vaha_pl 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Od dziś we Wrocławiu w Saturnie gry po 79 zł: InFamous, Resistance 2, Colin McRae Dirt 2, Killzone 2, MAG, Uncharted 2, Motor Storm Pacific Rift Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 16 Grudzień 2010 Czy w mediaexpert oznacza coś ta gwiazdka * w promocji 2 płyta 40% tani ? ? Bo przyjde chcę kupić a oni: ale o tylko na gry poniżej 10zł których tu nie mamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
theghost23 0 Napisano 16 Grudzień 2010 W media markt w Legnicy jest jeszcze mnóstwo sztuk Uncharted 2, InFamous i Killzone 2 po 49,90 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helusz 13 Napisano 16 Grudzień 2010 Jak ktoś nie grał to na amazonie ciekawa promocja Grand Theft Auto IV: Complete Edition za 22,5 funta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 16 Grudzień 2010 Na Game uk Fallout New Vegas 17.99 funta. Już zamówione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Grudzień 2010 Na zavvi sporo gier przecenionych, ja przygarnę PoPa trylogię za 16 funciaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Czy w mediaexpert oznacza coś ta gwiazdka * w promocji 2 płyta 40% tani ? ? Bo przyjde chcę kupić a oni: ale o tylko na gry poniżej 10zł których tu nie mamy W gazetce jest tylko informacja: szczegóły promocji dostępne u sprzedawcy. Ale na zdjęciu są widoczne nowości, więc podejrzewam, że promocja będzie na cały asortyment, a te 40% będzie przyznane na tańszą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 16 Grudzień 2010 Na zavvi Prince of Persia Trilogy mają już za 16 funtów http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/prince-of-persia-trilogy-hd-collection/10239115.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 16 Grudzień 2010 jak ktoś by znalazł aktualną ofertę z nowym starterem move do 200zł byłbym bardzo wdzięczny.PZDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cirdan 0 Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) W Media Expert PSMove Starter Pack za 199zł jest...od jutra (17.12) PS. Poproszę o kontakt z osobą która zamawiała już gry na Zavvi.com... mój nr GG - 829059 Edytowane 16 Grudzień 2010 przez Cirdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heej 0 Napisano 16 Grudzień 2010 W media markt w Legnicy jest jeszcze mnóstwo sztuk Uncharted 2, InFamous i Killzone 2 po 49,90 zł. We Wrocławiu również :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Dziś promocja na Medal of Honor: Medal of Honor PL - Tier 1 Edition + Medal of Honor: Frontline za 129,90 zł Medal of Honor PL - zwykła edycja + Medal of Honor: Frontline za 129,90 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 17 Grudzień 2010 My tu w Polsce się podniecamy, że opuścili do 130, a u herbaciarzy od jakiegoś czasu za 9 dyszek :) A ludzie mówią, że gry u nas nie są droższe tylko my mniej zarabiamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 17 Grudzień 2010 My tu w Polsce się podniecamy, że opuścili do 130, a u herbaciarzy od jakiegoś czasu za 9 dyszek :) A ludzie mówią, że gry u nas nie są droższe tylko my mniej zarabiamy Wiesz jak jest,gdzieś muszą zdzierać z graczy akurat padło na Nas,a od nowego roku jeszcze wyższy VAT(wiem tylko o 1% ale to zawsze więcej). Dobrze że żadnego cła ani tym podobnych rzeczy nie trzeba płacić zamawiając w UK,w tym roku kupiłem chyba z 20-25gier przez różne sklepy. W Polsce może z 5(GoW3,Heavy Rain,FIFA11,InFamous żeby mieć wersję PL). Podsumowując oby tak dalej Panowie w sklepach w PL a w 2011 kupię z 1grę ,a całą resztę zamówię w UK. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 17 Grudzień 2010 (edytowane) We Wrocławiu również :) a w poznaniu-orientuje się ktoś czy na bukowskiej się jeszcze dostanie killzone2? Edytowane 17 Grudzień 2010 przez arkadiuszj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 17 Grudzień 2010 Ale ciekawe czy nie mogą ściągać gier z hurtowni angielskich. Z tego co słyszałem to gry w platynie w MM za 50 zł schodziły jak świeże bułeczki, a to było tylko raz gdzie u herbaciarzy co tydzień są za 50 zł. Albo nowe gry za 180, a nie 200 czy więcej złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertps 2 Napisano 17 Grudzień 2010 w Media Expert PS Move starter 199 i druga gra -40% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmmazz 25 Napisano 17 Grudzień 2010 EA Sports Active 2 na amazon.co.uk w cenie Ł50.87 (240pln mniej więcej) (przesyłka SUPER SAVER DELIVERY w cenie, czyli kurier DHL gratis i towar w 4 dni ;)) ) w Media Expert PS Move starter 199 i druga gra -40% tym MOVE w MediaExpert nie cieszyłbym się tak bardzo... oni bardzo często mają interesujące towary w gazetkach a w efekcie na sklepie się nie pojawiają... u mnie w mieście MOVE przez ostatnie 3 miesiące to ze 3 razy był w gazetce w takiej cenie (Starter Pack) a na półce ani razu się nie pojawił... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek150 0 Napisano 17 Grudzień 2010 czy nie orientuje sie ktos moze gdzie w krakowie mozna dostac dj hero 2 na ps3 (sama gra) w jakiejs w miare normalnej cenie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 17 Grudzień 2010 tym MOVE w MediaExpert nie cieszyłbym się tak bardzo... oni bardzo często mają interesujące towary w gazetkach a w efekcie na sklepie się nie pojawiają... u mnie w mieście MOVE przez ostatnie 3 miesiące to ze 3 razy był w gazetce w takiej cenie (Starter Pack) a na półce ani razu się nie pojawił... ;) było podobno ponad 50 sztuk, ale chwilę po otwarciu sklepu wszystko poszło :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 17 Grudzień 2010 a gdzie kupić nowego pada do ps3 sony ?:) ceny pewnie są podobne wszędzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 17 Grudzień 2010 tesco - 169 auchan - 175 do wczoraj mediaexpert 163,11 pln - zadzwon zapytaj czy jeszcze da sie w tej cenie - czasami sie da... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuhMore 2 Napisano 18 Grudzień 2010 Czy gry z UK pójdą mi na PS3 kupionym w polsce..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 18 Grudzień 2010 Czy gry z UK pójdą mi na PS3 kupionym w polsce..? No pewnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helusz 13 Napisano 18 Grudzień 2010 Czy gry z UK pójdą mi na PS3 kupionym w polsce..? Oczywiście, że pójdą i nie dotyczy to tylko gier z Europy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach