dawid-321 0 Napisano 20 Marzec 2011 Podczas włączania trybu multi w MS:A zawiesza mi się konsola. Następuje wyszukiwanie graczy, nagle obraz zamiera i nic już się nie da zrobić. PS3 i gra są nowe. Wcześniej nigdy mi się nie zawieszała. Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Marzec 2011 Czekać na patch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid-321 0 Napisano 20 Marzec 2011 Tak też sobie pomyślałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) zastanawiam się nad kupnem MS : A . Ludzie co macie, warto ? recenzje są srednie ;] Edytowane 20 Marzec 2011 przez Przemowawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skat1984 0 Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) Podczas włączania trybu multi w MS:A zawiesza mi się konsola. Następuje wyszukiwanie graczy, nagle obraz zamiera i nic już się nie da zrobić. PS3 i gra są nowe. Wcześniej nigdy mi się nie zawieszała. Co robić? może blokują przez sytuacje w Japonii serwery online Wieć po Waszym opiniach z pełnej wersji i mojej opini z gry w Demo , wyciągam wniosek iż warto pograć w tą gre dla zobaczenia tras i demolki , a sam gameplay jest na 1 raz , najlepiej pożyczyć przejść i oddać , moim zdaniem kase warto trzymac na nowego Shifta zapowiada się na ścigałkę roku i model jazdy wydaje się być dobry nie to co tutaj . Edytowane 20 Marzec 2011 przez skat1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szakal 1 Napisano 25 Marzec 2011 Grałem przed chwilą jakieś 4 wyścigi , moje wrażenia ? Jedna wielka pomyłka.Jak można spartaczyć taką markę jak motorstorm.Grając w tą grę czułem się jakbym grał w Revolta.Co mi się nie podoba ? -Grafika jest dobra.Ludzie porównują z teksturami do ps2.Racja jak się człowiek przypatrzy to są takie ,,zagmatwane'' krawędzie itd , ale grafika jest na + -Dopalacz,jak można tak spierdzielić dopalacz.Nie chodzi o sam jego design ale o dźwięk jaki wydaje przy wybuchu.Przepraszam może o brak dźwięku.Podczas jazdy na torze dzieje się mnóstwo chaosu a on tylko ostrzega bardzo małym zaczerwienieniem obrazu,przez to wybuch mam co chwilę.W 1 i 2 część dawał głośne brzmienie że zaraz nastąpi wybuch , tutaj nic.A wygląd ? Szkoda gadać -Muzyka ? Bez komentarza. Motorstorm to ciężkie brzmienie a nie to coś... -Dźwięk,dźwięk i jeszcze raz dźwięk pojazdów.Ten dosłownie jakby został wycięty.W 2 części np było bardzo dobrze słychać jak powiedzmy jechał za tobą monster lub coś cięższego.Znacie ten strach jak słyszeliście tira za sobą.Tutaj ? Wszystkie brzmią jak resoraki -SYSTEM ZNISZCZEŃ a raczej jego brak.Kur.... co się z nim wogóle stało ? W tamtych częściach wszystko tak pięknie się rozlatywało , że często zatrzymywałem grę i obracałem kamerę oglądajać to piękno.W Apocalypse zazwyczaj zawsze jest ten sam skrypt.Wybuch samochodu.Wybuch można porównać do tego z call of duty 1.Tak jakby ktos zapałkę podpalił.Ciężko to nawet wybuchem nazwać. Jak wam się uda to możecie zauważyć niekiedy że samochód podczas wypadku może stracić kółka,ale to rzadkie zjawisko. -Wcześniejsze wersje były dla graczy hardcorowych.Wiecie każde uderzenie,każde potknięcie kończyło się kraksą samochodu.W tej części bardzo ciężko o kraksę.Zazwyczaj musisz przyp... w prosto w ścianę by cokolwiek się stało.Gra zmieniła się w wersję dla casuali -Nigdy bym nie przypuszczał , że dożyję tego , że w gierkach wyścigowych samochody będą hmmm, ,,żyć własnym życiem'' ? Bo jak nazwać to uderzanie samochodu o samochód ? Ciężko to opisać,po prostu naciskasz 1 przycisk i taranujesz swoim samochodem drugi samochód.Durne to że ja p..... -Mapy ciężko zaliczyć do gatunku motorstorm,Ten raczej kojarzy się z otwartą przestrzenia,pustyniami itd itd.Tutaj jest zamknięte miasto , w którym trasa ciągle się zmienia.Najgorsze jest to , że większość zależy od przypadku a nie tak jak w 1,2 od skila. Mógłbym jeszcze mnóstwo wymieniać ale szczerze to ide pograć w cs i trochę odpocząć.Jednym słowem porażka to co zrobili z nowym MS .Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Marzec 2011 Mógłby ktoś powiedzieć, czy za przegrane w trybie online znowu odejmuje punkty? Bo jak tak to porażka na maksa i zapewne kupię jak stanieje do 80zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Assphalt 0 Napisano 28 Marzec 2011 Mógłby ktoś powiedzieć, czy za przegrane w trybie online znowu odejmuje punkty? Bo jak tak to porażka na maksa i zapewne kupię jak stanieje do 80zł :) Nic nie odejmuje, praktycznie zawsze coś dochodzi. Online w tej grze rządzi, jak komuś się gameplay w MS:A spodoba to wsiąknie na amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 29 Marzec 2011 Grałem przed chwilą jakieś 4 wyścigi , moje wrażenia ? Jedna wielka pomyłka.Jak można spartaczyć taką markę jak motorstorm.Grając w tą grę czułem się jakbym grał w Revolta.Co mi się nie podoba ? Zgodzę się tylko z jedną rzeczą, system zniszczeń rzeczywiście wydaje się uboższy. Reszta to bzdury. Czy ma ktoś może problem z częstym zawieszaniem się konsoli przy grze w multi ? Czasem zatnie się w trakcie wyścigu, w lobby... W większości przypadków zawiesza się też po utraceniu połączenia z wyścigiem w multi. Do tego jak na złość dzieje się to najczęściej gdy prowadzę w wyścigu... Mam już swoją ps3 ponad 3 lata i od czasu zakupu nowego Motorstorma zawiesiła się więcej razy niż w swoim dotychczasowym żywocie :down:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Assphalt 0 Napisano 29 Marzec 2011 Zgodzę się tylko z jedną rzeczą, system zniszczeń rzeczywiście wydaje się uboższy. Reszta to bzdury. Czy ma ktoś może problem z częstym zawieszaniem się konsoli przy grze w multi ? Czasem zatnie się w trakcie wyścigu, w lobby... W większości przypadków zawiesza się też po utraceniu połączenia z wyścigiem w multi. Do tego jak na złość dzieje się to najczęściej gdy prowadzę w wyścigu... Mam już swoją ps3 ponad 3 lata i od czasu zakupu nowego Motorstorma zawiesiła się więcej razy niż w swoim dotychczasowym żywocie :down:. Przecież pojawił się patch, nadal masz takie jaja ze zwieszaniem konsoli? U mnie szczerze mówiąc wszystko śmiga bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 29 Marzec 2011 No wlasnie mnie tez ta gra zawieszala sie wiecej razy niz przez 3 lata wczesniej w kilkudziesieciu grach ale po pobraniu patcha polaczam sie za kazdym razem,czasem jednak wyrzuca mnie z wyscigow i raz sie moze zacielo ale to sporadycznie wiec generalnie jest duzo lepiej.. A gierka zajebista nie wiem czemu ludzie sie czepiaja.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 29 Marzec 2011 Przecież pojawił się patch, nadal masz takie jaja ze zwieszaniem konsoli? U mnie szczerze mówiąc wszystko śmiga bez problemu. Po patchu zniknął problem zwiech w lobby, ale za to pojawił się problem freezów podczas wyścigów :P. Aczkolwiek to chyba kwestia pecha, bo dzisiaj przy 3 godzinach grania nic się nie zawiesiło, tylko dc się zdarzało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 30 Marzec 2011 Znajdę gdzieś demo tej gry? Ostatnio szukałem na PL i US, ale nie znalazłem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 31 Marzec 2011 Znajdę gdzieś demo tej gry? Ostatnio szukałem na PL i US, ale nie znalazłem :( usuneli demo ze względu na japonię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mvegeta 1 Napisano 8 Kwiecień 2011 demo już jest z powrotem. Grałem, to co się dzieje na trasie to jest totalna masakra :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 15 Kwiecień 2011 Pełna wersja też taka kiepska jak demo? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foo 0 Napisano 16 Kwiecień 2011 Pytanko - czy supercar elite DLC to naprawdę tylko 1 model samochodu / nic treściwego? Swojego czasu czytałem coś o nowych trasach, rozumiem że to nie to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 13 Maj 2011 Niedawno zakupiłem MS:A i powiem szczerze, że gra rewelacyjna. To co się wyprawia na trasach, świetne. Wreszcie jakieś wyścigi ze smaczkiem z jakąś akcją. Niestety z przyczyn oczywistych nie mogę sprawdzić wersji online, ale bez tego i tak gra rewelacyjna. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vader122 7 Napisano 19 Czerwiec 2011 Gra jest super! ale: kupiłem ją głównie żeby dobrze pobawić się z kumplem na podzielnym ekranie przy czym ekran ten w rozgrywce na 2 osoby jest strasznie zwężony , mały i idzie cholery dostać:dry: . Nie wiem może to wina telewizora albo coś. Jeśli jest jakaś metoda.. cokolwiek by temu zaradzić bardzo proszę o pomoc. Dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 30 Czerwiec 2011 Jak coś to na PSStore jest multiplayerowe demo Apokalipsy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 30 Czerwiec 2011 Mógłby mi ktoś poradzić co do trofeum "Hot Air - Gorące powietrze"? Bo nie wiem już gdzie się ścigać, żeby wpadło, próbuje i nic :( Tylko praktycznie tego trophy brakuje mi do 100% trofek off-line... Drugie pytanie - czy jeżeli zbieram karty to zapisują się od razu czy muszę dograć wyścig do końca, żeby uznało, że je zebrałem? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 5 Lipiec 2011 Oba demka to crapy, ale pogralem troche w pelniaka u kolegi-swietna gra, choc PR troszke lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 23 Lipiec 2011 Mógłby mi ktoś poradzić co do trofeum "Hot Air - Gorące powietrze"? Bo nie wiem już gdzie się ścigać, żeby wpadło, próbuje i nic :( Tylko praktycznie tego trophy brakuje mi do 100% trofek off-line... Drugie pytanie - czy jeżeli zbieram karty to zapisują się od razu czy muszę dograć wyścig do końca, żeby uznało, że je zebrałem? Pozdrawiam. Na trasie na wieżowcach, rozpędź się aż będzie pikać turbo i jak wyskoczysz puść gaz i nitro, zanim wylądujesz powinien się schłodzić dopalacz. możesz od razu zakończyć wyścig. A teraz moje pytania, co muszę zrobić, żeby lvl w multi mi się zapisał? dobiłem już do 4 lvl wyłączyłem grę, włączyłem i znów mam pierwszy lvl :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 25 Lipiec 2011 Singlowe demo mnie nie zachwyciło, ale to multiplayerowe już spełniło zadanie i napaliło mnie na grę. Dziś dostałem grę kupioną od kolegi z forum, już się trochę pobawiłem i mogę powiedzieć, że jest super. Zupełnie inna mechanika od DiRTa 3 (którego ogrywam równolegle), ale bawi równie dobrze. Szkoda tylko, że fabuła jest tak skopana i nieklimatyczna. Dubbing również jest średni - Mash brzmi strasznie, aktora wzięli chyba z gimnazjum, a Łukasz Nowicki od czasu do czasu przełącza się na ton zapowiedziowy, co nie pasuje do gry i Big Doga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pilchoworycerz 2 Napisano 31 Sierpień 2011 w tej grze grafika jest z d...py :) a reszta tylko chwalic ^^ pomysl o wyscigach w rozwalajacym sie miescie .... ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach