Jaras 7 Napisano 6 Październik 2010 Jestem za byłbym na psn około 20:30 i można startować o 21:00 z testami, pozdrawiam PS. Takie pytanie bo albo nie dotyczałem albo nie było tej sprawy poruszanej, w pierwszym oficjalnym wyścigu naszej ligi na jakim torze jedziemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 6 Październik 2010 Jedziemy tak jak jest kalendarz F1 czyli zaczynamy od Bahrajnu tyle ze i tak trzeba na patcha poczekac. I chcialbym zeby przed samym startem na testach cala 12 sie pojawila zeby wszyscy sie dowiedzieli jak nalezy jechac pierwszy zakret i gdzie nie nalezy atakowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 7 Październik 2010 Proponuje zorganizowac kolejne testy naszej ligi, wstepnie proponowalbym niedziele tak kolo 21 moze wczesniej troche. Ewentualnie jak ktos chce przez najblizsze dni posmigac to piszcie to sie zorganizuje pare osob zeby bylo razniej jak jest możliwość ligowego śmigania dziś to ja jestem chętny w godzinach np od 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobZombie 6 Napisano 7 Październik 2010 Też bym był chętny dzisiaj na testy,tak od 20.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 7 Październik 2010 też chetnie pojezdze w gronie 2 ligowcow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 7 Październik 2010 Zaproszenia pojda okolo 20:30 takze jak ktos bedzie na psn to niech sie spodziewa paru zaproszen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 11 Październik 2010 i co panowie ,utrzyma sie ta nasza liga ,bo jakos tu cicho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 11 Październik 2010 No to niech sie wszyscy zepna i w weekend widzimy sie na torze, bo narazie nie udalo sie zebrac wszystkich w jednym terminie. Niedziela 21 widzimy sie na torze, a reszte juz sie w swoim czasie ustali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 11 Październik 2010 no to się zacznie.. :D nie mogę się doczekać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart161180 1 Napisano 13 Październik 2010 Obiecuję w ten weekend się nie spić za bardzo, nie wyjeżdżać na road trip'y, być za to zdolnym w niedzielny wieczór do kręcenia kierownicą w miarę sprawnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Październik 2010 liga rusza zgodnie z planem. pozdro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Październik 2010 Panowie pelna mobilizacja! Mozna jeszcze sie przed wyscigiem spotkac na torze i omowic pewne sprawy i zapoznac sie z punktami hamowan na torach skoro ma byc linia off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 14 Październik 2010 Panowie pelna mobilizacja! Mozna jeszcze sie przed wyscigiem spotkac na torze i omowic pewne sprawy i zapoznac sie z punktami hamowan na torach skoro ma byc linia off jeżeli linia bedzie off to może nie być kompletu na starcie bo nie wszyscy bez niej umia jezdzic ,albo fan z gry bedzie 0 jak co rusz ktos sie rozwali lub w kogos wjedzie:verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) No to bez linii śmigać, linia przeszkadza tylko w jedzie bo punkty hamowań są za wcześnie. Poza tym na pierwszym zakręcie nie hamuje się tak jak linia pokazuje tylko tak jak samochód przed tobą zaczyna hamować Jak dla mnie możecie jeździć z linia (decyzja nie należy do mnie, jak głowni zarządcy pozwolą to będzie można z linia w zakrętach jechać jak nie no to trudno się mówi), tylko jak ktoś mi wjedzie w tyłek to zrobię mu wjazd na chatę następnego dnia i się policzymy :verymad: Tak w ogóle to ktoś chętny na trening ligowy dziś wieczorkiem albo jutro? Edytowane 14 Październik 2010 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voximdo 1 Napisano 14 Październik 2010 Jeśli chodzi o trening, to jutro wieczorem z chęcią bym pojechał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 14 Październik 2010 ja dzisiaj bardzo.. jutro piątek więc trochę trzeba będzie się rozerwać po ciężkim tygodniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 14 Październik 2010 ja postaram się jutro być na treningu wieczorem...jeśli chodzi o tą linie to wg mnie ona tylko przeszkadza..ja raz próbowałem i bardziej się skupiałem na niej niż na torze i gorzej to wychodziło jak bez lini...więc jestem zwolennikiem żeby wszystko było off...wole wolniej jechać,być na ostatnim miejscu ale żeby było to bardziej realistyczne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voximdo 1 Napisano 15 Październik 2010 Czyli dzisiaj - 21 ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 15 Październik 2010 No cos kolo tego, jak sie nie wyrobie to 21:30 powinienem byc i rozesle do wszystkich zapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) nick99, opuscil lige 2. Rezerwa prosze sie do mnie zglaszac w celu zajecie miejsca nick99-a. Pozdrawiam. --- edit... na miejsce nick99 wchodzi J.P. prosze przywitac kolege. Edytowane 15 Październik 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voximdo 1 Napisano 15 Październik 2010 Witam nowego członka ligi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.P 2 Napisano 15 Październik 2010 Witam wszystkich. Mam nadzieje ze będzie nam się dobrze grało. Pozdrawiam wszystkich fanów F1. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 15 Październik 2010 Witamy :laugh: Mam tylko nadzieje ze nie bedzie ostrego wjazdu w tylki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 15 Październik 2010 witaj J.P w przejebanej lidze gdzie KOWI wykręca czasy z kosmosu:P p.s. ja dziś niestety odpadam z testów (ciężka choroba:()...nie byłbym w stanie sie skupić:/..ale oczywiście na 1GP się stawie i jak będzie to jakiś trening przed samym wyścigiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondri 0 Napisano 15 Październik 2010 Z miłą chęcią bym do Was dołączył :thumbsup: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach