Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Może jest szybsza, nie szarpie tak strasznie ale za to jest słabsza i dlatego z M60 przegra zawsze.

bycmoze, ale ja wczoraj zmienilem m60 na m249, i duzo lepiej mi sie gralo.A ze z obu mam platyny, to nie jest dla mnie nowoscia granie ktorakolwiek z nich.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wcale nie uważam, że M60 jest jakoś szczególnie super. Gra mi się nim tak samo jak i innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u medyka każda broń jest prawie taka sama jedne są stabilne a inne znowu rwie i gorzej się celuje :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sekret w tym, żeby nie strzelać ciągiem całego magazynku. :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba że jesteś blisko gości.Miałem taką sytuacje że strzelałem cała serią bez opanowania w jednego gościa a za nim stało jeszcze 5 i też ich rozwaliło heh:biggrin: dobrze że te bronie mają duży magazynek,szkoda tylko że medyk nie posiada broni która mogła by zniszczyć czołg <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

chyba że jesteś blisko gości.Miałem taką sytuacje że strzelałem cała serią bez opanowania w jednego gościa a za nim stało jeszcze 5 i też ich rozwaliło heh:biggrin: dobrze że te bronie mają duży magazynek,szkoda tylko że medyk nie posiada broni która mogła by zniszczyć czołg <_<

Odrazu dajmy jeszcze medykowi karabin snajperski. Ludzie od tego są klasy postaci. Grasz taką klasą jaka ci pasuje.

Ja wcale nie uważam, że M60 jest jakoś szczególnie super. Gra mi się nim tak samo jak i innymi.

To chyba masz klapki na oczach.

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie chociaz nie mam jakiegos super doswiadczenia w graniu na ps3 i w b:bc2 m60 jest przesadzone i widac ta roznice nie sciemniajcie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie chociaz nie mam jakiegos super doswiadczenia w graniu na ps3 i w b:bc2 m60 jest przesadzone i widac ta roznice nie sciemniajcie ...

Potwierdzam, czekam na odpowiedni patch zmniejszający damage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Z medykiem jest jeszcze całkiem inny problem.

Ostatnio jak grałem to pare razy zauważyłem jak goście grali squadem 4 osobowym samymi medykami. Niby nic szczególnego ale byli zgrani i nie dało się ich zatrzymać - zabiłeś jednego, dwóch a inni zaraz ich ożywiali.

Tak więc, chodzi mi o to, że 4 gości z Headsetami (sami medycy) są dopiero przesadzoną rzeczą.

Robili tak, że szli podkładać bombę, siedzieli wszyscy w tym budynku co podłożyli i jak tylko zabili kogoś to inny go uzdrawiał - po prostu żeby ich zatrzymać, musiałbyś w jednym momencie zabić 4 na raz - inaczej jak zostanie chociażby jeden żywy to uzdrowi innego a tamten uzdrowiony od razu uzdrowi następnego. Strasznie szybko to robili.

Edytowane przez ocelot_0x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Hehe, to nieźle. :) Ale wcale nie trzeba być samymi medykami, żeby być zgranym. Jak squad potrafi grać, to będąc każdy inną klasą i tak będą wymiatać.

Medyk dostaje za dużo pkt za ożywianie. Powinien dostawać za ożywienie 1o i 20 za ożywienie członka składu, tak jak z apteczkami.

Edytowane przez ZiateK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry medyk w zgranym squadzie to natrzaska tyle pkt ze bania mala :) owszem  ... sam gralem i faktycznie za nic czasami sie dostawalo setki pkt a to apteczka a to revive itd ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i 20 za ożywienie członka...

No wiesz!!! Tylko 20??? Wszak to bezcenna umiejętność...i jakże ważna!!!!! Kiedyś się przekonasz!!! Dawno temu znałem taką jedną specjalistkę..."Złota Jola" ją nazywali (czy "Złote usta"...jakoś tak)...cudotwórczyni istna!!!:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W/w tabela i bronie dla assaulta: damage/range dla kilku broni jest stałe? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz!!! Tylko 20??? Wszak to bezcenna umiejętność...i jakże ważna!!!!! Kiedyś się przekonasz!!! Dawno temu znałem taką jedną specjalistkę..."Złota Jola" ją nazywali (czy "Złote usta"...jakoś tak)...cudotwórczyni istna!!!:rolleyes:

heheh malo sie nie usmarkalem :D :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do medyka i M60, to tak karabin jest przegięty i to ostro, dlatego gram ta bronią. Największy problem jest w tym iż pozostałe klasy maja bronie bardziej wyważone, natomiast medyk ma przegięte M60. Zobaczymy co będzie po tym patchu, czy goście nie osłabią M60, zaś inny KM "wystrzeli w kosmos".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Co do medyka i M60, to tak karabin jest przegięty i to ostro, dlatego gram ta bronią. Największy problem jest w tym iż pozostałe klasy maja bronie bardziej wyważone, natomiast medyk ma przegięte M60. Zobaczymy co będzie po tym patchu, czy goście nie osłabią M60, zaś inny KM "wystrzeli w kosmos".

Eh wszyscy tak chwala te M60 a wg mnie wcale nie jest takie dobre. Osobiscie wole latac z T88 - 200 naboi, niewielki rozrzut i przyzwoity dmg, w dodatku nie trzeba doczepiac kolimatora czy celownika optycznego (standartowy celownik w m60 jest tragiczny).

Edytowane przez diz4ster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te M60 a wg mnie wcale nie jest takie dobre

lol, na kazdych klanowkach tylko sam medyk biega, m60 jest za dobre jak na obecna chwile. :)

po patchu juz nie , ale na ps3 patcha jeszcze nie bylo. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

lol, na kazdych klanowkach tylko sam medyk biega, m60 jest za dobre jak na obecna chwile. :)

po patchu juz nie , ale na ps3 patcha jeszcze nie bylo. :-)

Doczytales sie "wg mnie"? To jest moje zdanie i nie wmowisz mi co wg mnie jest lepsze a co gorsze.

Poza tym co ty mi tu z klanowkami wyjezszasz, po 1 mam to w dupie, a po 2 scena BC2 jest... raczej malutka.

Edytowane przez diz4ster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

tak mi sie wlasnie przypomnialo ;)

Uwielbiam grac z bardzo dobrymi graczami. Dizzy, bzykacz, xMAFIA_PLxDJ .... itp, poprostu uwielbiam, bo gra sie z nimi wysmienicie.....ale..... ;)

Nie ma nic gorszego niz byc z taka ekipa w druzynie na ISLA gdzie chcesz sobie pokampic ;)

Bierzesz snipera, biegniesz na miejscowke. Mierzysz.... widzisz snipera..... chcesz oddac strzal...... jeb, koles nie zyje ;) Dizzy go zabil, szukasz nastepnego... mierzysz... jeb, nie zyje......bzykacz go zabil. I tak w kolko ;) Pochlastac sie idzie ;) Bardziej frustrujace niz dostac head'a ;)

Ale i tak was lubie ;)

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma nic gorszego niz byc z taka ekipa w druzynie na ISLA gdzie chcesz sobie pokampic ;)

Bierzesz snipera, biegniesz na miejscowke. Mierzysz.... widzisz snipera..... chcesz oddac strzal...... jeb, koles nie zyje ;) Dizzy go zabil, szukasz nastepnego... mierzysz... jeb, nie zyje......bzykacz go zabil. I tak w kolko ;) Pochlastac sie idzie ;) Bardziej frustrujace niz dostac head'a ;)

Heheh dobre - choc ja znam to z ciut innej perspektywy - biegne na miejscowke, prawie dobiegam - jeb - bzykacz mnie zabil :shok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto pierwszy ten lepszy.

dokladnie, przywyklem. Choc swoje tez ubije zawsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie kiedy ja przysypiam.

hmmm, po 50 lvl mniemanie sie podnioslo? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.