pawciu199722 16 Napisano 25 Styczeń 2013 Przecież po to by skręcać jest różdżka. Chyba nie wiecie w ogóle że kierownica do move'a wyszła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 13 Sierpień 2013 Rozpocząłem dzisiaj przygodę z tym tytułem, jednak nie wiem czemu po wyścigach nie mam żadnych cutscenek :/ Tylko od razu kolejny wyścig, szukałem w opcjach, ale nie było tam nic co mogło by włączyć filmiki. Jest to przypadłość wersji z ps+, czy o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 13 Sierpień 2013 Rozpocząłem dzisiaj przygodę z tym tytułem, jednak nie wiem czemu po wyścigach nie mam żadnych cutscenek :/ Tylko od razu kolejny wyścig, szukałem w opcjach, ale nie było tam nic co mogło by włączyć filmiki. Jest to przypadłość wersji z ps+, czy o co chodzi ? Niestety jest to przypadłość wersji z PSStore. Praktycznie w dzień premiery tej gry miało miejsce to pamiętne tsunami w Japoni i chyba dlatego ocenzurowali, sam nie wiem. W wersji na płycie normalnie są filmiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halabalalaa 0 Napisano 23 Lipiec 2015 hulają jeszcze serwery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach