BrianPL 1 Napisano 3 Październik 2008 To prawda ze HOME wychodzi razem z LBP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Październik 2008 To prawda ze HOME wychodzi razem z LBP ? plotka, aczkolwiek prawdopodobna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 4 Październik 2008 Wyjdzie razem z Duke Nukem Forever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Październik 2008 home z mialo być z Bioshock równo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 4 Październik 2008 plotka, aczkolwiek prawdopodobna... Oby okazała się prawdziwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Październik 2008 Chociaż Sony miało trochę problemów z tym tytułem, oferującym ekskluzywny wirtualny świat przeznaczony dla użytkowników konsoli PlayStation 3, to w końcu wydaje się, że wszystko jest na dobrej drodze. Także jeśli chodzi o wsparcie innych producentów, gdyż jak dziś ogłoszono, współpracą zainteresowanych jest kilkadziesiąt dobrze znanych w branży firm. Pełna lista przedsiębiorstw zainteresowanych dorzuceniem swoich trzech groszy do Home jest długa. Figuruje na niej kilka mniej znanych w Polsce producentów, jak na przykład Irem Software Engineering (twórcy wielu klasycznych i współczesnych gier zręcznościowych), Atlus, AQ Interactive (wydawca takich gier jak Bullet Witch, Vampire Rain), czy Gung Ho Online Entertainment. Prócz mniej nam bliskich producentów i wydawców jest kilka gigantów, zarówno azjatyckich jak i zachodnich. Wśród tych pierwszych przede wszystkim: Capcom (znany z gigantycznej ilości świetnych produktów, np. serii Mega Man, Street Fighter, czy Resident Evil), SNK Playmore (Metal Slug, Samurai Shodown), Konami (kolejny gigant, który światu dał bardzo dużo dobrych produkcji), Koei (seria Dynasty Warriors), Sega (odpowiedzialna chociażby za postać Sonica, czy gry jak Virtua Fighter 5, Virtua Tennis), Tecmo (Ninja Gaiden), czy Bandai Namco (Soul Calibur 4). Europejską i amerykańską branżę reprezentują natomiast tacy potentaci jak: Activision Blizzard (wydawcy serii Call of Duty, czy chociażby gier Blizzarda), Ubisoft (odpowiedzialni za wykreowanie np. Raymana), czy Walt Disney, którego chyba przedstawiać nie trzeba. Do tej puli należy oczywiście dodać samą firmę Sony, która planuje wiele tytułów korelujących na różne sposoby z Home. Co to jednak oznacza w praktyce? Sprzedam miejsce reklamowe na mojej koszulce. Według zapowiedzi Sony, każdy z powyższych producentów wniesie coś do świata Home. Jak można mniemać, przynajmniej po części chodzi o produkcję nowej zawartości. Podanym przykładem jest możliwość zaimplementowania do tego tytułu postaci znanych chociażby z nadchodzących gier Resident Evil 5, czy Street Fighter 4. Brzmi to więc jak forma promocji i reklamy, przez wykorzystanie marek poszczególnych firm. Można więc spodziewać się także pojawienia w grze innych charakterystycznych dla wszystkich producentów osobistości. Czy już wkrótce w jednym miejscu spotkają się Sonic, Rayman, Solid Snake, Myszka Miki oraz Ryu i Ken? Pełna lista producentów zainteresowanych wsparciem dla Home dostępna jest między innymi na serwisie IGN. Łatwo zauważyć, że brakuje na niej kilka znaczących nazw. Nie uświadczymy chociażby Electronic Arts, czy Square Enix, którzy najwyraźniej nie są na razie zainteresowani. Już wkrótce zobaczymy więc co z tego wszystkiego wyjdzie. Miejmy nadzieję, że nowe dzieło Sony będzie czymś dużo więcej niż tylko interaktywną platformą reklamową. żródło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 10 Październik 2008 Nie uświadczymy chociażby Electronic Arts To dlaczego na fotce, którą podałeś jest znaczek EA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 10 Październik 2008 To dlaczego na fotce, którą podałeś jest znaczek EA? Czego oczekujesz od "news" skopiowanego słow w słowo ze źródła i to w dodatku z błędami? W oryginale nie ma słowa o Electronic Arts, ot fantazja autora. A gdzieś przeczytałem tutaj, żeby każdy tekst redagować własnymi slowami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Październik 2008 Czego oczekujesz od "news" skopiowanego słow w słowo ze źródła i to w dodatku z błędami? W oryginale nie ma słowa o Electronic Arts, ot fantazja autora. A gdzieś przeczytałem tutaj, żeby każdy tekst redagować własnymi slowami... To przeczytaj jeszcze raz z większą uwagą, bo ja wyczytałem tam że jest zakaz umieszczania takich newsów w dziale news, poza tym sam rzniesz( przepraszam redagujesz ) tematy z innych stron i potrafisz napisać na forum "Kilka dni temu odkryłem dość ciekawą i łatwą, a jedncześnie szybką metodę na wrzucenie napisów do filmów." odkryłeś ? czy zerżnołeś z innego forum? Co do błędów, to nie jest to mój tekst i nie będę go sprawdzał pod tym kątem, tekst wkleiłem żebyśmy wspólnie mogli podyskutować na ten temat a ty jak zwykle musisz się czepiać. e: D4Ru73K nie znam wiekszego upierdliwca niż ty, chłopie jak najszybciej zasiegnij porady lekarza bo masz jakieś problemy emocjonalno/egzystencjonalne. To dlaczego na fotce, którą podałeś jest znaczek EA? Jak widać skopiowałem cały tekst wraz z fotami ze źródła, może EA wcześniej miało zamiar wesprzeć projekt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Październik 2008 elektronicy biorą udział w projekcie na 99% jeśli dobrze pamiętam to jeden z dyrów mówił że ich to nawet bardzo interesuje jest to także powód dla którego to home mnie interesuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 11 Październik 2008 wiec moze do Bozego Narodzenia sie wyrobia ja tam se nadziei na to ze wyjdzie za tydz lub dwa nie robie zostaje tylko czekac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 11 Październik 2008 a Rockstar ma wszystko w doopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 11 Październik 2008 bo Rockstar* ma na czym zarabiac xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 11 Październik 2008 bo Rockstar* ma na czym zarabiac xD Edit: do moda... prosze o usuniecie 1 posta... przepraszam i z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Październik 2008 Home 19 listopada? http://www.pcauthority.com.au/News/125080,...ual-worlds.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 12 Październik 2008 OBY! Już zacieram ręce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 12 Październik 2008 Najwyższy czas.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 12 Październik 2008 Nawet jak to prawda to i tak będzie obsuwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Październik 2008 Nawet jak to prawda to i tak będzie obsuwa Pewnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 12 Październik 2008 Mam nadzieję, że nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 12 Październik 2008 Poprzednio był kwiecień, obsunęło im się do teraz, i nie wiadomo kiedy gra się pojawi. Ale sądzę, że przed nowym rokiem jednak to wydadzą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 12 Październik 2008 Powinni wydać. Może jakaś niespodzianka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8Ball 0 Napisano 12 Październik 2008 Nie ciesz sie tak, nikt oficjalnie z SONY nie potwierdzil ze HOME wychodzi 19 Listopada.. (19 Listopada to smieszne xbox experience wychodzi ^^) Wiadomo tylko tyle ze soft 2.50 do PS3 ktory ma poprawic stabilnosc systemu kiedy HOME jest wlaczony, ma wyjsc pomiedzy 20 a 30 pazdziernika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekdb 0 Napisano 12 Październik 2008 Nie ciesz sie tak, nikt oficjalnie z SONY nie potwierdzil ze HOME wychodzi 19 Listopada.. (19 Listopada to smieszne xbox experience wychodzi ^^)Wiadomo tylko tyle ze soft 2.50 do PS3 ktory ma poprawic stabilnosc systemu kiedy HOME jest wlaczony, ma wyjsc pomiedzy 20 a 30 pazdziernika. dokładnie... Boję się niestety , że jeszcze długo poczekamy na Home.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 12 Październik 2008 dokładnie... Boję się niestety , że jeszcze długo poczekamy na Home.. Ja tam o to się nie boję. Przyzwyczaiłem się i przestałem się bać. Zacząłem się śmiać. Ot co! ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach