronie Wietnamczyków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 9 Grudzień 2010 dżeka danielsa, dżeka danielsa................... prosze nie mylic tych jakze odmiennych trunkow ;) Ajj, no dobra, niech będzie i daniels, jeszcze zbyt niedoświadczone i młode gardło, żebym gustował w czymś 50zł+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 10 Grudzień 2010 Ajj, no dobra, niech będzie i daniels, jeszcze zbyt niedoświadczone i młode gardło, żebym gustował w czymś 50zł+ :D to kup sobie Grants'a "ALE CASK" 0,7 za 48 zł w Makro ;) Albo Tullamore Dew 0,7 za 52 zł ;) , albo przepysznego Jameson'a 54 zl za 0,7. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 10 Grudzień 2010 i wyszło na to, że najlepszym Dlc do Battlefielda jest butelka Jacka Danielsa, Johnny Walkera lub innego trunku :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 10 Grudzień 2010 Tak jak snosch polecam Jamesona, to było moje pierwsze whisky, zostałem bezboleśnie rozdziewiczony. ;) Oj pamiętam ten dzień... albo raczej nie pamiętam... :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Ja od dawna czytam posty pana Marqus_Pirx on jest chyba fanatykiem militari albo battlefielda Jest poprostu doroslym, dojrzalym czlowiekiem, ktory oprocz niebywalej zdolnosci do wyslawiania sie, zna jeszcze troche historii. To nie fanatyk, to raczej wzor z ktorego warto czerpac. Przyda sie nie tylko w grze, ale przede wszystkim w zyciu. Edytowane 10 Grudzień 2010 przez snosch 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0mak_PL 0 Napisano 10 Grudzień 2010 Mam pytanie odnosnie Vietnamu. Nie wiem czy bylo juz to wczesniej poruszane - jesli tak, wybaczcie. Ale do rzeczy, planuje kupić Vietnam ze znajomym, korzystając z jednej karty doładowującej do PSS tak abysmy oboje na tym skorzystali. I tutaj pojawia sie moje pytanie: czy taka operacja jest mozliwa? Gdy przykladowo to ja zasile swoje konto pss i zassam Vietnam, a nastepnie podam login znajomemy, czy on tez bedzie mogl go ponownie sciagnac (z historii) na swoja konsole? Jesli nie to czy kupno tego dodatku po razu drugi (na moim koncie) rozwiaze problem? Z gory dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Takie cos jest mozliwe,lecz twoj kolega bedzie musial stworzyc nowy profil na ps3 (tak mi sie wydaje).Nie chodzi o PSN. W mojej opini, Amerykanie to musza miec kompleksy po przegranej wojnie Vietnamskiej.Ciekawe czy w amerykanskich szkolach ucza sie o tej wojnie Pewnie w grze i ksiazkach przedstawiaja sie jako bohaterzy Edytowane 10 Grudzień 2010 przez kazikosky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prymo 2 Napisano 11 Grudzień 2010 Zapożyczone z innego forum,nikt chyba jeszcze tu nie wstawiał. się będzie działo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 11 Grudzień 2010 Zapożyczone z innego forum,nikt chyba jeszcze tu nie wstawiał. http://www.facebook....444848 się będzie działo o kura.... ten miotacz jest przerypany.... współczuję tym gościom, którzy z tym się zetknęli w rzeczywistości..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 11 Grudzień 2010 Faktycznie miotacz wymiata...jednak racja PALENIE SZKODZI ZDROWIU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 12 Grudzień 2010 Mam pytanie odnosnie Vietnamu. Nie wiem czy bylo juz to wczesniej poruszane - jesli tak, wybaczcie. Ale do rzeczy, planuje kupić Vietnam ze znajomym, korzystając z jednej karty doładowującej do PSS tak abysmy oboje na tym skorzystali. I tutaj pojawia sie moje pytanie: czy taka operacja jest mozliwa? Gdy przykladowo to ja zasile swoje konto pss i zassam Vietnam, a nastepnie podam login znajomemy, czy on tez bedzie mogl go ponownie sciagnac (z historii) na swoja konsole? Jesli nie to czy kupno tego dodatku po razu drugi (na moim koncie) rozwiaze problem? Z gory dzieki za pomoc. Będziesz mógł to zassać ty i 4 inne osoby. Sony pozwala uruchomić grę na 5-ciu różnych systemach (konsolach), nie kontach PSN. Taki podzielony Vietnam będzie chodzić na wszystkich twoich lokalnych kontach na konsoli, tak jak działa Spec Act. btw mam jeszcze 2 sloty na spec act, 3.60zl na osobę, ktoś chętny? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 12 Grudzień 2010 (edytowane) szkoda, że parę dni temu nie wspomniałe, bo dopiero co kupiłem :pardon: Edytowane 12 Grudzień 2010 przez bobby_bobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 16 Grudzień 2010 Siema Jako ze zostało tylko niecałe 6 dni do premiery dodatku Vietnam nalezałoby zrobic jakis temacik do rozmów tylko i wylacznie o Vietnamie Także zapraszam do wspólnej rozmowy. Na początek może nasze zdanie przedpremierowe czyli czego tak naprawde oczekujemy od tego dodatku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danatiel 19 Napisano 16 Grudzień 2010 Jezeli: - nie spieprza klimatu, ale nie zanosi sie na to - mapy beda 'rozsadne' - celowanie tylko i wylacznie szczerbinka nie zniecheci wiekszej ilosci graczy - beda rozwijac Vietnam innymi dlc - beda pracowac nad ew. balansem nowych broni, jesli ktoras okaze sie przegieta (np. kontrowersyjny miotacz, ktory tak naprawde nie wiadomo jaki bedzie) , to mysle, ze bedzie wszystko ok :) Czekamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach