kazior 12 Napisano 21 Wrzesień 2012 jak ktos moze niech sprawdzi w empikach jak sprawa sie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Wrzesień 2012 Byłem w sklepie i niestety nintusiowy kurier dał dupy co oznacza dostarczenie paczki w poniedziałek :( niestety też nie mam gry już na ten weekend... Cóż poczekam do poniedziałku.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 21 Wrzesień 2012 w wawie jest wszedzie nawet rtv euro agd :D wersje premium maja na polkach :D no ja juz pogralem gra miazdzy ... po weekendzie pierwsze materialy u nas z ps3 :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 21 Wrzesień 2012 Ja juz wbilem 11lvl (powoli idzie z braku czasu) i nauczylem sie do gry bez apteczki. Gunzerker miazdzy system jak czlowiek do niego przywyknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 21 Wrzesień 2012 Gra przednia nie mogę się oderwać. Grę dostałem w Media Markt, ale z ciekawości po drodze byłem w 2 empikach też jest i podobno w innych marketach też. W 3mieście nie ma problemu z dostępnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 22 Wrzesień 2012 Po jakichś chorych problemach z błędami odczytu dysku, po czterech godzinach bujania się z tym, za "pinćsetnym" chyba razem, gra ruszyła (choć nadal konsola zachowuje się, jakby Borderlands 2 ją śmiertelnie obraził albo coś) i mogę coś napisać. DETAL. To jest największa siła BL2. Zwyczajnie opada szczęka. Gunplay został tak poprawiony, że w życiu bym się takiego skoku jakościowego nie spodziewał. Każda pieprzona animacja wygląda na dopracowaną do granic możliwości. Bujanie spluwą podczas poruszania się, przeładowanie, action skille - geniusz. Feeling broni jest teraz tak kozacko zróżnicowany, to wszystko się, że tak powiem, CZUJE. Klasy są tak wypaśnie zrobione, że nie wiadomo, którą grać, w BL miałem ulubioną Syrenę, w BL2 ulubione są wszystkie! Dialogi trzymają poziom, eksploracja również, przeciwnicy tak samo. Personalizacja postaci jest wystarczająca, to po prostu fajny dodatek. Tyle detalu, że ja p******* :P Wchodzę sobie do ekwipunku, klikam Inspect i oglądam sobie każdą nową broń. Wyglądają tak różnorodnie, tak odjazdowo, tak obłędnie. IMO mistrzostwo. Gameplay? Kosmos. Drużynowe popisówki są równie obłędne. Co jest takie sobie, albo słabe? Po pierwsze interfejs. Jest on piękny, to prawda. Fajnie też, że bez przeklikiwania się przez kupę ekranów można ładnie w głównym menu ustawić wszystko, wybrać postać, zobaczyć, co robią kumple, zaprosić ich i wskoczyć do gry. Ale mam wrażenie, że ten interfejs jest strasznie powolny, czuć taką ociężałość. Szkoda. No i na minus problemy techniczne. "Ząbki" kłują czasem w oczy. Spadki płynności są nie do zaakceptowania. Podczas walki z Flyntem w 4-osobowym co-opie gra chyba miała z 20 klatek. Niedobrze. Na oficjalnym forum gracze piszą, że jest sporo glitchy, niektóre skille nie działają albo resetuje się ranga Badass. Nie spotkałem się jeszcze z żadnymi, ale nie chciałbym, liczę na szybką łatkę. Ogólnie - kandydat do gry roku. Miażdżąca pozycja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 22 Wrzesień 2012 Nie sposób się nie zgodzić z kolegą piszącym wyżej, gierka jest ZAJEBISTA, imo wszystko na ogromny plus, ale największy plus - Grywalność- to jest najważniejsze, jak zastanawiasz się czy kupić tą grę, to leć już do sklepu ;) P.S Jedynie poruszanie się pojazdami jest masakrycznie niewygodne jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 22 Wrzesień 2012 a ktoś mógłby porównać split screena do singla ? Chodzi mi bardziej o takie cechy i smaczki, jak: - lejąca się krew - robiący się 'śmietnik' podczas większych walk - przycinki/spadki animacji - doczytujące się tekstury Pograłem trochę w wersję na PC, 'pożyczoną z internetu' , i chciałbym się dowiedzieć czy nie traci nic ze swojej zajebis***ci na konsoli przy podzielonym ekranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 22 Wrzesień 2012 to ja tez cos od siebie ... jak wczoraj usiadlem o 22 to skonczylem o 3 rano i coop 4 osoby to jest mega zabawa owszem w coopie gdy jest ostra zadyma to fps kuleja ciekawy czy tak bedzie w singlu bo sam malo gralem wiec nie zauwazylem ... jest jakis dziwny bug z tymi zlotymi kluczami do tej zajebistej skrzyni w sanktuarium ... po rejestracji w shift dostajemy jeden gratis i teoretycznie mamy 2 ale znam przypadek z wczoraj ze znajomy mial az 5 :o troche malo sprawiedliwe :( sama gra w coopie voip dziala super nie to co w 1 czesci zabawa jest przednia taktyki ogarniania badass'ow przerozen kombinacji jak ogarniac wieksze zadymy pierdyliard tutaj gra pokazuje moc graficznie jest tak somo dobrze jak w 1 wiecej kolorow jest bardziej teczowo bym tak to ujal ... generalnie obiektywne rzecz bioroac wszystko co w 1 bylo dobre zostalo tutaj podbite o 100 % a to co byle zle zostalo poprawione badz zastapione czyms innym lepszy ... mam propozycje moze otworzmy soebie maly dom aucyjny aby wymieniac sie giwerami co w na to ? ja pokaze co znalazlem w loot chest w sanktuarium dobrze ze to karabin bo gram commando :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 23 Wrzesień 2012 Gra genialna. Szczeogolnie w kilku graczy (nawet bez porozumiewania sie) daje mase funu. Tiny Tina jest, na chwile obecna, najlepsza postacia w tej grze. Jej kwestie sa komiczne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon666 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam xD Gra rozpie...a system ! ;D Masa usprawnień i miód płynący wartkimi strumieniami . Ktoś chętny do co-op ? psn Id Wontroba_86 - gram Syreną lvl na obecną chwilę 17 ale to ulegnie zmianie ;D Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez Pavulon666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruda74 12 Napisano 24 Wrzesień 2012 a ktoś mógłby porównać split screena do singla ? Chodzi mi bardziej o takie cechy i smaczki, jak: - lejąca się krew - robiący się 'śmietnik' podczas większych walk - przycinki/spadki animacji - doczytujące się tekstury Pograłem trochę w wersję na PC, 'pożyczoną z internetu' , i chciałbym się dowiedzieć czy nie traci nic ze swojej zajebis***ci na konsoli przy podzielonym ekranie To moze ja napisze... - krew sie leje jak to w borderlandsie... lataja glowy, rece, nogi, korpusy, sa tez mieska prosto z grilla plonace zywym ogniem... ]:-> - co do smietnika - chaosu to powiem tak... grajac na split screenie mozemy do gry zaprosic jeszcze dwoch graczy z sieci... albo tez sami sie moga wprosic... i w tym momencie gdy na split screenowym ekranie jest 3 lub 4 graczy to faktycznie lekko mozna sie pogubic, ale nie jest to jakies strasznie uciazliwe, pewnie kwestia przyzwyczajenia... gdy graczy jest dwoch - czyli tylko gracze kanapowi - to bez problemu idzie ogarnac ;) - no niestety tak... gdy jest trzech graczy na splicie (dwoch kanapowych i ktos z sieci) to jesli jeden ze split screenowych graczy wchodzi do menu swojej postaci (plecak, mapy itp) to drugi ma przycinki zajebiaszcze... przy dwoch graczach kanapowych az tak mocno tego nie czuc tego, chociaz efekt spadku klatek widac.... ale to tak jak mowie gdy jeden ze split screenowych graczy jest w menu postaci... - tak jak w jedynce... na poczatku kazdej mapki potrafia sie przez kilka sekund (imho nie wiecej niz 5) doczytywac... mi to nie przeszkadza :) Ten split screen z mozliwoscia dolaczania sie graczy z sieci jest po prostu genialny, w ogole w porownaniu z BL1 samo podlaczanie sie do gry jest duuuuzo lepsze... Podlaczyc sie do kogos lub kogos zaprosic mozna w dowolnej chwili (w menu widac kto ze znajomych jest teraz w grze)... tak samo jest w przypadku split screenu... np gramy sami, wpada kumpel, i nie przerywajac gry gdy wlaczy drugiego pada to juz moze grac (wystarczy tylko w menu zatwierdzic postac) :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Wrzesień 2012 nizi rozbija bank u moxii :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Wrzesień 2012 i jeszcze jeden material tym razem dluzszy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 24 Wrzesień 2012 Nie ma polskiej wersji językowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 24 Wrzesień 2012 Nie ma polskiej wersji językowej? Gra tylko po angielsku, spolszczenia nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2012 Gra tylko po angielsku, spolszczenia nie będzie. Dzięki Bogu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 24 Wrzesień 2012 Wy też macie coś takiego ze po zakupie amunicji kiedy macie cały zapas to i tak ponosicie amunicję? Trochę to denerwujące jak ktoś i tak zabiera Ci cała amunicję mimo to ze ma cały zapas Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 24 Wrzesień 2012 Ale amunicję dzieli na drużynę, więc nie ma problemu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 24 Wrzesień 2012 Chyba ze tak:) Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 24 Wrzesień 2012 Dzięki Bogu... Mogliby dać chociaż napisy, tk jak to było w 1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Wrzesień 2012 w 1 na ps3 nie bylo nawet polskich napisów na pc owszem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 24 Wrzesień 2012 gra jest MEGA! jesli ktos ciagle sie zastanawia czy warto to mowie: WARTO! najlepsze jest to, ze siadasz do gry, nagle uswiadamiasz sobie, ze grales 3h a watka glownego nawet nie ruszyles ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 24 Wrzesień 2012 gra jest MEGA! jesli ktos ciagle sie zastanawia czy warto to mowie: WARTO! najlepsze jest to, ze siadasz do gry, nagle uswiadamiasz sobie, ze grales 3h a watka glownego nawet nie ruszyles ;) Nie pisz,że warto kupić borderlands,bo nie każdemu,ta gra może się spodobać .Chcesz ,żeby cię zlińczowali ,za ch@jowy zakup ?! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 24 Wrzesień 2012 Nie pisz,że warto kupić borderlands,bo nie każdemu,ta gra może się spodobać .Chcesz ,żeby cię zlińczowali ,za ch@jowy zakup ?! :) A czy jakikolwiek trzezwo myslacy czlowiek kupuje gre bo ktos na forum napisal "warto!" ? Prosze Cie ;) Kolega uwaza ze warto, i to jest jego zdanie. Ja pogralem na razie niecala godzinke i tez mysle ze warto ;) Inna sprawa to to, ze to watek o Borderlands 2..... .co mamy pisac? ze nie warto? ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach