Korri 12 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) Katalog świąteczny Media Markt w pełnej okazałości: http://www.iulotka.pl/mediamarkt/17825-mediamarkt-katalog-promocyjny.html Edytowane 5 Grudzień 2010 przez Korri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamek35 0 Napisano 5 Grudzień 2010 To zavvi fajnie działa ;). Dają dobrą cenę, X osób kupi, dopiero wtedy zamawiają i sprzedają. To się nazywa biznes ;). Rozumiem, że nikomu jeszcze kasy nie pobrało za nba2k11 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsi13 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Co do tej gazetki z Media, to wie ktoś czy cena 49.9 tyczy się tylko Infamous Uncharted 2 i Killzone 2 czy innych tytułów z serii Platinium również? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 5 Grudzień 2010 tylko te 3 tytuły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 5 Grudzień 2010 Wiecie może gdzie najbardziej opłaca się kupić Assassin's Creed 2 GOTY PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeez 1 Napisano 5 Grudzień 2010 Można gdzieś u nas dostać nową kopię InFAMOUS w angielskiej wersji językowej? <br> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 5 Grudzień 2010 Wiecie może gdzie najbardziej opłaca się kupić Assassin's Creed 2 GOTY PL? W MM z Assasinem Creed 1 za 139zł ;p a sam AC 2 leci tam po 129 bodajże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 5 Grudzień 2010 Orentuje się ktoś może gdzie można jeszcze kupić Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition nówke w folli. Nawet jakby ktoś miał link to jakiejkolwiek aukcji czy sklepu gdzie jeszcze mają (o ile ) albo namiary na jakiś sklep w wawie to prosze ślijcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FraguGD 42 Napisano 5 Grudzień 2010 Zakupiłem dzisiaj pierwszą grę przez zavvi.com - wybór padł na Castlevania: Lords of Shadow Szczerze powiem, że będę teraz kupować tylko gierki w promocji na tym serwisie ;) rewelacja Ciekawe ile poczekam na przesyłkę;) jak paczka dojdzie dam znać. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2010 To co się dzieje z cenami MOVE Starter Pack jest po prostu chore. Ceny na allegro z przesyłką dochodzą do 325 a i tak ludzie się rzucają na to. Sony dało ewidentnie d_py, rodzice chcą sprawić dziecku prezent a hieny żerują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmmazz 25 Napisano 6 Grudzień 2010 Zakupiłem dzisiaj pierwszą grę przez zavvi.com - wybór padł na Castlevania: Lords of Shadow Szczerze powiem, że będę teraz kupować tylko gierki w promocji na tym serwisie ;) rewelacja Ciekawe ile poczekam na przesyłkę;) jak paczka dojdzie dam znać. Pozdrawiam z reguły czas oczekiwania to okrąglutki tydzień, niestety nie wiem czy zauważyłeś przy zakupie ze na zavvi jest info o opoznieniach w dostawie, które mogą wystąpić, spowodowanych złymi warunkami atmosferycznymi.... przesyłka powinna iść krócej niż 7 dni, ale ze wysyłają z tej "śmiesznej" wyspy to wszystko przechodzi przez naszą Izbę Celną.... ... kiedyś w tej nieszczesnej Izbie przetrzymali mi Dirta2 okrągły miesiąc.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 6 Grudzień 2010 z reguły czas oczekiwania to okrąglutki tydzień, niestety nie wiem czy zauważyłeś przy zakupie ze na zavvi jest info o opoznieniach w dostawie, które mogą wystąpić, spowodowanych złymi warunkami atmosferycznymi.... przesyłka powinna iść krócej niż 7 dni, ale ze wysyłają z tej "śmiesznej" wyspy to wszystko przechodzi przez naszą Izbę Celną.... ... kiedyś w tej nieszczesnej Izbie przetrzymali mi Dirta2 okrągły miesiąc.... :( No wiesz, celnicy musieli się nagrać i mogli odesłać. A tak serio. Widział ktoś jakąś ciekawą promocje na ps3 ww Euro rtv,empik,MM, auchan,tesco ?? Bo się zastanawiam nad używaną ps3 250gb+2 pady,2 gry+hdmi+pilot za 1200, a nówki podobny zestaw niżej niż te 1500-1600 nie zejdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2010 Jęśli chodzi o empik to ta promocja wygląda przyzwoicie. Konsola PlayStation 3 320 GB + Assassin's Creed: Brotherhood 1349,90 http://www.empik.com/konsola-playstation-3-320-gb-assassin-s-creed-brotherhood-sony-computer-entertainment,prod59140356,multimedia-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 6 Grudzień 2010 Seria gier na Ps3/xbox w auchan po 69,99 zł - ktoś wie jakie tytuły ? I starter pack PS Move za 149 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 6 Grudzień 2010 I starter pack PS Move za 149 ... bujdy na resorach, innymi słowy - "chłyt materkingowy" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2010 Panowie z allegro już wykupili i wystawili na licytacji po 299 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonny 0 Napisano 6 Grudzień 2010 (edytowane) sek w tym ze te pack'i w tej cenie byly widziane ale tylko w gazetce, pytalem w Auchan w Zielonej Gorze okazuje sie ze wogole nie dojechaly, mozliwe ze jeszcze sie pojawia ale gosc sam nie wierzyl w to zbytnio Edytowane 6 Grudzień 2010 przez Tonny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 6 Grudzień 2010 gt5 poznan gdzie i za ile?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 6 Grudzień 2010 Move - sama pałeczka, Katowice, Tychy są gdzieś dostępne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musialinho 20 Napisano 6 Grudzień 2010 Witam. Mam zamiar kupić GoW Trylogię. Zastanawiam się, czy na Allegro, np. TU , czy znajdę go gdzieś w hipermarketach, lub Empiku taniej. Mieszkam w Gdyni, więc całe 3City mnie interesuje ;) Moglibyście doradzić, czy znajdę gdzieś w niższej cenie? Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 6 Grudzień 2010 jak do alledrogo doliczysz wysyłke to wyjdzie drożej niz w MM - GOW trylogia bez łaski w MM za 179... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibn21 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Musialinho polecam nową gazetkę MM nie dla idiotów w niej jest GOW trylogia za 179 niby 4,01 zł drożej ale na miejscu, a co droższe paliwo (bilet) czy przesyłka to sam musisz wyliczyć, jak wejdziesz na stronkę tego marktu a znajdziesz taka łatwo w Googlach wybierzesz ten do którego się chcesz wybrać(grunwaldzka albo Matarnia) przewiniesz stronkę w dół po prawej stronie jest szary dział kontakt i 2 numery telefonów opcja rozwiń po rozwinięciu znajdź software zadzwoń na ten numer(jak nie odbiorą za chwile ponów próbę) i ci powiedzą czy maja na stanie i ile sztuk ewentualnie żebyś nie jechał na próżno jak byś się zdecydował ;-) zostaw jedną dla mnie bo sobie zażyczyłem pod choinkę :-D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musialinho 20 Napisano 6 Grudzień 2010 Jak ja mogłem nie zauważyć Trylogii wczoraj, jak byłem w MM po U2? o.O Dzięki za info. W tyg. wybiorę się do MM i zaopatrzę w te 3 obowiązkowe tytuły na PS3 ;) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 6 Grudzień 2010 Na Amazonie PoP Trylogia i nowa fifka za 18 funtów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamek35 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Gdzie masz tą fifę za 18 funtów, ja widzę tylko za 25. Wie ktoś jak anulować zamówienie na zavvi ? Gra zamówiona 29 listopada, a oni jeszcze nie pobrali kasy, i oni nawet nie wiedzą kiedy będą mieli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach