Mantf 15 Napisano 16 Lipiec 2011 hej, jak chcecie pograć w bf'a, to zawsze chętnie. Problem widnieje w braku hs'a, ale myślę, że jakoś przebolejecie. PSN ID: Czlowienieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbir25 24 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) ostatnio coś mało ludzi gra chyba bo co wejde na BF BC 2 to jest 1 vs3, 5vs2 masakra heh jak coś moje namiary (gram często z paroma kumplami): id: Zbir25_PL HS: jest VIP: jest Vietnam: jest ranga: 27 statystyki: http://bfbc2.statsve.../ps3/Zbir25_PL/ zazwyczaj jestem po 20. Najczęściej gram tryb Conquest i Rush Edytowane 18 Lipiec 2011 przez Zbir25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 18 Lipiec 2011 ostatnio coś mało ludzi gra chyba bo co wejde na BF BC 2 to jest 1 vs3, 5vs2 masakra heh jak coś moje namiary (gram często z paroma kumplami): id: Zbir25_PL HS: jest VIP: jest Vietnam: jest ranga: 27 statystyki: http://bfbc2.statsve.../ps3/Zbir25_PL/ zazwyczaj jestem po 20. Najczęściej gram tryb Conquest i Rush Po prostu masz pecha, nie trafiam na mniej niż 8vs8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Nowy wita wszystkich na forum. Szukam rodaków do luźnej gry. id: gregor_TSK HS: jest VIP: jest Vietnam: jest ranga: 23 wiek : 29 Gram medykiem / snajperem. Najczęściej gram tryb Conquest i Rush. Edytowane 23 Lipiec 2011 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikos118 0 Napisano 19 Lipiec 2011 id: mikossss118 HS: jest VIP: jestam ranga: 1 wiek : 16 (dopiero zaczynam grać). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 20 Lipiec 2011 (edytowane) id:kosmala71 hs:jest vip:jest Edytowane 20 Lipiec 2011 przez kosmala96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasioor 0 Napisano 21 Lipiec 2011 Również zgłaszam się do gry. Praktycznie nikt ode mnie nie ma BF'a... psn id: M_jas90 HS: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 23 Lipiec 2011 (edytowane) :) Edytowane 19 Październik 2011 przez aguniagu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 23 Lipiec 2011 (edytowane) Witam! Bas organizuje mecze w weekendy więc chciałem sprawdzić czy wypali w dni powszednie. Od razu mówię że to nie jest ściąganie od niego ponieważ napomknęłem taki pomysł w jego temacie i stwierdził że on nie będzie tego robił ale ktoś inny może. Sprawdzam tylko czy takie coś wypali. Osoby chętne niech wysyłają mi zaproszenia na PSN( ID PredatorsPL) i w wiadomości napiszą że są stąd. Nie będzie bonusa bo to tylko próba. Info o najbliższym spotkaniu: Data i czas: --------------------------- Zepsuł mi się pad dlatego nie wiem kiedy uda mi się zagrać. Zasady: Zakazane jest: 1.Granie reconem 2. Wbijanie kos 3. Siedzenie na respie 4. Kampienie (nie siedzimy przez całą grę w jednym miejscu, na chwilę zatrzymać się można ) Zakazana broń: 1. USAS 12 ( wiadomo) 2. SAIGA ( to samo co usas) Edytowane 27 Lipiec 2011 przez PredatorsPL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 23 Lipiec 2011 Info o najbliższym spotkaniu: Data i czas: Poniedziałek (25.09.2011) godzina 20 25 września to naprawdę ciężko wyczuć co się bedzie robiło :teehee: mały zonk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 23 Lipiec 2011 Heh błędzik mały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 25 Lipiec 2011 Chętnie zagram mam tylko dwa pytania: 1)Ile osób liczy sobie zebrane grono chętnych do gry? 2)rozumiem,że zamierzasz stworzyć swoją grę(serwer) i zaprosić ekipę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Lipiec 2011 Chętnie zagram mam tylko dwa pytania: 1)Ile osób liczy sobie zebrane grono chętnych do gry? Wliczajac w to zalozyciela tematu i Ciebie to 2 osoby. Jak widac pomysl nietrafiony 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 25 Lipiec 2011 Tego się obawiałem,pomysł raczej dobry (mi się podoba)pewnie zdecydowana większość polskich graczy BC2 ma już swoją "ekipę" czego efekt widać w tym temacie,ale jakby coś to ja jak najbardziej jestem chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) Czyżby THE END Edytowane 25 Lipiec 2011 przez made_in_KRAKOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 25 Lipiec 2011 tez jestem chetny. Tylko nie wiem czy dzis bede ale zapro wysle. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) Uroboros_PL VIP jest Szukam dobrych graczy do squadu i kogoś kto wymiata heli, bo często siedzę właśnie w nim :) Edytowane 25 Lipiec 2011 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vimpex 2 Napisano 25 Lipiec 2011 No i ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 25 Lipiec 2011 Termin na dziś a zero zasad napisanych i żadnych info o rodzaju gry itp . Proponuje przełożyć i się dogadać :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venrav 7 Napisano 26 Lipiec 2011 id: raven-sls VIP: jest chętnie pogram w jakimś squadzie z forum .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 26 Lipiec 2011 Już o 12 wiedziałem żę za mało chętnych jest dlatego nic nie napisałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 26 Lipiec 2011 Już o 12 wiedziałem żę za mało chętnych jest dlatego nic nie napisałem :/ I Twój błąd bo powinieneś spróbować ludzi zainteresować jak Bas a nie iść na łatwiznę i olać że nikt się nie wpisał to ja też nic nie będę wpisywać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 27 Lipiec 2011 Najlepszym pomysłem było by gdyby moderator usunął temat... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 27 Lipiec 2011 Najlepiej poprostu pozapraszać wszystkich znajomych wieczorem, oni zaproszą swoich i już :) Wczoraj grałem ze znajomymi i nagle się okazało że właściwie sami polacy grali :) Niektórzy z tego forum nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barrtek91 0 Napisano 27 Lipiec 2011 Ja proponuje nie poddawać się. Na początku zebrać wystarczającą ilość graczy a po tym wyznaczyć termin spotkania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach