Skocz do zawartości
Slizer

Gdzie Kupić, Za Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wygląda sprawa kosztów przesyłki z zavvi? Napaliłem się na FFXIII za niecałe 10 funciaków, jest tam dopisek free delivery, ale ta wysyłka za friko jest tez do Polski?

PS. W Łódzkim MM uncharted 2 za 49 zszedł w niecałą godzinę, a mieli ponad 50 sztuk... masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na necie powinny byc tansze niz w sklepach ; d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtaniej Fifę dostaniesz jak sobie zajdziesz chętnego na najnowszego NFS i weźmiecie na spółę zestaw z Media Markt. Wtedy składacie się po 125 i cena jest bezkonkurencyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie masz tą fifę za 18 funtów, ja widzę tylko za 25.

Wie ktoś jak anulować zamówienie na zavvi ? Gra zamówiona 29 listopada, a oni jeszcze nie pobrali kasy, i oni nawet nie wiedzą kiedy będą mieli :D

Widocznie wczoraj była jakaś czasowa obniżka bo dziś Pop też jest za 25.

Przy zamówieniu masz Cancel którym możesz anulować. Pewnie chodzi Ci o NBA? Ja zamówiłem 28 listopada i też czekam, ale wiem że się doczekam. Na koniec października zamówiłem Castlevanię której nie mieli, było napisane że będzie ok 16 listopada, a wysłali 8 więc wystarczy poczekać.

Jak wygląda sprawa kosztów przesyłki z zavvi? Napaliłem się na FFXIII za niecałe 10 funciaków, jest tam dopisek free delivery, ale ta wysyłka za friko jest tez do Polski?

Za darmo w UK, do Polski 0,99 funta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najbardziej oplaca sie kupowac w poniedzialki bo jest mega monday na zavvi. ja kupilem castlevanie z wysylka za 18,49 funta a normalnie jest po 24,95 takze z przecena wiec jest troche roznicy. polecam cierpliwosc w oczekiwaniu na poniedzialek i wysylke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem właśnie w olsztyńskim MM InFamous i Uncharted 2 za 49.90szt.(promocja z 99pln). Jeszcze kilka sztuk zostało.

Ale ogólnie drogo jest i to bardzo. Na przykład RDR kosztuje 199pln.

Pozdrawiam B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtaniej Fifę dostaniesz jak sobie zajdziesz chętnego na najnowszego NFS i weźmiecie na spółę zestaw z Media Markt. Wtedy składacie się po 125 i cena jest bezkonkurencyjna.

Ta opcja odpada...A jakaś inna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos wie czy w MM w poznaniu na Bukowskiej znajde Uncharted 2 ? bo w MM na szwjcarskiej nie maja

Witam,

Podbijam do tego pytania!

Dzięki za pomoc!

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uncharted 2 masz w saturnie w pestce-99 zł

Widzisz w MM ma byc za 49 zl wiec jest lekka roznica....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie ma być, tylko jest, jeśli jeszcze, bo schodzą dosyć szybko.

Pozdrawiam B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie ma być, tylko jest, jeśli jeszcze, bo schodzą dosyć szybko.

Pozdrawiam B)

to mam nadzieje ze jeszcze beda jak wjade do MM po 18:)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wicie czy w Poznaniu albo okolicach jest Move ale sam kontroler do kupienia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie zapomnijcie o MOVE przed świętami. MOVE startpack jest dostępny w 2 słownie dwóch sklepach internetowych za 299 :) A jeszcze niedawno widziałem dziesiątki starpacków w media lub saturnie po 199 i nikt się na nie nie rzucał. Świąteczna gorączka w pełni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można gdzieś kupić LBP nie koniecznie Game of year, dość tanio nówke .... ? Czy w sklepach same Game of the year edycje są ...

oczywiście poza allegro, bo wolałbym pójść do sklepu i na miejscu kupić. Ktoś gdzieś widział jakieś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Ktoś gdzieś widział jakieś ?

W Częstochowie widziałem GOTY kilka razy na półkach Empiku :thumbsup: Nie wiem jak mamy Ci coś doradzić skoro nie uzupełniłeś miejscowości w profilu i nie wiadomo skąd wogóle jesteś ;) Bo Co ci po informacji że są np: w Szczecinie jeśli mieszkasz na drugim końcu Polski :biggrin:

Kup wersję GOTY, dostaniesz sporo fajnych rzeczy a rozbieżności w cenie już nie są takie duże. Poza tym wersji premierowej w sklepach to już od dawna nie szło trafić :confused: właściwie to nawet w internetowej sprzedaży trafiały się rzadko jakieś "nówki". Zdecydowanie polecam allegro lub poszukaj na gametrade - może nawet znajdziesz ofertę ze swojego miasta :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bydgoszcz MM Gazetka

"promocje":

Lego Batman, Lego Indiana Jones, Lego Star wars, Tekken 6 i GTA4 po 99

Prince of Persia Collection, Red Dead Redemption 149

Sims3 119

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja - szukam LBP okolice Trójmiasta.

A na marginesie, czym się różni edycja GOTY od zwykłej, poza tym , że GOTY są po 120 zł a zwykłe nówki kiedyś gdzieś widziałem po 70-80 zł chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja GOTY jest po polsku dodatkowo zawiera:

- mapy wyróżnione przez twórców gry spośród opublikowanych na community

- 7 paczek z dodatkami które wcześniej dostępne były wyłącznie za dopłatą z PSs (warte kilkadziesiąt PLN)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli LBP GOTY najlepiej szukać chyba na allegro, bo do euro rtv , czy innych podobnych sklepów chyba nie ma sensu, Z allegro można chyba dorwać nówkę za 75zł + przesyłka ... a w najbliższych mi sklepach to pamiętam że GOTY kosztowała coś 120+ zł.

Wiecie co, chyba przestanę wogle pisać cokolwiek o ofertach na allegro.... bo prawie za każdym razem jak napisze że coś można tanio dostać na allegro to chwilę później jest to sprzedane już.

Ktoś sobie chyba do serca wziął nówkę LBP GOTY i sprzątnął mi sprzed nosa hehe

Edytowane przez Dragio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, wiecie może gdzie w gdańsku dostepna jest driving force gt? Jakis Media, Saturn, empik może... Gdańsk albo trójmiasto. z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy sam kontroler move będzie dostępny w sklepach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy sam kontroler move będzie dostępny w sklepach

niby już jest... z naciskiem na "niby"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi