fryz 915 Napisano 12 Grudzień 2013 a jak w polu karnym to czerwona. A to ciekawe, jakieś nowe przepisy weszły, że faul w polu karnym = czerwona kartka? Pierwszy karny moim zdaniem bardzo mocno naciągany, ale jakoś tam sędzia by się obronił więc niech będzie. Biorąc to pod uwagę, anulowanie kartki dla Wawrzyniaka to lekka kpina. Drugi karny to już ewidentna pomyłka arbitra, a całość sędziowania w tym spotkaniu pozostawia bardzo wiele do życzenia. Inna rzecz, że mistrz kraju nie powinien tak grać, bo aż żal było patrzeć na to co wyprawiają nasi kopacze. PS. Legia = PZPN, nie zapominajmy :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 12 Grudzień 2013 Kpina. Po puszczeniu takiego spalonego powinni zostać zdegradowani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 12 Grudzień 2013 A to ciekawe, jakieś nowe przepisy weszły, że faul w polu karnym = czerwona kartka? Pierwszy karny moim zdaniem bardzo mocno naciągany, ale jakoś tam sędzia by się obronił więc niech będzie. Biorąc to pod uwagę, anulowanie kartki dla Wawrzyniaka to lekka kpina. Drugi karny to już ewidentna pomyłka arbitra, a całość sędziowania w tym spotkaniu pozostawia bardzo wiele do życzenia. Inna rzecz, że mistrz kraju nie powinien tak grać, bo aż żal było patrzeć na to co wyprawiają nasi kopacze. PS. Legia = PZPN, nie zapominajmy Źle się wyraziłem. Jeśli fauluje ostatni obrońca przed bramkarzem to co by nie mówić jest czerwona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 12 Grudzień 2013 Źle się wyraziłem. Jeśli fauluje ostatni obrońca przed bramkarzem to co by nie mówić jest czerwona. Też niekoniecznie. Ale rozumiem o co Ci chodzi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 12 Grudzień 2013 No skoro kartka anulowana to można domniemywać że wapna nie było. Ja mam dość podobne zdanie co Fryz że Legia grała piach i na trzy punkty nie zasłużyła, ale imo oba karne lekko pół śmieszne. Twoje tłumaczenie że był śnieg i sędzia słabo widział? Z całym szacunkiem, ale mam właśnie banana na twarzy. Sędzia Musiał stał od tej akcji ze trzy metry a faul zaczął się dobre dwa metry przed linią pola karnego.( wiadomo ze podczas takich sytuacji liczy się pierwszy nieprzepisowy kontakt a nie ostatni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 12 Grudzień 2013 Borussia lubi trzymać w napięciu A wszystko wskazuje że OM bez punktu w LM Tak jak Legia jutro w LE Kolejny znaffca :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Aaaaaaj, Legia 2:0 ;) udało się? :D Edytowane 12 Grudzień 2013 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 13 Grudzień 2013 No właśnie nie udało się przejść do historii ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 13 Grudzień 2013 A jednak nie sprawdziło się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Grudzień 2013 (edytowane) I bardzo dobrze. Chyba nalezy się cieszyć, że PL klub nie znalazł z takim "wyróżnieniem". Jest jak jest więc lepiej to przemilczeć niż cieszyć się z tego, że nasze kluby są tak beznadziejne i tragiczne w Europie. Ja pamiętam lata 94/95 kiedy Legia ostro szła w CL. Fajnie było to oglądać, (Podbrożny, Staniek, Lewandowski, Szczęsny to była ekipa). Chciałbym by jakikolwiek PL klub osiągnął połowę tego co tamta Legia. Edytowane 13 Grudzień 2013 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 13 Grudzień 2013 (edytowane) Nie ma co spoglądać w przeszłość, bo jak tak dalej pójdzie, to bramki reprezentacyjne będziemy oglądać w TVP Historia :P Prawda jest brutalna i bolesna i nie uciekniemy przed nią wracając do sukcesów Górskiego, Górnika, Legii, czy nawet ostatnio Lecha. Obecnie jesteśmy na 78m w rankingu Fifa (za Haiti) ;) a kluby w europejskich pucharach grają piach i kompromitują Polskę na arenie międzynarodowej. Nędza i dno totalne i teraz nie ma co się dziwić, że TVP zrezygnowała z zakupu praw do transmisji prawie 600 meczów repry. Szkoda tylko, że znalazł się kolejny frajer (czyt. Polsat), który będzie łożył na to kasę (to samo z N+ jeśli chodzi o ligę). Przydałaby się tutaj terapia szokowa, odcięcie sponsorów, tv i kibiców, przez co skończyłoby się rumakowanie i płacenie za bylejakość - na zasadzie, czy się stoi, czy się leży 10k się należy ;) Oczywiście to utopia, więc trzeba powoli się przyzwyczajać do meczów o honor z Mołdawią i sukcesów mistrza Polski w postaci awansu do fazy grupowej LE, a później zajęcia zaszczytnego 3 miejsca w grupie :P Edytowane 13 Grudzień 2013 przez Laptok 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 14 Grudzień 2013 Panowie jak myślicie, każdy mecz Mistrzostw Świata w Brazylii 2014 roku będzie puszczany na TVP (czy tam na Polsacie, nie wiem w końcu jak to jest)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Grudzień 2013 city arsenal - jedziemy :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 14 Grudzień 2013 "na razie tylko jedna wada meczu: przerwa" by Twarowski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Grudzień 2013 gruby mecz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Grudzień 2013 pieknie Fernandinho - dooobry mecz, warto bylo ogladac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 14 Grudzień 2013 Genialny mecz. Za to właśnie kocham ligę angielską :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) a ja przegapilem : / 9 goli az se lookne skroty. Mam nadzieje ze arsenal zaliczy pare wpadek i cfc wskoczy na 1 miejsce :) Edytowane 14 Grudzień 2013 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 14 Grudzień 2013 Aubameyang zabrał bramkę Lewandowskiemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) sedzia Ramosa wyrzucił z boiska aptekarz pie.... :) kopacze z osasuny mysla, ze cos ugraja aktorskimi zagraniami Edytowane 14 Grudzień 2013 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 14 Grudzień 2013 sedzia Ramosa wyrzucił z boiska aptekarz pie.... :) kopacze z osasuny mysla, ze cos ugraja aktorskimi zagraniami No ja słyszałem, że specjalista z Marci madryckiej przyznał rację sędziemu, ale co ja tam wiem ;) ooo i ugrali :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 14 Grudzień 2013 matko co za wymeczony mecz. Rozumiem ze liga angielska jest calkiem silna i ogorki potrafia lac tych z gory tabeli ale zeby meczyc sie z przedostatnim teamem i to u siebie : / cos nie tak jest z cfc, cos jest nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Grudzień 2013 No ja słyszałem, że specjalista z Marci madryckiej przyznał rację sędziemu, ale co ja tam wiem ;) ooo i ugrali ogladales mecz? czy tylko trollujesz ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 14 Grudzień 2013 Oglądałem od 55 minuty. Komentator tak powiedział to po co się spierasz? ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 14 Grudzień 2013 Sędzia symulant :laugh: http://giant.gfycat.com/MaleEqualAltiplanochinchillamouse.gif 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach