Skocz do zawartości
ma3x

Ustawki on-line [BC2]

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli rozumiem że w sobotę zaczynamy o 22.00?? Świetnie, bo kończę pracę o 21.00 i zanim dojadę do domu,zanim "ugłaskam" Kobietę...

"... bo teraz w sobotę opijam swoje urodziny..."

BANZAI !!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki tez bedzie wesolo. A ja milej zabawy wam zycze napewno ta gra bedzie o niebo lepsza niz na publicu

Edytowane przez wegiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To o której ? 21:00 czy 22:00 ?

Ja idę już grać :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś to rozpoczął zapis na druga ustawkę pisał o 21:00.

Ja wspomniałem o 22:00, bo mówiłem o poprzedniej ustawce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może ustalmy jednak konkretnie godzinę? Dla mnie 22.00 jest optymalnie dobra...ale dostosuję się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie lepiej będzie o 22.

Może być o 22.00 tylko żeby nie było tak, że wiara się zwinie po 1 h bo się komuś spać zachce;)

Te 3-4h to minimum!

Edytowane przez okonio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być o 22.00 tylko żeby nie było tak, że wiara się zwinie po 1 h bo się komuś spać zachce;)

Te 3-4h to minimum!

Taka gadaka mi się podoba:blush: Tworząc listę na ustawkę w sobotę ( 27.03.2010) wpisałem godzinę 21: 00,ale najrozsądniejsza byłaby godzina 22:00!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA ZAWODNIKÓW NA TURNIEJ ( 27- 03-2010 ) godzina 22:00 HS- OBOWIĄZKOWY!!!!!!!

1. KUNTOSZ ( HS- JEST)

2. gierej1993 (HS- JEST)

3. okonio (HS-JEST)

4. arcadiush (HS-JEST)

5. Olas__14 (HS - JEST)

6. MoriOmega

7. mrowa607

8. KrwawaRyba (HS jest) 

9.E2rd (HS jest)

10.karolmistz (HS jest)

11. milusass (HS JEST)

12. S1CKBOY_85

1. DizzY-WolF

2. Th3r0xPL (HS-JEST)

3. m0rph_pl (skilla nie ma ;p - HS-JEST)

4. pwntronic3000

5. maximusdak

6. luke_mik (HS - jest)

7. GooZaLaPL ( HS - Jest ) 

8. Splesh_85 (HS - jest)

9.Fraquency(hs myśle ze bedzie)

10. Z_Y_W_Y (HS jest)

11. ketnik hs jest

12. Marqus_Pirx HS obecny

LISTA ZASTĘPCZA:

1. NERVUS_PL ( HS - jest)

2.panmistrz (HS jest)

3. Croul_PL (HS jest, czas w sobote tez powinien byc 

4. RedzSon ( HS od jutra)

JEŻELI WPISANA OSOBA NIE BĘDZIE MOGŁA WZIĄĆ UDZIAŁU W TURNIEJU, TO NIECH ZWOLNI MIEJSCE OSOBIE Z LISTY ZASTĘPCZEJ!!!! Z GÓRY DZIĘKI!!!!

Pragnę przypomnieć iż mecz prywatny, nie powoduje nabijania statystyk czy wbijania Pinów. Więc jeśli to jest Twoim celem, a nie granie dla czystej rozgrywki - odpuść sobie, nam i innym chętnym.

Zbieramy się przed 22:00 o 22:00 albo po uzupełnieniu składów lecimy z meczykiem.

Edytowane przez mrowa607

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No panowie , HS jest już :biggrin:

Jestem gotów do gry , póki co gram inżynierem .

Co prawda mam niską range , jednak jestem ogarnięty na polu walki

Doświadczenie TP posiadam z kilku solidnych lat spędzonych przy counter strike 1.6 .

W tygodniu rzadko grywam , czasami pojawiam się późnym wieczorem . Częściej jestem za to podczas weekendow oraz przerw świątecznych .

Więc jak komuś wyrosły jaja to pisać na PSN : HantiHAX :tongue:

Edytowane przez hanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...Więc jak komuś wyrosły jaja to pisać na PSN : HantiHAX..."

Mocne zaproszenie,mocne!!!:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...Pograł bym ale boję się wysłać zapro..."

No tak...bo jak zechce zweryfikować, to jak??? Przez kamerkę????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerki nie mam . Ludzie ja chciałem tylko pograć w tego cholernego BC :biggrin: Swoją drogą ktoś miał może jakiś problem z podłączeniem HS Sony ? Pali się zielona dioda co chwila , a ps3 nic nie wykrywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerki nie mam . Ludzie ja chciałem tylko pograć w tego cholernego BC :biggrin: Swoją drogą ktoś miał może jakiś problem z podłączeniem HS Sony ? Pali się zielona dioda co chwila , a ps3 nic nie wykrywa

To graj bro, graj - nawet z bezjajecznymi ;p

Co do hs - (to takze uwaga na sobotnia ustawke - panowie, kto ma oryginalnego hsa od sony - parujcie przez usb - jakosc dzwieku jest rewelacyjna z wlaczonym filtrowaniem i praca obydwu mikrofonow) - na gorze hs masz zaslepke - pod nia gniazdo usb - wepchnij kabel bezposrednio tam - sparuje ci tak jak powinno - wszystkie "bonusy" dzialaja. Po parowaniu bluetouch widziany jest jako normalny zestaw hs...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do hs - (to takze uwaga na sobotnia ustawke - panowie, kto ma oryginalnego hsa od sony - parujcie przez usb - jakosc dzwieku jest rewelacyjna z wlaczonym filtrowaniem i praca obydwu mikrofonow) - na gorze hs masz zaslepke - pod nia gniazdo usb - wepchnij kabel bezposrednio tam - sparuje ci tak jak powinno - wszystkie "bonusy" dzialaja. Po parowaniu bluetouch widziany jest jako normalny zestaw hs...

serio jest roznica ? kurde az dzisiaj przecwicze ... mi widzi jako wireless headset ...

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...Pograł bym ale boję się wysłać zapro..."

No tak...bo jak zechce zweryfikować, to jak??? Przez kamerkę????

Właśnie podłączyłem przez zaślepkę , była upierdliwa ale jakoś dałem radę . Co do bezjajeczności , motywacja do wspólnej gry :biggrin:

Pora podjąć pierwsze kroki w TP na bc i zapisuje się na najbliższą sobotnią ustawkę

Edytowane przez hanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serio jest roznica ? kurde az dzisiaj przecwicze ... mi widzi jako wireless headset ...

Masz eliminacje echa, filtracje tla, obydwa mikrofony aktywne. Jak wczesniej parowales przez blue to usun z systemu, i podlacz bezposrednio - jak masz parowane przez usb to od razu poznacz po komunikatach w xmb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie widze tych funkcji o ktorych mowisz ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok... szukam ludzi do squadu... takich ogarnietych... headset nie jest wymagany. Wazne aby kazdy wiedzial co ma robic... Reconi walczacy z dystansu mnie nie interesuje - tylko tacy ktorzy smigaja z shotgunami albo Tomkami i beda pomagac w wysadzaniu pojazdu.

Ja sam gram Inzynier/Assault i jak w bazie nikt nie potrafi zajac sie ciezszym pojazdem to Recona.

Swietne sprawuje sie w smigłowcach - jako pilot albo jakos inzynier (z poziomu pokladu naprawiam helokoptery)

Jako kierowca czolgu niczym nadzwyczajnym sie nie wyrozniam. Ot co to znam kilka miejsc w ktore warto wjechac czolgiem.

Quadem zazwyczaj jade za na tyly wroga aby moi squad-mates-dudes mogli spawnowac sie.

Uzywam Trace Dartera i Anti tank mines.

Interesuje mnie przede wszystkim gra w kupie. 4 osoby ktore pilnuja siebie wzajemnie. Nie fragi! Pilnowac nawzajem swoich dup! Jeden zwraca uwage wroga na siebie , drugi strzela , trzeci pilnuje tylow itp. Jak ktos ze squadu ginie to przyjmujemy postawe defensywna i czekamy az sie respawnuje spowrotem kolo nas. Gdy jeden z naszych zostanie na polu bitwy wycofuje sie i czeka na reszte.

Odrazu mowie ze nie zajmuje sie gra profesjonalnie. Gram 4fun lecz chcialbym abysmy jednak kosili przeciwnikow. Preferuje Rush i Team DM.

Chetnych prosze o PM'a lub wyslanie wiadomosci na PS3

Nick - Gejsza_Mati

...a i zapomnialbym... jak juz bedziemy miec caly squad to chcialbym jakas konferencje zrobic i obgadac ogolnie kto co lubi ;) szebysmy mniej wiecej wiedzieli czego spodziewac sie po sobie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie widze tych funkcji o ktorych mowisz ...

To jest wlasnie to HQ co sie pokazalo :D w HQ mode masz to wszystko aktywne - aczkolwiek nie masz kontroli nad tym - automatycznie wchodzi w ten tryb po sparowaniu przez usb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodawajcie mnie do swoich list, chętnie pogram z aktywnym Polakiem niż Amerykaninem srającym w krzakach;D

ID: panmistrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winiasz ,możesz mnie wpisac na listę :), szczerze mówiąc nie grałem jeszcze drużynowo lecz będąc na polu bitwy nie oszczędzam się i fajnie byłoby sobie pograć z kimś ogarniętym.Wyślę Ci też zaproszenie ode mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby komuś kiedyś brakowało w squadzie assaulta to się piszę!

HS jest,

super wymiataczem nie jestem, dopiero ogarniam grę (9 stopień) ale nie unikam walki i lubię jak cos sie dzieje,

dodawajcie do znajomych

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi