OskarV 0 Napisano 24 Listopad 2010 W Mediaexpert czekają na dostawę, ceny nie znają, mówili, że ma być jutro dostępna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibn21 0 Napisano 24 Listopad 2010 Ja swoje GT5 kupiłem dziś w gdańskim saturnie duuuużo tego po 199zł , szukam tylko logiteh drivig force gt w Gdańsku bo saturn nie ma, ktoś widział?ktoś coś o cenach wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) Ja swoje GT5 kupiłem dziś w gdańskim saturnie duuuużo tego po 199zł , szukam tylko logiteh drivig force gt w Gdańsku bo saturn nie ma, ktoś widział?ktoś coś o cenach wie? Dziś widziałem w MM na Matarni za 499zł Edytowane 24 Listopad 2010 przez Korri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 25 Listopad 2010 Fajna promocja na brytyjskim HMV The Beatles Rock Band za 5funtów (uprzedzając pytania wysyłka do Polski 2,5Funta) :thumbsup: Link http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=324;6;-1;-1;82&sku=958086 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertps 2 Napisano 25 Listopad 2010 dzis w saturnie Gran Turismo 199 AC broterhod 169zwykla 199 ezioo edition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robsonx 0 Napisano 25 Listopad 2010 Fifa 11 za 24,99 funta, http://www.game.co.u...FA-11/~r349510/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tato1 0 Napisano 25 Listopad 2010 Witam . Wiem ze nie na temat ale nie wiem gdzie się zwrócić... Proste i krótkie pytanie. Mam swoja stuletnią PS2 na której syn katuje gry Lego (zreszta bardzo fajne). CZY ISTNIEJE MOZLIWOSC FIZYCZNA "uzyskać" jakas gre z PS3 na PS2 ??? Chodzi mi konkretnie o LEGO Indiana Jones 2, która zdaje się nie wyszła na PS2. (a przynajmniej ja nie mogę jej NIGDZIE kupić) Proszę o odpowiedz gdyż jestem kompletnym laikiem a syn mnie atakuje non stop... Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam jogin2000@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Listopad 2010 po raz drugi odpowiem: nie można odpalic gier na ps3 na konsoli ps2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sundayek87 22 Napisano 25 Listopad 2010 W Zabrzu w MEDIAMARKCIE leży dużo sztuk God of War Duch Sparty PL PSP za 69zł.Ja już swoja kopie mam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) w media markt w Toruniu fajne promocje http://www.mediamarkt.pl/torun/oferta-specjalna Witam . Wiem ze nie na temat ale nie wiem gdzie się zwrócić... Proste i krótkie pytanie. Mam swoja stuletnią PS2 na której syn katuje gry Lego (zreszta bardzo fajne). CZY ISTNIEJE MOZLIWOSC FIZYCZNA "uzyskać" jakas gre z PS3 na PS2 ??? Chodzi mi konkretnie o LEGO Indiana Jones 2, która zdaje się nie wyszła na PS2. (a przynajmniej ja nie mogę jej NIGDZIE kupić) Proszę o odpowiedz gdyż jestem kompletnym laikiem a syn mnie atakuje non stop... Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam jogin2000@interia.pl LEGO Indiana Jones 2 nie wyszło na PS2 Edytowane 25 Listopad 2010 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sOrOwEczkA 0 Napisano 25 Listopad 2010 dzis w saturnie Gran Turismo 199 AC broterhod 169zwykla 199 ezioo edition bardzo fajne promocje pablos, ale robert powiedz mi w jakim saturnie jest ten assassin ? Jakie miasto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ostrix 8 Napisano 25 Listopad 2010 Panowie dla maniaków Gran Turissmo 5 szukających kierownicy polecam internetowy sklep RTV EURO AGD, kierownica Logitech Driving Force GT w cenie 399zł, najtańsza oferta biorąc pod uwagę ceny w Saturnie (479zł), MediaMarkt (499zl) Ja dzisiaj swoją zarezerwowałem i w sobote będę miał do odebrania w RTV EURO AGD obok mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 26 Listopad 2010 Panowie dla maniaków Gran Turissmo 5 szukających kierownicy polecam internetowy sklep RTV EURO AGD, kierownica Logitech Driving Force GT w cenie 399zł, najtańsza oferta biorąc pod uwagę ceny w Saturnie (479zł), MediaMarkt (499zl) Ja dzisiaj swoją zarezerwowałem i w sobote będę miał do odebrania w RTV EURO AGD obok mnie :) W ProLine 395 złotych, odbiór następnego dnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 26 Listopad 2010 Nie wie ktos gdzie mozna kupic DZIS Two Worlds 2 w okolicach Katowic/Sosnowca/Czeladzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 26 Listopad 2010 (edytowane) Czyżby znowu Castlevania i PES11 miały być za 18 funtów? Pojawiły się na górze strony w PS3 Games of the Week, na razie wciąż za 30 funtów, ale może już poczynili przygotowania na przecenę. Mam nadzieję, że nie bo to staje się nudne, ja chcę coś innego za 18 funtów :P E: Ok, przestrzeliłem. Enslaved za 18 funtów. Zastanawiam się czy warto Edytowane 26 Listopad 2010 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 26 Listopad 2010 Mówisz i masz Emslaved za 18funtów,a ja nie mam kasy :verymad: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/enslaved-odyssey-to-the-west/10174149.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 26 Listopad 2010 Description Unfortunately this product cannot be shipped outside of the UK. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 26 Listopad 2010 Description Unfortunately this product cannot be shipped outside of the UK. ? Dziwne ale czasem tak mają w opisie a i tak grę wysyłają. Ja kupiłem kolekcjonerkę Bioshocka2 z wysyłką do PL mimo takiej adnotacji w informacji o produkcie właśnie w Zavvi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Listopad 2010 A na Amazonie Fallout: NV za 20 funtów. I teraz nie wiem co lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) Lepiej poczekać na Mega Monday na zavvi ,coś mi się wydaję ,że będzie "grubo" B) Na amazonie jest F:NV jak piszesz dodatkowo jest Spider-Man za 18funtów i GTA:Liberty City Stories za 13funtów. Miłe zaskoczenie,za 115zł na polskiej stronie,Heavy Rain Move Edition. http://playaction.pl/heavy-rain-pl-move-edition-ps3.html Edytowane 27 Listopad 2010 przez akumatom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Listopad 2010 Po czym wnosisz, że mega monday będzie MEGA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 27 Listopad 2010 Jak to jest z zavvi? Oni co tydzień dają nową promocję? Jak tak to którego dnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Listopad 2010 W poniedziałki mają Mega Monday, a Price drop w piątki(chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamek35 0 Napisano 27 Listopad 2010 Na amazonie kiera za 80 funtów z wysyłką http://www.amazon.co.uk/Logitech-Driving-Force-GT-Steering/dp/B001IWR9JY/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1290867842&sr=1-1 Do tego GT można za 37. Drobna różnica, ale taniej. Trochę funt poszedł do góry, więc dużej różnicy nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 27 Listopad 2010 Na amazonie kiera za 80 funtów z wysyłką http://www.amazon.co...90867842&sr=1-1 Do tego GT można za 37. Drobna różnica, ale taniej. Trochę funt poszedł do góry, więc dużej różnicy nie ma Wysyłka free? Wiem, że od 25 funtów jest free, ale na małe rzeczy. Jeżeli idzie za free to może się skuszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach