prosperowiak 1 Napisano 20 Sierpień 2011 Sorry ale gram roznymi, barcelone wzialem tylko dlatego ze ostatnio spuscila lomot na zywo realowi. Zwycieska bramka strzelona w 88 minucie, bo zdecydownie lepszej grze druzyny gosci to faktycznie "lomot" chyba "szok" - zmien dilera :) A co do problemu z uciekinierami. Faktem jest, ze zdecydowana wiekszosc to zwykli loosersi, przegrywaja - uciekaja! Nie ma sie co goraczkowac, nam i tak staty rosna, a ja mam przynjamniej satysfakcje i moge napisac kilka slow co o nim mysle :) Ale wlasciwie nie o tym... mialem taki przypadek gralem z kolesiem gdzies ze wschodu... nie pamietam a nie chce mi sie szukac w wiadomosciach... nie wszyscy maja stabilny net po kilka czy kilkanascie mega!!! Pamietajcie o tym! W tym przypadku router Kolesia laczyl sie z drugim i nieraz zrywalo mu polaczenie, po czym po chwili ponownie lgoowal do serwerow... ale chcial pograc z kims innym niz sztuczna inteligencja, bo najblizszy kompan do gry mieszkal blisko 20km od niego :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 21 Sierpień 2011 ST POL Legia Warszawa 75>80 Danijel Ljuboja Haha 1 raz gracz IN-FORM z polskiej Ekstraklasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateeeeo 6 Napisano 21 Sierpień 2011 Zaktuaslizuj sklady online w zakladce moja fifa Dziękuję Ci za pomoc, bo pomogło:) Jea! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liwar 1 Napisano 21 Sierpień 2011 Mam pytanie :) Zawsze po meczu pokazuje mi ,ze koles ma ranking 7000,8000,9000 lub 10000 a tak to ma 3000 ;/ Macie to samo i jak zrobic zeby byl normalny ranking gracza ? Wczesniej mialem prawdziwe rankingi a teraz sa nieprawdziwe ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 22 Sierpień 2011 Mam pytanie :) Zawsze po meczu pokazuje mi ,ze koles ma ranking 7000,8000,9000 lub 10000 a tak to ma 3000 ;/ Macie to samo i jak zrobic zeby byl normalny ranking gracza ? Wczesniej mialem prawdziwe rankingi a teraz sa nieprawdziwe ;/ rankingi, pkt, level itd - to wszystko pokazuje blednie, nie ma na to sposobu. generalnie czym tu sie martwic? liczy sie granie a nie cyferki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 22 Sierpień 2011 Sorry ale gram roznymi, barcelone wzialem tylko dlatego ze ostatnio spuscila lomot na zywo realowi. Czekalem z minute az koles zmieni reala na inna druzyne (mialem wybrany jakis zespol 4 gwiazdkowy), ale koles na upartego musi grac realem, i tak jest z kazdym z kim gram. Teraz bede wchodzic do polakow, aczkolwiek wtedy jest wiecej sie meczenia zeby z kims zagrac. Ale da rade. Widzę, że kolega też z Olsztyna :) Jeśli tylko uda mi się znaleźć choć trochę czasu (a zwykle jest to po 21.00) to z chęcią zagram. Sam też raczej gram drużynami 4-ro gwiazdkowymi, chociaż zdarzało się i tymi lepszymi - wszystko zależy od tego, jaką drużynę wybierze przeciwnik. W zasadzie gram tylko na ustawieniach ręcznych i nie uciekam (na ponad 100 meczy dwie ucieczki, ale to z winy przerwania połączenia) - nawet jeśli przegrywam. No właśnie i tu jest pewien haczyk.... nie należę raczej do najlepszych graczy, a więc nie wiem, czy będzie Cię satysfakcjonowała gra z kimś słabszym, jeśli jednak chciałbyś "potrenować" to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 22 Sierpień 2011 ja moge posparowac z kazdym na manualu 4* druzyna. wsumie malo kiedy gram mocniejsza ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 22 Sierpień 2011 ja moge posparowac z kazdym na manualu 4* druzyna. wsumie malo kiedy gram mocniejsza ;D a nie graliśmy już? jeśli nie to chętnie. Może dziś, ale po 21 uda mi się - wiesz, niestety żona musi wyrazić zgodę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 22 Sierpień 2011 Witam! Stworzyłem sobie nowego Virtual Pro (stary save sobie usunąłem) i postanowiłem zrobić z niego bramkarza. Czy mógłby ktoś mi poradzić odnośnie wzrostu, wagi i stylu gry ? Robiłem go na Vladesa tzn. : 185 cm wzrostu, 80 kg wagi i akrobata Czy to najlepsze ustawienie jak na bramkarza Virtual Pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 23 Sierpień 2011 wiesz, niestety żona musi wyrazić zgodę haha skad ja to znam ;D;D wczoraj nie moglem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 23 Sierpień 2011 haha skad ja to znam ;D;D wczoraj nie moglem ;p A ja otrzymałem pozwolenie :teehee: Może więc innym razem. A przy okazji mam pytanie. Grałem wczoraj z jakimś kolesiem i stosował coś, co pierwszy raz zauważyłem w grze. Normalnie krzyżykami można wybrać taktykę (np. pressing, domyślną itp.), jemu natomiast wyświetlały się tylko dwie możliwości (jeśli mnie pamięć nie myli to był atak i obrona) ale ustawione nie jako listę do wyboru, tylko w jednej liniI (tak jakby wybór następował w lewo-w prawo). Wiem, trochę pokrętnie to wytłumaczyłem, ale sam nie wiem jak to dokładnie opisać, a nie spotkałem się z czymś takim wcześniej, sądzę jednak, że jeśli ktoś już widział takie cudo :) to będzie wiedział o co chodzi i może podpowie, jak to utworzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 23 Sierpień 2011 To pasek Obrona - Atak, który ustawiasz prawym lub lewym krzyżakiem. Modyfikuje to zachowanie Twojej drużyny, np. przy Ultra-Attacking Twoi zawodnicy będą stosowali bardzo duży pressing. Dużo osób wykorzystuje to i gra wygląda trochę nierealistycznie bo zawodnicy biegają jak opętani :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 23 Sierpień 2011 To pasek Obrona - Atak, który ustawiasz prawym lub lewym krzyżakiem. Modyfikuje to zachowanie Twojej drużyny, np. przy Ultra-Attacking Twoi zawodnicy będą stosowali bardzo duży pressing. Dużo osób wykorzystuje to i gra wygląda trochę nierealistycznie bo zawodnicy biegają jak opętani :/ Dzięki, sprawdzę, czy to na pewno o to chodzi, bo do tej pory nawet jak przypadkowo użyłem krzyżyka to wyskakiwały mi 4 opcje do wyboru, a nie tylko 2 (atak - obrona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 23 Sierpień 2011 (edytowane) Prawo i lewo na krzyżaku to właśnie pasek Obrona - Atak (5 opcji, domyślnie wyśrodkowane). Dół na krzyżaku to Quick Tactis (czyli te co sobie zrobisz i kilka standardowych danych przez EA, np. Counter-Attack, High Pressure). Góra to jakieś bzdety ze zmianą skrzydeł, dołączaniem obrońców do ataku, pułapką ofsajdową i czymś tam jeszcze. :) Edytowane 23 Sierpień 2011 przez Bas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 23 Sierpień 2011 jesli ktos stosuje wysoki presing, to jedynym sposobem jest utrzymac sie przy pilce jak najdluzej, nie dac sobie jej odebrac, wymieniac podania i przetrzymac...az sie zmecza. na asyscie pewnie to nie problem, na manualu juz gorzej, szczegolnie gdy gra sie np palermo vs real madryd . ale satysfakcja jest, kiedy krystyna ledwo zipie w 2 polowie ;D na strzelenie bramki przyjdzie jeszcze czas ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 24 Sierpień 2011 Jeśli ktoś jest chętny do grania, zapraszam na GG lub PW lub PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thebryl 0 Napisano 24 Sierpień 2011 Witam Gram w fifę 11 i nawet po rozegraniu 100 meczy nie mam żadnych osiągnięć. Dlaczego tak jest, jak to można zmienić? Jak w 100% można wypełnić profil, mam game face i kilka innych rzeczy co jeszcze trzeb ustawić? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 24 Sierpień 2011 Witam Gram w fifę 11 i nawet po rozegraniu 100 meczy nie mam żadnych osiągnięć. Dlaczego tak jest, jak to można zmienić? Jak w 100% można wypełnić profil, mam game face i kilka innych rzeczy co jeszcze trzeb ustawić? Pozdro Hehe, ja mam to samo - rozegrałem około 120 meczy i... 0 (słownie zero) osiągnięć - wieme, wiem, jestem tak słaby, że nic nie mogę osiągnąć A na poważnie nie mam pojęcia jak je zdobyć, np. strzel bramkę głową (czy jakoś tak) - a kilka jednak udało się tak zdobyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras710 3 Napisano 24 Sierpień 2011 Jarek, jeżeli chodzi o osiągnięcie 100 to dopiero początek czy jakoś tak to musisz mieć rozegrane 100 meczy bez ucieczek swoich lub przeciwnika tylko pełne mecze się liczą. Mi zaliczyło dopiero gdzieś przy 130 meczu ;) a jeżeli chodzi o bramki to chodzi o zdobycie bramki głową zawodnikiem z atrybutem "strzał głową" czy coś w ten deseń. Przynajmniej tak mi się wydaję, mogę się mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 24 Sierpień 2011 (edytowane) Siemka, mieliście lagi dzisiaj i wczoraj ? Nie wiem czy to tylko u mnie, czy u wszystkich tak laguje.. ? Edytowane 24 Sierpień 2011 przez Bamek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 25 Sierpień 2011 A na poważnie nie mam pojęcia jak je zdobyć, np. strzel bramkę głową (czy jakoś tak) - a kilka jednak udało się tak zdobyć nie wiem dokładnie, bo wsumie mam gdzieś te osiągniecia, ale kilka mi zaliczyło kiedy stworzyłem wirtualna gwiazdę i grałem sezon, w składzie miałem tego chlopaczka no i wtedy coś tam mi nabiło ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 25 Sierpień 2011 nie wiem dokładnie, bo wsumie mam gdzieś te osiągniecia, ale kilka mi zaliczyło kiedy stworzyłem wirtualna gwiazdę i grałem sezon, w składzie miałem tego chlopaczka no i wtedy coś tam mi nabiło ;] Cześć. W sumie mi te osiągnięcia też latają koło.... :) tylko zastanawiałem się skąd one się biorą - czysta ciekawość. Np. osiągnięcie: Pokonaj 2 zawodników, Wywalcz rzut wolny, 4 rozegrane spotkania, Przerzucenie piłki itp. Teoretycznie niemal w każdym meczu można kilka zdobyć, a jednak jak widać na moich statystykach tak nie jest. Może właśnie jest tak jak napisałeś - trzeba grać wirtualną gwiazdą (czy zespołem), ale mimo, że wchodziłem w tą część menu jakoś nie ogarnąłem tego - jak widać jest to zbyt trudne dla mnie bądź nie mam czasu aby dłużej do tego usiąść - wolę po prostu pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 25 Sierpień 2011 Cześć. W sumie mi te osiągnięcia też latają koło.... :) tylko zastanawiałem się skąd one się biorą - czysta ciekawość. Np. osiągnięcie: Pokonaj 2 zawodników, Wywalcz rzut wolny, 4 rozegrane spotkania, Przerzucenie piłki itp. Teoretycznie niemal w każdym meczu można kilka zdobyć, a jednak jak widać na moich statystykach tak nie jest. Może właśnie jest tak jak napisałeś - trzeba grać wirtualną gwiazdą (czy zespołem), ale mimo, że wchodziłem w tą część menu jakoś nie ogarnąłem tego - jak widać jest to zbyt trudne dla mnie bądź nie mam czasu aby dłużej do tego usiąść - wolę po prostu pograć. Osiągnięcia musisz wykonać WG. Jak masz np "kiwnij 2ch" czy coś w tym stylu - to musisz kiwnąć ich swoim zawodnikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yuri_zks 0 Napisano 26 Sierpień 2011 cześć. muszę Wam coś powiedzieć. grałem sobie wczoraj jak zawsze w fifke aż tu nagle biegne sam na sam - koleś wychodzi bramkarzem Barcelona (jak ja tego nie nawidze) i faul poza polem karnym. czerwona kartka dla bramkarza. jako że miał już wykorzystane wszystkie zmiany w bramce staje zawodnik z pola. (to normalne) ale kurna jak zobaczyłem, że jest wtej samej koszulce co wszysscy zawodnicy - oniemiałem. to dopiero błąd, o którym chyba EA nie ma pojęcia!!!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 26 Sierpień 2011 Miałby się specjalnie przebierać ? Rękawice i jazda na bramkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach