Bumier 0 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) aj dałem du** ;-( omyłkowo zapisałem sie na liste rezerwową a chcialem na liste startową, akurat dzisiaj mam możliwość grania z Wami od początku.... no nic może znajdzie sie wolne miejsce dla mnie.... a może zwiększycie liczbę uczestników do 16 ;) tydzień temu nie było lagów (host miał dobrego neta pewnie), mimo ze wpadlem na sam koniec eventu grało sie super Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Bumier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) aj dałem du** ;-( omyłkowo zapisałem sie na liste rezerwową a chcialem na liste startową, akurat dzisiaj mam możliwość grania z Wami od początku.... no nic może znajdzie sie wolne miejsce dla mnie.... a może zwiększycie liczbę uczestników do 16 ;) tydzień temu nie było lagów (host miał dobrego neta pewnie), mimo ze wpadlem na sam koniec eventu grało sie super Ale dzisiaj hostem jest arcadiush :) I dobrze, że zmniejszona do 12.... przynajmniej większa walka w kwalifikacjach jest ;p Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 9 Styczeń 2011 aj dałem du** ;-( omyłkowo zapisałem sie na liste rezerwową a chcialem na liste startową, akurat dzisiaj mam możliwość grania z Wami od początku.... no nic może znajdzie sie wolne miejsce dla mnie.... Nie dałeś du** zapisałeś się prawidłowo. ;)Kwalifikacje skończyły się w sobotę o 10:00, po tym czasie można się było wpisać jedynie na Rezerwę, tylko że inni (na innych forach) byli szybsi (zapisali się wcześniej) od Ciebie ;) a może zwiększycie liczbę uczestników do 16 ;) tydzień temu nie było lagów (host miał dobrego neta pewnie), mimo ze wpadlem na sam koniec eventu grało sie super Ale dzisiaj hostem jest arcadiush :) I dobrze, że zmniejszona do 12.... przynajmniej większa walka w kwalifikacjach jest ;p Tydzień temu hostował perek1977 - a on ma szybszego neta ode mnie, dzisiaj Go nie ma bo nie może. ;)Dzisiaj hostuje ja - w 12 graczy, żeby uniknąć lagów. ;) Co prawda mógłby hostować Gawron88 - on ma neta jak "ta lala". ale nie chcę Go obarczać odpowiedzialnością za ustawianie każdego wyścigu/wywalania gości itd.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Dzisiaj hostuje ja - w 12 graczy, żeby uniknąć lagów. ;) Co prawda mógłby hostować Gawron88 - on ma neta jak "ta lala". ale nie chcę Go obarczać odpowiedzialnością za ustawianie każdego wyścigu/wywalania gości itd.. ;) a może Gawron88 będzie na siłach i zostanie hostem, Gawron88 kolego ;) bądz tak miły eheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 9 Styczeń 2011 a może Gawron88 będzie na siłach i zostanie hostem, Gawron88 kolego ;) bądz tak miły eheh Hehe... Bumier nie mieszaj ;p Bo mogę mieć problemy z podłączeniem do gawrona i ja nie zagram ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Hehe... Bumier nie mieszaj ;p Bo mogę mieć problemy z podłączeniem do gawrona i ja nie zagram ;p heh, tyle ze ja nie zawsze mam okazje zagrac od początku, akurat dzisiaj wszystko wskazuje na to że bede mógł dlatego tak mieszam :) jak masz problemy z połaczeniem to nie ma to znaczenia kto jest hostem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 9 Styczeń 2011 jak masz problemy z połaczeniem to nie ma to znaczenia kto jest hostem... przy błędzie 774 - "Błąd kompatybilności z gospodarzem", ma znaczenie. Bumier cierpliwości, pewnie jak zwykle góra 6 osób się stawi punktualnie na czas, więc się załapiesz. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 9 Styczeń 2011 No problemo,jak trzeba moge hostowac,ale wlasnie Watson ostatnio nie mogl dolaczyc i hakky tez,no ale z hakkym ostatnio gralem a bylem hostem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 9 Styczeń 2011 Gawron to jesteś z Białegostoku? Ile płacisz za neta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 10 Styczeń 2011 Gawron to jesteś z Białegostoku? Ile płacisz za neta? Nic,na lewo sie podpiolem :teehee:szesc dych,Ale spokojnie,w te 91mb to sam nie wierze,jakis wirus byl,ale necik dobry,firma ta ma najwyzsza ocene wg internautow w naszym regionie,moja rekomendacja.Z Zielonych wzgorz idzie,takze oferta ograniczona terytorialnie,te osiedle jako pierwsze mialo te huby czy jak tam to sie zwie,ze 8gb danych w kilka minut przesyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 10 Styczeń 2011 Nic,na lewo sie podpiolem :teehee:szesc dych,Ale spokojnie,w te 91mb to sam nie wierze,jakis wirus byl,ale necik dobry,firma ta ma najwyzsza ocene wg internautow w naszym regionie,moja rekomendacja.Z Zielonych wzgorz idzie,takze oferta ograniczona terytorialnie,te osiedle jako pierwsze mialo te huby czy jak tam to sie zwie,ze 8gb danych w kilka minut przesyla. Pozazdrościć :D PS. Jekki offtop ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) GT5 EVENT nr 6. Data: 09.01.2011 Niedzielny Turniej (Seria B ): 1. Gawron88 - 227 pkt. 2. ZEFIR69_PL - 214 pkt. 3. zolek1968 - 207 pkt. 4. miko_laj - 165 pkt. 5. Bumier - 161 pkt. 6. hakky78 - 139 pkt. 7. pnabor - 137 pkt. 8. Watson20054133 - 136 pkt. 9. mmoommoommoo - 118 pkt. 10. arcadiush - 73 pkt. 11. lukinio1 - 58 pkt. 12. lolosolo - 49 pkt. 13. kudlik - 16 pkt. 14. Klimat_GTK - 12 pkt. 15.WanedowKOSZALIN - 8 pkt. 16. perek1977 - 4 pkt. >> Pełna Tabela Wyników << Pełne wyniki wszystkich rozegranych EVENTów znajdziesz Tutaj Klasyfikacja miesiąca (pierwsza trójka): 1. Gawron88 - 533 pkt. 2. ZEFIR69_PL - 412 pkt. 3. miko_laj - 319 pkt. Nagroda - dla każdej osoby z pierwszej trójki! - Ferrari Enzo '02 Chyba pierwszy raz obyło się bez problemów technicznych - ograniczenie liczby uczestnikó do 12 najwyraźniej pomogło. ;) Gawron88, nie jechałeś wyścigu Zondami? Dopiero przy wpisywaniu wyników zauważyłem, a nie przypominam sobie by Cię w czasie gry wyrzuciło. To samo tyczy się hakky78 w przedostatnim wyścigu. Jeśli jechaliście dajcie znać. Kwalifikacje do EVENTu (w najbliższą niedzielę 16.01.2011. start o godz. 20:30, pokój zostanie utworzony pół godziny wcześniej): Liczba uczestników: 12. Na Wasze zgłoszenia czekam do soboty (15 stycznia) do godziny 10:00 (rano). ;) Świat GT>> Życie GT >> Zawody Sezonowe >> Próby Czasowe (2 zakładka od lewej) >> Tor - Tsukuba >> Samochód - zgodnie z ograniczeniami (300 KM, masa 1200 kg. Jap. itd.) >> Opcje Jazdy - Dowolne. Lista kierowców: 1. arcadiush (host) - 1:02,566 - DF Pro - Foto Lista rezerwowych (czekających na ewentualne zaproszenie): 1. Lista kierowców testowych (nie biorących udziału w niedzielnym turnieju): 1. W najbliższą niedzielę zrobimy sobie małe Beta testy nowego Regulaminu. Obowiązywać będą również kary za niesportowe zachowanie na torze. Ścigać będziemy się na następujących torach z ograniczeniami przedstawionymi poniżej: Ustawienia rozgrywki: Ustawienia Zawodów: - Typ startu: Pola Startowe - Sprawdzanie falstartu (Uwaga, niektóre tory mają prostą startową na wzniesieniu i przy starcie aby się nie stoczyć, co też jest uznawane za falstart do momentu startu należy trzymać hamulec. Pamiętajcie o tym.) - Szyk pól startowych: Według poprzednich wyników (odwrócony) - ostatni z poprzedniego wyścigu będzie pierwszym w następnym, drugi - przedostatnim itd. Wyjątek stanowi Prolog, w którym to obowiązuje zasada: Najszybsze z przodu. - Dodatkowa Moc: Brak - Kary (za ścinanie zakrętów i taranowanie): Duże - Utrata przyczepności na mokrej jezdni: Realistyczna - Uszkodzenia mechaniczne: Lekkie (Części mechaniczne mogą zostać uszkodzone, lecz będą automatycznie się regenerować po upływie krótkiej chwili). Wyjątek stanowią Zawody Specjalne - Nascar, w których uszkodzenia mechaniczne będą ustawione na: Ciężkie (Zniszczenia mechaniczne będą dotkliwsze i możemy je naprawić wyłącznie poprzez zatrzymanie się w Pit-Stopie). Warunki Uczestnictwa: - ASM, Wspomaganie kierownicy, Wychodzenie z poślizgu: Wyłączone - ABS, TCS i Linia pomocnicza: Wyłączone/Włączone (Ustawienia dowolne) - Typ opon: Maksymalnie Sportowe Miękkie Rozkład Jazdy: - Prolog - 5 okrążeń: 1. Eiger Nordwand (tor krótki) / zmienna pogoda (deszczowo) - Tylko Gokarty (Nie są one dostępne w ogólnodostępnym garażu rozgrywki online, dlatego też proszę każdego z uczestników o dodanie w swoim prywatnym garażu Gokartu do listy samochodów ulubionych.) info: Wbrew pozorom gokarty świetnie prowadzą się również na mokrej nawierzchni. - Wyścigi - 8 okrążeń każdy: 2. Top Gear Test Track - Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) info: Jestem ciekaw co będzie się działo na torze w miejsach jego krzyżowania. 3. Grand Valley Speedway - Moc ograniczona do 510 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 4. Lazurowe Wybrzeże - Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 5. Suzuka Circuit / zmienna pogoda (deszczowo) - Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 6. Nurburgring GP/F - M3 Coupe '07 [421 KM] lub R8 4.2 FSI R tronic ' 07 [420 KM] (oba z Garażu Online) - Zawody Specjalne - 35 okrążeń: 7. Nascar - Daytona Superspeedway (tor owalny) - Wyjątkowo uszkodzenia mechaniczne: Ciężkie Dostępne wyłącznie samochody wybrane przeze mnie z Garażu Online: - 2010 Jeff Gordon #24 IMPALA [861 KM] - 2010 Dale Earnhardt Jr #88 IMPALA [861 KM] PS. Chciałbym serdecznie przeprosić gracza zolek1968 za przekrecenie Jego nicka w Klasyfikacji z ubiegłego tygodnia. Zapraszam i pozdrawiam. Edytowane 11 Styczeń 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakky78 0 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Ja tak krótko o wczorajszym evencie. ..:: M A S A K R A ::.. Wiekszość osob albo gra za duzo w singla albo nie czuje mozliwosci samochodów ktorymi jezdzi. Madryt i kolega w czerwonym autku ziolek1977 na szykanie przed prosta start meta chyba zapomina wogole hamowac lutuje we wszystkich zmienia sie w przezroczystego i wyprzedza. No i gdzie tu sens scigania sie. Z tego wszystkiego Gawron sie wkurzyl i zaczal jezdzic tak samo -nordshleife 3 razy wypadlem przez niego zaliczajac bande tu i tam. A czy tak trudno zobaczyc w lusterku ze ktos sie do nas zblizyl wiec pewnie jest szybszy i go puscic. Na tsukubie zalozylem dla testu twarde opony, nie mialem takie przyczepnosci co reszta wiec i czasy krecilem o 3 4 sekundy gorsze na kazdym kolku. Wyprzedzilo mnie sporo osob (kazdemu zrobilem miejsce) w tym arkadiush ktory na koncowce chyba juz nie mial opon i dwa razy go mijalem w tym przed sama meta. Reasumując tego typu jazda mieja sie z celem, wczoraj przypominala gre w jakiegos fpp bo co chwila sie dostawalo i trzeba bylo patrzec kto zaraz cie zaatakuje i z ktorej strony. Wszystkim ktorzy wczoraj jezdzili czysto gatuluje - Gawron tobie tez wygranej w koncu nie bylo latwo, a tym ktorzy sie nie szanuja polecam jeszcze raz Zasady_CRC moze to cos zmieni. A jeszcze co do nowego regulaminu to proponowal bym ograniczenia opon do wyscigowych w autach do 500km. Bedzie trudniej przez co i niektorzy moze zaczna szanowac swoje auta. Edytowane 10 Styczeń 2011 przez hakky78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Nie za mało tych wyścigów? 1,5h i po sprawie będzie ;p Edytowane 10 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Z tego wszystkiego Gawron sie wkurzyl i zaczal jezdzic tak samo -nordshleife 3 razy wypadlem przez niego zaliczajac bande tu i tam. A czy tak trudno zobaczyc w lusterku ze ktos sie do nas zblizyl wiec pewnie jest szybszy i go puscic.Mam replay z tego wyścigu, później go przeanalizuje. ;)Na tsukubie zalozylem dla testu twarde opony, nie mialem takie przyczepnosci co reszta wiec i czasy krecilem o 3 4 sekundy gorsze na kazdym kolku. Wyprzedzilo mnie sporo osob (kazdemu zrobilem miejsce) w tym arkadiush ktory na koncowce chyba juz nie mial opon i dwa razy go mijalem w tym przed sama meta...Nawet dwa razy pod koniec wypadłem, raz się zapatrzyłem w lusterko. ;) Reasumując tego typu jazda mieja sie z celem, wczoraj przypominala gre w jakiegos fpp bo co chwila sie dostawalo i trzeba bylo patrzec kto zaraz cie zaatakuje i z ktorej strony. Wszystkim ktorzy wczoraj jezdzili czysto gatuluje - Gawron tobie tez wygranej w koncu nie bylo latwo, a tym ktorzy sie nie szanuja polecam jeszcze raz Zasady_CRC moze to cos zmieni. A jeszcze co do nowego regulaminu to proponowal bym ograniczenia opon do wyscigowych w autach do 500km. Bedzie trudniej przez co i niektorzy moze zaczna szanowac swoje auta. Zmiany w drodze. Nie za mało tych wyścigów? 1,5h i po sprawie będzie ;p Przynajmniej się wyśpisz :PPo to są te Beta testy, żeby to sprawdzić. Myślę, że min. 2 godziny jednak nam zejdą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakky78 0 Napisano 10 Styczeń 2011 A jeszcze co do toru dla kartingów to myśle ze bedziemy tam latac bo dosc nierówno tam jest.... hehe sie potestuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Mam replay z tego wyścigu, później go przeanalizuje. ;) Ja też mam replay z tego wyścigu i jak oglądałem go jeszcze wczoraj po turnieju to okazuje się, że ani Ja ani Gawron święci nie jesteśmy :) Jak już wspominałem zawsze coś się przytrafi... Jeden uderzy w Ciebie, Ty uderzysz w następnego, tworzy się łańcuch, który ciężko zatrzymać. Ja sam w wielu wyścigach jak startowałem z wyższych pozycji na pierwszym zakręcie dostawałem w tyłek i musiałem odrabiać, ale jakoś nie płaczę :) To tylko gra i gramy only 4fun, a nie o złote gacie- także ogarnijcie się z protestami, bo takiej tragedii nie było ;p Poza tym nie sądzę, aby każdy stosował się do zasad CRC- chyba, że naprawdę albo zrobimy selekcję, albo postaramy się opanować w prowadzeniu samochodu- nic na siłę. Edytowane 10 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakky78 0 Napisano 10 Styczeń 2011 wlasnie to tylko gra, dobrze wiec czemu wszyscy tak za wszelka cene wpychaja sie zeby tylko na pierwszym zakrecie byc pierwszym nie zwazajac na to co sie stanie z innymi, szanujmy sie bo inaczej to nie ma sensu ma byc fun a nie wkurw... crc to jedno ale ja mysle ze wystarczy nie wyprzedzac na sile w kazdym zakrecie opozniajac hamowanie. Sa miejsca gdzie mozna wyprzedzic na kazdym torze. Nic na sile. Plecam pojezdzic z chlopakami z GTPL.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 10 Styczeń 2011 Sumo co do wyscigow zondami to bralem udzial,a bylem tak wkurwiony ta demolka ze na starcie zrobilem falstart,bo startujac z pierwszej lini chcialem jak najszybciej uciec by szczegolnie nowi zawodnicy nie mogli mnie napierdalac,spadlem na 10 i nie wiem w okolo 40 sekundzie za mna "kolega" zolek myslal ze zonda sam slabo lapie spina wiec gdy bylem lekkim katem po odbiciu od sciany postanawia ze mnie przepcha,nawet gazu nie odjal,o hamowaniu nawet nie smiem marzyc w jego wykonaniu,Tak wiec nerw mnie szarpnal i wyszedlem,opuscil bym reszte turnieju ale majac na uwadze ze wyniki beda opublikowane na forum nie moglem odpuscic bo przy mojej ksywce widnialy by zalosne wyniki na co nie moglem pozwolic i rozpalila sie we mnie chec zemsty. Madryt-Hakky juz opisal,dodam tylko ze startujac z 1 lini ochlonalem troche jednak cala ta rozwalka,spowodowala ze zaczolem napierdalc wszystko co sie rusza,ktos chcial mnie wyprzedzic z lwej to z ogromna sila krecilem kolkiem w lewo by dobic go do bandy,dosc powiedziec ze jeden zawodnik mial samochod czerwony ale czy byl to Jag czy DB9 z wygladu przodu nie bylem w stanie powiedziec. Co do Nordschleife,co mam powiedziec Zefir byl w czubie na starcie ja z 8,a wiesz ze jest to moj ulubiony tor i wolny tez na nim nie jestem,ruszylismy,widze ze Zefir jeden z glownych rywali moich co pokazaly tez poprzednie eventy jest pierwszy,doganiam kolejnych rywali,jestem szybszy,blokuja jada srodkiem,lekko pykam w dupe nie zrobi nikt miejsca,a Zefir coraz dalej,doszlo nawet do tego ze i Hakky ucierpial,ale tylko dlatego ze zanim go doszedlem musialem sobie napsuc krwi z innymi,a z Hakkym juz troche gralismy i on wie dlaczego tak jechalem,musialem bo strata jaka mialem nie pozwolila by dogonic Zefira na wyscigu na 1 okr. Naprawde bylo mi przykro bo Hakky oberwal sporo,jak nie najwiecej i przpraszam Cie za to. Jestem trzeci za Watsonem i tez jestem szybszy,przy ale bylem juz cierpliwszy,bo 1 pozycje sobie odpuscilem po czesci bo szansa juz spadla prawie do zera,pozatym Watson nie mial slabego tempa,byl nieznacznie wolniejszy.... i tu wpierdolilo mi pol godziny pisania bo wystapil blad forum a pisze z konsoli i tylko tyle moglem skopiowac wkurwilem sie bardziej niz na vettel challenge,niewazne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakky78 0 Napisano 10 Styczeń 2011 jesli mogl bym cos zaproponowac to: 6. Nurburgring GP/F - M3 Coupe '07 [421 KM] lub R8 4.2 FSI R tronic ' 07 [420 KM] (oba z Garażu Online) i tu dał bym sportowe twarde dla zwiekszenia poziomu zawodów. co wy na to? Uwazam ze kary nie do konca beda działac tzn moze na tych co ich dotkliwie pokaraja wplynie to dobrze ale nie oszukujmy sie ze wiekszosc bedzi ejezdzila tak samo, a w momecie kiedy zaczna wypadac bo opony ich ostrego hamowania nie podolaja moze zaczna bardzie szanowac innych przed soba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 10 Styczeń 2011 jesli mogl bym cos zaproponowac to: 6. Nurburgring GP/F - M3 Coupe '07 [421 KM] lub R8 4.2 FSI R tronic ' 07 [420 KM] (oba z Garażu Online) i tu dał bym sportowe twarde dla zwiekszenia poziomu zawodów. co wy na to? Uwazam ze kary nie do konca beda działac tzn moze na tych co ich dotkliwie pokaraja wplynie to dobrze ale nie oszukujmy sie ze wiekszosc bedzi ejezdzila tak samo, a w momecie kiedy zaczna wypadac bo opony ich ostrego hamowania nie podolaja moze zaczna bardzie szanowac innych przed soba. To na pewno jest jakieś rozwiązanie. Jestem za- można spróbować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 10 Styczeń 2011 Udalo mi sie wyprzedzic Watsona i w mysl zasady ze raz mozna na prostej zablokowac,wykonalem wiec manewr ale ponosze wine bo bylo juz na niego za pozno,ale mysle ze gdybym nie odpuscil to doprowadzilbym do spina i moglbym zachowac pozycje..Sory Watson. Mialem tak pieknie kurwa wszystko opisane ach co za shit,dodam wiec tylko ze na Daytonie zemsta trwalo i chlopaki wysakiwali z toru jak tosty,sory Pnabor ,Ciebie trafilem niechcacy.Pozniej byl nascar,napisalem ze teraz dopiero bedzie sieczka i nagle o dziwo zaczelo sie normalne sciganie-przypadek? A i jeszcze Watson nie bylo tak zle?Jezdze z Arcadiushem w SLS endurance 850KM,bez wspomagaczy,sportowe opony,HARD DAMAGE i jesli wyrazil bys chec jazdy tam a zacytowal bym to zdanie to nie wiem czy Hard,czy inny uczestnik wyrazil by na to zgode. Pozdro. Opony zmienic?Tym bardziej beda czyjejs dupy uzywac do hamowania,bo droga tego manewru sie wydluzy.Lepiej zrobic 2 lub 3 okrazenia by cierpliwsc do wyprzedzania zwiekszyc.A kary czemu maja nic nie dac,Zajrzyjcie w watek SLS endurance ,Krwawa ryba dostal -12pkt za dotkniecie ! przeciwnika ktore spowodowalo lekkie uszkodzenie kola a odjeto mu je z 15 pkt za wygrana.Jak kary beda to lepiej bedzie pojechac wolniej powiedzmy na 3 miejsce i dostac 18pkt niz zajac pierwsze i dostac 30pkt kary-tylko przyklad taki. Aha i kazdy kto sie zapisuje powinien zapoznac sie z regulaminem CRC i napisac to ze zap[oznal sie przy czasie kwalifikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 10 Styczeń 2011 A i jeszcze Watson nie bylo tak zle?Jezdze z Arcadiushem w SLS endurance 850KM,bez wspomagaczy,sportowe opony,HARD DAMAGE i jesli wyrazil bys chec jazdy tam a zacytowal bym to zdanie to nie wiem czy Hard,czy inny uczestnik wyrazil by na to zgode. Pozdro. Mógłbyś to sprecyzować, bo nie bardzo kumam;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Teraz moze ja cos napisze :) Na wstepie dzieki za gre chlopaki , co do samego wyscigu to mysle ze ciezko bedzie wyeliminowac zderzenia , zwłaszcza na 1 zakrecie gdzie jest takie zamieszanie ze nie ma czasu na reakcje ( tym bardziej szacun dla gawrona ze on zawsze wie od kogo dostal , bo ja nigdy nie widze :) jednak nie dziwie mu sie bo walczy o pierwsze miejsce i dostanie dzwona na 1 kółku przewaznie oznacza dalsze pozycje na mecie ,dla przykladu powiem ze na Cape Ring na starcie bylem 2 i na pierwszym zakrecie dostalem w w tyl puzniej na trawe i po wyscigu . Oczywiscie nie mowie gawron ze jestes swiety , bo na nascarze twardo walczyles niestety ja tez pare razy sie nie popisalem i na zakretach wypchlem watsona czy tez arcadiush-a , co nie bylo specialne i sorki za to ( mimo to nie slyszalem zeby mieli pretensje po wyscigu wiec pewnie nie jest tak zle :) niestety po tygodniu bez gt5 na pierwszych torach wogoóle nie potrafilem opanowac auta , juz nie mowie o dochamowaniach , albo w bande albo w chlopaków. Osobiscie mysle ze najlepszym sposobem na brak chamstwa na torze jest po prostu wspólne granie razem , osobiscie juz wiem jak jezdzi arcadiush , gawron , watson , miko_laj , hakky,Bumier ( ktory w ostatnim wyscigu odrabiajac do mnie ok sekundy na okrążeniu i o mało nie wyprzedzając na ostatnim zakrecie tak podniósł mi adrenaline ze nie mogłem zasnac :) ) i ja tez w stosunku do was staram sie grac uczciwie , wiec mysle ze im wiecej bedziemy jezdzic w tych samych skladach to wiecej bedzie szacunku i co za tym idzie wiecej zabawy z rywalizacji . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 10 Styczeń 2011 <br />Mógłbyś to sprecyzować, bo nie bardzo kumam;)<br /><br /><br /><br />Chodzi o to ze jesli nie masz zastrzezen do takiej demolki, wiec z obawy o sianie spustoszenia na torze przy ciezkich zniszczeniach,nikt nie ryzykowal by taka osobe wpuszczac na tor.Rozumiesz o co mi chodzi?Same twoje podejscie to tematu scigania ze only for fun i ze aj tam walnolem kogos,sam tez dostalem co za roznica.Wejdz na ten watek pogadaj,poczytaj,jak chcesz to moge Ci replay z tych wyscigow podeslac,mam Fuji 33okr i tsubuka 55okr. A for fun to mozna o kazdej godzinie online pograc, i want to have satisfaction a fun przy okazji.Turnieje sa po to by je wygrywac,lub zajmowac satysfakcjonujace lokaty.Po to sa zasady zeby ich przestrzegac. A tak na marginesie panowal taki chaos w tym evencie i taka samowolka ze mialem wyjebane ktory bede ,myslalem ze nawet poza podium a tu takie zdziwko.I gdyby zasady mowily the only rule is no rules,a tak bylo wczoraj to tez mialbym satysfakcje z wygranej jesli bym wygral,a tak jest to tylko mila niespodzianka dla mnie i mozna to nazwac fartem,a satysfakcje mam tylko z wyscigow od nascar do konca bo Gdyby Zefir skrecil czas w kwali to on by wygral przy takiej choatycznej rozpierdusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach