Skocz do zawartości
ONE

FIFA 11

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli gość nie wyłączy się przed rozpoczęciem 5 min tylko później to jest git bo zalicza mu porażkę.

I zdobywamy przez to szybkie i łatwe punkty.

Według mnie to dobre rozwiązanie. Lepsze ciężko znalesc.

I po co ci ten punkty człowieku ? Ja mam 5700 i się jakoś nie zachwycam. Te punkty są tylko dla podniety. Kiedyś grałem z jakimś typem co miał 2500 był o wiele lepszy odemnie i napisał mi po meczu ze ograł typa co ma 5700 i się tym chwalił. Człowieku nie patrz na punkty tylko na umiejętności. Ja kiedyś grałem z jakims typem co miał 8000 a ja miałem 2300 i go ograłem a myślałem ze dostane baty 10:0 te punkty nic nie znaczą.

ja sie juz przyzwyczailem, jest na to sposob... poprostu grasz sobie druzyna 4 gwiazdkowa przeciwko barsie, czelsi czy realowi itd ;D

ps. wszyscy gracie na asyscie?

Tak gramy na asyście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wyjasnijcie mi taka sytuacje - grajac "SZYBKI MECZ" wybieram obojetnie jaka druzyne np.POLSKA ichodzi mi o nazwiska pilkarzy. Nie sa zgodne ze stanem faktycznym zdarza sie ze przy numerze zawodnika nie ma nic choc w komentarzu Darek wymienia je normalnie np: Blaszczykowski to- Jeremain, Lewandowski to - Blasi itd. itd.

Moze mi ktos wyjasnic o co chodzi i tak jest niezaleznie jaka druzyna gram.

Edytowane przez menson_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czemu za niestandardowy nie mialoby byc punktow? ;]

odnosnie manuala - wiadomo, kazdy sie uczy ;D

No nie miałoby być ponieważ wcześniej grałem i nigdy nie było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wyjasnijcie mi taka sytuacje - grajac "SZYBKI MECZ" wybieram obojetnie jaka druzyne np.POLSKA ichodzi mi o nazwiska pilkarzy. Nie sa zgodne ze stanem faktycznym zdarza sie ze przy numerze zawodnika nie ma nic choc w komentarzu Darek wymienia je normalnie np: Blaszczykowski to- Jeremain, Lewandowski to - Blasi itd. itd.

Moze mi ktos wyjasnic o co chodzi i tak jest niezaleznie jaka druzyna gram.

zgrywałeś sobie "ręcznie" uaktualnienia składów ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie wirtualnej gwiazdy. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z wyzwaniem "asystuj lobem"? Z góry dzięki thumbsup.gif

Jeszcze mam pytanie odnośnie kariery zawodnikiem. Gram, jestem kapitanem drużyny, mam już cały pasek i nie dostałem jakby "wyższego levelu". Wie ktoś coś o tym?

Edytowane przez Jankes14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi powiedzieć jak jest liczony wynik gdy ktoś ucieknie z meczu? irytuje mnie to niesamowicie,gdy wygrywam parę do zera a tu nagle ktoś wyłazi.Jeden był już w ogóle hamski i spieprzył przy wyniku 5:0 i napisał mi : You're losser ! I'am king haha !!! . Ale mnie wkurzył...

PS.Ktoś chce zagrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie wirtualnej gwiazdy. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z wyzwaniem "asystuj lobem"? Z góry dzięki thumbsup.gif

podaj górą po prostu, czyli :square:

Możecie mi powiedzieć jak jest liczony wynik gdy ktoś ucieknie z meczu? irytuje mnie to niesamowicie,gdy wygrywam parę do zera a tu nagle ktoś wyłazi.Jeden był już w ogóle hamski i spieprzył przy wyniku 5:0 i napisał mi : You're losser ! I'am king haha !!! . Ale mnie wkurzył...

jak ktoś wyjdzie to masz 3 bramki więcej od przeciwnika, jak np miałeś 1-0 to będzie 3-0, jak miałeś 4-3 to będzie 4-1, jak miałeś 0-8 to będzie 3-0 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, chociaż to dziwne, bo mam wyzwania za dośrodkowania zrobione, a one przecież też są pod kwadratem.

btw. jak zrobić emote "kwadratu", szukam u siebie i nie mogę znaleźć.

Edytowane przez Jankes14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, Mam problem z tym Online Passem. Aktywałem go już dawno,ale nie grałem za bardzo w FIFE więc kasowałem na PS3 wszystkie pliki,savy karier związanych z FIFĄ 11,ale nagle zachciało mi się grac w FIFĘ to wyskuje mi abym wpisał Online Pass ktory juz wczesniej wpisywał i wpisuję go jeszcze raz i bład i bład i bład. Wiecie dlaczego tak się stało? Wiem ze troche chaotycznie napisałem. Z góry thx

PS

Czy trzeba miec OP aby móc aktualizować składy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, Mam problem z tym Online Passem. Aktywałem go już dawno,ale nie grałem za bardzo w FIFE więc kasowałem na PS3 wszystkie pliki,savy karier związanych z FIFĄ 11,ale nagle zachciało mi się grac w FIFĘ to wyskuje mi abym wpisał Online Pass ktory juz wczesniej wpisywał i wpisuję go jeszcze raz i bład i bład i bład. Wiecie dlaczego tak się stało? Wiem ze troche chaotycznie napisałem. Z góry thx

PS

1.Miałem ten sam problem, tyle że nie kasowałem sejwów. Wyskakiwało na zmianę błąd i zły kod OP. Ale po kilkukrotnym zrestartowaniu gry podziałało. Więc próbuj do skutku. Włączaj i wyłączaj grę. Szczerze mówiąc z tą FIFĄ 11 ostatnio same problemy są...

2. Nic się nie da online zrobić bez OP, więc aktualizować składy raczej również.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Moglby ktos napisac co zrobic by przy przyjmowaniu pilki ta nie odskakiwala? Narazie za kazdym razem gdy staram sie przyjac pilke musze ja podac (wciskajac X gdy jestem w powietrzu) gdy nic nie zrobie ta odskakuje (zwykle dosc daleko) przez co zostaje przejmowana. Trzeba trzymac jakis przycisk by opanowac jakos lecaca pilke? Chodzi mi szczegolnie gdy robie dalekie wybicie bramkarzem (w okolice srodka boiska )za nic nie moge poprawni przyjac takiej pilki.

Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Miałem ten sam problem, tyle że nie kasowałem sejwów. Wyskakiwało na zmianę błąd i zły kod OP. Ale po kilkukrotnym zrestartowaniu gry podziałało. Więc próbuj do skutku. Włączaj i wyłączaj grę. Szczerze mówiąc z tą FIFĄ 11 ostatnio same problemy są...

2. Nic się nie da online zrobić bez OP, więc aktualizować składy raczej również.

Dobra dzieki jutro zobaczę co i jak. Nie bede kupował OP bo FIFE 11 kupowałem na premierze za 200zł. Jak się nie uda trudno pomyśle czy kupic OP czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybiera się ktoś z was na ostatni turniej w FIFĘ 2011, który odbędzie się bodajże 17 września w Nowym Sączu? Do zgarnięcia jest sporo kasy - 1 miejsce zgarnie 1500zł :D Więcej info tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Moglby ktos napisac co zrobic by przy przyjmowaniu pilki ta nie odskakiwala? Narazie za kazdym razem gdy staram sie przyjac pilke musze ja podac (wciskajac X gdy jestem w powietrzu) gdy nic nie zrobie ta odskakuje (zwykle dosc daleko) przez co zostaje przejmowana. Trzeba trzymac jakis przycisk by opanowac jakos lecaca pilke? Chodzi mi szczegolnie gdy robie dalekie wybicie bramkarzem (w okolice srodka boiska )za nic nie moge poprawni przyjac takiej pilki.

Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

przytrzymaj przycisk odpowiedzialny za robienie trikow przy przyjeciu, nie wiem jak masz zdefiniowanego pada, domyslnie powinno byc L2 jesli dobrze pamietam. sporobj przyjmowac z wcisnietym i podczas przyjecia nie wychylac za mocno galki( w ktoras strone). daj znac czy pomoglo ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przytrzymaj przycisk odpowiedzialny za robienie trikow przy przyjeciu, nie wiem jak masz zdefiniowanego pada, domyslnie powinno byc L2 jesli dobrze pamietam. sporobj przyjmowac z wcisnietym i podczas przyjecia nie wychylac za mocno galki( w ktoras strone). daj znac czy pomoglo ;D

Pomoglo, wczesniej rowniez probowalem z L2 jednak trzymalem wychylony analog. Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wam też tak śmieszne nalicza te pkt rankingowe ? Gram CSKA-Barcelona wygrywam drużyną CSKA 2:0 dostaje +36, gość później ogrywa mnie 1:2 i dostaję +50. WTF !? <_<

Nawet ostatnio za remis Juventus-Chelsea 0:0 dostałem -40, coś im się chyba porypało.

Edytowane przez sew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS

Ja bym spróbował wejść w historie pobierań na PSS i tam pobrać jeszcze raz ten OP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
coś im się chyba porypało.
juz o tym gdzies tutaj pisalem. ja mialem tak po przekroczeniu pewnego poziomu, chyba 45 - od tej pory pisze mi bzdury,w sensie ze pokazuje +40 a nalicza +16, pokazuje -20 a nalicza w rzecziwistosci na plus. najlepiej zapamietac jaka ilosc pkt ma sie przed meczem i pozniej po meczu i porownac to z tym co sie wyswietla. tak jest w moim przypadku ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jankes dośrodkowanie to dośrodkowanie, podanie górą to podanie górą, to i to jest pod kwadrat czy tam kółko czy co kto woli, jak jesteś z boku pola karnego robisz dośrodkowanie, jak np. jesteś w środku boiska i podasz tak do przodu do wybiegającego napastnika to wtedy jest to podanie górą

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam chłopców pressingowcow przegrywacie az milo

pressing .pressing,i długie podanie do przodu żałośni jesteście

ahahahah

:thumbsup:

a i zapomialem dodać ze lubicie się rozłączać

ahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź ustawienia może przestawiło Ci się sterowanie w fifie? Kurcze co raz częściej rozegrać mecz... zapraszam do gry, wybieram grę drużynami 3,5-4* i jak widzą że nie wezmą Barcy, Chelsea, City to nie grają...

Jeśli jeszcze grasz na ustawieniach ręcznych to chętnie pogram z Tobą, z tym, że (uprzedzam z góry) raczej nie należę do czołówki graczy - nie nastawiaj się więc na jakieś pasjonujące pojedynki :thumbsup:

Ja gram tylko i wyłącznie na ręcznych. Ale mistrzem to ja nie jestem hehe. A koledzy czemu tak jest że biorę mecz niestandardowy i normalnie tam są naliczane punkty.

a więc witam kolegę - mi też daleko do mistrza i też gram wyłącznie na ustawieniach manualnych. Jeśli więc chcesz pograć to bardzo chętnie dzisiaj wieczorem rozegram kilka meczy - mój login w grze to ja000rek :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam chłopców pressingowcow przegrywacie az milo

pressing .pressing,i długie podanie do przodu żałośni jesteście

ahahahah

:thumbsup:

a i zapomialem dodać ze lubicie się rozłączać

ahahah

niestety ale tak gra z 80% ludzi, a to dlatego, ze podania gora sa niezle zbugowane lub niedopracowane - nie wiem jak to nazwac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi