pogoniarz1948 3 Napisano 14 Grudzień 2010 TOMO jak wchodzisz w stronke auchan to po lewej stronie masz : "zobacz gazetkę auchan" tam wchodzisz przegladasz i jest! .... fuck! było jeszcze kilka dni temu teraz zmienili gazetkę na swiateczną ale to nie znaczy ze nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diemba 0 Napisano 14 Grudzień 2010 wie ktoś gdzie można teraz kupić tanio LBP GOTY PL? na ps3site jest za 69zł ale pisze "Towar tylko na zamówienie" na allegro od 99zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 14 Grudzień 2010 Przecież na allegro tez zamawiasz. Więc w czym problem kupuj w ps3site Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diemba 0 Napisano 14 Grudzień 2010 chodzi mi o to że przy innych grach na ps3site jest Towar dostępny do 24h. -> Dodaj do koszyka. a tutaj tylko pisze że dost na zamówienie i nie ma dodaj do koszyka to jak to mam zamówić? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 14 Grudzień 2010 Chwila zobacze, bo jeszcze ani razu na tym sklepie nie byłem xd hmm... ja nie wiem, zapytaj się jakiegoś moda, admina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Grudzień 2010 Jutro w promocji EA Medal of Honor, czyli bez niespodzianek, ciekawe co będzie dalej? Jeszcze 4 gry. Kandydaci to Sims3, NBA Jam, EA Sports Active 2 i ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 15 Grudzień 2010 Czyli po ile bedzie ten medal? Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Grudzień 2010 Pewnie od 129,90 (empik.com , gram.pl) do 139,90 (ultima) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamek35 0 Napisano 15 Grudzień 2010 Pewnie od 129,90 (empik.com , gram.pl) do 139,90 (ultima) Zapomniałeś dodać że o 89,90 za dużo, ta gra jest nic nie warta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgadzam się że nie jest. Dlatego ja z promocji EA wiozłem jedynie NFS HP, gra nie tylko ma super noty, jest jeszcze świeżutka i co się później okazało gra się wyśmienicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 15 Grudzień 2010 TOMO jak wchodzisz w stronke auchan to po lewej stronie masz : "zobacz gazetkę auchan" tam wchodzisz przegladasz i jest! .... fuck! było jeszcze kilka dni temu teraz zmienili gazetkę na swiateczną ale to nie znaczy ze nie ma No właśnie, FUCK :) Ta "stara" gazetka była z początku października - Move'a za 149 w starter packu już raczej nie uraczysz w Auchan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) W Gdańskim Saturnie są Navi kontrolery za 129,90(albo 139,90 :) ). 7 sztuk na wystawie. Edytowane 15 Grudzień 2010 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincii 3 Napisano 15 Grudzień 2010 To jak wygląda sprawa z move to jakieś szaleństwo. Kilka dni po premierze miałem okazję kupić starter za 170 zł. A teraz? Nie ma szans żeby kupić poniżej 250pln. Trzeba czekać na zakończenie świąt gdy skończy się to szaleństwo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 15 Grudzień 2010 Najlepsze jest allegro ludzie są śmieszni. Ktoś chce zarobić i wystawia move samego za 250zł.W myślach mówie kto to kupi jaki dałn nagle patrze a tam 15 sztuk już kupil. Nie lepiej to zaczekać i mieć za 150zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamek35 0 Napisano 15 Grudzień 2010 Hmmm, chyba trzeba wystawić mój używany zestaw, a po świętach kupić nówkę ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) A ja mam pytanie co do amazona z uk.. Towar niby zgloszony do wysylki 11 grudnia. Na jutro niby odbior w co i tak nie wierzylem, ale wchodzac na strone dhla nadal mam postep 20% czyli tam tylko odebranie droga elektroniczna wiadomosci o wysylke.. Cos czuje ze do swiat nie dojda prezenty? Edytowane 15 Grudzień 2010 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FraguGD 42 Napisano 15 Grudzień 2010 .Uncharted 2 , Infamous w Mediamarkt w Gdańsku było w weekend za 50złotych ;) z tego co wiem gierki schodziły jak świeże bułeczki. Generalnie polecam sprawdzanie cen gier w Media. Można kupić gry czasem taniej jak na allegro. Ostatnio kupiłem Assasina [179zl]nowego, oraz Heavy Rain[129zl] w cenach takich samych jak na allegro lub o 5-10złotych drożej [ przy założeniu że grę dostajemy z allegro pocztą Polską]. Napisałem oczywiście o cenach nowych gier w necie. Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helusz 13 Napisano 15 Grudzień 2010 A ja mam pytanie co do amazona z uk.. Towar niby zgloszony do wysylki 11 grudnia. Na jutro niby odbior w co i tak nie wierzylem, ale wchodzac na strone dhla nadal mam postep 20% czyli tam tylko odebranie droga elektroniczna wiadomosci o wysylke.. Cos czuje ze do swiat nie dojda prezenty? Witam! Na stronie postęp wzrośnie Ci w dniu dostarczenia paczki ;) w tej chwili paczka nie dotarła jeszcze do Polski. Ostatnio miałem trochę opóźnień z amazona, a jedna nie dotarła w ogóle i poszła spowrotem do nich. Ale różnie z tym bywa. Jak będziesz miał szczęście to do piątku przyjdzie. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Grudzień 2010 Jutro w promocji EA Medal of Honor, czyli bez niespodzianek, ciekawe co będzie dalej? Jeszcze 4 gry. Kandydaci to Sims3, NBA Jam, EA Sports Active 2 i ??? Empik dał fałszywy spoiler. Dziś w promocji jednak Sims 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Medal of Honor ma być jutro, ale cena bez żadnej rewelacji - 195,49 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Grudzień 2010 195,49 zł to cena przed obniżką. Jutro będzie 129,90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 16 Grudzień 2010 195,49 zł to cena przed obniżką. Jutro będzie 129,90 No jeśli tak, to zmienia postać rzeczy :) Warto zainwestować w MOH czy jednak lepiej w CoD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helusz 13 Napisano 16 Grudzień 2010 No jeśli tak, to zmienia postać rzeczy :) Warto zainwestować w MOH czy jednak lepiej w CoD? Kwestia gustu, ja osobiście biorę MOH ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 16 Grudzień 2010 Ma ktoś jakieś informacje czy będą promocję w emipku lub Euro Rtv i Agd na święta (chodzi oczywiście o gry) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 16 Grudzień 2010 Media markt ma jakąs nową ofertę... AC:B za 179 chyba i coś tam jeszcze. Niby nie jakaś wielka oferta ale może coś jeszcze dodają... trzeba by rozeznać temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach