Skocz do zawartości
ONE

Borderlands 2

Rekomendowane odpowiedzi

ja bardzo chetnie pogram, mam syrenke 36, gunzerkera 18, zero 9 i axton 10. rowniez mam hs

Okej, to jak otrzymam grę to spodziewaj się zaproszenia na psn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś spotkał NPC Michael Mamaril więcej niż 1 raz ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielokrotnie, jest 10 miejsc w których go można znaleźć, ja najczesciej widuje go koło Tannis, Scootera i Moxxi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja go spotkałem tylko raz, a parę razy grę resetowałem i nie mogłem go nigdzie z tych miejsc zastać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielokrotnie i za każdym razem coś dostawałem. Jak gra się w coopie, to tylko ten pierwszy który go zaczepi dostaje prezent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na latającym Sanktuarium Michael rzadziej się pojawia, generalnie spotkałem go już kilka razy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dodatek Premiere Club dużo daje? Chcę kupić tą grę, dużo jest ofert bez tego dodatku i tak się zastanawiam czy lepiej z dodatkiem czy może bez?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złoty klucz, dodatkową klasę postaci ( jak się tylko pojawi), relikt +5% na lepsze przedmioty, oraz arsenał gearbox (swoją drogą gdzie to mogę dostać?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złoty klucz, dodatkową klasę postaci ( jak się tylko pojawi), relikt +5% na lepsze przedmioty, oraz arsenał gearbox (swoją drogą gdzie to mogę dostać?).

ten arsenal to kpina, pukawki na poczatek ktore sa tak cienkie ze szok, trzeba sie zalogowac na email, tzn. zarejstrowac podajac email w samej grze, wtedy dostajesz 2 zlote klucze do skrzyni, bronie na start slabizna, postac do sciagniecia jak sie pojawi i jakis slaby relikt, ogolnie szalu nie ma z tym premier club

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie co do postaci. Czy jest takie coś, że dana postać posługuje się lepiej jakimś rodzajem/rodzajami broni? Czy ma np. większy damage albo jakieś inne bonusy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram od kilku dni w Borderlands 2 (moja postać to Zero, lvl 9), w jedynkę nie grałem. Muszę powiedzieć, że jestem zachwycony tą grą. Jest niebywale klimatyczna, walka sprawia masę frajdy, "loocenie" też, dialogi są przepełnione humorem; grafika i udźwiękowienie robią wrażenie. Jedyna rzecz, która mi nie odpowiada, to sterowanie pojazdami. Jest mało intuicyjne (choć idzie się przyzwyczaić).

Że też przegapiłem "jedynkę"... Trzeba to będzie kiedyś nadrobić.

Co do broni z pakietu Premiere Club - są niezwykle słabe. W ciągu pierwszych kilkudziesięciu minut gry można znaleźć pukawki zadające większe obrażenia... Tyle dobrego chociaż, że w skład PC wchodzi snajperka.

Edytowane przez Kilgore_Trout

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nic specjalnego, chyba wezmę bez tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adso i którą postacią gra Ci się najlepiej?

Narazie o Axtonie i Zero nie moge sie wypowiedziec, bo po 5 punktow włożone w drzewko, praktycznie nie daje mozliwosci poznania postaci, syrenka jest bardzo fajna, szczegolnie na bronie z zywiołami, ALE jak sie zaczynaja pojawiac resisty na odpowiednie zywioly to ciagle musisz zmieniac giwery, co troche utrudnia, szczegolnie ze to wymaga noszenia duzego majdanu ze soba.

Teraz gram Salvadorem i jestem bardzo mile zaskoczony, na poczatku nie bardo mi sie podobal, ale po zdobyciu skilla zmniejszajacego rozrzut w przypadku gunzerka jest naprawde dobrze, biegam z gnatami wybuchowymi i jest niezle. Przed chwila skonczylem misje z wabikiem w postaci reki. Niektorzy wiedza, że tamten boss moze sprawic trochę trudności, ale wziolem go na jednen szal, a grajac syrena bylo sporo problemow.

Czyli nic specjalnego, chyba wezmę bez tego.

No tu się nie zgodze, teraz faktycznie nic, bo zbrojownia jest do bani, klucz nie wiem, bo czekam na 50 lvl, ale nowa postac, za darmo... wg mnie warte grzechu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z misja w tundra express ta gdzie snajper jest na szczycie o co

chodzi co mam zrobic gosciu wymiata z gory ze snajpery a jakie jest moje zadanie

pomocy i dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekko wycofuje sie z wczesniejszej wypowiedzi na temat gorowania Axtona w duelu. Po kilku duelach z wzyszymi levelem Axtonami stwierdzam, ze wszystko zalezy od grajacego, czyli jego rozwiniec oraz stylu. Postacie sa zbalansowane. Mozna uwalic wyzszego lvl z dwoma dzialkami siejacymi dodatkowo rakietami. Gunzerk to tank i z kazdym levelem coraz wytrzymalszy.

Wg tipsow kazda klasa moze grac kazda bronia, choc klasy maja indywidualne skille na poszczegolone typy broni. Krasnal na pistolety i musze to sprawdzic, zresetuje drzewko jak tylko dorwe dwa fajne guny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z misja w tundra express ta gdzie snajper jest na szczycie o co

chodzi co mam zrobic gosciu wymiata z gory ze snajpery a jakie jest moje zadanie

pomocy i dziekuje

O ile dobrze mi się kojarzy to po rozmowie z nim schodzisz na dół na plac bazy, gdzie pojawiają się roboty, musisz zranić trzech z nich (zostawić im tak 1/4 hp ale nie zabijać) wtedy otworzą Ci się drzwi znajdujące się na tym placu którymi wejdziesz w głąb bazy.Potem już idziesz jak po sznurku. :). Ale nie jestem pewien czy akurat chodzi Ci o tą misję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest na mapie Wild Life Preserve , Tundra Express to mapa z Tiny Tiną. Tych questow jest za dużo , żeby spamiętać wszystkie, najlepiej jakby przepisał cele zadania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest na mapie Wild Life Preserve , Tundra Express to mapa z Tiny Tiną. Tych questow jest za dużo , żeby spamiętać wszystkie, najlepiej jakby przepisał cele zadania :P

Faktycznie :)

A najlepiej to wpisać na YT Borderlands 2 i nazwa questa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie odnośnie trofika za zrobienie wszystkich misji pobocznych. Otóż, przy queście Customer Service zamiast tego znaczka z kołami zębatymi mam pięknego czerwonego iksa. Czy to znaczy, że nie mogę robić tego questa a co za tym idzie wbić trofika ? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten quest jest "failable" czyli taki ktorego wykonanie może ci się nie powieść. Jezeli tak się stanie musisz wrócić tam skąd go wziąłeś i zacząć go od nowa, aż do skutku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miał ktoś błąd z goliatem, levelował 4 razy - zabiłem go i trofik nie wpadł :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tez sie wydaje ze 1 mi lvlowal 4 razy, nazywal sie ultimate costam goliath i trofik nie wpadl :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi