eVi92 11 Napisano 7 Lipiec 2011 jak dla mnie to barca ma dobry 1 skład same boty, ale ławka to kie pawa. juz lepsza ławke ma Man City albo INter affelay , maxwell , mascherano , bojan , keita... to mocna lawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Lipiec 2011 Przedstawie swoje zasady: 1. Tak jak byo ustalone, eVi rzuca hasło keidy i o ktorej zaczynamy rezerwacje drużyn 2. Przy kolejnym wyborze nie można powtórzyć swojego wyboru , czyli jesli ktoś gra Anglią, to musi sobie wybrać inna ekipe, chyba że po skończonej rezerwacji nikt jej nie wybierze to może ją wziąć. 3. zwyciezca ligi ma pierwsenstwo w wyborze druzyny ( taka mała nagroda) mysle ze tam bedize sprawiedliwie, kazdy bedize mogl zagrac tym czym lubi i nie bedzie sporów o druzyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 7 Lipiec 2011 (edytowane) W rozgrywkach w którym my mamy przyjemność uczestniczyć szalenie ważna jest sprawa dobrych zmienników przez te zmienne formy. Sevilla takową posiada,szczególnie w ofensywie. Barca niestety nie, prosty przykład : Villa forma szara co wtedy zrobisz? Bojan ? :) Edytowane 7 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Lipiec 2011 lepiej afellay haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 7 Lipiec 2011 Co wy się tak burzycie przeciez miałem wolny wybór.Wybrałem Polskę i nie mam zamiaru jej zmieniać i nie bede narzekał że jestem ostatni bo gram Polska ponieważ podejrzewam że nawet jakbym grał Argentyna czy Hiszpania to bym miał marne szanse wygrać.A co do wyboru drużyn jak nie chcecie losowania to niech bedzie ze np. o 20 w środę zaczynamy wybierać i kto pierwszy ten lepszy lub jakimś programem który wylosuje kolejność wybierania druzyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Lipiec 2011 ja uważam że mój system jest sprawiedliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 7 Lipiec 2011 Przedstawie swoje zasady: 1. Tak jak byo ustalone, eVi rzuca hasło keidy i o ktorej zaczynamy rezerwacje drużyn 2. zwyciezca ligi ma pierwsenstwo w wyborze druzyny ( taka mała nagroda) mysle ze tam bedize sprawiedliwie, kazdy bedize mogl zagrac tym czym lubi i nie bedzie sporów o druzyny Teraz jest ok:) Afellay to trochę inna pozycja . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 7 Lipiec 2011 gra ktos sparing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 7 Lipiec 2011 Ja jednak bez zmian gram Hiszpanią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 7 Lipiec 2011 Przedstawie swoje zasady: 1. Tak jak byo ustalone, eVi rzuca hasło keidy i o ktorej zaczynamy rezerwacje drużyn 2. Przy kolejnym wyborze nie można powtórzyć swojego wyboru , czyli jesli ktoś gra Anglią, to musi sobie wybrać inna ekipe, chyba że po skończonej rezerwacji nikt jej nie wybierze to może ją wziąć. 3. zwyciezca ligi ma pierwsenstwo w wyborze druzyny ( taka mała nagroda) mysle ze tam bedize sprawiedliwie, kazdy bedize mogl zagrac tym czym lubi i nie bedzie sporów o druzyny Jestem za takim systemem . Tylko trzeba ustalić na ile kolejek przypada konkretna drużyna tzn. jak wybiorę Barcę to kiedy będę mógł znowu się o nią ubiegać? P.S. Błagam zmieńmy formy zawodników z losowej na normalna, bo się grać nie da!!! Z KopaczK już 3 mecz z rzędu moi kluczowi zawodnicy mają tragiczną formę ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 7 Lipiec 2011 Jestem za takim systemem . Tylko trzeba ustalić na ile kolejek przypada konkretna drużyna tzn. jak wybiorę Barcę to kiedy będę mógł znowu się o nią ubiegać? P.S. Błagam zmieńmy formy zawodników z losowej na normalna, bo się grać nie da!!! Z KopaczK już 3 mecz z rzędu moi kluczowi zawodnicy mają tragiczną formę ;/ Popieram. Zielona strzałka to podstawa. Co nie zmienia faktu, że na 3 mecze dwa wygrałeś, z czego ostatni aż 6:0. :P Swoją drogą, co Buffon odstawiał, woła o pomstę do nieba... Chętni do gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 7 Lipiec 2011 (edytowane) Popieram. Zielona strzałka to podstawa. Co nie zmienia faktu, że na 3 mecze dwa wygrałeś, z czego ostatni aż 6:0. :P Swoją drogą, co Buffon odstawiał, woła o pomstę do nieba... Chętni do gry? No tak, ale Ty też mu nie pomagałeś :D dwa zupełnie niepotrzebne rzuty karne.. komuś nie pasuje system zielonych strzałek? Edytowane 8 Lipiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 7 Lipiec 2011 Pierwszy karny był po wślizgu gracza wezwanego na pomoc (kwadracik), a potem była tylko czarna rozpacz. :D Nic to, może jeszcze jeden? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 7 Lipiec 2011 Pierwszy karny był po wślizgu gracza wezwanego na pomoc (kwadracik), a potem była tylko czarna rozpacz. :D Nic to, może jeszcze jeden? OK, czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Lipiec 2011 Pierwszy karny był po wślizgu gracza wezwanego na pomoc (kwadracik), a potem była tylko czarna rozpacz. :D Nic to, może jeszcze jeden? wylacz sobie automatyczne wślizgi i po problemie. Jesli bedize 10 graczy to minimum co 5 kolejek nie mozna grac ta sama druzyna wedle ustalonych wczesniej zasad. tak bedzie najsprawiedliwiej :) gra ktos sparing za jakies 25 minut ? nazzaro jesli nie masz nic przeciwko to chcioalbym z toba sie zrewanzowac za ostatni mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 7 Lipiec 2011 Jestem za zielonymi strzałkami z formy bo miałem już przypadki że i 4 były tragiczne a w reprezentacjach troche blado z ławką, a w szczególności Portugalia;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Lipiec 2011 grasz krokier / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 7 Lipiec 2011 grasz krokier / Jestem w community, jakoś tam mnie dorwiesz, bo mam dzisiaj paru chętnych do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Lipiec 2011 minuta i jestem czekam w pokoju nazzaro czekam na kogokolwiek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 7 Lipiec 2011 A ja z kolei jestem za forma losową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 7 Lipiec 2011 Myślę że jutro zaczną się bardzo ciekawe rozgrywki. Z tego co się orientuje debiutanci nie będą chłopcami do bicia a wręcz przeciwnie. Sam się boleśnie przekonałem jak grucha i nemsik grają,pewnie paka i michal też mają pojęcie. Poziom idzie w górę , będzie sporo remisów i minimalnych zwycięstw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 7 Lipiec 2011 Myślę że jutro zaczną się bardzo ciekawe rozgrywki. Z tego co się orientuje debiutanci nie będą chłopcami do bicia a wręcz przeciwnie. Sam się boleśnie przekonałem jak grucha i nemsik grają,pewnie paka i michal też mają pojęcie. Poziom idzie w górę , będzie sporo remisów i minimalnych zwycięstw. Przyznaję, poziom bardzo wyrównany, do solidnych ligowców dołączają gracze, którzy znają się na pesie. Dzisiaj katusze przeżywałem w arcywyrównanych meczach z gruchą, kopaczk gra bardzo mądrze, a na nemsa, z którym grałem wczoraj wszyscy musimy bardzo uważać. Domin, za Tobą rośnie bardzo duża grupa pościgowa, w koncowym rozrachunku ligi będzie liczyć się forma dnia, meczu i szczęście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 7 Lipiec 2011 Nazar bezprzesady :) nikt nie musi sie mnie obawiac nie dam rady nic zdzialac Rosja napewno zreszta zobaczymy jak to bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Nazar bezprzesady :) nikt nie musi sie mnie obawiac nie dam rady nic zdzialac Rosja napewno zreszta zobaczymy jak to bedzie :) A ja wiem swoje. Jak mądrze ułożysz drużynę to możesz przy sprzyjających okolicznościach zajść bardzo wysoko. Pamiętaj, że pierwszą edycję wygrała Sevilla:) eVi, to jak z tymi zielonymi strzałkami? :D Edytowane 8 Lipiec 2011 przez nazarssj2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) A ja wiem swoje. Jak mądrze ułożysz drużynę to możesz przy sprzyjających okolicznościach zajść bardzo wysoko. Pamiętaj, że pierwszą edycję wygrała Sevilla:) eVi, to jak z tymi zielonymi strzałkami? :D to sie ustawia gdy tworzy sie lige. a ja juz stworzylem. zobacze czy jest w opcjach meczu. jak nie to zaczniemy zielone od 3 edycji. jest juz jakas grupa na FB? Edytowane 8 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach