MilczaR- 72 Napisano 26 Październik 2011 Wiesz dobrze, że nie ma takiej możliwości. Chore jest rozkazać komuś nagrywania całego wyścigu. Może już nie przesadzajmy. Piszesz to tak jakbyś sam chciał jeździć na tych jedenastkach Myślę, że dzisiaj chyba każdy ma w swojej komórce (a podejrzewam, że każdy ma komórkę) możliwość nagrywania filmów. Wystarczy nagrać początek, czyli etap z ustawieniami bolidu i starting grid, już nawet bez startu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 27 Październik 2011 a co z Q tez bedziemy nagrywac bo jak tak to bedzie z 26 filmików z jednej ligi do ogladniecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 27 Październik 2011 Przecież można wszystko połączyć w jeden cały filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 27 Październik 2011 Niech oni lepiej wypuszczą już tego patcha bo jakoś nie wyobrażam sobie przeglądania po 14 filmików w każdej lidze czy ktoś nie robi wałka z ustawieniami. I tak co tydzień... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 27 Październik 2011 a co z Q tez bedziemy nagrywac bo jak tak to bedzie z 26 filmików z jednej ligi do ogladniecia Cholera i tu masz rację... Trzeba po prostu nagrać wszystko od Q do starting grid. Ale czy wszystkie telefony to pociągną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 27 Październik 2011 To chociaż nagrać całe kwalifikacje łącznie z pokazaniem ustawień, aż do najszybszego kółka, wyścig tak samo nagrać, po starcie można już wyłączyć kam jak ktoś by nie chciał nagrywać dalej albo brakło by pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) To chociaż nagrać całe kwalifikacje łącznie z pokazaniem ustawień, aż do najszybszego kółka, wyścig tak samo nagrać, po starcie można już wyłączyć kam jak ktoś by nie chciał nagrywać dalej albo brakło by pamięci. prowadzenie z telefonem w ręce jest karane mandatem! poza tym jak mam zrobić najszybsze okrążenie jedna ręką? Edytowane 28 Październik 2011 przez Fuczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Październik 2011 Panowie, z tego co mnie poinformowali przedstawiciele 2 ligi brakuje tam 1 osoby. Owa osoba jest w stanie zawieszenia wiec generalnie chcialbym miec jakis backup. Wiedziec musicie bowiem rowniez o fakcie ze w 2 lidze jezdza bez zasyst. Zatem jesli ktos z innej ligi chcialby sprobowac swoich sil w 2 lidze to najpierw musi znalesc kogos na swoje miejsce w swojej dotychczasowej lidze.... Ewentualnie jesli jest jeszcze ktos kto czyta to subforum i mysli nad dolaczeniem do nas to teraz jest najlepszy moment... i nie musisz sie bac ze trafisz do 2 ligi! Zapewne znajdzie sie ktos kto z juz zapisanych kto chcialby sprobowac swoich sil w moim odczuciu w najlepszej lidze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 28 Październik 2011 Uwaga Potwierdzam :) Prosze tylko nie pisze ze takie udowadnianie da sie latwo obejsc i inne tego typu lalala. W takim razie oświadczam, że z powodu braku możliwości nagrywania filmów z gry rezygnuje z udziału w lidze. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 28 Październik 2011 Ja też nie mam możliwośći nagrywania bo mój telefon nagrywa w 15fps więc zamiast filmiku wyjdzie pokaz sladów,a po drugie jak miałbym to zrobić z telefonem w ręku.Krótko mówiąc jeżeli filmiki są obowiązkowe to będę zmuszony zrezygnować ze startów w lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 28 Październik 2011 prowadzenie z telefonem w ręce jest karane mandatem! poza tym jak mam zrobić najszybsze okrążenie jedna ręką? A może wystarczy na wyjazd nagrać 5 sekund i wjazd do boksu? Mamy wtedy, że na wyjeździe były takie ustawienia i czas na wjeździe do boksu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Dobra bo widze ze tutaj dzieje sie to co podejrzewalem. Dajcie mi razem z patricko zastanowic sie jak to zrobic... Ja nie chce ludzi staracic przez to ze trzeba bedzie cos nagrywac. ===== Dobra sprawa wyglada tak. W zwiazku z faktem ze jak widac wyzej nie kazdy ma mozliwosc nagrywania dlatego tez zdecydowalismy ze na pewno na pierwszy wyscig nikt nie musi nic nagrywac jesli nie chce!!! Zobaczymy jakie beda wyniki i jak wogole bedzie wygladac opinia ludzi po 1 wyscigu. Tak wiec poki co podchodzimy do 1 wyscigu z zaufaniem do was jako graczy. Osoby ktore jednak chca oszukiwac musza pamietac ze jest cos takiego jak race director i wowczas mozna sprawdzic czasy jakie robicie podczas wyscigu. Jesli wasze czasy beda niesamowicie lepsze to bedzie to jasny sygnal. Tak wiec, Pieki i Grzegorz nie opuszczajcie ligi jeszcze :) Pozdro. Edytowane 28 Październik 2011 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Na pierwszy wyśćig filmiki nieobowiązkowe a co dalej,jaką mam pewność,że nie wylece w połowie sezonu przez brak filmików pytam bo nie mam zamiaru angażować się w starty,przygotowania i przez brak filmików wypaść z ligi.Szczerze mówiąc to straciłem zapał do tej gry przez te ustawienia i masę błędów i nie wiem co mam dalej robić czy sprzedać grę czy nie sprzedawać bo o patchu wielkie g...o wiadomo a bez niego pozostaje wierzyć każdemu kto nie nagrywa lub nie ma takiej możliwośći.Ja ze swojej strony mogę zapewnić,że 11 nie używałem i nie mam takiego zamiaru. Edytowane 28 Październik 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 29 Październik 2011 Ja ci powiem tak, wczoraj przegladalem sobie tego race directora, tam mozna sprawdzic kazde koleczko jakie koles robi. Tym samym jesli ktos bedzie oszukiwal to jego czasy beda wyraznie lepsze bo takie sa generalnie cechy tych ustawien sbugowanych. Dlatego tez osoby ktore beda chcialy innych sprawdzic to ok maja taka mozliwosc. Zatem moim zdaniem ogolnie nagrywanie tych ustawien nie jest potrzebne... Pozatym czekamy na tego patcha ale ja najbardziej licze na ludzka uczciwosc. Zobaczymy 1 wyscig i wowczas mysle ze wszystko sie uspokoi. Dlatego raczej na pewno osoby ktore sie teraz wachaja ze nie maja jak nagrac moga byc pewne ze nie zostana wyrzucone z ligi tylko dlatego ze nie moga czegos nagrac. Spokojnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 29 Październik 2011 (edytowane) Na pierwszy wyśćig filmiki nieobowiązkowe a co dalej,jaką mam pewność,że nie wylece w połowie sezonu przez brak filmików pytam bo nie mam zamiaru angażować się w starty,przygotowania i przez brak filmików wypaść z ligi.Szczerze mówiąc to straciłem zapał do tej gry przez te ustawienia i masę błędów i nie wiem co mam dalej robić czy sprzedać grę czy nie sprzedawać bo o patchu wielkie g...o wiadomo a bez niego pozostaje wierzyć każdemu kto nie nagrywa lub nie ma takiej możliwośći.Ja ze swojej strony mogę zapewnić,że 11 nie używałem i nie mam takiego zamiaru. To nagrywanie ma być tylko do wyjścia nowego patcha. Wszyscy oczekują, że patch wyeliminuje bug ze sprężynami. Graj z nami, bo warto. Edytowane 29 Październik 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 30 Październik 2011 (edytowane) Panowie !!!! Dzis ruszamy z sezonem 3. Tyle przygotowan tyle wyborow tyle ludzi tyle zainteresowania tyle potu wylane przed Tv.......... niech dzis przemieni sie w piekne i fair walki na torze. Niech to wszystko zostanie okraszone super komentarzami i materialami video. Tak wiec zapinac pasy i jedziemy!!!!! ps... az mi sie lezka w oku kreci :D ps2... zapraszam rowniez do dyskusji na naszym profilu na FB-ku :D Edytowane 30 Październik 2011 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Październik 2011 Czar pryśnie po pierwszym kółku jak się zacznie zadyma robić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 30 Październik 2011 a co z tymi zdjeciami miala byc jakas grafika dla kazdej ligi i jakos cicho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 30 Październik 2011 Dzisiaj slama zapytamy komu sprzedał nasze foty ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Październik 2011 Pamiętajcie, że godzina się zmieniła :P Żeby ktoś nie siedział o 21:30 (Liga 1, po starym czasie) i nie czekał na wszystkich XD Na kompach macie aktualną :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Październik 2011 Przypominam, że jakiekolwiek wnioski zgłaszacie do jednego z sędziów (skład w 1 poście). Wszystko musi być uwiecznione na filmiku, najlepiej z różnych perspektyw. Do tego ewentualnie opinia, co się działo, jak wyglądał incydent, itd. Słowo przeciwko słowu nie wchodzi w tym Sezonie w rachubę, chyba, że obie strony zgadzają się co do incydentu i są za przyznaniem kary, wtedy nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 30 Październik 2011 Brakuje tematu z karami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Październik 2011 http://www.ps3site.pl/forum/topic/56793-mala-liga-kary/ A to co jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 31 Październik 2011 Patrz nie zauwazylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 31 Październik 2011 Niektórzy tak własnie się bronią: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach