Asull 155 Napisano 22 Październik 2011 PSN:Asul1225 BF 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
archio 0 Napisano 22 Październik 2011 PSN hypodermabovis - headset obecny BF2,BF3 - w drodze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 25 Październik 2011 MalyBXL2 Wiek 27 (czyli juz rodzice pozwalaja grac ;) HS-jest Gram wieczorami a jak mam wolne to caly dzien ;) BF3-czekam az bedzie w sklepach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker84 6 Napisano 27 Październik 2011 PSN id - PIOTREKch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkipero14 0 Napisano 30 Październik 2011 Chętnie zagram ustawkę na trofea, mam jeszcze klika do wbicia :) oczywiście pomogę też innym wbić. PSN: djkipero14 HS - Off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
croppek 0 Napisano 15 Listopad 2011 (edytowane) Witam w piatek o 20 chcialbym zrobic ustawke na trofea online potrzebuje do tego 6 osob.Pisac , posiadam headset.Oczywiscie kwiestia dnia i godziny ustawki jest do dogadania jeszcze. 1.bartekk71 2.lllukass 3.djkipero14 4. 5. 6. 7. EDIT potrzebuje jeszcze 4 osob do tej ustawki na trofeum 20 demolish kills Edytowane 16 Listopad 2011 przez croppek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kusiek 5 Napisano 20 Listopad 2011 @croppek nie wiem czy juz zrobiliscie trofea ale ja tez chetnie bym zrobił więc jakbyście coś jeszcze robili dajcie znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 20 Listopad 2011 Ja też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schopenhower 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Witam. Szukam osób, z którymi móglbym pograć. Posiadam headset, nie mam określonych godzin grania. Jakby były jakieś ustawki, jestem chętny. PSN ID: Szopen111 Ulubiony kit: Inżynier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu20PL 0 Napisano 23 Grudzień 2011 Też chętnie pogram w wolnych chwilach:) PSN: Stachu20PL HS: brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Witam, jest ktoś chętny pograć w BC2? chodzi mi zarówno o trofea jak i zwykłą (zgraną) grę i wszelkie ustawki, w BC2 gram już półtora roku, więc w miarę ogarniam grę, dodawać mnie do znajomych psnid: bandyta14 HS jest i w komentarzu napiszcie BC2, BF itp. Edytowane 9 Styczeń 2012 przez bandyta14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterV8 5 Napisano 13 Styczeń 2012 Witam, jest ktoś chętny pograć w BC2? chodzi mi zarówno o trofea jak i zwykłą (zgraną) grę i wszelkie ustawki, w BC2 gram już półtora roku, więc w miarę ogarniam grę, dodawać mnie do znajomych psnid: bandyta14 HS jest i w komentarzu napiszcie BC2, BF itp. Hello dopisuje się do listy, chetnie pogram Interesuje mnie BC2, Vietnam, Onslaught. Nick PSN: PiterV8 pozdro Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogiek 0 Napisano 13 Styczeń 2012 Witam, jesli ma ktos ochote pograc z poczatkujacym (8 lvl dopiero) i wspomoc cennymi wskazowkami itp. to zapraszam. PSNid: DUKE_DRK HS: jest vip code jest. Innych dodatkow brak. w tytule cokolwiek ;p pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishnamishna 0 Napisano 14 Styczeń 2012 PSN:Krishnamishna695 BF 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schopenhower 1 Napisano 15 Styczeń 2012 (edytowane) Zapraszam do wspólnej gry, bywam zwykle w weekendy. Umiem grać i jestem całkiem obeznany w temacie. PSN ID: Szopen111 HS: Jest DLC: Nie Profesja: inżynier / żołnierz (ewentualnie medyk) Edytowane 15 Styczeń 2012 przez Schopenhower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 24 Styczeń 2012 szukam osób do zgarnięcia trofeum Demolition Man, próbowałem sam ale teraz bardzo ciężko jest zawalić na kogoś budynek, sami wyjadacze praktycznie BC2 grają, i czają temat kiedy zwiać z budynku, mam zaledwie 5 osób zabitych przez zawalenie budynku więc nie jest ciekawie, więc jak jest ktoś chętny to dodawać do znajomych PSNID: bandyta14 HS: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Moge zagrać BFBC2 PSN: ptak1777 HS: narazie brak dlc: brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonDziuu 0 Napisano 8 Luty 2012 Jeszcze ostatnie tchnienia w BC2 zanim przejdę na trójkę. Stąd głoś do was drodzy forumowicze. Jeżeli ktoś posiada chęć do gry i headseta chętnie pogram, wysyłajcie zaproszenia to i się pogra pod wieczór wspólnie komunikując się. Nick PSNid KonDziuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 8 Luty 2012 Poszukaj na forum, Portek robił listę osób które grają cały czas w bbc2 i sam pozapraszaj tych z którymi byś chciał pograć.Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonDziuu 0 Napisano 9 Luty 2012 dzięki za info już szukam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 9 Luty 2012 dzięki za info już szukam :) Witam Szukam chetnych do ustawki na demolition man Pisac na forum lub psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 18 Kwiecień 2012 witam jest moze ktos chetny do zrobienia trofika z destruction 2.0 ? bo nie chce mi sie liczyc na szczescie i knife five friends ew tez wogole to najglupsze trofiki sa hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 18 Kwiecień 2012 Przecież to na luzie podczas gry wpadną obydwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 18 Kwiecień 2012 (edytowane) ta i wpadały, po 135h grania mam 5 kills destruction 2.0 a potrzeba 20 :) Edytowane 18 Kwiecień 2012 przez Gregor_TSK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 19 Kwiecień 2012 :) na luzie jak masz we friend liscie 200 osob :P ja mam tylko znajomych z reala :D a oni nie graja w BFBC2 wiec ciezko.. a co do destruction to po 250h mam 13 :P to trzeba miec niezlego farta zeby zaliczyc killa za zawalenie budynku... a na sile raczej ciezko... probowalem 2-3 dni latac tylko z c4 i czolgiem walic po budynkach i nic nie wpadlo :P tylko sie wkurzalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach