Kiba 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Został mi tylko paka i pozamiatane. Paka, kiedy będziesz? Kiba>>> Z Tobą nie grałem, bo nawet nie jesteś w lidze, więc daj sobie spokój. Nie wiesz, o czym mowa, więc się nie wtykaj. Co więcej, wyzywając innych od ciot, pokazujesz jakim jesteś małym, zakompleksionym homofobem. Obrażasz nieznaną sobie osobę, a do tego mniejszość seksualną, co jest poniżej wszelkiej krytyki. Odpowiem jednak na Twoje pytanie. Nie, nie ma równej ligi, zawsze coś się znajdzie, ale zaklepanie sobie najsilniejszych drużyn i głupie cwaniakowanie na forum, jest żenujące i tyle. Kokerino pokazał jakim jest fair graczem i olał ligę. Poodejmował tym samym punkty niektórym graczom. Brawo, panie "dobra atmosfera jest najważniejsza"... jak nie wiem o czym mowa jak tu referaty piszesz, koleś pierwszy zaczął choć do niego słowa nie napisałem wiec? tak samo ty robisz to że ostro krytykuje cie ale nie wyzywam a ty to zacząłeś robić , ps. piszac ciota nie miałem na myśli geja dla twojej informacji. i ja cwaniakuje zaklepujac silniejsze druzyny? powiedz mi czy ja cwaniakuje moge grać koreą północną nawet i moge przegrac z toba 0:5 tyle ze mi to zwisa i powiewa. i nie , nie powiem ci ze grałeś lepsza druzyna i dlatego wygrałeś. mecz to mecz i tyle tacy ludzie jak ty tylko zanizaja poziom tego forum. daruj sobie takie wyzwiska jesli mozesz bo to i tak nic nie zmieni. nie wiem po co zaczynasz takie prowokacje ale to naprawde nie potrzebne. widzisz ze tu ludzie walcza o atmosfere dobra wiec nie psuj tego :D sam mnie sprowokowałeś pierwszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 11 Lipiec 2011 tak samo ty robisz to że ostro krytykuje cie ale nie wyzywam a ty to zacząłeś robić , ps. piszac ciota nie miałem na myśli geja dla twojej informacji. i ja cwaniakuje zaklepujac silniejsze druzyny? powiedz mi czy ja cwaniakuje moge grać koreą północną nawet i moge przegrac z toba 0:5 tyle ze mi to zwisa i powiewa. i nie , nie powiem ci ze grałeś lepsza druzyna i dlatego wygrałeś. mecz to mecz i tyle To bardzo ciekawe. Ale wiesz, "ciota" to obraźliwy zwrot określający homoseksualistę. To może ja zaklepuję? Człowieku, od początku byłem za niezaklepywaniem drużyn. Każdy grałby tym, kim by chciał, choćby miały to być same Brazylie, czy też Koree. Spoko, nie zagrasz ze mną, bo nie biorę udziału w nowych edycjach tej ligi. A gdybyś wybrał Korę, to zagrałbym Japonią, żeby jako tako wyrównać szanse. Nakręciłeś się, bo wszedłeś do tematu w momencie, kiedy afera była rozkręcona. Nie wiesz, o co chodzi i kto tu musi mieć wypasioną ekipę, "bo inaczej nie ma sensu grać". Paka, gdzie jesteś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) kosu michas kiedy będziecie w community?? Yo ja jestem, a co chciałeś?? widzę, że jednak jest więcej osób które chcą grać 3 edycje. Elegancko :]]]] pozdrawiam Edytowane 11 Lipiec 2011 przez k0su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 11 Lipiec 2011 Kiba nie jesteś jeszcze w tej edycji więc co się wtrącasz i wyzywasz ludzi którzy sa na tym forum nie od wczoraj.A dopóki nie zakończymy tej edycji to zamilcz albo chociaż nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Kiba nie jesteś jeszcze w tej edycji więc co się wtrącasz i wyzywasz ludzi którzy sa na tym forum nie od wczoraj.A dopóki nie zakończymy tej edycji to zamilcz albo chociaż nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia kolego a co twój post wniósł do sprawy? kiba ma trochę racji, proszę skasuj ten post :] ludzie miało nie być już krytyki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) Ludzie ogarnijcie się wkoncu bo naprawde to jest żałosne fakt kiba nie wiesz o co chodzi wiec wyluzuj i nie wyzywaj nikogo... ta atmosfera sie nigdy nie zmieni ... dobrze ze jest jeszcze PLO i tak nie ma spinek zadnych oraz pes-scena PS. Kiba Twoje psn swiadczy jak sie zachowujesz :) Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiba 0 Napisano 11 Lipiec 2011 michal mam pojecie na temat , choć kopaczk sam niewie oco mu chodzi kopaczk jesteś tu jedyny który nie chce grać różnymi drużynami i każdemu sie oto czepiasz więc poco pytam poco? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Michas333 teraz dopiero zauważyłem, że gramy w jednej grupie na PLO :D :D może meczyk? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiba 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Ludzie ogarnijcie się wkoncu bo naprawde to jest żałosne fakt kiba nie wiesz o co chodzi wiec wyluzuj i nie wyzywaj nikogo... ta atmosfera sie nigdy nie zmieni ... dobrze ze jest jeszcze PLO i tak nie ma spinek zadnych oraz pes-scena PS. Kiba Twoje psn swiadczy jak sie zachowujesz :) oj nie wyzywam nikogo tylko krytykuje, ale ok jak sie już nikt glupio nie odezwie to ja też zachowam spokój a psn, nie moja wina ze wszystkie kombinacje z kibą były zajęte;d a czy on jest taki ważny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 11 Lipiec 2011 panowie po co ta dyskusja która toczy sie od kilku stron i nic nowego nie wnosi ? jak tutaj dołączyłem była cisza spokój miła atmosfera, rozumiem że co gracz to inna mentalność ale trzeba isc na kompromis i skonczyc te waśnie. dogramy tą ligę ( osobiscie przepraszam ze ciagle mnie nie ma, ale rok byłem w szpitalu niedawno mnie wypuscili i mam tysiace spraw na glowie juz nie wyrabiam) i zaczniemy nową 3 edycję w nowym składzie bądz strarym jak kto uwaza. jutro bede kolo 10 bo teraz nie mge sie zalogowac na PSN... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Ok, czyli spokój od tego momentu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiba 0 Napisano 11 Lipiec 2011 nems nie potrzebne prowokujesz skoro sie już uspokoilem. a żeby było troche na temat to co do kos najlepsza była wersja pes6 bo tam mozna było wybrać sędziego bodajże był to japończyk który za kazdą kose dawał czerwoną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) michal mam pojecie na temat , choć kopaczk sam niewie oco mu chodzi kopaczk jesteś tu jedyny który nie chce grać różnymi drużynami i każdemu sie oto czepiasz więc poco pytam poco? Nie jedyny, nie jedyny. panowie po co ta dyskusja która toczy sie od kilku stron i nic nowego nie wnosi ? jak tutaj dołączyłem była cisza spokój miła atmosfera, rozumiem że co gracz to inna mentalność ale trzeba isc na kompromis i skonczyc te waśnie. dogramy tą ligę ( osobiscie przepraszam ze ciagle mnie nie ma, ale rok byłem w szpitalu niedawno mnie wypuscili i mam tysiace spraw na glowie juz nie wyrabiam) i zaczniemy nową 3 edycję w nowym składzie bądz strarym jak kto uwaza. jutro bede kolo 10 bo teraz nie mge sie zalogowac na PSN... Czyli zagramy jutro rano, tak? Super. Został mi ostatni meczyk i koniec. Do jutra. Nazar>>> Dzięki za mecze. Edytowane 11 Lipiec 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 11 Lipiec 2011 nems nie potrzebne prowokujesz skoro sie już uspokoilem. a żeby było troche na temat to co do kos najlepsza była wersja pes6 bo tam mozna było wybrać sędziego bodajże był to japończyk który za kazdą kose dawał czerwoną :) też pamiętam, byle kosa i RED CARD hehe stare dobre czasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) Kokerino pokazał jakim jest fair graczem i olał ligę. Poodejmował tym samym punkty niektórym graczom. Brawo, panie "dobra atmosfera jest najważniejsza"... No właśnie jestem nie fair graczem, twierdzi tak kilka osób między innymi Ty i dlatego się wypisałem bo nie mogę słuchać twojego zrzędzenia bo nie przypominam sobie żebys chociaż jedeną pozytywną miał wypowiedź. a liga jest traktowana tak jakby mnie w ogóle nie było czyli nie widze problemu. Nie ma co z wami tu dyskutować bo i tak cały czas jedno i to samo dyskutujemy a nie mam na to najmniejszej ochoty. Zarzucono mi że moja gra jest zła. Za dużo gram piłką, wykorzystuje luki w grze(chociaż takiego czegoś nie robie), że umiem grać tylko mocną ekipą i tu jesteś w błedzie, Portugalia nie jest mocna, normalny zespół jak każdy inny, Brazylia, Włochy, Niemcy. Byłeś tylko w jednej edycji i twierdzisz że umiem grać tylko mocnym zespołem, żałosne to jest. Z pewnością Bayern nie jest mocny a jest słabszy od Realu, Barcelony, Chelsea, Milan a z każdym z nich wygrałem jeden mecz, o tak sory wygrałem bo wykorzystałęm luki w grze i gram nie przyjemnie dla innych hahahaha. Mówienie że gram nie przyjemnie jest żałosne. A pozatym wkurza mnie jak na kogoś czekam prawie godzine na konsoli, a on jest dostępy i gra nawet w PES11 i nie raczy odpisywać na wiadomości a później na forum pisze że on nie mógł bo coś tam. Mógł odpisać na konsoli to bym przynajmniej nie czekał. Edytowane 12 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Lipiec 2011 Paka>>> Będę koło 11. Przepraszam, ale wypadło mi coś ważnego, czego nie mogłem załatwić wcześniej. No właśnie jestem nie fair graczem, twierdzi tak kilka osób między innymi Ty i dlatego się wypisałem bo nie mogę słuchać twojego zrzędzenia bo nie przypominam sobie żebys chociaż jedeną pozytywną miał wypowiedź. a liga jest traktowana tak jakby mnie w ogóle nie było czyli nie widze problemu. Nie ma co z wami tu dyskutować bo i tak cały czas jedno i to samo dyskutujemy a nie mam na to najmniejszej ochoty. Zarzucono mi że moja gra jest zła. Za dużo gram piłką, wykorzystuje luki w grze(chociaż takiego czegoś nie robie), że umiem grać tylko mocną ekipą i tu jesteś w błedzie, Portugalia nie jest mocna, normalny zespół jak każdy inny, Brazylia, Włochy, Niemcy. Byłeś tylko w jednej edycji i twierdzisz że umiem grać tylko mocnym zespołem, żałosne to jest. Z pewnością Bayern nie jest mocny a jest słabszy od Realu, Barcelony, Chelsea, Milan a z każdym z nich wygrałem jeden mecz, o tak sory wygrałem bo wykorzystałęm luki w grze i gram nie przyjemnie dla innych hahahaha. Mówienie że gram nie przyjemnie jest żałosne. Udowodniłeś to swoim zachowaniem. G mnie obchodzi, kto kim gra (chociaż pisanie o słabości ekipy Portugalii, czy Bayernu jest śmieszne), dopóki zachowuje się jak normalny człek, a nie pierniczona gwiazdeczka. Obraziłeś się zabrałeś zabawki do domu. Twoja sprawa, ja płakać nie będę. Jest to nie fair. A pozatym wkurza mnie jak na kogoś czekam prawie godzine na konsoli, a on jest dostępy i gra nawet w PES11 i nie raczy odpisywać na wiadomości a później na forum pisze że on nie mógł bo coś tam. Mógł odpisać na konsoli to bym przynajmniej nie czekał. Z tym zdaniem zgadzam się w pełni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 12 Lipiec 2011 Kroker, nie chce mi się wnikać teraz, kto w tym sporze ma rację, a kto nie, ale myślę, że organizatorom 3. edycji, która mam nadzieję będzie bardziej cywilizowana, bardzo nie spodobałoby się, że wypisałeś się z ligi. Przekłamało to trochę wyniki końcowe. Forum oddaję do użytku, nie jest ono skończone, założyłem tam temat, gdzie możecie pisać o wszystkich sugestiach i błędach, bo to nie forum moje, dla mnie, tylko NASZE I DLA NAS. nie jest jeszcze w pełni ukończone. piszemy tam(na razie) tylko o 3.edycji i sugestiach. Marzy mi się, aby zła atmosfera tam się nie przeniosła. Adres: www.ligapes2011.fora.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) Kroker, nie chce mi się wnikać teraz, kto w tym sporze ma rację, a kto nie, ale myślę, że organizatorom 3. edycji, która mam nadzieję będzie bardziej cywilizowana, bardzo nie spodobałoby się, że wypisałeś się z ligi. Przekłamało to trochę wyniki końcowe. Forum oddaję do użytku, nie jest ono skończone, założyłem tam temat, gdzie możecie pisać o wszystkich sugestiach i błędach, bo to nie forum moje, dla mnie, tylko NASZE I DLA NAS. nie jest jeszcze w pełni ukończone. piszemy tam(na razie) tylko o 3.edycji i sugestiach. Marzy mi się, aby zła atmosfera tam się nie przeniosła. Adres: www.ligapes2011.fora.pl hah Liga Evi92 :D haha... nie no dzieki serio :D Edytowane 12 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) Liga była grana na szybciora, chcieli ją bardzo szybko skończyć bo był to nie wypał, co za różnica kto które ma miejsce. Graliśmy dla przyjemności a nie na punkty. Przynajmniej teraz szybciej skończą tą lige bo nie będą musieli czekać aż dokończe mecze szybciej będą mogli rozpocząć edycje 3. Moim zdaniem poszedłem wszystkim na ręke. Jak pisaliście punkty się nie liczą tylko przyjemność, także nie widze problemu wypisania się tylko jest korzyść bo szybciej rozpoczną następną edycje. Edytowane 12 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Lipiec 2011 Paka>>> Jesteś dostępny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 12 Lipiec 2011 Powoli przenosimy sie na nowe forum ;) P.S. Kroker tylko bez takich numerów w 3 edycji, ok? Albo chociaż uprzedzaj wczesniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiba 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Powoli przenosimy sie na nowe forum ;) P.S. Kroker tylko bez takich numerów w 3 edycji, ok? Albo chociaż uprzedzaj wczesniej ;) a gdzie to forum nowe, bo nei chce misie sluchac tego kopacza bo mnie krew zalewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) ligapes2011.fora.pl Ja przynajmniej w tej edycji strzeliłem kilka pięknych bramek, najlepsza chyba z Dominem gdzie Xavim z 20 kilku metrów przelobowałem Cesara. Przegrywałem wysoko i oddawałem desperackie strzały i 2 piękne gole weszły. Poprzedni Villą petarda w samo okno. Edytowane 12 Lipiec 2011 przez Barney Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) Dziękuję za wspólną ligę. Za kilka sympatycznych (w tym przegranych i zremisowanych) potyczek, przy których miło spędziłem czas. Niestety większość była nieprzyjemna i strasznie irytująca, ale to coś, do czego przyzwyczaiło multi. Życzę Wam wszystkim miłej gry w dalszych edycjach i jak najbardziej udanej atmosfery. Mam nadzieję, ze dobierzecie ekipę, która będzie oczekiwała od tej zabawy tego samego, bo w innym wypadku znów będzie to samo. Tak czy siak, żegnam Was. a gdzie to forum nowe, bo nei chce misie sluchac tego kopacza bo mnie krew zalewa Hahaha. Dobre, dobre. :thumbsup: Edytowane 12 Lipiec 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Szerokości :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach