Skocz do zawartości
bzykacz

Dlc - Dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Przechodzą. A jak sobie to wyobrażasz? Dwie tabelki z M60 i w obydwu inne staty? :P Mnie cieszy fakt, że snajperki w Vietnam z bliska zabijają jednym strzałem.

No właśnie Hiv nie jestem pewien. Zauważ że w Wietnamie dostajemy szereg nowych broni, a zakładka "Weapons & Gadgets" do "podstawki" jest pełna - no dobra są miejsca na SPECTAki. Więc dla Wietnamu raczej będzie osobny "ranking" dla broni i gadżetów - przynajmniej tak kombinuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu pada moje pytanie bo z informacji od znajomego podobno nie będzie red dotów i innych x4 . Pytanie brzmi czy * będą naliczane od nowa czy nie ? Chodzi mi o to że jak np jak gram w Vietnamie M60 to czy mi go nabija w ogólnych statach czy są one osobne i można nabić 2 platyny na 1 broni ?

nie kolego z tego co zauważyłem ilosci zabic na broniach które sie powtarzają idą dalej nie od nowa... a celowników chyba wogóle nie bedzie i to bedzie dla mnie urok :biggrin:

ale ruch w temacie jak sie nam posty pokrywają :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Szczypior

Primo - Onslaugth to nie gra a dodatek do gry - podobnie jak Wietnam, co z uporem maniaka powtarzam. Pragnę dodać iż Onslaugth strasznie sie mi nie podoba i to z kilku powodów - boty terminatorzy RULZ.

Secundo - nie interesuje mnie specjalnie twój staż z BFem, ale ty w dalszym ciągu piszesz pierdoły. powiedz napisz mi skąd masz informacje o jakiś osobnych rangach pod Wietnamem - prośił bym linka do info - skoro wiadomo, że system rankingowy będzie taki sam jak w podstawce, czyli BC2.

Ergo skoro mam range 50-tą to w Wietnamie tez będe miał 50-tą.

Tertio- zgadzam się iż Wietnam to całkiem fajne DLC, ale tylko DLC, a o tym już jest adekwatny temat.

Finito - jeśli chce się wypowiedzieć na temat już istniejący, to nie zakładam nowego tematu, tylko wypowiadam się tam gdzie należy - to raz.

To jest forum publiczne i każdy ma prawo się wypowiedzieć, jeżeli nie podoba ci się moja wypowiedź, to już twój problem nie mój. Jeżeli uważasz że mój post w jakiś sposób naruszyła regulamin forum, zgłoś do admina a nie żal się - to dwa.

Jeżeli zakładam temat na publicznym forum, to staram się pisać z sensem, gdyż mój post świadczy o mnie. A to oznacza także podstawowe informacje na dany temat. Podstawowe.

Zas co do samego Wietnamu - napisze jak przetestuję, gdyż w chwili obecnej nie ma już nic do dodania.

Szanuje Twoją wypowiedz, ale każdy jak napisałeś ma prawo do własnej wypowiedzi,to że założyłem zakladke i np Tobie to nie pasuje to przykro mi(-: Wiem jak każdy ,że to DLC,ale jest to DLC bardzo ważne ponieważ jest to oddzielny temat,klimat - a nie jakieś 4 mapy.Jeżeli masz problem z tym tematem to proszę napisz do Admina, zresztą on zadecyduje czy będzie istniec osobno Vietnam ,czy bedzie trzeba szukać go w dziale DLC,pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie Hiv nie jestem pewien. Zauważ że w Wietnamie dostajemy szereg nowych broni, a zakładka "Weapons & Gadgets" do "podstawki" jest pełna - no dobra są miejsca na SPECTAki. Więc dla Wietnamu raczej będzie osobny "ranking" dla broni i gadżetów - przynajmniej tak kombinuję.

http://www.bfbc2v.eu/en/ps3/Stats/ziombi

tu macie link do statystyk i mi kille przeszły z tomsona....

czyli reasumując staty.. nie idą od nowa :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak niestety mieliscie racje nic takiego nie wychodzi :) to samo zrobiłem co lewy i czekamy :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat Vietnam jak najbardziej na miejscu,jestem za :thumbsup:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam małą prośbę - ma ktoś użyczyć karty kredytowej? Podałbym swoje dane do konta PSN, ktoś by wbił, wpłacił kasę i wyszedł, a ja bym na poczcie wpłacił mu przelał kasę na konto.

Edytowane przez hivonzooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam małą prośbę - ma ktoś użyczyć karty kredytowej? Podałbym swoje dane do konta PSN, ktoś by wbił, wpłacił kasę i wyszedł, a ja bym na poczcie wpłacił mu przelał kasę na konto.

Zawsze możesz kupić karte doładowującą, z tym że najmiejszy nominał 100zł /-: nawet nie musisz czekać aż pocztą przyjdzie (chyba ,że zależy Tobie na pudełku).Ja zazwyczaj w Ultimie dzwonie ,płace a oni mi kod sms-em przysyłają.

Edytowane przez Szczypior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możesz kupić karte doładowującą, z tym że najmiejszy nominał 100zł /-: nawet nie musisz czekać aż pocztą przyjdzie (chyba ,że zależy Tobie na pudełku).Ja zazwyczaj w Ultimie dzwonie ,płace a oni mi kod sms-em przysyłają.

No ale nie mam 100 zł, mam odłożone idealnie 50 zł. Kupiłbym tylko Vietnam, a kasę przelał na kogoś konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież karty kredytowej nie potrzebujesz. Wystarczy karta DEBETOWA, która wydawana jest do rachunku bankowego. A jeżeli takiego nie masz to poproś rodziców.

A konto możesz doładować 20zł, 40 zł, 60 zł ...

Edytowane przez ID okonio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przechodzą. A jak sobie to wyobrażasz? Dwie tabelki z M60 i w obydwu inne staty? :P Mnie cieszy fakt, że snajperki w Vietnam z bliska zabijają jednym strzałem.

A jednak wczoraj to sprawdziłem no i są dwa oddzielne staty dla m60 ;p o to dowód ;p http://bfbc2.statsve...anek80/#vietnam

imo po za kupieniu dodatku se sprawdzicie chodz nie wszystkie bronie ...przykładem jest granatnik lub pistolet WWII M1911 .45...wiem bo od wczoraj już pykam ;pp

Edytowane przez franek80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanuje Twoją wypowiedz, ale każdy jak napisałeś ma prawo do własnej wypowiedzi,to że założyłem zakladke i np Tobie to nie pasuje to przykro mi(-: Wiem jak każdy ,że to DLC,ale jest to DLC bardzo ważne ponieważ jest to oddzielny temat,klimat - a nie jakieś 4 mapy.Jeżeli masz problem z tym tematem to proszę napisz do Admina, zresztą on zadecyduje czy będzie istniec osobno Vietnam ,czy bedzie trzeba szukać go w dziale DLC,pozdr

Ktoś już próbował zakładać osobny temat i moderatorzy połączyli go z "DLC dodatki" bo PO TO TAKOWY ISTNIEJE. I ponownie powtarzam, że osobny temat jest niepotrzebny, bo to tylko i aż DLC, a poza tym wrażenia z gry większość będzie i tak pisała w temacie o BC2, jak zawsze. Nie komentując już w ogóle treści Twojego oryginalnego postu...

Tak więc mam nadzieję, że podobnie jak poprzednim razem moderatorzy wykażą się inteligencją i scalą ten temat z "DLC dodatki" :)

Edytowane przez Bas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to mnie tez. Ciekaw jestem kiedy beda faceci we 4 biegali do burdelu i za jedna stawke brali panienke na 4 po 15 minut kazdy. ;)

Rozbawiles mnie do lez ^^

-"tej Snosch teraz moja kolej"

-"poczekaj zaraz skoncze!"

-"nie ma! moj czas i koniec do konczysz samemu!"

:))

Generalnie nie moge tego zrozumiec. kupujesz ps3 gdzie praktycznie nia ma piractwa i potem patrzysz zeby od kogos dlc zasysac....

50 zł przeciez to nie majatek... ja sobie odmowilem jedna flaszke w weekend i oto czekam na Vietkonga ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za pozostawieniem tematu. Łatwiej mi będzie pisać i czytać o Vietnamie w osobnym wątku, niż w ogólnym.

Wystarczy karta debetowa, tzn. np. Visa Electron? nie jestem biegły w terminologii kartowej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pietia79: powiedz, ze armii sie nie odmawia ;)

@lukaskra_82: policz do 10, kilka glebokich wdechow. oszczedzaj sie chlopaku

Edytowane przez alieen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I gdzie ten Vietnam ???

http://www.ps3site.pl/forum/topic/50088-battlefield-bad-company-2-vietnam/page__st__60

Tu masz dokładne info kiedy pojawi się Vietnam. Hivonzooo zdradza szczegóły.Ja nie mogę bo u spowiedzi byłem :whistling:

Edytowane przez christophpoland1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I gdzie ten Vietnam ???

Co na geografie sie nie chodziło ?? Amerykanie go nie ukradli. Leży tam gdzie zawsze. :pardon:

Nie wiadomo ile jeszcze poczekamy wiec mam stare pytanie o VIP code...

Czy zaszły jakieś zmiany i został on przypisany do konsoli ? Bo na kazdym koncie mam dostep do mapek VIP.

Podobnie z Veteranem. Otrzymałem go za samo granie w demo BF 1943.

Miłego czekania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest za 47 zeta, tylko trzeba go znaleźć przez wyszukiwarkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LET'S GET READY TO THE RUMBLE!!! :start: :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest juz !!! Jedziemy!! :D Ihhaaa :) + DS2 i LBP 2 bedzie dzisiaj dlugaaa noc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie! Już czuję ten napalm :D Do zobaczenia na starciu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi