MateoF1 59 Napisano 14 Listopad 2012 Zmienia to ze bedzie mogla liga wystartowac. To logiczne, tylko jak te wyścigi będą wyglądały to już inna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Listopad 2012 Nawet się nad tym nie zastanawiam. Bardziej mnie nurtuje pytanie czy mam szykować kopertę do wysyłki czy jednak gra jeszcze u mnie pobędzie dłużej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 14 Listopad 2012 nie macie zapału spróbować zrobić ligi na wrc 3? wiem że to inna seria, ale zawsze by było ciekawie i gra według mnie fajnie zrobiona. Widać cienie z którymi się ścigasz, więc nie jest się osamotnionym. Ciekawa jak komunikacja głosowa wygląda. Wiem że taki jeden rajdzik który składa się z kilku odcinków byu trwał do godziny. Czy ktoś wierzy jeszcze w wyjście patcha? Bo ja osobiście nie i radze sobie zadać to pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 14 Listopad 2012 Gdybys nie byl przekonany to juz dawno sprzedalbys gre, a tak to zostalo jeszcze w Tobie choc troche nadzieji! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Listopad 2012 Klacza wystarczająco mi sie ludzie z ligi demotywują, wiec prosze cie grzecznie, daruj sobie te pomysły w naszym temacie ligowym ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 14 Listopad 2012 a ty jakbyś zmotywowany był, to chociaż byś mi odpisał odnośnie tego coopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 14 Listopad 2012 Klacza wystarczająco mi sie ludzie z ligi demotywują, wiec prosze cie grzecznie, daruj sobie te pomysły w naszym temacie ligowym ! Tacho, nic z tego nie bedzie. Ile juz czasu minelo? patch mial byc maksymalnie 2 tyg po europie zach. A tu miesiac bedzie malo, jesli cos sie pojawi. Prawda jest taka, gdyby wszystko bylo ok, to napisali by na forum, uwaga patch za 2tygodnie. A te ich zenujace odpowiedzi, daja do zrozumienia, mamy was w dupi.., frajerzy kupiliscie gre, macie opakowanie do gry, to co chcecie wiecej?Ja mysle ze nie musimy byc skazani na tych idiotow i pomyslec o innej serii lub grze. Bo frajda oprocz rywalizacji, jest w naszych cotygodniowych gadkach itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Listopad 2012 (edytowane) Dokładnie, jeśli chodzi o frajdę to po co ograniczać się do jednego tytułu, tym bardziej że to takie ścierwo. Oszukiwanie się że wszystko jest wporządku i po patchu będzie jeszcze lepiej niestety nie jest trafne. Taka jest prawda, a jeśli kiedyś dojdzie do tego że patcha wkońcu wypuszczą i odmieni on grę na tyle że będzie się przyjemnie jeździło to obiecuje Tacho że tutaj przy wszystkich zwróce ci honor i osobiście podziękuje zespołowi CM na ich forum A że tak się nie stanie to mogę spać spokojnie. Panowie, naprawdę dobrze zastanówmy się nad tym WRC 3. edit: jedno jest pewne, mówiłem to już gdy graliśmy w F1 2011 ale nie wywiązałem się z umowy, F1 2013 nie kupuję na 99999%, chyba że inny zespół się tym zajmie, albo CM weźmie się do roboty i zrobi dobrą grę, jeśli po premierze pojawią się jakiekolwiek negatywne opinie to już teraz z góry sobie odpuszczam. Edytowane 14 Listopad 2012 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Listopad 2012 a ty jakbyś zmotywowany był, to chociaż byś mi odpisał odnośnie tego coopa. wybacz, napisałeś do mnie smsa w nie odpowiednim chyba momencie, odpisałem ale kolejna wiadomość mi umknęła jakoś ... można pograć, powiedz kiedy a ja ci powiem czy dam rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 14 Listopad 2012 Dobra mam gt5, możemy smigac. Czynw gt online gra sie tylko samochodami z garazu czy sa jakies opcje rownych szans. Popykalem 10 min ale jakosntak samemumto nie ma frajdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 15 Listopad 2012 Tacho - no chodzi mi o to, żeby sobie 1-2 wyścigi w tygodniu śmignąć dla czystego funu. Z AI to zupełna porażka, więc razem może by było więcej frajdy, tym bardziej, że w coopa jeszcze nie miałem okazji pograć. Termin kwestia umowna, różnie mi pasuje, w zależności od tego, kiedy mam robotę. Melbourne mam opanowany, więc można by przejechać np. w tę niedzielę przed wyścigiem. Jak wolisz inny termin, to pasuje mi jeszcze poniedziałek i wtorek w najbliższym czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 15 Listopad 2012 Mateo, przecież mi nie odebrałeś honoru :P sharent, niedziela mi pasuję, godzina 21 ++ ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 15 Listopad 2012 Raczej później bo o 20 jest wyścig a chyba chcesz go obejrzeć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 15 Listopad 2012 Tak czytam was i się zastanawiam. Czy wy (oprócz kowiego) naprawdę tylko w F1 z wyścigów gracie czy jak? Jak można było nie kupić do tej pory GT5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 15 Listopad 2012 No Tacho wstyd nie wiedzieć o której wyścig leci :P Napisałem wyraźnie, że PRZED wyścigiem. Ewentualnie po :) Ej, a może byśmy na czas wyścigu walnęli sobie ligowego czata głosowego na PSN? Fajnie byłoby mieć z kim pokomentować wyścig live, bo tak to sam zawsze oglądam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 15 Listopad 2012 nikt mnie wcześniej nie namówił na GT5. Kiedyś grałem na ps2 i było miodnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 15 Listopad 2012 To jak chcesz to możemy coś pośmigać wieczorkiem, czy nawet teraz bo dziś się lenie w domu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 15 Listopad 2012 bede dopiero po 22, ale spoko odezwe się na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 15 Listopad 2012 O to może i ja wpadnę jak mi się zechce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 15 Listopad 2012 Nie wiedziałem o której jest wyścig :) jakoś się tym nie interesuję, oglądam wyścigi ale fanem to ja nie jestem :) A tak przy okazji to 3 patch na konsole będzie ha ha ha !! Ciekawe ile to znowu przeciągnie czekanie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 16 Listopad 2012 (edytowane) Nie wiedziałem o której jest wyścig :) jakoś się tym nie interesuję, oglądam wyścigi ale fanem to ja nie jestem :) A tak przy okazji to 3 patch na konsole będzie ha ha ha !! Ciekawe ile to znowu przeciągnie czekanie ... tacho ,pytanie brzmi w jakich krajach bedzie dostępny ,Ja juz mam kupca na f1 i wystarczy że tylko potwierdze tranzakcje ,a przez to czekanie jestem do tego zdolny nawet teraz ,ale jeszcze zaczekam do konca tygodnia jak coś bedzie wiadomo to zostawie jak nie kupie wrc 3 ,Chciałbym przeprosic kolegów którch sciągłem do tej ligi a ona przez grę gówno może nawet nie wystartować Edytowane 16 Listopad 2012 przez matijad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 16 Listopad 2012 tacho ,pytanie brzmi w jakich krajach bedzie dostępny ,Ja juz mam kupca na f1 i wystarczy że tylko potwierdze tranzakcje ,a przez to czekanie jestem do tego zdolny nawet teraz ,ale jeszcze zaczekam do konca tygodnia jak coś bedzie wiadomo to zostawie jak nie kupie wrc 3 ,Chciałbym przeprosic kolegów którch sciągłem do tej ligi a ona przez grę gówno może nawet nie wystartować Mati możemy zrobić ligę na WRC, pomyśl o tym, 16 osób myślę że znajdziemy bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 16 Listopad 2012 mati no problemo ;) Pościgamy się w lepszej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 16 Listopad 2012 Dokładnie mati, nie ma za co przepraszać :) Od jutra pościgamy się jak się patrzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 16 Listopad 2012 Tylko spokój nas ratuję Panowie ! Nie traćcie nadziei ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach