Shatan 48 Napisano 1 Marzec 2014 kupił ktoś dodatek? bo nie wiem czy warto wydac 60 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 2 Marzec 2014 (edytowane) Który? Są cztery, z czego jeden wyłącznie ze scenariuszami do Zombie. Jak na mój gust mapy z dodatków były świetne, ale nie wiem czy teraz nie będzie problemów ze znalezieniem gier na nich. Poza tym po tylu latach ceny tych dodatków to też trochę kiepski dowcip, zwłaszcza że jakiś czas temu były promocje (ok 25zł za DLC). Edytowane 2 Marzec 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 23 Marzec 2014 Mam pytanie, jak kupilem mapy do cod i chcialem je usunac gdyz wybiera ciagle mi tych samych graczy w necie przy graniu map z dlc i chcialem tylko grac na normalnych mapach bez dodatkow to da sie to usunac czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 23 Marzec 2014 Musisz po prostu usunąć paczki z DLC z HDD, nie ma możliwości wyłączenia ich z poziomu gry. To samo tyczy pozostałych CoD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 23 Marzec 2014 W MW3 da się wyłączyć DLC z poziomu gry. Posiadam 1 DLC i na konsoli Xbox 360 normalnie da się je wyłączyć więc podejrzewam ,że na PS3 jest tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 23 Marzec 2014 W MW3 tak ale w BO się nie da musi usunąć je z HDD innej opcji nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 25 Marzec 2014 Ok dzieki za rade, pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 1 Maj 2014 witam. szukam kogoś do pomocy z trofeami na multi. nie mogę tego zrobić z ludźmi których mi wyszukuje bo po prostu się nie da... psn id w podpisie, posiadam headset. z góry dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowder 71 Napisano 7 Maj 2014 wtf wie ktoś czemu jest tyle niewidzialnych ludzi i zawsze to są osoby z największym levelem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 7 Maj 2014 pewnie mają jakieś hacki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowder 71 Napisano 9 Maj 2014 To jest jakiś żart ta gra jest kompletnie niegrywalna przez tych idiotów. Activison nie może z tym nic zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 9 Maj 2014 Activision ma za przeproszeniem w dupie tą grę. Wyszły już 3 kolejne: MW3, BO2, Ghosts więc nie licz na wspieranie tej gry. Ja już nie mam Black Ops od roku, wtedy jeszcze nie było taki cyrków. Smutna prawda - jedyne co możesz zrobić, to zakupić nowszą część :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 9 Maj 2014 (edytowane) Nie. Olewają starsze gry od CoD World at War , BO1, MW2,MW3 bardzo dużo hacków.Właściwie są już niegrywalne. Na X grałem w kilkadziesiąt fps i tylko CoD WaW czasem był shackowany. Raport do Microsoftu i wiadomość do gościa na priv i spiepszał dziad z serwera długo przed końcem meczu gdzie piepsz rośnie.Płacisz za online - wymagasz. Tam jest system zgłoszeń od razu z menu.Dlatego jeśli chcesz grać komfortowo w fpsy bez lagów to ... Edytowane 10 Maj 2014 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 10 Maj 2014 Siemano ludzie, mam pytanie. Gra ktos jeszcze w ta gre, jesli chodzi o tryb zombie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowder 71 Napisano 12 Maj 2014 Ale na lagi to ja się nigdy nie skarżyłem na ps3. Jedynie takie cyrki jak to widzę po raz pierwszy w życiu a gram w pierwszego black opsa z przerwami od 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damka 0 Napisano 12 Maj 2014 Ja czasami zagrywam w zombie DamKa09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 13 Maj 2014 Ja czasami zagrywam w zombie DamKa09 masz headset? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damka 0 Napisano 13 Maj 2014 Mam :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 13 Maj 2014 Ok, widze, ze jestes online. To wysylam Ci zaraz zapro na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 13 Maj 2014 też mogę zagrać, porobić trofea czy po prostu postrzelac id: DEGUSTATOR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 14 Maj 2014 też mogę zagrać, porobić trofea czy po prostu postrzelac id: DEGUSTATOR- Masz DLC, HS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 14 Maj 2014 dlc nie, ale hs posiadam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 22 Sierpień 2014 Witam.Dużo ludzi jeszcze gra online w black ops? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 22 Sierpień 2014 Z każdym dniem coraz mniej ale kogoś tam zawsze do gry znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 22 Sierpień 2014 Z każdym dniem coraz mniej ale kogoś tam zawsze do gry znajdziesz. A dokładna liczba? kilka tysiecy,kilkanaście,kilkadziesiąt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach