Skocz do zawartości
Slizer

Gdzie Kupić, Za Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

TOMO jak wchodzisz w stronke auchan to po lewej stronie masz : "zobacz gazetkę auchan" tam wchodzisz przegladasz i jest! .... fuck! było jeszcze kilka dni temu teraz zmienili gazetkę na swiateczną ale to nie znaczy ze nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wie ktoś gdzie można teraz kupić tanio LBP GOTY PL?

na ps3site jest za 69zł ale pisze "Towar tylko na zamówienie"

na allegro od 99zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o to że przy innych grach na ps3site jest

Towar dostępny do 24h. -> Dodaj do koszyka.

a tutaj tylko pisze że dost na zamówienie i nie ma dodaj do koszyka

to jak to mam zamówić? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila zobacze, bo jeszcze ani razu na tym sklepie nie byłem xd hmm... ja nie wiem, zapytaj się jakiegoś moda, admina turned.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro w promocji EA Medal of Honor, czyli bez niespodzianek, ciekawe co będzie dalej? Jeszcze 4 gry. Kandydaci to Sims3, NBA Jam, EA Sports Active 2 i ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie od 129,90 (empik.com , gram.pl) do 139,90 (ultima)

Zapomniałeś dodać że o 89,90 za dużo, ta gra jest nic nie warta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się że nie jest. Dlatego ja z promocji EA wiozłem jedynie NFS HP, gra nie tylko ma super noty, jest jeszcze świeżutka i co się później okazało gra się wyśmienicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TOMO jak wchodzisz w stronke auchan to po lewej stronie masz : "zobacz gazetkę auchan" tam wchodzisz przegladasz i jest! .... fuck! było jeszcze kilka dni temu teraz zmienili gazetkę na swiateczną ale to nie znaczy ze nie ma

No właśnie, FUCK :) Ta "stara" gazetka była z początku października - Move'a za 149 w starter packu już raczej nie uraczysz w Auchan :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Gdańskim Saturnie są Navi kontrolery za 129,90(albo 139,90 :) ). 7 sztuk na wystawie.

Edytowane przez Darayavahus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak wygląda sprawa z move to jakieś szaleństwo. Kilka dni po premierze miałem okazję kupić starter za 170 zł. A teraz? Nie ma szans żeby kupić poniżej 250pln. Trzeba czekać na zakończenie świąt gdy skończy się to szaleństwo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jest allegro ludzie są śmieszni. Ktoś chce zarobić i wystawia move samego za 250zł.W myślach mówie kto to kupi jaki dałn nagle patrze a tam 15 sztuk już kupil. Nie lepiej to zaczekać i mieć za 150zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, chyba trzeba wystawić mój używany zestaw, a po świętach kupić nówkę ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie co do amazona z uk.. Towar niby zgloszony do wysylki 11 grudnia. Na jutro niby odbior w co i tak nie wierzylem, ale wchodzac na strone dhla nadal mam postep 20% czyli tam tylko odebranie droga elektroniczna wiadomosci o wysylke.. Cos czuje ze do swiat nie dojda prezenty?

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.Uncharted 2 , Infamous w Mediamarkt w Gdańsku było w weekend za 50złotych ;) z tego co wiem gierki schodziły jak świeże bułeczki.

Generalnie polecam sprawdzanie cen gier w Media. Można kupić gry czasem taniej jak na allegro. Ostatnio kupiłem Assasina [179zl]nowego, oraz Heavy Rain[129zl] w cenach takich samych jak na allegro lub o 5-10złotych drożej [ przy założeniu że grę dostajemy z allegro pocztą Polską].

Napisałem oczywiście o cenach nowych gier w necie.

Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie co do amazona z uk.. Towar niby zgloszony do wysylki 11 grudnia. Na jutro niby odbior w co i tak nie wierzylem, ale wchodzac na strone dhla nadal mam postep 20% czyli tam tylko odebranie droga elektroniczna wiadomosci o wysylke.. Cos czuje ze do swiat nie dojda prezenty?

Witam!

Na stronie postęp wzrośnie Ci w dniu dostarczenia paczki ;) w tej chwili paczka nie dotarła jeszcze do Polski. Ostatnio miałem trochę opóźnień z amazona, a jedna nie dotarła w ogóle i poszła spowrotem do nich. Ale różnie z tym bywa. Jak będziesz miał szczęście to do piątku przyjdzie. pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro w promocji EA Medal of Honor, czyli bez niespodzianek, ciekawe co będzie dalej? Jeszcze 4 gry. Kandydaci to Sims3, NBA Jam, EA Sports Active 2 i ???

Empik dał fałszywy spoiler. Dziś w promocji jednak Sims 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

195,49 zł to cena przed obniżką. Jutro będzie 129,90

No jeśli tak, to zmienia postać rzeczy :)

Warto zainwestować w MOH czy jednak lepiej w CoD?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli tak, to zmienia postać rzeczy :)

Warto zainwestować w MOH czy jednak lepiej w CoD?

Kwestia gustu, ja osobiście biorę MOH ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jakieś informacje czy będą promocję w emipku lub Euro Rtv i Agd na święta (chodzi oczywiście o gry)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Media markt ma jakąs nową ofertę... AC:B za 179 chyba i coś tam jeszcze.

Niby nie jakaś wielka oferta ale może coś jeszcze dodają... trzeba by rozeznać temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi