xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 26 Sierpień 2011 Dzieki Darasowi jest kantyna ale w innym miejscu http://www.ps3site.pl/forum/topic/63478-na-luzie/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujaki_12 9 Napisano 26 Sierpień 2011 no zglaszac sie smialo do klanu ;D nie gryziemy tlyko polykamy dobrych graczy ;D ja własnie szukałem klanu. PSN ID : BUJAKI12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mblot 3 Napisano 26 Sierpień 2011 Wow odkopałeś wiadomość sprzed półtora roku :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xWojtaS 0 Napisano 27 Sierpień 2011 Ja również z miłą chęcią zagram Dodawać mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1911 0 Napisano 27 Sierpień 2011 (edytowane) :) Edytowane 27 Sierpień 2011 przez lolo1911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolt 0 Napisano 27 Sierpień 2011 Chętnie pogram najlepiej z kimś kto też ma HS, mój login: revolten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracus1 0 Napisano 28 Sierpień 2011 jak bedzie dzisiaj jakas ustawka to piszcie nick gracus1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_3xX 7 Napisano 29 Sierpień 2011 (edytowane) Także chętnie pogram z kimś z tego forum mój psn: snake_3xX niestety nie mam HS ani vietnamu. Edytowane 29 Sierpień 2011 przez snake_3xX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rother 2 Napisano 1 Wrzesień 2011 ID: rotherr Dodawać, dodawać zapraszać do walki :) Gram codziennie z 2-3 godziny i jestem otwarty na wszelkie propozycje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 4 Wrzesień 2011 sprawa jest oczywista, chce pograc z polakami w bc2 z tego forum. Nawet z 1 polakiem w squadzie zamiast z randomem. Dlatego wysylalem zaproszenia do polakow co graja czesto w bc2 nie po to zeby bylo fajnie, tylko zeby zapraszali do squadu gdy graja, i co ? Polowa listy zostala skasowana bo maja to w dupie. (czyt, XxPiotrekxX czy jak mu tam, i duzo innych osob) Wiec ci co chca grac z rodakami zapraszam na psn SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musialinho 20 Napisano 15 Wrzesień 2011 Witam. Chętnie dołączę się do ustawki na trofea. nick Musialinho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 16 Wrzesień 2011 http://www.ps3site.pl/forum/topic/31410-trofea/page__st__1820 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 24 Wrzesień 2011 Chętnie pogram :) ID: Raf_Raf_Raf_86 , HS Brak ale chęci do współpracy spore:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 25 Wrzesień 2011 szyma45 BF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 4 Październik 2011 zapraszam chetnych do pogrania "na luzie" w battlefielda bad company 2 o godz. 20:00. Utworzymy squad, na czacie przedyskutujemy jaka mapa i tryb. Jesli minimalnie uzbieraja sie 3 osoby to ruszamy (mimo iz to bardzo skromnie ale teamplaya juz mozna w squadzie grac). Wiec ci co sa chetni wpisywac sie w temacie ze swoim psn id 1.SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 4 Październik 2011 1.SkibaPL 2. FoxyWoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darklamb 1 Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) PSNid: sikawka Brak HS chwilowo, ale z chęcią zagram. 1. SkibaPL 2. FoxyWoo 3. Sikawka Edytowane 4 Październik 2011 przez darklamb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 4 Październik 2011 1. SkibaPL 2. FoxyWoo 3. Sikawka 4. babciakundzia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 4 Październik 2011 1. SkibaPL 2. FoxyWoo 3. Sikawka 4. babciakundzia 5. Raf_Raf_Raf_86 BRAK HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 4 Październik 2011 ja chlopaki jezeli nie pojawie sie w grze ok 20 to znaczy, ze niestety dzisiaj z wami nie pogram :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Październik 2011 ktos chetny dzisiaj na ustawke w bc2 jako squad ? Potrzebne 3 lub 4-5 osob (reszta co nie zmiesci sie do squadu moze wbic poprzez play with friends, jesli beda sloty). Proponuje godzine 20:00 jak zwykle 1. PSN ID SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 10 Październik 2011 Nick: MFMONK Headset: Pod koniec tego miecha będzie :) Gram; K2, K3, BC2, niedługo BF3 (złożony pre-order). Piszcie jaka gierka. Szukam teamu do pykania z headsetami najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 19 Październik 2011 (edytowane) Pograaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ! Wysyłać zapro :-) PSNid --------------- agatha0707 Edytowane 19 Październik 2011 przez aguniagu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 21 Październik 2011 Jam jest chętny, hs brak ale będzie na początku listopada BC2 i BF3(preorder) Dodać do znajomych: riddi_962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 22 Październik 2011 (edytowane) PSNiD: arek25 Dodawać - posiadam HS Edytowane 22 Październik 2011 przez arek22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach