Nemsik_PL 42 Napisano 8 Lipiec 2011 Do rozegrania dziś teoretycznie: eVi -5 Trochos - 3 michal - 3 kosu - 2 paka -1 krokierinio -1 Ja moge dzis zagrac z Evim michalem i kosu jeszcze po 23 jestescie chetni ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 8 Lipiec 2011 Do rozegrania dziś teoretycznie: eVi -5 Trochos - 3 michal - 3 kosu - 2 paka -1 krokierinio -1 nemsik ty zagrałeś 5 dziś,poczekaj do jutra. Nemsik tak jak i ja ma już 5 meczy rozegranych, ale jutro nas nie będzie więc chcemy nadrobić póki są przeciwnicy. P.S. Nemsik mi pasuje o 23, z tymi co mają zaległe mecze też mogę zagrać jak wyczerpią mecze pomiędzy sobą a innych nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Nemsik tak jak i ja ma już 5 meczy rozegranych, ale jutro nas nie będzie więc chcemy nadrobić póki są przeciwnicy. P.S. Nemsik mi pasuje o 23, z tymi co mają zaległe mecze też mogę zagrać jak wyczerpią mecze pomiędzy sobą a innych nie będzie. Ok, ja jutro się piszę na mecz z tobą wieczorem. nemsik jutro będziesz poznym wieczorem? Proponuje jutro zacząc po 22 gre. Edytowane 8 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 8 Lipiec 2011 To w sumie jak ktoś może teraz lub jutro do 14 : 30 ze mną zagrać kto nie grał to niech gra :D To w sumie jak ktoś może teraz lub jutro do 14 : 30 ze mną zagrać kto nie grał to niech gra :D Tylko nie niech najpierw napisze o tym na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grucha-pl 0 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Czyli, jutro łapiemy się kto kiedy będzie mógł od samego rana. Ja będę wieczorem od 20 lub 21, chociaż też zajrzę wcześniej. Ja w sumie jestem bardzo zadowolony ze swoich wyników 2 wygrane, 3 remisy z trudnymi rywalami i 0 porażek. K0su ja też miałem wrażenie jakby piłkarze grali w smole i szczerze mówiąc nie wiem czym to było spowodowane. Z innym graczami normalnie mi się grało, chyba że macie zastrzeżenia do mojego łącza. Właśnie będzie jakiś problem jak dzisiaj rozegramy o 1 lub 2 mecze więcej. Edytowane 8 Lipiec 2011 przez grucha-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 8 Lipiec 2011 Widzę że jutro jest spory problem z graniem, połowa z rana nie może połowa wieczorem nie może, to może spobote odpuścimy i zagramy w niedziele, no chyba że nie umiecie sie doczekać i będziecie się przez cały dzień łapać. To niech każdy napisze w jakich godzinnach na pewno może grać żeby inni mniej więcej wiedzieli. Ja nie będę wcześniej niż 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 8 Lipiec 2011 Ja jutro od godziny ktorej wstane do 14:30 moge grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Ja narazie rozegrałem mecze z dominem-głupio stracona bramka na początku i później nie potrzebnie zrezygnowanie z własnej taktyki na rzecz chaosu i przegrana jeden do zera Z nazarem wyrównany mecz lecz straciłem bramkę przez brata który wszedł mi przed tv i nic nie wiedziałem.Szkoda bo liczyłem chociaz na remis Ok 22 powinnem sie zjawic na PSN więc kto jeszcze moze rozegrać mecz to ja chętnie Edytowane 8 Lipiec 2011 przez michal333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 8 Lipiec 2011 Dobra czyli Jutro zagram z kirą koło 14 . Z nemsikiem i nazarro,evim, po 22 ok? Pasuje wam jutro wszystkim po 22 ? żeby zamieszania nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 8 Lipiec 2011 Dobra czyli Jutro zagram z kirą koło 14 . Z nemsikiem i nazarro,evim, po 22 ok? Pasuje wam jutro wszystkim po 22 ? żeby zamieszania nie było. Mi pasuje po 22. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) eVi będziesz jeszcze dzisiaj? Jak coś to jutro wieczorem jestem także mogę z nazarro zagrać mecz bo z dominem już mam Edytowane 8 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Ja już dzisiaj nie gram, bo nie da się grać, zagrałem 3 mecze i wszystkie 3 przegrałem:D z grucha 3:0 kirą 3:1 i pogoniarzem 3:0 , nie wiem co jest muszę sie jutro zająć kablami, jedyne co mogę grać to gra z pierwszej piłki, reakcja piłkarzy porażka już nie wiem co może być przyczyną ale dziś to się kompletnie nie da u mnie grać, jutro spróbuje nadrobić Edytowane 8 Lipiec 2011 przez k0su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Lipiec 2011 Jak to w końcu ma wyglądać? Jedna godzina (18?), czy każdy rozgrywa przydziałowe 5 meczów z partyzanta o dowolnej godzinie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 8 Lipiec 2011 Normalnie było że wchodziliśmy o 19 na community i graliśmy 5 meczy. 2-3 godzinki i byliśmy gotowi z jednym dniem, w ostatni dzień były chyba tylko 2 mecze zalegle. Dzisiaj wyglądało tak samo, ale widze że na forum już każdy zaczyna się indywidualnie ustawiać bo nie każdemu pasuje żeby wieczorem być na konsoli. JAk się umawiam to jestem i gram te mecze, a jak mnie nie może być to rozgrywam je najszyciej jak się da ale zawsze w godzinach wyznaczonych. Jak teraz będzie to wyglądać to nie wiem. Trzymam się zasady że wieczorem jestem po 18 i gram 5 meczy a jak inni to nie wiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Lipiec 2011 Zrobię tak samo. Może jutro uda mi się napsuć Ci trochę krwi, bo dziś to bieda z nędzą była. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Nie wiem czy jutro zagramy bo narazie rewanży chyba nie gramy, tak było przynajmniej mówione. Czekam na eViego od 20 ale go nie ma i nie ma, chyba już go nie będzie dzisiaj. Nara wszysztkim ;) Edytowane 8 Lipiec 2011 przez krokerinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Lipiec 2011 Chodzi mi o to, że też się pojawię po 18. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 8 Lipiec 2011 Panowie jesli chcecie moge grac dzis jestem po %%% wiec macie szanse hehe... Ciezko mi powiedziec czy bede jutro po 22 jest sobote wiec moge byc na jakies imprezie albo u jakies niuni :) takze bede napewno do poludnia i max do 18 wiec jesli ktos chce to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Lipiec 2011 Ja bym zagrał, ale złamalibyśmy dwie zasady. Po pierwsze, nie mieliśmy grać więcej jak 5 spotkań na dzień. Po drugie, mieliśmy unikać rozgrywania dwumeczu w jednym dniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 8 Lipiec 2011 Ja bym zagrał, ale złamalibyśmy dwie zasady. Po pierwsze, nie mieliśmy grać więcej jak 5 spotkań na dzień. Po drugie, mieliśmy unikać rozgrywania dwumeczu w jednym dniu. No tak nie mowie o dwumechach tylko o to z kim nie gralem.... jutro mnie wieczorem nie bedzie wiec chce nadrobic dzis kosu gramy teraz jak cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2011 Ciężkie warunki dzisiaj postawiliście... Dwa remisy bezbramkowe z krokierinio i gruchą choc momentami byłem gorszy...:/ Trzy zwycięstwa.Dwa pewne 4:0 i 3:0 odpowiednio z paką i pogoniarzem. Z michałem cholernie ciężki mecz i cenny gol na 1:0 . Jutro o której zaczynamy? domin dopoki grlaismy po 11 było wyropwaninie, pozniej w 10 grałem ale tez mi szlo dobrze. dopiero gdzies od 70 minuty zmeczenie dalo dac o sobie forma dno zero zawodnikow na zmiane i sobie postrzelaes ;P jeden remis 3 porazki choc oprocz domina kazdy mecz mialem do wygrania :( Ja bym zagrał, ale złamalibyśmy dwie zasady. Po pierwsze, nie mieliśmy grać więcej jak 5 spotkań na dzień. Po drugie, mieliśmy unikać rozgrywania dwumeczu w jednym dniu. panowie a w czym problem ? jak sie liga skonczy to sie zrobi nowa i tyle, przeciez o to chodzi zeby grac ... ps do niedzieli mnie nie ma bo Czarniutka u kolegi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 8 Lipiec 2011 ja tam problemu nie widze :) moge grac wszystko po kolei :) PS. mam nadzieje ze kolejny sezon bedziemy grać klubami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2011 dobrze by było, ale pewnie jak zawsze wszyscy rzucą sie na botów z farceolny albo żalu madryd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 8 Lipiec 2011 dobrze by było, ale pewnie jak zawsze wszyscy rzucą sie na botów z farceolny albo żalu madryd był pomysł, żeby zabronić grania kilkunastoma drużynami z samej ścisłej czołówki pesa, może wejdzie w życie I kolega się pomylił, więc poprawiam, że nie ma farseolny w pesie, tylko FC BARCELONA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Lipiec 2011 farceolna jest zawsze i wszędzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach