Martiness 0 Napisano 23 Kwiecień 2008 Gdyby dali 1/4 produktu to by nie miało sensu. M$ by się uśmiał z Sony. Fanboye by się byli dalej... takie coś nie ma sensu. Lepiej wejść raz a porządnie, a nie małymi kroczkami no ale co nie zmienia faktu, ze to juz zbyt dlugo trwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 24 Kwiecień 2008 Gdyby dali 1/4 produktu to by nie miało sensu. M$ by się uśmiał z Sony. Fanboye by się byli dalej... takie coś nie ma sensu. Lepiej wejść raz a porządnie, a nie małymi kroczkami ale patrząc po filmach z zamkniętej bety gra od strony graficznej jest gotowa i zapewne większość funkcji też jest gotowa, więc mogliby się pospieszyć, a nie jeszcze z rok będziemy czekać na start usługi sieciowej, a do tego czasu co ? Lista przyjaciół w XMB i konieczność wychodzenia z gry aby przeczytać wiadomość ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 24 Kwiecień 2008 Mi się wydaje, że najwięcej pracy zajmują dodatki z gier. Np. jeżeli mamy Uncharted na dysku to w naszym pokoju w Home pojawi się jakaś opcja gry w Uncharted 2D (coś jak stara dobra Contra na Pegazusie ). Gry i osiągnięcia w nich będą prawdopodobnie dawały jakieś nowe rzeczy do pokoju (koszulki, plakaty, mp3). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Kwiecień 2008 Mi się wydaje, że najwięcej pracy zajmują dodatki z gier. Np. jeżeli mamy Uncharted na dysku to w naszym pokoju w Home pojawi się jakaś opcja gry w Uncharted 2D (coś jak stara dobra Contra na Pegazusie ). Gry i osiągnięcia w nich będą prawdopodobnie dawały jakieś nowe rzeczy do pokoju (koszulki, plakaty, mp3). po co mi Uncharted w 2D, jak mam w 3D ? Pozatym takie rzeczy mogą robić jako dodatek do ściągnięcia po wydaniu Home... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 28 Kwiecień 2008 Po co takie rzeczy? Np zapraszasz kolegę do swojego pokoju w HOME i nawalacie się w jakąś mini-grę. Zawsze umili to rozmowę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamaniek 0 Napisano 7 Maj 2008 http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=185949 Nie wiem czy było. Mam nadzieje, że "soon" znaczy naprawde wkrótce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 7 Maj 2008 Tak czytam ten temat i czytam i nie obczajam co to jest ten home i o co w tym chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 7 Maj 2008 http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=185949Nie wiem czy było. Mam nadzieje, że "soon" znaczy naprawde wkrótce. dla twórców Home "soon" to znaczy na jesieni Tak czytam ten temat i czytam i nie obczajam co to jest ten home i o co w tym chodzi pozostaje tylko polecić zajrzenie na google.pl i wpisanie odpowiedniej frazy związanej z Home, bo długo by omawiać wszystkie opcje usługi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 7 Maj 2008 fbaran poszukaj na valhalli w zapowiedziach albo kliknij tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Maj 2008 Home Beta Update 0.8.6 Comes with New Space Screeny - http://scrawlfx.com/2008/05/home-beta-upda...with-new-space/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 24 Maj 2008 No co do screenów to muszę przyznać, że wygląda to...dość imponujaco Przyjemnie będzie pochodzić i popatrzeć sobie w takim miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 24 Maj 2008 Jeżeli ktoś nie zdążył obejrzeć ich na stronie źródłowej, to mamy je fkorz u nas http://www.ps3site.pl/nowe-screenshoty-z-home/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 24 Maj 2008 To będzie to miejsce spotkań czy po prostu domek do kupienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Maj 2008 To będzie to miejsce spotkań czy po prostu domek do kupienia? Tam będzie można oglądać wszystkie konferencje Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Maj 2008 Zmiana dizajnu na + zdecydowanie. Bardziej tak growo to teraz wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 27 Maj 2008 Czy ktos wreszcie wie kiedy bedzie ten home bo nie moge sie doczekac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 27 Maj 2008 wiadomo, cytujac Sony: "jak bedzie skonczone, to bedzie dostepne". Tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Maj 2008 Nowy trailer - http://gamrfiles.com/platform/playstation-...shows-its-head/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 21 Czerwiec 2008 przeglądając dzisiaj stronę Gamespot'u natknąłem sie na nieco niepokojącą informację odnośnie Domu: PlayStation Home Publisher: SCEA | Platform: PS3 | Genre: Puzzle release:12/31/08 - jeśli to prawda to ja nie mam więcej pytań,Sony zawodzi coraz bardziej:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Czerwiec 2008 e tam ;p nie am co sie lamac ja juz olalem home bedzie to bedzie nie bedzie tez dobrze ale raczej kiedys bedzie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 21 Czerwiec 2008 Mi Home sie w ogóle nie podoba. Miałem PSXa, to całymi godzinami siedziałem ze znajomymi przy konsoli grając w świetne gierki dobrze się bawiąc w gronie przyjaciół, przy okazji rozmawiając o pierdołach i pić piwo. Mając PS2, rozegrałem z kumplami niezliczone turnieje w PES czy TEKKENa. Teraz mając PS3 ludzie spędzają całe dnie siedząc samotnie w pokoju grając online, rozmawiając jedynie przez headset. Nawet nie trzeba wychodzić z domu żeby kupić grę... Wysyłasz kumplowi SMSa czy nie pogra z tobą w Warhawka, on odpisuje "OK zaraz kupię", nie wychodząc z domu wchodzi na PSStore, po czym po chwili gracie "razem". Gadasz do do bezprzewodowej słuchawki "Stary ale jesteś w to dobry"... gracie tak i gracie i nie widzicie sie przez kilka tygodni... I teraz jeszcze mam niby siedzieć w swoim wirtualnym pokoju, wieszać na ścianach zdjęcia z HDD i zapraszać znajomych żeby "do mnie wpadli" bo mam nowe meble (!) Co jeszcze? Zamiast wsiąść w autobus to mam napisać PM do dziewczyny żeby weszła na Home bo mam ochotę na sex? To taka moja dywagacja, nie bierzcie tego dosłownie. Ci bardziej rozgarnięci zrozumieją o co mi chodzi. Zamiast zając się tworzeniem dobrych gier, których teraz wychodzi jak na lekarstwo, tyle uwagi przywiązuje się do Home, które przynajmniej jak dla mnie jest kolejnym objawem odmóżdżania graczy przez developerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Czerwiec 2008 no i prawidlowo home nie zastapi prawdziwego zycia ale bedzie je udawalo dla ludzi nie majacego zycia prywatnego a takich typow co siedza cale dnie w domu i graja jest bardzo duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Czerwiec 2008 Home podąża za trendem tworzenia się społeczności w internecie i dlatego tak wygląda. Gry MMO, portale typu grono czy nasza-klasa... Dla mnie porządny system komunikacji i lista przyjaciół w zupełności by wystarczyła, a nie opóźniają jej wprowadzenie, bo całość planowana jest na start Home... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Czerwiec 2008 ja bym chcial aby wreszcie mozna bylo miec duza ilosc friendsow w PSn :/ a nie 49 tylko :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffaello 0 Napisano 26 Czerwiec 2008 no to z poprawka 2.36 juz masz powiekszone o 100%, mozesz dodac kolejne 50 osob do swojej listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach