waldekxx68 2 Napisano 13 Wrzesień 2011 jak dla mnie spoko gra choć PACIFIC RIFT był trudniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 22 Wrzesień 2011 Mam pytanko do posiadaczy polskiej wersjii. Czy jest ANG do wyboru? Jak ktoś ma chwilę czasu to bardzo bym prosił ustawić w XMB język angielski i odpalić grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Wrzesień 2011 (edytowane) Znalazłem na wikipedii informację że w Apokalipsie działa DFGT, odpaliłem demko i rzeczywiście działa, ale............ - pedały nie działają, hamowanie , przyspieszanie tylko przyciskami - gra się strasznie kulawo, zero czucia samochodu Ktoś testował pełną wersję na kierownicy? Jest jakikolwiek sens przechodzenia tej gry w ten sposób czy traktować jako bezużyteczną opcję? Edytowane 26 Wrzesień 2011 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 10 Listopad 2011 Mam pytanko do posiadaczy polskiej wersjii. Czy jest ANG do wyboru? Jak ktoś ma chwilę czasu to bardzo bym prosił ustawić w XMB język angielski i odpalić grę. Trochę późno z odpowiedzią ale akurat dostałem grę w wersji PL i gram na angielskim koncie i XMB i jest całkowicie po angielsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 12 Listopad 2011 Trochę późno z odpowiedzią ale akurat dostałem grę w wersji PL i gram na angielskim koncie i XMB i jest całkowicie po angielsku. Dzięx Cwir za odpowiedź, ale czy sama gra jest ENG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Listopad 2011 Dzięx Cwir za odpowiedź, ale czy sama gra jest ENG? Tak jak napisałem, gra jest w wersji PL (dostałem ją w Polsce razem z nową konsolą bo stara zaliczyła YLODa, nazywa się nawet Motorstorm Apokalipsa i ma naklejkę "Gra w polskiej wersji jęz"...), ale że mam menu w XMB po angielsku (konto na PSN zresztą też) to od razu się uruchomiła po angielsku i wszystko jest po angielsku w grze (menusy, mowa itp). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 17 Grudzień 2011 Kupiłem wczoraj gierkę w sklepie za 49 zł i nie sądziłem, że za taką kase będzie aż tak dobra zabawa ! Grałem kiedyś w I, II nigdy nie udało mi się kupić, ale chyba jednak się skusze, bo kopie są do wyrwania za 40 zł. Co do Apocalypse. Gra niesamowicie mnie wkręciła, może grafika nie zachwyca, może nie jest tak dobra (?) jak Pacific Rift, ale mi się strasznie podoba. Najbardziej podoba mi się motyw z walącymi się budynkami, cudo :). Dzisiaj odpalę multi i zobaczę jak to się ma. Jak chce ktoś pograć to PSNiD w podpisie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wdehe 18 Napisano 27 Grudzień 2011 Chcę bardziej arcade niż symulator, ale bez przesady, model jazdy z "Burnout Paradise" mi pasował. Nie mam ochoty na grzebanie w nudnych ustawieniach samochodu, chce o prostu wybierać auto i jechać! Chcę split screena na dwie osoby. Motorstorm Apokalipsa - nada się? Czy może coś z serii NFS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 7 Styczeń 2012 Sa jeszcze ludki w online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 7 Styczeń 2012 Jak robiłęm platynę przed świętami to sporo ludzi grało online. Czasem nawet udawało się znaleźć pełny pokój. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 7 Styczeń 2012 Dzieki wielkie, w takim razie chyba przed kupnem the runa siegne po apokalipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ostryyy 0 Napisano 23 Luty 2012 Mam Apokalipsę od kilku dni i jest pewien problem, mianowicie przy włączeniu gry pokazuje się informacja o ściągnięciu patcha. Jak daje żeby się ściągnął to wyskakuje błąd. Miał ktoś podobny problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 28 Czerwiec 2012 szukam kogoś do boostowania rangi online, mile widziany HS, psn id w sygnaturze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Czerwiec 2012 A nie masz dwóch padów boosterze? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 28 Czerwiec 2012 w chwili obecniej - nie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diolek 0 Napisano 28 Czerwiec 2012 Mi wlasnie brakuje tfoik za range multi,jak najlatwiej boostowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Czerwiec 2012 Najłatwiej to z amigo :P A tak serio to najlepiej samemu na dwa pady bo wtedy zawsze wygrywasz, a jeśli boostujesz z kimś to zajmie Ci to dwa razy więcej czasu bo nie dostaniesz dużych bonusów punktowych za medale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 9 Lipiec 2012 Hej. Staram się o platynę w Motorstorm: Apokalipsa, jednak jedno trofeum psuje mi zabawę – mianowicie chodzi mi o trofeum "Gzdie moja kasa?". Robię to co trzeba i nie wpada… Wchodzę na multi, dołączam do gry, zakładam się, wygrywam i nic. A trofeum za 4 wygrane zakłady pod rząd już mam :P Coś robię nie tak, czy po prostu to trofeum jest zbugowane? Jeszcze jedno – mam mnożnik x5, pulę premiowaną ponad 30000… Jak dostać tego expa? Bo po wyścigu dostaję tylko kilkaset za przejście wyścigu i bycie pierwszym… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 27 Lipiec 2012 gra ktos w to jeszcze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 28 Lipiec 2012 Ja mam zamiar zacząć trochę w to pograć. ------------------------ Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czikel 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam, może ma ktoś ochotę jeszcze pośmigać w tej grze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 7 Październik 2012 ja gram , chce splatynowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 9 Październik 2012 te sztony z zakładów da się jakoś wypłacać? bo nie widzę żeby mi je dodawało do puli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 9 Październik 2012 Jeśli nie zwiększasz mnożnika to się dodają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 9 Październik 2012 Jeśli nie zwiększasz mnożnika to się dodają. dzięki szkoda że dopiero na 19 lvlu się dowiedziałem :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach