lookass90 9 Napisano 22 Sierpień 2014 Sprawdziłem przed chwilą to jest coś ponad 44 tysiące, więc jest z kim pograć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 22 Sierpień 2014 Sprawdziłem przed chwilą to jest coś ponad 44 tysiące, więc jest z kim pograć Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookass90 9 Napisano 27 Sierpień 2014 Przyszedł headset - teraz można grać :yes: może ktoś się przyłączy ? (najchętniej capture de flag,zombie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magik-thc 3 Napisano 6 Wrzesień 2014 Witam, jaka wersja BLES dodatku dla polskiej wersji ? mam wersje cyfrowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) czy jeśli wezmę prestiż do znikną mi PRO perki? Edytowane 25 Styczeń 2015 przez MaJJkell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookass90 9 Napisano 11 Grudzień 2015 Wracam do gry :D ktoś jeszcze w to pyka ? :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 4 Luty 2018 Grudzień 2015? No cóż, złota łopata dla mnie i przy okazji pytanie - gra ktoś jeszcze? Chce zrobić trofea online albo pomóc komuś innemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Marzec 2018 Skoro temat i tak jest już odkopany... @Zygo89 Masz jeszcze tego Black Opsa? Potrzebuję wsparcia w online (tylko Date Night) oraz zombie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 25 Marzec 2018 Właśnie widziałem ostatnio, że upalasz tego CoD'a i miałem pytać czy potrzebujesz pomocy. Pisz śmiało na PSN, zrobi się wszystkie trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Marzec 2018 (edytowane) W dniu 25.03.2018 o 12:20, Zygo89 napisał: Właśnie widziałem ostatnio, że upalasz tego CoD'a i miałem pytać czy potrzebujesz pomocy. Pisz śmiało na PSN, zrobi się wszystkie trofea. Ok, odezwę się dziś wieczorem. Został mi już tylko pucharek ,,Date night'' (mam już przygotowany 4 sekundowy klip). Zombie udało mi się zrobić z kolegą na splitscrinie. ----------------------------- OK, już niekatualne udało mi się to zrobić dzięki boostowanej sesji z psnprofiles. Edytowane 26 Marzec 2018 przez HarDy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach