Khazar 21 Napisano 31 Marzec 2012 Echhh pomóżcie :) Bodaj trzeci gość (taka duża, napakowana czarna małpa, nie mylić z tym koszykarzem chudziutkim czarnuchem) w superpucharze tenisa...szlag mnie trafia, nie wiem jak ani gdzie mu serwować...do tej pory w tenisa grałem, z tym typem jestem w stanie jedynie się bronić i to tak miernie, że głowa mała. Nawet jak uda mi się zrobić przewagę na kilka punktów, koleś odwala coco jumbo z tymi podkręconymi i przewaga idzie się je*ać. Z wcześniejszym typem dałem sobie radę, bo w pewnym momencie koleś dawał piłki pod siatkę i można było ciąć, w ogóle grał ciut inaczej. Teraz grałem ponad godzinę i zero pomysłów jak go ugryźć..w gladiatorach się odwdzięczę i zrównam tego czarnego pedała z ziemią, tymczasem w tenisie jest porażka. W ogóle czułem się, jakby trochę move nie chciał grać tak jak ja chcę, czasem jest tak zajefajnie a czasem kijowo...rozładowana bateria (bo mało jej już zostało), czy ta kalibracja, którą jednak trzeba zrobić mega precyzyjnie? Jak się gra raz na tydzień to mi to zawsze mniej więcej wisiało, ale do wyników przydaje się jednak full precyzja w sterowaniu. Kamerkę mam w kółko w tym samym miejscu, stoi na monicie... Odechciewa mi się włączać tenisa przez tego czarnucha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 2 Kwiecień 2012 ja w "kryzysowych sytuacjach" w pingpongu zazwyczaj skupiałem się na obronie - nie ryzykowałem ścinami czy mocniejszymi uderzeniami tylko się broniłem i lekko i prosto odbijałem piłeczkę - w końcu przeciwnik popełniał błąd i punkt wpadał, trochę to czasochłonne ale jednak skuteczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 12 Maj 2012 (edytowane) ja nie potrafię pokonać kenjego w złotym pucharze na końcu. On bardzo podkręca piłki najczęscie mam 11 do 5 i mnie rozwala. Macie jakieś rady?? chodzi mi oczywiście o pingpong Edytowane 12 Maj 2012 przez pawciu199722 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osobowosc 1 Napisano 28 Czerwiec 2012 (edytowane) ja nie potrafię pokonać kenjego w złotym pucharze na końcu. On bardzo podkręca piłki najczęscie mam 11 do 5 i mnie rozwala. Macie jakieś rady?? chodzi mi oczywiście o pingpong Na Kenjego jest prosty sposób Mi się udało go pokonać tym sposobem wysoko Powodzenia Edytowane 28 Czerwiec 2012 przez osobowosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisdeberg 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 co sądzicie? opłaca się? http://allegro.pl/ps-move-starter-sports-champions-dod-kontroler-i2586474188.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 4 Wrzesień 2012 ja już kenjego dawno pokonałem ale teraz nie mogę boomer pokonać w pucharze mistrzów. Bardzo wysokie piłki wali i niby da się ściąć ale ona wszystko broni i potem sama ścina. Na nią jest jakiś sposób?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Wrzesień 2012 Nabrałem ochotę na sports champions przez ten temat ;=) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 6 Wrzesień 2012 Ja ostatnio zaopatrzyłem się w kompletny zestaw PS Move (ten z Sorcery) i przy okazji dokupiłem Sports Champions. Też mam chrapkę na pingla przed TV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sussaner 0 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) wie ktos moze kiedy wychodzi 2 część? Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez Sussaner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 6 Październik 2012 Premiera odbędzie się dnia 31.10.2012r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remmyhi 6 Napisano 10 Październik 2012 Dziś pojawił się preorder. Ale dziwnie wygląda, bo niby kosztuje 159zł, a jak się wejdzie głębiej to pokazuje 72zł... o co biega? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniogorki 0 Napisano 11 Październik 2012 Dziś pojawił się preorder. Ale dziwnie wygląda, bo niby kosztuje 159zł, a jak się wejdzie głębiej to pokazuje 72zł... o co biega? Mam to samo nawet złożyłem preoder za 72zł. Ciekawe czy to przejdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Październik 2012 Już jest demo Sport Champions 2 na PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Październik 2012 Nowa część zasługuje na osobny temat http://www.ps3site.pl/forum/topic/73992-sport-champions-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott-PL 4 Napisano 21 Styczeń 2013 z jednym motion controllerem można grać bez problemów ? wiem że np w ping ponga to bez problemu bo 2 rakietkami na codzień nie gramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remmyhi 6 Napisano 22 Styczeń 2013 Tak, można. W singla, a czasami w multi kanapowe - jeden po drugim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott-PL 4 Napisano 23 Styczeń 2013 dzieki za pomoc. pozdrawiam moje zakwasy po 1 dniu grania xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 17 Sierpień 2013 "My Aim is True" - to trofeum nie dawało mi spokoju. Nie umieliśmy zdobyć więcej niż dwa tysiące punktów w trzech rundach. Już myślałam, że muszę się pożegnać z platyną (tylko to trofeum mnie od niej dzieliło). Zagraliśmy na dwa kontrolery, z tą różnicą, że jedna osoba trzymała jeden kontroler a druga drugi. Trofeum wpadło za trzecim, czy czwartym podejściem. W pierwszej rundzie mieliśmy 3 tysiące, w drugiej 1600 i w trzeciej tysiąc. Mam nadzieję, że komuś się ta porada przyda i pomoże zdobyć trofeum :) Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 18 Grudzień 2013 W opcjach jest opcja_ wspomaganie brązowy puchar, czy to się tyczy tylko brązu? Pytam bo kiedyś ktoś się upierał ze dotyczy wszystkich pucharów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 19 Grudzień 2013 Jaki jest sposób na gwiazdki w disc golfie? Nie do końca czaję punktacje - oprócz tego, że sam mam mieć najlepiej kilka birdie to znaczenie pewnie też ma wynik przeciwnika, rajt? Ktoś ma w ogóle jakiś sprawdzony sposób na wszystkie gwiazdki w którejś z dyscyplin? Bocce już rozgryzłem i 4 puchar spokojnie można trzasnąć na wszystkie gwiazdki. W ping ponga do złota mam prawie wszystkie (nie mogę rozpykać na 3 gwiazdki przedostatniego przeciwnika w złotym pucharze, Rin bodaj) + do tego 6 gwiazdek w 4 pucharze. Siatkówka - zatrzymałem się na bodaj 5 meczu w pucharze mistrzów, boss nie do rozpykania. Co robić? Mam do zebrania jeszcze ponad 40 gwiazdek i brakuje pomysłów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nervusek 3 Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) Po meczu w disc golfa gdy przyznają Ci punkty pokazuje Ci za co są. Dalekie rzuty chyba i wiele innych. Ja zrobilem całą siatkówkę na maksa, pingponga prawie na maksa i pojedynek gladiatorów mój brat młodszy zrobił też na maksa i uzbierało się 600 gwiazdek. Edytowane 19 Grudzień 2013 przez Nervusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 19 Grudzień 2013 jak ktoś zna odp na moje pytanie to proszę odp,bo juz nie wiem jak jest z tym wspomaganiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach