Skocz do zawartości
AGArtha

Gry PlayStation Move

Rekomendowane odpowiedzi

Killzone 3 godny polecenia z sharpshooterem plus navigation controller. Super zabawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Killzone 3 godny polecenia z sharpshooterem plus navigation controller. Super zabawa.

Dokładnie, świetna zabawa :biggrin:

Nie wiem jak wy, ale mi podobają się dwie gry na Move'a: Sports Champions i Killzone 3. Mógłbym dodać jeszcze The Fight, ale grałem w nią tylko u kumpla. Może niedługo sobie kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, świetna zabawa :biggrin:

Nie wiem jak wy, ale mi podobają się dwie gry na Move'a: Sports Champions i Killzone 3. Mógłbym dodać jeszcze The Fight, ale grałem w nią tylko u kumpla. Może niedługo sobie kupię.

Sports Champions - klasyk do zabawy z rodziną i znajomymi:) Killzone 3 gorący tytuł, wielka produkcja więc tym bardziej cieszy, że Move może byc wykorzystywany w takich tytułach!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiadomo cos o Sorcery?? na E3 2010 była hucznie zapowiadana a tu taka cisza... miała być grą flagową chyba:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiadomo cos o Sorcery?? na E3 2010 była hucznie zapowiadana a tu taka cisza... miała być grą flagową chyba:/

Doczytałem gdzieś jakiś czas temu, że w tym roku ta gra nie wyjdzie ze względu na poprawki jakie mają zostać wprowadzone aby gra była jeszcze lepsza. Mają chyba dodać multi z tego co pamiętam. Ale oficjalnej wiadomości nie ma, co może troche dziwić i martwić. Ja się osobiście na ta grę nie napalam, wolę dobre i rozsądne implementacje Move'a w klasycznych grach, jak na przykład Killzone 3. Myśle, że jeszcze Star Wars będzie ok, ale tu też nic a nic nie wiadomoverymad.gif

Edytowane przez ps3seth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Czy gra "The Lord of the Rings Aragorn's Quest" wymaga kontrolera Move? Innymi słowy, czy mogę w tę grę grać na padzie (bez Move'a)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Wiecie czy na ps move jest jakaś gra bokserska oprócz The Fight?

I co sądzicie o tej grze (The Fight)? Warto kupować? Jak z dokładnością i szybkością reakcji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

Mam zamiar zakupic sobie move starter pack + jeszcze 1 rozdzke (zeby np pociupac w the fight). Przeczytalem pol tematu i widze ze tylko pare gier jest godnych uwagi na move'a (the fight, sports champions, kz3 i tam cos jeszcze bylo, ale jest tego niewiele). Czy jest jakas lista gier ktore maja wyjsc na move'a ? Bo cicho jest, zadnych zapowiedzi, ale watpie ze move umarl skoro niedawno co go wypuscili (w sumie za 3 dni mija rocznica :) )

W sumie na wiki jest napisane co wychodzi i wyszlo - http://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Move

Ale widze ze nic ciekawego ;/

Edytowane przez Skiba94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety skiba, wypasu nie ma . K3, SportsChampions, Fight i dalej półprodukcje( kungfu,shoot,małpy) . może warty polecenia the Party ( ale to bardziej dla dzieciaka albo imprezkę rodzinną). co prawda są tam jakieś Wyprawy Aragorna i gwiezdne wojny się szykują ale jakoś się nie napaliłem w tym kierunku. czekam na resistance3, może dzięki tej gierce odświeżę move. na razie drobna susza w tym temacie, co nie ukrywam mnie martwi.

Edytowane przez okoni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety skiba, wypasu nie ma . K3, SportsChampions, Fight i dalej półprodukcje( kungfu,shoot,małpy) . może warty polecenia the Party ( ale to bardziej dla dzieciaka albo imprezkę rodzinną). co prawda są tam jakieś Wyprawy Aragorna i gwiezdne wojny się szykują ale jakoś się nie napaliłem w tym kierunku. czekam na resistance3, może dzięki tej gierce odświeżę move. na razie drobna susza w tym temacie, co nie ukrywam mnie martwi.

No niestety daja dupy z tym move. Sprzecik ma potencjal, i w dodatku jest rok na rynku a takie biedne gry na niego wyszly, i nie wiem czy oplaca sie kupowac, bo ciekawe ile tych "dobrych tytulow" wyjdzie jeszcze na move'a zanim bedzie premiera next gena. No chyba ze ps4 bedzie obslugiwalo. Mogli by dac jakis boks, bo wydaje mi sie ze najfajniej w jakies bijatyki sie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie przez tą suszę zastanawiam się nad sprzedażą move'a. Od bodajże marca zagrałem nim w SC i...demo KZ3(w pełnej wersji nie używałem). Trochę bida, tylko się kurzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja akurat dzis zamowilem .. start packa, potem dokupie ta druga rozdzke i jak demko the fight mnie zadowoli to kupie sobie full wersje.

No naprawde wkurzajace to jest ze nic nie robia z tym move, mogliby zapowiedziec jakies nowe gry na niego bo bida totalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kurde czemu oni nie potrafia robic gry na movea z normalna grafika, a nie jakies bajeczne ludziki ...

Ale przynajmniej widac ze cos tam jeszcze robia i move nie umiera ..

Edytowane przez Skiba94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po roku czasu widać, że gry na move'a układają się w takie dwie kategorie: Sony pcha je do wszystkich swoich exów, nawet hardcorowych, a inni wydawcy robią gierki dla casuali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogliby do Dark Souls dać obsługę move'a :D jak na razie jedyne gry warte uwagi na movie to The Fight, Sports Champions i Killzone 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogliby do Dark Souls dać obsługę move'a :D jak na razie jedyne gry warte uwagi na movie to The Fight, Sports Champions i Killzone 3

Na razie muszą nam starczyć gladiatorzy ze Sports Champions, ale DS na Move to by było coś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak tam Resistance 3 ? Trailery wyglądają bardzo zachęcająco. Ciekawe jak w tej grze spisuje się sharpshooter... Ktoś grał już w to ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze wyszedlem z wprawy, ale resistance 3 z sharpshooterem jest fatalne (demko single)

z kz3 gralo mi sie super i czekalem niecierpliwie na r3 a tu taki zawod

jak tam Wasze opinie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam playstation move od wczoraj, demówki typu Sports Champions bardzo mi się podobają, ale co polecacie do tańczenia? Zastanawiałam się nad SingStar Dance, ale nie chcę śpiewać a z trailerów wywnioskowałam że żeby tańczyć trzeba śpiewać. Czy Let's Dance with Mel B jest godne uwagi? Pamiętam że kiedyś w jakimś centrum handlowym szalałam z kontrolerem move na pokazówkach jakiś gier ale zupełnie nie pamiętam co to było, wiem że jak ja tańczyłam to tańczył taki mały ludzik i w tle leciał teledysk do danej piosenki.

Polecajcie coś na PARTY! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sing star dance w niej wcale nie trzeba śpiewać bo jest do wyboru albo śpiew albo taniec i polecam tą gierkę bo naprawdę można się przy niej spocić, fajna ale niestety droższa jest tez zumba party i Just dance które będzie miało swoja premierę na dniach jakos w październiku ale niestety obie są w wersji angielskiej no i oczywiście polecam sports champions pełna wersję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście coś na temat gry " Motion Sports Adrenaline"? Może w jakimś stopniu być konkurencją dla Sports Champions? :) Premiera już za 2 tyg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście coś na temat gry " Motion Sports Adrenaline"? Może w jakimś stopniu być konkurencją dla Sports Champions? :) Premiera już za 2 tyg.

Hmmm pierwsze słyszę :) Po trailerze gra wydaje się ciekawa, ale trzeba będzie poczekać na jakąś recenzję - ciekaw jestem jak będzie wyglądało sterowanie - bo od tego zależy przecież miodność gry na move.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi