SkibaPL 1851 Napisano 21 Listopad 2013 jak ktos jest jeszcze chetny to wyslijcie inva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoslaw 1 Napisano 17 Styczeń 2014 Chętnych na Mapki Shang Ri la i Moon zapraszam do gry Oczywiście fajnie by było posiadać HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 17 Styczeń 2014 Opłaca się brać mapy z dlc? Dużo ludzi gra na nich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoslaw 1 Napisano 17 Styczeń 2014 Opłaca się brać mapy z dlc? Dużo ludzi gra na nich? na 1 dlc jeszcze tak na 2 w miare na 3 max 50 osob na Moon srednio 200 a na tych z Word At War to nie wiem bo nie gra. Z tym ze te DLC sa naprawde ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 18 Styczeń 2014 w te zombie to latwo trophea zdobyc? bo ja na pierwsza gre to nie wiem o co chodzi tam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoslaw 1 Napisano 18 Styczeń 2014 w te zombie to latwo trophea zdobyc? bo ja na pierwsza gre to nie wiem o co chodzi tam :) trudne nie sa ale wymagany jest kumaty Team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 18 Styczeń 2014 trudne nie sa ale wymagany jest kumaty Team a sam nie da rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeVXXPOLAND 0 Napisano 19 Styczeń 2014 Witam ja mam wszystkie dlc do black ops I jak chcecie zagrać na zombi pisać jakiegoś tam ogara mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 19 Styczeń 2014 Witam ja mam wszystkie dlc do black ops I jak chcecie zagrać na zombi pisać jakiegoś tam ogara mam :) ja bez dodatkow , obchodza mnie trophy z tym zombi czyli na mapie five i tej pierwszej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeVXXPOLAND 0 Napisano 19 Styczeń 2014 a masz skype Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 19 Styczeń 2014 a masz skype tzn mam ale jak gram to zawsze druga połowa siedzi przy lapku , a hs tez brak :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoslaw 1 Napisano 22 Styczeń 2014 Wyslijcie mi zapa na PS to napewno sie zgramy i porobimy te trofea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoslaw 1 Napisano 28 Styczeń 2014 zapraszam dzis o 20 tz. Wtorek na zombi fajnie by bylo z HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 2 Luty 2014 chetni sa na te trophy zombi jeszcze? tzn trophy z tym nozem balistycznym i baranek ofiarny mi pozostalo ale oczywiscie wszystkie jakie chcecie mozemy ograc po drodze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 5 Luty 2014 (edytowane) Witam.Ile ludu gra online?.Dzięki Edytowane 5 Luty 2014 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 5 Luty 2014 Witam.Ile ludu gra online?.Dzięki troche gra, ja dalej probuje zdobyc te 2 trophy moze pomozesz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 5 Luty 2014 troche gra, ja dalej probuje zdobyc te 2 trophy moze pomozesz:) Trochę? znaczy ile? 50 tys,100 tys,200 tys?.Mam okazję kupić za 30 zł,więc pytam,jak wygląda sytuacja na serwerach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 5 Luty 2014 Zawsze do gry kogoś znajdziesz osób gra sporo dokładnej liczby Ci nie podam ale na pewno ok. 40-50tys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkoslaw 1 Napisano 8 Luty 2014 (edytowane) Wiec tak Kto chce To ja mogę pomóc mu zrobić trofea Zapraszam w NIEDZIELE o 20 :00 tz. 9.02.14 Wymagania: Wypadałoby mieć HS Zadowoleni Gracze: SkibaPL ( Pozdro Skiba ) Edytowane 8 Luty 2014 przez Arkoslaw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 8 Luty 2014 Wiec tak Kto chce To ja mogę pomóc mu zrobić trofea Zapraszam w NIEDZIELE o 20 :00 tz. 9.02.14 Wymagania: Wypadałoby mieć HS Zadowoleni Gracze: SkibaPL ( Pozdro Skiba ) ja sprobuje byc ale brak hs , ale mi potrzebne tylko trophy baranek ofiarny czyli tu bez hs da sie rade ,bo ja bede mial czy ty ta kusze to wiadomo co robic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubertosus 0 Napisano 12 Luty 2014 Siemka dodawać do psn mnie i chciałbym pomocy w jednym pucharku a mianowicie ze trzeba Zabić tego gościa co kradnie bronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 16 Luty 2014 gra w to jeszcze ktos?bo szukam kogos do pomocy przy jednym trophy, baranek ofiarny, bo z ludzmi przypadkowymi to ciezko zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Luty 2014 (edytowane) polecam Arkoslawa, ale jak pisal bez hsa bedzie ciezko. Z ta kusza aby mi trof wpadl tez sie jakis czas meczylismy. Kolega ogarnia gre w 1000%, fanatyk coda i swoje godziny juz w to przegral :P. Takze polecam w 100% bo na ten moment gdy ciezko znalesc kogos do pomocy, tylko z nim to ogarniecie. Pozdro :P Edytowane 16 Luty 2014 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 16 Luty 2014 a po co tu hs , kto zdobedzie kusze i ja upgraduje ten strzela we mnie(oczywiscie jak jest blisko zombie) lub ja w niego i koniec , najgorsze jest wylosowac ta kusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Luty 2014 zeby dawac info co sie dzieje dookola i obgadac taktyke.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach