Lamkers 80 Napisano 19 Styczeń 2011 (edytowane) W dniu 19.01.2011 o 16:36, nayro napisał: Trzeba po prostu długo grać i wpadnie Niestety sprawa nie jest taka prosta, machnąć wszystko co wymagane do Extreme Variety ( ) nie jest takie proste w jednej sesji ;)Gdyby ktoś był zainteresowany zrobieniem tych 2 pucharków pisać na PSN lub forum, Headset powinienem miec w piątek. Edytowane 19 Styczeń 2011 przez Lamkers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilkyWayPL 0 Napisano 19 Styczeń 2011 W dniu 19.01.2011 o 16:36, nayro napisał: Trzeba po prostu długo grać i wpadnie prawda. ja mam już wszystkie trofea multi oprócz 50 a z cholernym streakiem nie mogę se poradzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikspee 1 Napisano 19 Styczeń 2011 (edytowane) W dniu 31.12.2010 o 14:41, Vulcan napisał: Mam grę po rosyjsku... Kupiona w Saturnie, niby wydana w Polsce, ale menu itp po Rosyjsku, w porównaniu do AC2 tu nawet nie ma wyboru między Polskim, a Rosyjskim, na szczęście mama zna rosyjski, więc powędrowała za mnie do ustawień i ustawiła wszystko na angielski itp, ale to menu... irytuje, jest jakaś porada na to :/ ? A menu konsoli w jakim masz języku? Ja miałem po Angielsku i miałem ten sam przypadek z grą, ale po zmienieniu języka systemowego na Polski w grze też jest tak jak należy, spróbuj :thumbsup: Edytowane 19 Styczeń 2011 przez ikspee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszek82 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Witam Mam male pytanko: Czy u Was Ezio przebieral sie w francuzkiego i rzymskiego zolnierza? W misji glownej. Albo jak ubrana jest zbroja Romulusa to widac ze ja ubral? U mnie nie widac zadnych zmian jak sie przebieral. Jedyne dziala ubrania z menu czyli zbroja altaira, smocza itd Wie ktos co jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasss_PL 1 Napisano 20 Styczeń 2011 W dniu 19.01.2011 o 22:18, zbyszek82 napisał: Witam Mam male pytanko: Czy u Was Ezio przebieral sie w francuzkiego i rzymskiego zolnierza? W misji glownej. Albo jak ubrana jest zbroja Romulusa to widac ze ja ubral? U mnie nie widac zadnych zmian jak sie przebieral. Jedyne dziala ubrania z menu czyli zbroja altaira, smocza itd Wie ktos co jest grane? Też miałem takie problemy ze strojami. Nie jestem pewien na 100% ale wydaje mi się że może to powodować założenie innych ubrań niż te dostępne u krawców. Prawie na początku gry założyłem któreś wdzianko dostępne w menu i się nieźle zdziwiłem jak francuzi nie rozpoznali mnie w smoczej zbroi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszek82 0 Napisano 20 Styczeń 2011 W dniu 20.01.2011 o 06:52, Lukasss_PL napisał: Też miałem takie problemy ze strojami. Nie jestem pewien na 100% ale wydaje mi się że może to powodować założenie innych ubrań niż te dostępne u krawców. Prawie na początku gry założyłem któreś wdzianko dostępne w menu i się nieźle zdziwiłem jak francuzi nie rozpoznali mnie w smoczej zbroi No wlasnie. Ja zrobilem tak samo. Niby sie przebiera a wdzianko wcale sie nie zmienia. Teraz mam juz zbroje brutusa i nie widac jak Ezio jest w niej ubrany:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
linkin120289 2 Napisano 20 Styczeń 2011 W dniu 20.01.2011 o 08:03, zbyszek82 napisał: No wlasnie. Ja zrobilem tak samo. Niby sie przebiera a wdzianko wcale sie nie zmienia. Teraz mam juz zbroje brutusa i nie widac jak Ezio jest w niej ubrany:( Musisz odznaczyc ta druga zbroje w menu i bedzie okej ;) Wchodzisz w menu ze strojami odznaczasz zbroje Altaira i juz powinno byc wporzadku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk644 0 Napisano 20 Styczeń 2011 Witam, Panowe czy ktos moze mi wyjasnic o co chodzi z tymi zagadkami obiektu 16 chodzi mi dokladnie o te kody ktore trzeba wprowadzic za pomoca kola obrotowego, w grupie 5 i 6 pewne pola kola sa puste skad mam wiedziec jaki wybrac wtedy symbol? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daigoro 3 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) W dniu 19.01.2011 o 21:01, ikspee napisał: A menu konsoli w jakim masz języku? Ja miałem po Angielsku i miałem ten sam przypadek z grą, ale po zmienieniu języka systemowego na Polski w grze też jest tak jak należy, spróbuj :thumbsup: Taaa niestety coś spaprali i gra jak się ma englishowate menu główne w PS3 uruchamia się w języku "braci ze wschodu" :P Sam na początku się wkurzyłem.. bo w menu można zmienić jedynie dubbing i napisy w grze. Ale jak wspomniał kolega zmień ustawienie browsera w opcjach na język polski i wszystko będzie okay. użytkownik zbyszek82 dnia 19 styczeń 2011 - 23:18:33 napisał Witam Mam male pytanko: Czy u Was Ezio przebieral sie w francuzkiego i rzymskiego zolnierza? W misji glownej. Albo jak ubrana jest zbroja Romulusa to widac ze ja ubral? U mnie nie widac zadnych zmian jak sie przebieral. Jedyne dziala ubrania z menu czyli zbroja altaira, smocza itd Wie ktos co jest grane? ///////////////////////////////////////////////////////////// Hah miałem ten sam problem... nagle ni z gruchy ni z pietruchy w niektórych sekwencjach filmowych pojawiają się te stroje... jak dla mnie to zwykłe błędy w grze, a strój powinien być do wybrania w menu gry... problem, że strój Romulusa pozostaje cały czas zablokowany. W każdym razie nie wpływa to w żaden sposób na grę a upgrade zbroi działa prawidłowo więc nie ma się zbytnio o co martwić ^ ^ Edytowane 20 Styczeń 2011 przez Daigoro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 20 Styczeń 2011 W dniu 20.01.2011 o 10:32, luk644 napisał: Witam, Panowe czy ktos moze mi wyjasnic o co chodzi z tymi zagadkami obiektu 16 chodzi mi dokladnie o te kody ktore trzeba wprowadzic za pomoca kola obrotowego, w grupie 5 i 6 pewne pola kola sa puste skad mam wiedziec jaki wybrac wtedy symbol? Nie wiem szczerze mówiąc jak Ci to objasnic ale mam nadzieję że to http://www.youtube.com/watch?v=q51Cu2iu8dU Ci pomoże i nie będziesz musiał z takich pomocy korzystac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk644 0 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) W dniu 20.01.2011 o 14:34, InF napisał: Nie wiem szczerze mówiąc jak Ci to objasnic ale mam nadzieję że to http://www.youtube.com/watch?v=q51Cu2iu8dU Ci pomoże i nie będziesz musiał z takich pomocy korzystac. no dobra ale skad ktos wiedzial jaki ma byc ten symbol pod 7 chyba 3 to jest? Edytowane 20 Styczeń 2011 przez luk644 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buzk4 0 Napisano 22 Styczeń 2011 Mam misję " Wejdz niezauwazony do Koloseum i uratuj Pietro, zanim zostanie on zamordowany przez Micheletta. " Aktualny cel: Poprowadz przebranych assasynow - rekrutow na scene " No i mam 45sec zeby dojsc na scene, dochodze tam i pozniej 20sec zeby stanac w miejscu takim aby mnie nie wykryto... Pytanie brzmi: Gdzie stanac aby mnie nie wykryto? ;DDD Prosze o pomoc, mecze sie z tym juz kilka dobrych godzin... wrrrrrrrr!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
House M.D. 7 Napisano 22 Styczeń 2011 W dniu 22.01.2011 o 15:28, buzk4 napisał: Mam misję " Wejdz niezauwazony do Koloseum i uratuj Pietro, zanim zostanie on zamordowany przez Micheletta. " Aktualny cel: Poprowadz przebranych assasynow - rekrutow na scene " No i mam 45sec zeby dojsc na scene, dochodze tam i pozniej 20sec zeby stanac w miejscu takim aby mnie nie wykryto... Pytanie brzmi: Gdzie stanac aby mnie nie wykryto? ;DDD Prosze o pomoc, mecze sie z tym juz kilka dobrych godzin... wrrrrrrrr!!! Musisz włączyć wzrok orła i na ziemi są takie białe plamy na które musisz wejść. Wchodzisz na pierwsza czekasz chwile i potem każe ci się przemieścić klikasz wzrok orła i szukasz następnej plamy i tak jeszcze trzeci raz a potem podchodzisz do tamtego typka na scenie i masz go zabić i ci się filmik odpala ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buli 2 Napisano 22 Styczeń 2011 Sam sie ostatnio z tym meczylem a okazalo sie ze trzeba wejsc na siano :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas555 0 Napisano 22 Styczeń 2011 A powie mi ktos jak wyjsc z animusa po ukonczeniu fabuly?? potrzebuje to do zdobycia trofeow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 22 Styczeń 2011 W dniu 22.01.2011 o 20:13, Lukas555 napisał: A powie mi ktos jak wyjsc z animusa po ukonczeniu fabuly?? potrzebuje to do zdobycia trofeow. Już nie wrócisz. To chyba logiczne po ostatnich wydarzeniach Desmonda w Rzymie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas555 0 Napisano 22 Styczeń 2011 W dniu 22.01.2011 o 20:18, BPik napisał: Już nie wrócisz. To chyba logiczne po ostatnich wydarzeniach Desmonda w Rzymie To jak mam zdobyc te trochea zaczynac fabule od nowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 22 Styczeń 2011 Niestety tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 22 Styczeń 2011 Jak? Przecież po napisach końcowych gra normalnie się toczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 22 Styczeń 2011 W dniu 22.01.2011 o 20:53, skrabek_modernwarfare2 napisał: Jak? Przecież po napisach końcowych gra normalnie się toczy :) Przeczytaj dyskusję na ten temat od początku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
House M.D. 7 Napisano 22 Styczeń 2011 Mam 2 pytanka 1)czy ten 500 metrowy ślizg na spadochronie to ma w jednym skoku zrobić czy w kilku można?? 2)jak mam załatwić z kuszy 20 typków na posterunkach to jakie są te posterunki bo rozwaliłem juz sam nie wiem ilu a mam tylko 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robmal3 0 Napisano 23 Styczeń 2011 skok najlepiej wykonać ze szczytu Castel Sant'Angelo. Wtedy trofeum napewno wpadnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 23 Styczeń 2011 W dniu 22.01.2011 o 23:58, House M.D. napisał: Mam 2 pytanka 1)czy ten 500 metrowy ślizg na spadochronie to ma w jednym skoku zrobić czy w kilku można?? 2)jak mam załatwić z kuszy 20 typków na posterunkach to jakie są te posterunki bo rozwaliłem juz sam nie wiem ilu a mam tylko 3 1. Tak jak napisał kolega powyżej, wchodzisz na sam szczyt po czym skaczesz i rozkładasz spadochron. Jakbyś se nie mógł poradzić na YT jest masa poradników do tego. 2. Na posterunkach czyli tych którzy bronią Wież Borgia. Po prostu powystrzelaj ich jak kaczki z kusz i powinno zaliczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
House M.D. 7 Napisano 23 Styczeń 2011 W dniu 23.01.2011 o 10:33, InF napisał: 1. Tak jak napisał kolega powyżej, wchodzisz na sam szczyt po czym skaczesz i rozkładasz spadochron. Jakbyś se nie mógł poradzić na YT jest masa poradników do tego. 2. Na posterunkach czyli tych którzy bronią Wież Borgia. Po prostu powystrzelaj ich jak kaczki z kusz i powinno zaliczyć. A jak ja już nie mam wież borgiów?? to co zrobić?? a co do skoku to skoczyłem z castello i wylądowałem tam za mostkiem i mi nie zaliczyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 23 Styczeń 2011 W dniu 23.01.2011 o 16:18, House M.D. napisał: A jak ja już nie mam wież borgiów?? to co zrobić?? a co do skoku to skoczyłem z castello i wylądowałem tam za mostkiem i mi nie zaliczyło To ja nie wiem, masz jakąś "amazing" gre skoro przy co drugim trofeum Ci buguje. Widoczniej spróbuj ponownie a jeśli wieża borgiów to najwidoczniej new game Cię czeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach