DJYano 278 Napisano 28 Wrzesień 2012 Mnie się zwyczajnie nie chce robić takich numerów, nie narzekam na sprzęt. Zresztą gra potrafi zaskoczyć, wczoraj znalazłem niezły fioletowy rifle z korozją w zwykłej skrzynce w siedzibie Bloodshotów. dokladnie to psuje cala zabawe moi znajomi tez robia myk w otweiraniu skrzyni grajac przez siec ze ten co otweira zaraz po otwarciu wychodzi z gry i tak otwieraja po 20 30 razy skrzynie :( bez sensu mi bardziej pasuje klimat zawachania sie czy to aby odpowiedni moament na otworzenie skrzyni czy poczekac jeszcze np z 2 lvl ps. @Vramin ty jestes tym ktorego widuje na Poly ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 28 Wrzesień 2012 ps. @Vramin ty jestes tym ktorego widuje na Poly ? :P Ten sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 28 Wrzesień 2012 Marku, jak już zdobędę swój egzemplarz (pewnie w nast. tyg. dopiero), to na pewno Cię zaproszę, bo widzę że ostro młócisz :> Ja mogę dołączać bez problemu. Cały bajer, że ja chce być hostem bo takie ciecie się trafiają, że nic tylko wyrzucać ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 28 Wrzesień 2012 Podpisuję się pod opiniami o złotej skrzynce. IMO trochę głupi pomysł, jak na moje rozumowanie to on nieco sprzeciwia się całej logice gry. Gra o strzelaniu i ciągłym poszukiwaniu coraz lepszych pukawek, a i tak najlepsze pukawki wyciąga się z jednej skrzynki otwieranej kluczami uzyskiwanymi przez jakieś kody. Po co więc latać za giwerą, jak można mieć pod nosem? Jako akcja społecznościowa może i fajne, ale jeżeli wymyślono to, by nakręcić machinę pre-orderów, to meh. Nie zdziwię się, jak Golden Keye pojawią się któregoś pięknego dnia na PS Store. "Najlepiej" w paczkach o różnych wielkościach :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Wrzesień 2012 no powiem ci ze zlota skyrznia do nie sa njelepsze giwery tam nie znajdziez zlotych i perlowych wiec wypasy sa w grze najlepiej w coopie 4 osobowym na ng+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_matt 9 Napisano 28 Wrzesień 2012 moze i najlepsze nie sa ale sa i tak o wiele lepsze niz znajdziesz z loota w poczatkowych etapach gry :P wiec ja takze uwazam ze glitchowanie nie ma sensu, otworze ja tylko jak uda mi sie kody SHIFT zdobyc i tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kraciun 2 Napisano 29 Wrzesień 2012 Wiecie może kiedy będą udostępniać następne kody na klucze? Swój jedyny wykorzystałem przy pierwszej wizycie w sanktuarium, jeszcze nie byłem świadomy do czego ta skrzynia służy:-) W sumie to badziew mi trafił ale to pewnie przez niski poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 29 Wrzesień 2012 Nie powinno być tych akcji z shift, każdy powinien dostać po 1 kluczu i koniec. Użyj kiedy chcesz,ale masz tylko jedną szansę. Gra jest tak przezajebiaszcza, że ten dodatek jest zbędny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 29 Wrzesień 2012 (edytowane) Wiecie może kiedy będą udostępniać następne kody na klucze? https://twitter.com/DuvalMagic sledz tego typa :P wlasnie podal klucze wazne jeszcze jakas 1 h :) Edytowane 29 Wrzesień 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 29 Wrzesień 2012 Witam Serdecznie. Mam pytanko,gra ktoś z was Axtonem ? . Jaki preferujecie dla niego build? Z góry dzięki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 29 Wrzesień 2012 (edytowane) Przeszedłem Axtonem NG+ i próbowałem różna buildy, ale najlepiej grało mi się takim buildem: http://talent.87bazillion.com/2/commando.php?55500100005050515005100000000000 (2 pozostałe punkty wsadzasz w co chcesz) Rzucałem turrent pomiędzy dużą grupę wrogów, nuke niszczył wszystkich małych/średnich przeciwników, a resztę niszczyły rakiety z turrent i ja. Dużym plusem jest też, że turrent skupia na sobie uwagę wrogów więc jest chwila zeby odsapnąć. Edytowane 29 Wrzesień 2012 przez shemaforash 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 29 Wrzesień 2012 Dzisiaj po raz pierwszy zagrałem w Borderlands 2, jedynki nie miałem okazji sprawdzić.. Gra po 30 min, już zdążyła zrobić na mnie ogromne wrażenie, świetny humor, dobra grafika i masa strzelania, popierdółek i rzeczy do odkrycia, jedyna wada to zapewne czas jaki wytnie mi z życiorysu. PS. Czy jest osobny teamt dotyczacy gry online? Bo chciałbym spróbować.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 29 Wrzesień 2012 @shemaforash dzięki wielkie i za porady....widzę że nic nie wpakowałeś w drzewko survivial,czym to jest spowodowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 29 Wrzesień 2012 Na NG+ przeciwnicy są tak dopakowani, że potrzeba porządnej mocy żeby ich położyć. Jakbym miał wszystko zabijać tylko swoją bronią to pewnie nadal bym nie przeszedł gry. Próbowałem grać buildem gdzie więcej pakowałem w survival i o ile ciężej mnie było powalić to brakowało mi odpowiedniej siły ognia żeby pozabijać w miarę sprawnie wrogów. Dlatego taki, a nie inny build. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 29 Wrzesień 2012 Dzięki za odpisane. PS.Faktycznie aż lepiej się gra tym twoim buildem.Dzieki za porady. :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 29 Wrzesień 2012 Tutaj jest zresztą obrazek opisujący granie jako commando: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 30 Wrzesień 2012 Wczoraj, na 30 poziomie postaci, wypadła mi pierwsza pomarańczowa giwera. Wypadła mi z... jednorękiego bandyty w Sanktuarium, miałem kupę kasy i potrzebowałem erydium, to grałem, bo szybko można duże ilości na upgrade'y zdobyć. A tu taka niespodzianka. Pełen automat, ammo pożera niczym ruski grzejnik prąd, ale strzela się niesamowicie fajnie. Super zasięg. Mam nadzieję, że w przyszłości znajdę lepszą wersję :) no powiem ci ze zlota skyrznia do nie sa njelepsze giwery tam nie znajdziez zlotych i perlowych wiec wypasy sa w grze najlepiej w coopie 4 osobowym na ng+ No to jest jasne, ale do tego droga daleka, w pierwszym PT to pod kątem statystyk najlepszy loot można właśnie stamtąd wyciągnąć, szczególnie że zawsze wyciąga się wg poziomu postaci. Po prostu dla mnie mija to się trochę z całą frajdą, znalezienie przypadkiem jakiejś kozackiej giwery po rozwaleniu tych 5000 mobów, toż to całe Borderlands. A tak - nie chce mi się, to otworzę skrzynkę i mam. Meh. Ja chomikuję swoje klucze, na 50 poziomie wykorzystam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 30 Wrzesień 2012 Ja się przymierzam do zakupu, jutro albo pojutrze (jak wszystko dobrze pójdzie) to kupie!Mam pytanie,na ile oceniacie grę od skali 1 - 10? P.S Kampanie można przejść we dwóch (podzielony ekran) co nie? Bo z bratem mam zamiar tak przejść grę ;> Ja inną postacią i on inną =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_matt 9 Napisano 30 Wrzesień 2012 dla mnie BL2 to 10/10 - pierwszy border bardzo mi sie podobał a w tym ulepszyli wszystko co sie tylko dało :P i tak, można grac na split screenie, sa 2 opcje - poziomy i pionowy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babka 18 Napisano 30 Wrzesień 2012 Kupował ktoś Bordera z PSS? Ja jutro zamierzam ze znajomym zakupić. I pytanko do was. Jaką postacią proponujecie zagrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 1 Październik 2012 (edytowane) Ja mam z kumplem i jeszcze moich dwoch co tworzy full party, wiec smialo kupujcie bo warto. Wczoraj wieczorem bedac w gdynskim Tesco doznalem lekkiego szoku, bo B2 z Premiere Club na PS3 byl za chyba 153PLN, co uwazam za super cene jak na ten sklep i tytul co ma tydzien. Co do postaci to po pierwszym przejsciu gry, czyli ok 40lvl, klasa wiodaca w duelu jest Axton. Tak jak napisal shemaforash, dobrze wyskilowana wiezyczka miazdzy, ale w duelu. Mysle, ze bardzo duzo zalezy od tego jak rozwiniesz drzewka skilli, ale co bys nie zrobil, zawsze moze strzelic reset i rozdzielic punkty od nowa, co uwazam za duzy plus. Co do story to ja gram gunzerkerem i trudno go ubic, fajnie sie lata z dwoma gunami, duza regenaracja hp i duzo hp. Kolega gra Assasinem i sobie chwali, niewidzialnosc i potezne melee ataki. Co do 4 kalsy za duzo nie powiem. PS czy ktos mial rowniez taki bezsens po uwaleniu jakiegos bossa (mam na mysli warrior'a), ze loot wypadl pod jego scierwo i za zadne cuda nie mozna bylo ich podniesc ?? zloty shield poszedl sie jeb.. Edytowane 1 Październik 2012 przez bleq 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruda74 12 Napisano 1 Październik 2012 Tak, ja tak mialem, z tym ze podczas wykonywania zadania - po ubicu kogos tam trzeba bylo podnies drop'a... Niestety dorp lezal pod mapa i za nic w swiecie nie mozna bylo go podniesc, a tym samym ukonczyc zadania. Pomoglo wyjscie do menu i ponowne wlaczenie rozgrywki... Wtedy drop lezal juz na mapie i mogl byc podniesiony :) W BL1 takie bugi byly dosc czeste, ale niestety w BL2 nie poprawili tego do konca :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 1 Październik 2012 (edytowane) ja kupiłem z PSSTORE, nie grałem w jedynke, próbowałem Assasinem, ale ciężko dla takiego nooba jak ja więc gram Commando, Assasin poczeka, jak dla mnie ta gra to 10-, bo ideałów nie ma... i murowany kandydat do gry roku :banana: Edytowane 1 Październik 2012 przez ICO1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 1 Październik 2012 Szukam chętnej osoby do wspólnej gry. Gra przyjdzie mi wciągu 2 dni kurierem. Posiadam headset. Jbc pisać na priw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adso_PL 2 Napisano 1 Październik 2012 ja bardzo chetnie pogram, mam syrenke 36, gunzerkera 18, zero 9 i axton 10. rowniez mam hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach