Tachograf 211 Napisano 1 Grudzień 2011 (edytowane) Ja osobiście poleciłbym Ci kilka tytułów które mi pasują :) ale obawiam się że nie ma po co, bo na dłuższą metę najlepszy będzie Battlefield 3 Edytowane 1 Grudzień 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 3 Grudzień 2011 Jest ktoś chętny pograć w BATTLEFIELD 1943? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Grudzień 2011 Ja chętnie, Battlefield 1943 i BF3. Coś mi ostatnio nie idzie, po tym patchu w BF3, wiec muszę trochę przerwy zrobić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 3 Grudzień 2011 Ustawka 20:00, chyba ze po testach na Monaco o 21 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Grudzień 2011 Oj spokojnie, 21 to tak najwcześniej :P Ja jednak preferuje późniejsze granie, tak do 21 to jakiś film czy coś, ale pojawię się dziś zapewne na psn to pociśniemy trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 3 Grudzień 2011 To pewnie i ja będe na Monaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 3 Grudzień 2011 Ja dzisiaj tak po 23 będę walczył w BF3. Wszystkich z plutonu [F1P] (i nie tylko) zapraszam do pomocy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 3 Grudzień 2011 Oj spokojnie, 21 to tak najwcześniej :P Ja jednak preferuje późniejsze granie, tak do 21 to jakiś film czy coś, ale pojawię się dziś zapewne na psn to pociśniemy trochę. To podaj godzine to się dostosuje. Kupiłem kod właśnie na tą gre a do dwóch tyg zakupie battiefield 3 Tylko mój poziom, jest marny. Stale jednak będę robił postępy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Grudzień 2011 Chcesz mi powiedzieć, że zakupiłeś Battlefielda 1943? No to ładnie, jeżeli masz zamiar kupować BF3 to dodają 1943 za darmo. Jeśli chodzi o godzinę to dzień wcześniej pisz o której będziesz grał to jak będę mógł to dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Grudzień 2011 W 1943 te same problemy co w 3...z Klaczą nie słyszałem się prawie w ogóle. Albo on mnie słyszał tylko, albo ja jego. Pogadać nie było szans... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Grudzień 2011 Coś ostro w kule lecą z tym chatem głosowym w grze. Sony też leci w kule, że cross game chata nie daje, tak to zawsze jakaś alternatywa by była a tak to lipa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Grudzień 2011 Kupiłem kod właśnie na tą gre a do dwóch tyg zakupie battiefield 3 Ja także myślałem, że masz już BF3 i stąd pomysł o zagraniu w 1943. Tak jak zauważył Kowi jesteś gapa, bo zakupując BF3 zostajesz automatycznie posiadaczem 1943 za darmo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Grudzień 2011 (edytowane) Z resztą chyba nawet dałoby rade załatwić Ci taki kod wcześniej bez kupowania BF3. Dobra macie na sobotni nudny wieczór filmik, tylko ogladajcie w 480p bo coś się chyba zrypało podczas wgrywania na jutube: Edytowane 3 Grudzień 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 3 Grudzień 2011 Ja Panowie z tym kodem wiedziałem, ale sobie chciałem pograć w weekend i już potrenować. Ja kod kupiłem na allegro za 10zł. Jak kupie battlefielda 3 to kod który mi zostanie sprzedam za tyle co kupiłem Aha i jeśli ktoś chętny jutro pograć to pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) Uważaj bo ktoś będzie na tyle sprytny że kupi kod do 1943 za 10zł Edytowane 4 Grudzień 2011 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) Trailer Battlefield 4 "Coming 2017" :laugh: Edytowane 4 Grudzień 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 5 Grudzień 2011 Trailer Battlefield 4 "Coming 2017" :laugh: A MW4 będzie nadal tak samo wyglądać i będą się chwalić ile to postępów zrobili (teraz da się rozbijać okna!, wow tego nie było!) :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2011 Ktoś wie jak w nowym wyglądzie YouTube na kanale użytkownika pokazać swoich znajomych? Tutaj mój kanał z nowym wyglądem: https://www.youtube.com/user/PSPatricko Ale nigdzie nie mogę znaleźć tam znajomych, ani w ustawieniach, ani w edycji...nigdzie... Jedynie informacja u góry strony dot. liczby widzów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 5 Grudzień 2011 (edytowane) Chyba nie ogarnęli takiej opcji, jak patrze to ten nowy wygląd w sumie nic nowego nie wprowadził. Zamiast się zająć problemami przy przesyłaniu, to się zajmują wyglądem. Zawsze możesz do starego wyglądu wrócić, niech dopracują ten nowy to będzie można się przenieść. Edytowane 5 Grudzień 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 5 Grudzień 2011 Wybaczcie że odbiegam od tematu, ale chciałbym zapytać czy ktoś z was coś wie na temat kolejnego patcha do BF3 ? Z tego co mi wiadomo jutro ma pojawić się dość spory update na PC który zmieni to czego nie zmienił poprzednik, m.in oślepiającą latarkę. Nie znalazłem nic czy patch będzie również dostępny na PS3 ... Ktoś coś wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2011 Na pewno nie będzie dostępny przez następne 2 tygodnie, bo tyle niby trwa proces zatwierdzający Sony i MS. Back to Karkand ma się chyba pojawić jutro bądź w środę. To 700mb to właśnie był on, teraz tylko czekamy na pliczek aktywujący te mapki. Co do patcha to mam nadzieję, że w końcu wydadzą porządnych z prywatnymi meczami, bo to ten 1.02 to kpina nie patch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 5 Grudzień 2011 (edytowane) To 700mb to właśnie był on, teraz tylko czekamy na pliczek aktywujący te mapki. Skąd takie info ? Przecież jest dość spora lista zmian, tyle że raczej te zmiany aż tyle nie powinny warzyć ... Co do prywatnych meczy, to jakiś totalny absurd ze strony DICE. To tak jakby zrobić F1 i ścigać się po odcinkach rajdowych ... Szczerze powiedziawszy takie granie na punkty z bandą, nie raz, idiotów zaczyna mnie irytować. Edytowane 5 Grudzień 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2011 No to chyba nie jest żadne tajne info. Nawet te mapki są już do wyboru w jakimś menu czy coś takiego, z tego co czytałem. To co w tym patchu zmienili to tak naprawdę nie zmieniło wiele w tej grze, bądźmy szczerze, w samej rozgrywce nie ma prawie żadnych zmian. Mapki mamy już na dysku, teraz kwestia kto ma limitkę, albo kto wyda 50zł na 4 mapki...taka cena ma być podobno. Brak prywatnych meczów to porażka...sam już czekam na to, bo granie rushów czy conquestów online naprawdę doprowadza czasem do szału. Jak gram teraz to tylko TDM. Jestem sam sobie i robię rozpierduchę i nie muszę się przejmować, że idioci zamiast zajmować flagi, to czekają na lotnisku na jeta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 5 Grudzień 2011 Mnie się marzy ustawka z wami, Rush, choćby 8vs8, dwie drużyny, super komunikacja głosowa, dwóch w czołgu, dwóch w apaczu, reszta piechota i jazda :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 5 Grudzień 2011 Jak będzie po 50 zł to się będę musiał zastanowić porządnie czy kupować. Jak zwykle developerzy dymają nas w du.. bez wazeliny, zamiast dać od razu na początku z grą to jakieś durne DLC. Ja to muszę do rusha przysiąść trochę bo głównie CQ jest grany, gdzie zazwyczaj trafiam na gorsze drużyny i przegrywam dużo :( Sam nie za wiele zdziałam. Niech dają możliwość prywatnych meczy i jazda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach