Fabregas4PL 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Siema ;) Jak coś to ja też jestem chętny na ustawke. Teraz jestem prawie cały dzień na ps więc jak coś to pisać ;p PSN ID: Fabregas4PL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 22 Grudzień 2010 siema jestem chetny do gry , skype jest , psnid : tiaaamonyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harrolfo 4 Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) Mi by pasowała rozgrywka jutro, od 9 do 12 rano na pewno. No i dobrze by było, jakbyście pomogli w zdobyciu trofeów: Abstergo Employee of the Month i Role Model ;) Sieciowe ID: Harrolfo_PL Headset: Nie Godziny i dni, w których gram: Praktycznie codziennie Tryb: Ścigany/Zaawansowany ścigany Level: 33 Edytowane 26 Grudzień 2010 przez Harrolfo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loghain 2 Napisano 23 Grudzień 2010 Witam. Czy jest ktoś jeszcze chętny na dzisiaj na grę od 23?? Jeżeli tak to wpisujcie się tutaj. Zrobimy kilka meczyków i będzie po sprawie :) Niestety ja osobiście trochę się mogę spóźnić bo coś pilnego mi wypadło i mogę nie zdążyć ale będę na pewno tylko troszkę później. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 23 Grudzień 2010 jestem chetny. mikro jest skype/ts/vt jest. chetna gra na wbicie lvlu. psnid: tiaaamonyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huqo PL 6 Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) Nick PSN: HuubertS Level: 50 Ulubiona postać: Arlekin Headset : JEST Zagram Edytowane 7 Styczeń 2011 przez huqo PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarizarduch 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Wesołych Świąt ;) !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rambon 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Imię/Ksywa: Łukasz Nick PSN: rambol2221 Level: 2 Ulubiona postać: Medyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVv 0 Napisano 24 Grudzień 2010 jestem chętny, komunikacja tylko przez headseta. PSNid-Mativ95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baryla071 1 Napisano 25 Grudzień 2010 chętnie zagram lvl: 17 hs; brak psnid: baryla071 pozdrawiam i Wesołych świąt życzę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadymiacz 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Imie/Ksywa: Marcin/Psycholol90 nick PSN: Psycholol90 Level: 6+ Ulubiona Postać: ... Headset: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
linkin120289 2 Napisano 26 Grudzień 2010 PSN ID: linkin120289 HS: jest lvl: 13 jak narazie :P Bede jakos po 21 dzisiaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanto 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Okej. Skończyłem singla i zacząłem grać na multi. PSN ID: Kantos134 Headset: Nie Godziny i dni, w których gram: Praktycznie codziennie Tryb: Wszystkie Level: 7 i rośnie Zapraszam do gry. Nie mam co prawda headsetu, ale myślę, że się jakoś dogadamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pride 0 Napisano 27 Grudzień 2010 witam niedawno kupiłem AC Brotherhood juz skończyłem tryb powieści i chciałbym spróbować multiplayer proszę o kontakt na nr gg co i jak ustawić chętnie z wami pogram pozdrawiam (6412644) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymek666 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Ja też chętnie zagram PSN: Szymek666PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klocu 1 Napisano 27 Grudzień 2010 okej, ja siedze codziennie od 22.00 do 02.00, ustawke chętnie zagram, w razie czego pisać przez psn nick; brickblock level 43+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszo 0 Napisano 27 Grudzień 2010 (edytowane) Ja również dopisuję się do listy osób chętnych na ustawkę! :D Mój PSN ID: MiszoZawodowiec Edytowane 27 Grudzień 2010 przez Miszo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackobPL 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Imie/Ksywa: Kuba: Jackob (czyt. Dżejkob) nick PSN: JackobPL Level: 15+ Ulubiona Postać: Kurtyzana, Arlekin, I ten koleś z wysuwaną dzidą Hs: jest ale nie zawsze (bo cos sie zwalilo) Najbardziej godziny ktore mi odpowiadają to 22oo - 6oo (ale tylko w weekendy i święta :unsure:) :psbutton: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkdvr 0 Napisano 28 Grudzień 2010 PSN ID: darkdvr Headset: tak Godziny i dni, w których gram: Praktycznie codziennie, rano i popołudniami Tryb: Wszystkie Level: 17+ jak coś to skype też mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) Chetnie pogram. Psn: Antek452 Lvl :50 Ulubiona postać : Kurtyzana Hs: brak Platyna :brak bo do kur... niewchodzi mi trof z wyszkoleniem rekruta do rangi assassyna wiec innych tez juz nierobie. Może wiecie dlaczego niechce wejść?:pardon: Edytowane 29 Grudzień 2010 przez Antekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azazelek 0 Napisano 30 Grudzień 2010 witam, też się synchronizuje :) w razie chetnych do gry psn azazelek lvl 4 (póki co :) ) hs brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 30 Grudzień 2010 PSN ID: RufusPL Level: 13 Ulubiona postać: Kurtyzana/Doktor HS: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaluspalus 0 Napisano 30 Grudzień 2010 level: 5 (grałem godzine, a wcześniej w bete) hs: jest psn id: karolmistz ulubiona postać: Oficer (czy coś takiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harrolfo 4 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Chętnie pomogę Wam w grze Mój PSN ID: Harrolfo_PL Headset: Jest Level: 50 Ulubiona postać: Arlekin/Golibroda/Najemnik Edytowane 8 Styczeń 2011 przez Harrolfo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 30 Grudzień 2010 Jeżeli ktoś chce jeszcze porobić trofea niech pisze do mnie na PS3. Po nowym roku (3 i 4 stycznia) zrobie ustawke na te wszystkie premie, a dziś będe robił na trofik za wszystkie premie drużynowe w jednej grze więc jak ktoś chętny pisać do mnie na konsole ok 17. Warunek to trzeba mieć pobrany dodatek z sklepiku Animus 1.0 waży ok. 187 MB i trzeba mieć wbity 5 level w multi aby grać w Sojusz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach