Skocz do zawartości
ONE

FIFA 11

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jak miałem podłączone ps3 pod kablem ethernetowym to śmigało ładnie. Gorzej działa z wifi, ale nie tak często rozłączało.

tak ja tez lecialem na kablu i nie rozlaczalo wcale , gralo sie plynnie , zero lagow

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Neo 6mb na wifi i zero lagow, zaciec i rozlaczen. Jesli macie lagi na wifi to odblokujcie porty na ktorych smiga fifa i sprawdzcie natezenie sygnalu w ustawieniach routera, ja w konsoli mam 100% jakosci polaczenia, a slyszalem, ze ludzie moga nawet miec 30% jakosc polaczenia nawet, gdy router stoi w tym samym pokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem mam następujący. Zgrałem sobie te przyśpiewki ekstraklasy które ktoś tu wrzucił na USB i chciałem przerzucić na PS3, ale konsola nie widzi tych plików. Co robic ? Mogę przyśpiewki dodać bezpośrednio z pendraka ?

Musisz wejść w opcje Muzyka w swoim PS3 i jak jest tam Twoj Pendrive to klikasz trojkat i tam cos klikasz (albo nie) i pojawiaja Ci sie Twoje mp3 i klikasz znow trojkat - kopiuj i tyle :) pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Caly czas mam problem z kontem EA. Stworzylem wlasnego zawodnika w FiFie 11 i zaimportowalem twarz z football world. Nie wiem tylko dlaczego pobral twarz, ktora zrobilem w FiFie 10. Na swoim koncie nie mam ani statystyk ani wyslanych plikow wideo. Ktos sie orientuje o co chodzi? Bede wdzieczny za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Caly czas mam problem z kontem EA. Stworzylem wlasnego zawodnika w FiFie 11 i zaimportowalem twarz z football world. Nie wiem tylko dlaczego pobral twarz, ktora zrobilem w FiFie 10. Na swoim koncie nie mam ani statystyk ani wyslanych plikow wideo. Ktos sie orientuje o co chodzi? Bede wdzieczny za pomoc.

Prawdopodobnie o odświeżanie. Mi mój profil wczytało po....3h grania online, nabijania pktów od zera, myślałem że te statystyki wyzerowali w 11, ale okazuje się, że nie :). Także jeżeli po 24h dalej nie będziesz mieć tego dostępnego to znaczy, że coś zrobiłeś źle, ale raczej tu problem stoi po stronach serwerów EA :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyspiewki wrzuc na dysk PS3,mozna zaznaczyc pojedyncze przyspiewki lub zrobic cal liste,wszystko to robisz na PS3 i potem na fifie juz widzi te pliki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uszkodzenie mechaniczne, więc nie obejmuje reklamacji:P Jedynie jakbyś zauważył w sklepie to może wymieniliby na miejscu:) Kurde normalnie nie wiem co jest grane. Jednym przycina, drugim nic. Szkoda, że jestem tym jednym, a nie drugim. A może to wina ps3?? Ja mam slima 250 gb kupionego w lutym. Z najnowszym softem. A może wystarczyła by konfiguracja ustawień ps3? Napisz możę szymuR93 co masz za konfigurację? Jak ja wrócę do domu to napiszę swoją.

O jaką konfigurację chodzi? PS3 FAT 80GB posiadam. Ale w WC miałem czasem przycinki i pomogło usunięcie wszystkich zapisów, patchy i instalacja gry na nowo.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jaką konfigurację chodzi? PS3 FAT 80GB posiadam. Ale w WC miałem czasem przycinki i pomogło usunięcie wszystkich zapisów, patchy i instalacja gry na nowo.

Tutaj usuniecie wszystkiego i wgranie na nowo nie pomoze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję grafika do stworzenia strony internetowej Ligi w Fifę 11 naszego forum.

Jeżeli ktoś się zna na grafice komputerowej to niech pisze do mnie na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też coś ostatnio się przycinki zdarzają, najczęściej po arenie poprzedzającej mecz, na cutscence pokazującej stadion. Gdy próbuję wyłączyć grę, ps3 się zacina i resetuje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy mógłby ktoś zrobic re-up tych przyśpiewek bo nie zdążyłem ściągnąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do uzytkownikow z przycinkami ?

wygladaja jak na tym filmiku ?

lub
????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wlasnie menu zawiesilo :D

Te PP to jakas pomylka. Rozumiem, ze ono tylko na manualu dziala? Fajnie, ale na asystach a na nich graja wszyscy online dalej jest jeden wielki ping pong.

Ustawilem sobie siec na tygodniowy okres probny, ale nie widze gry nierankingowej. Czym jest gra niestandardowa, lol?

No i pokoje znow spieprzone. Zaklada sie taki 2vs2, ma 4 osoby a gry rozpoczac nie mozna, bo jakis ziutek przesiaduje jako piaty. Wywalic go nie idzie, trzeba pokornie czekac albo sie rozlaczyc.

Dodatkowo w tych meczach nie ma dogrywki i karnych co w ogole zakrawa na kpine.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caly dzien na fifie.Praktycznie od 10 rano.Gralem we wszystkich mozliwych trybach i ani razu mi nie zacielo.Na konsoli najnowsze oprogramowanie dysk prawie caly zapchany jakims shitem.Ciezko to jakos logicznie wytlumaczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caly dzien na fifie.Praktycznie od 10 rano.Gralem we wszystkich mozliwych trybach i ani razu mi nie zacielo.Na konsoli najnowsze oprogramowanie dysk prawie caly zapchany jakims shitem.Ciezko to jakos logicznie wytlumaczyc

jak masz konsole? slim czy fat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może macie jakieś wadliwe wersje gry? Nie lepiej zadzwonić na infolinię EA (o ile taka jest) i się wypytać?

tu nie chodzi o wadliwe wersje... zbyt wiele osob ma ten problem... poczekamy , moze ea zareaguje jakims patchem ktory naprawi problem

a co do EA to napisalem do nich i czekam na odpowiedz

Edytowane przez eVi92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fat :)

Fatow problem z przycinkami nie obowiazuje.... Zdarzaja sie praktycznie zawsze na slimie... a niektorym wogole sie nie zdarzaja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do gry powiem tak: bardzo dobra, a nawet świetna, lepsza niż swoja poprzedniczka.. co do scinek mi sie ani razu nie zdarzyly PS3 Gb 250 SLIM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja równiez nie mam przycinek (FAT 80GB)

Co do gry to o niebo lepsza od poprzedniczki, niestety nadal nie zalicza wygranych za wychodzenie z gry podczas meczu.

Edytowane przez sopelspl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się często przycina, albo zawiesza np. przy wczytywaniu trofeów albo przy samym wejściu do gry.

Teraz co do samej gry. Po dłuższym ograniu stwierdzam że gra mi się nie podoba bo:

-podania są anemiczne, nawet z w pełni zapełnionym paskiem piłka leci po prostu za wolno lub też gdy łaciata jest kopana z klepki, zamiast odbić się mocniej to często traci pęd

-Messi, Walcott itd. nie mają tak dużej przewagi szybkościowej jak w rzeczywistości (P+ fail)

-Milito, Drogba Rooney są za łatwi do przepchnięcia (P+ fail)

-bramkarze są zbyt trudni do pokonania w sytuacji 1 vs. 1 (za duży refleks nawet tych słabszych)

-Ten Pro passing sprawił tylko że gracze tacy jak Ronaldinho, Kaka, Gerrard, Lampard (czyli playmakerzy) mają problem z dokładnym dograniem piłki w wielu sytuacjach a w rzeczywistości potrafią jednym podaniem wypracować bramkę, a już na pewno nie są anemikami którzy kopią piłkę z werwą 90-latka

-Mecze Barcelona vs. Real Madryt, ew. Hiszpania vs. Argentyna to większość rozgrywanych meczy

To moje główne zarzuty postawione 11-stce, sprawiające że nowa część to wg. krok w tył względem 10-tki a na pewno World Cup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi