Skocz do zawartości
Slizer

Gdzie Kupić, Za Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

To zavvi fajnie działa ;). Dają dobrą cenę, X osób kupi, dopiero wtedy zamawiają i sprzedają. To się nazywa biznes ;).

Rozumiem, że nikomu jeszcze kasy nie pobrało za nba2k11 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tej gazetki z Media, to wie ktoś czy cena 49.9 tyczy się tylko Infamous Uncharted 2 i Killzone 2 czy innych tytułów z serii Platinium również?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie może gdzie najbardziej opłaca się kupić Assassin's Creed 2 GOTY PL?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można gdzieś u nas dostać nową kopię InFAMOUS w angielskiej wersji językowej? <br>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie może gdzie najbardziej opłaca się kupić Assassin's Creed 2 GOTY PL?

W MM z Assasinem Creed 1 za 139zł ;p

a sam AC 2 leci tam po 129 bodajże...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orentuje się ktoś może gdzie można jeszcze kupić Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition nówke w folli. Nawet jakby ktoś miał link to jakiejkolwiek aukcji czy sklepu gdzie jeszcze mają (o ile ) albo namiary na jakiś sklep w wawie to prosze ślijcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem dzisiaj pierwszą grę przez zavvi.com - wybór padł na Castlevania: Lords of Shadow

Szczerze powiem, że będę teraz kupować tylko gierki w promocji na tym serwisie ;) rewelacja

Ciekawe ile poczekam na przesyłkę;) jak paczka dojdzie dam znać.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co się dzieje z cenami MOVE Starter Pack jest po prostu chore. Ceny na allegro z przesyłką dochodzą do 325 a i tak ludzie się rzucają na to. Sony dało ewidentnie d_py, rodzice chcą sprawić dziecku prezent a hieny żerują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem dzisiaj pierwszą grę przez zavvi.com - wybór padł na Castlevania: Lords of Shadow

Szczerze powiem, że będę teraz kupować tylko gierki w promocji na tym serwisie ;) rewelacja

Ciekawe ile poczekam na przesyłkę;) jak paczka dojdzie dam znać.

Pozdrawiam

z reguły czas oczekiwania to okrąglutki tydzień, niestety nie wiem czy zauważyłeś przy zakupie ze na zavvi jest info o opoznieniach w dostawie, które mogą wystąpić, spowodowanych złymi warunkami atmosferycznymi.... przesyłka powinna iść krócej niż 7 dni, ale ze wysyłają z tej "śmiesznej" wyspy to wszystko przechodzi przez naszą Izbę Celną....

...

kiedyś w tej nieszczesnej Izbie przetrzymali mi Dirta2 okrągły miesiąc.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z reguły czas oczekiwania to okrąglutki tydzień, niestety nie wiem czy zauważyłeś przy zakupie ze na zavvi jest info o opoznieniach w dostawie, które mogą wystąpić, spowodowanych złymi warunkami atmosferycznymi.... przesyłka powinna iść krócej niż 7 dni, ale ze wysyłają z tej "śmiesznej" wyspy to wszystko przechodzi przez naszą Izbę Celną....

...

kiedyś w tej nieszczesnej Izbie przetrzymali mi Dirta2 okrągły miesiąc.... :(

No wiesz, celnicy musieli się nagrać i mogli odesłać.

A tak serio. Widział ktoś jakąś ciekawą promocje na ps3 ww Euro rtv,empik,MM, auchan,tesco ?? Bo się zastanawiam nad używaną ps3 250gb+2 pady,2 gry+hdmi+pilot za 1200, a nówki podobny zestaw niżej niż te 1500-1600 nie zejdą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jęśli chodzi o empik to ta promocja wygląda przyzwoicie.

Konsola PlayStation 3 320 GB + Assassin's Creed: Brotherhood 1349,90

http://www.empik.com/konsola-playstation-3-320-gb-assassin-s-creed-brotherhood-sony-computer-entertainment,prod59140356,multimedia-p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seria gier na Ps3/xbox w auchan po 69,99 zł - ktoś wie jakie tytuły ?

I starter pack PS Move za 149 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I starter pack PS Move za 149 ...

bujdy na resorach, innymi słowy - "chłyt materkingowy" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sek w tym ze te pack'i w tej cenie byly widziane ale tylko w gazetce, pytalem w Auchan w Zielonej Gorze okazuje sie ze wogole nie dojechaly, mozliwe ze jeszcze sie pojawia ale gosc sam nie wierzyl w to zbytnio

Edytowane przez Tonny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gt5 poznan gdzie i za ile??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Move - sama pałeczka, Katowice, Tychy są gdzieś dostępne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar kupić GoW Trylogię.

Zastanawiam się, czy na Allegro, np. TU , czy znajdę go gdzieś w hipermarketach, lub Empiku taniej.

Mieszkam w Gdyni, więc całe 3City mnie interesuje ;)

Moglibyście doradzić, czy znajdę gdzieś w niższej cenie?

Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak do alledrogo doliczysz wysyłke to wyjdzie drożej niz w MM - GOW trylogia bez łaski w MM za 179...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musialinho polecam nową gazetkę MM nie dla idiotów w niej jest GOW trylogia za 179 niby 4,01 zł drożej ale na miejscu, a co droższe paliwo (bilet) czy przesyłka to sam musisz wyliczyć, jak wejdziesz na stronkę tego marktu a znajdziesz taka łatwo w Googlach wybierzesz ten do którego się chcesz wybrać(grunwaldzka albo Matarnia) przewiniesz stronkę w dół po prawej stronie jest szary dział kontakt i 2 numery telefonów opcja rozwiń po rozwinięciu znajdź software zadzwoń na ten numer(jak nie odbiorą za chwile ponów próbę) i ci powiedzą czy maja na stanie i ile sztuk ewentualnie żebyś nie jechał na próżno jak byś się zdecydował ;-) zostaw jedną dla mnie bo sobie zażyczyłem pod choinkę :-D

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja mogłem nie zauważyć Trylogii wczoraj, jak byłem w MM po U2? o.O

Dzięki za info. W tyg. wybiorę się do MM i zaopatrzę w te 3 obowiązkowe tytuły na PS3 ;)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie masz tą fifę za 18 funtów, ja widzę tylko za 25.

Wie ktoś jak anulować zamówienie na zavvi ? Gra zamówiona 29 listopada, a oni jeszcze nie pobrali kasy, i oni nawet nie wiedzą kiedy będą mieli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi