mataman 680 Napisano 16 Listopad 2012 F1 już nikogo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 16 Listopad 2012 Mati możemy zrobić ligę na WRC, pomyśl o tym, 16 osób myślę że znajdziemy bez problemu Dokładnie, w temacie WRC 3 już zaczeli ludzie dyskutować aby coś z jakąs ligą pokombinować i mówią że może nas (uczestników ligi F1) udało by sie ściągnąc, ja jestem jak najbardziej za, a F1 jestem w stanie sprzedać jeszcze dzisiaj bo ostatnio w to grałem ponad miesiąc temu i wcale mnie do tego nie ciągnie, wole sobie w rFactor pojeździć albo w GT5 bokiem polatać :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 16 Listopad 2012 ...Chciałbym przeprosic kolegów którch sciągłem do tej ligi a ona przez grę gówno może nawet nie wystartować hehe spoko nie gniewam się :rofl: , za ile idzie? może ja tez bym pogonił hmmm :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 17 Listopad 2012 rfactor2 zaniedlugo wyjdzie mam nadzieje :) druga sprawa mozemy zrobic wrc liga z takim samym skladem jak mamy w tej lidze o ile kazdy posiada ta gre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Listopad 2012 Liga w WRC to jak dla mnie kompletnie nie trafiony pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 17 Listopad 2012 Kwestia co kto lubi, ale zawsze lepsze to niż czekanie na patcha który może wyjdzie a może nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 18 Listopad 2012 @matman - nikt nie zmusza do żadnych lig :P Skoro jest troche osób którzy są tym zainteresowani to czemu nie trafiona? Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Kwestia obgadania jak gra działa, chodzi mi o multi, i jakoś się podpasować pod to i będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Listopad 2012 Jak komuś pasuje wirtualna walka, w mocno średniej grze to ok. Ja wypowiedziałem tylko swoje zdanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 18 Listopad 2012 Ja też, ale porównując WRC 3 do F1 pod względem jakościowym to niestety WRC 3 bije na głowę CM taka jest prawda. CM jest poprostu daleko za czarnoskórymi i już chyba nawet patch tego nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 19 Listopad 2012 Bo patch nic nie zmienia poza kątem skrętu kierownicy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 19 Listopad 2012 Właśnie o to mi przez cały czas chodzi. Czekamy na tego patcha jak na zbawienie a i tak wiadomo że tak naprawdę nic nie będzie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 20 Listopad 2012 Nie czekamy na patcha bo cos tam wielkiego zmienia ale tylko i wylacznie z powodu przeciagajacego sie startu ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 20 Listopad 2012 (edytowane) Więc po jaką cholere czekać skoro nic nie wnosi? Rozumiem że sterowanie będzie inne i każdy będzie musiał się przyzwyczaić, ale bez przesady, ten tydzień każdy sobie opanuje jazdę. Edytowane 20 Listopad 2012 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 20 Listopad 2012 Mateo - a niby w jaki sposób chcesz się połączyć online z ludźmi z angielską spatchowaną wersją? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 20 Listopad 2012 Rozumiem że osoby z patchem i bez nie mogą ze sobą grać? Tego nie wiedziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 20 Listopad 2012 Rozumiem że osoby z patchem i bez nie mogą ze sobą grać? Tego nie wiedziałem. Dobrze myslisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Listopad 2012 Mateo, grubo przesadzasz z jakością WRC, dla mnie ta gra brzmi jakby była to wersja dla niesłyszących, bo przecież i tak nie usłyszą jakości dźwięku, a wygląda jakby miała robić wrażenie 4 lata temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 20 Listopad 2012 Rozumiem że osoby z patchem i bez nie mogą ze sobą grać? Tego nie wiedziałem. O LOL. Post miesiąca jak dla mnie :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 20 Listopad 2012 Cicho już kiedyś wspominałem że nie jestem za bardzo w temacie bo mam już wyjebke na tą grę :P Tacho, na mnie lepsze wrażenie robi niż F1, to mi wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 20 Listopad 2012 Mateo, grubo przesadzasz z jakością WRC, dla mnie ta gra brzmi jakby była to wersja dla niesłyszących, bo przecież i tak nie usłyszą jakości dźwięku, a wygląda jakby miała robić wrażenie 4 lata temu. Graficznie nie ma tragedi, wyglada to dobrze i przynajmniej na ps3 jest w miare dopracowana. Nie ma strasznych dropow i klatkowania. Ogolnie gra sama w sobie 100 razy lepsza niz f1 i przynajmniej tyle dzieli ja od f1 pod wzgledem wykonania. Nie mowie ze jest idealna, ale na pewno warto pomyslec nad zakupem po sprzedarzy f1, a ze nie ma online passa to mozna nad uzywka pomyslec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 20 Listopad 2012 koło piątku powinienem mieć tozdam relacje jak wyglada onnline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 21 Listopad 2012 matijad to może w weekend uda nam się pośmigać razem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Listopad 2012 (edytowane) Panowie chciałbym delikatnie kijem ruszyć "gówniany" temat jakim jest PATCH, a konkretniej jego data wydania. Ci którzy odwiedzają forum CM wiedzą że patch #2 dla nas został anulowany i czekamy teraz na patcha #3 który dostaniemy wszyscy w jednym czasie ?? A bynajmniej tak mi się wydaje. Póki co nie ma żadnych konkretnych informacji. Stąd moje pytanie do głównie KOWIego. Pisałeś że jak nie będzie konkretnego info do 25 listopada to sprzedajesz grę. Mam wielką nadzieję że zaistniała sytuacja (patch #3) jest wyjątkiem i twój "deadline" się zmieni ... Kurwa chce z wami się pościgać jak za dawnych czasów ! :( Nie odchodźcie. Edytowane 21 Listopad 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Listopad 2012 (edytowane) Ale co to niby zmienia, ze tego patcha zapowiedzieli jak nawet nie byli w stanie napisac ze wersja pl go dostanie. Jak bede mial dobry humor to poczekam, a jak mnie wkurwia to sprzedam w uj ta gre i tyle. Niech rusza dupe i dadza info ze poszlo do certyfikacji i tyle od nich na ten moment oczekuje. Edit: Niby jest info ze poszlo do sony/microsoftu tylko pytanie czy to nie kolejna sciema. W takim wypadku w przeciagu tygodnia max dwoch od 18 listopada powinno sie cos pojawic. Niby tez jakies info jest, ze cm ma problemy finansowe i ze kusieli wydac gre bo akcjonariusze taki termin wydania gry zapodali, przez co musieli wydac niedokonczona gre. Dalsze info, ze potrzebowali kasy ze sprzedanych kopi by moc w ogole gre dokonczyc... Nie bralbym do konca tego na serio, bo moze to nyc fake, ale moze cos w tym byc. Birac pod uwage to wszystko na 100% nie kupie zadnej przyszlej gry od cm, bo bedzie taka sama histotia jak teraz, niby patche beda ale nikt nie wie kiedy i czy beda na pewno. Jezeli ten patch pl sie nie pojawo to cm jako wydawnictwo zniknie dla mnie z powierzchni ziemi i nie nic juz ich nie uratuje. Edytowane 21 Listopad 2012 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 23 Listopad 2012 Ok panowie, jak już zapewne wiele osób wie dzisiaj wyszły w końcu długo oczekiwane patche. Co prawda nie ustaliliśmy jeszcze oficjalnej daty startu ligi, ale odkąd pojawiły się patche, możemy w końcu grać razem i trzeba być gotowym na wszystko. Dlatego kto jeszcze nie pobrał aktualizacji niech jak najprędzej to zrobi. Z moich informacji wynika, że patcha mają do tej pory: Kowi Pitian Mateo Sharent Ważne jest żebyśmy byli w tak zwanym kontakcie dziś i jutro, bo właśnie ważą się losy daty startu ligi. Mi osobiście jest to obojętne, ze wskazaniem na najbliższą niedzielę, czyli pojutrze. Kto ściągnie patcha niech napisze swoją opinię tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach