kevcio23 110 Napisano 21 Wrzesień 2013 Ja w polowie koszmaru mam 260k, wiec bedzie pewnie dluugi farm :) Ludzie z platyna pewnie wiedza :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 21 Wrzesień 2013 Pamiętaj,że poziom master im większy tym lepszy drop i więcej złota,ja np w połowie nightmare mam już 400k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 21 Wrzesień 2013 ale czy poziom master nie ustala się dopiero na inferno? ja gram koszmar i nie mogłem wybrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 21 Wrzesień 2013 Mam pytanko odnośnie kowala mógłby mi ktoś powiedzieć jakie 2 rzeczy trzeba zdobyć by kowal mógł lvlować na 5 poziom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 21 Wrzesień 2013 Skonczyc normal o ile pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 21 Wrzesień 2013 (edytowane) Witam . Mam pytanko , co do farmienia złota: Ile mi zabraknie to 5 upragnionych milionów po przejściu na Inferno? Oraz jakie są dobre metody na jego farmienie? Rozumiem,że jak gramy we 2-3 osoby to zebrane złoto po mobach wpada nam wszystkim, tak? Ile Ci zabraknie zależy od tego, w jakim sprzęcie chodziłeś do tej pory. Dla osób chcących szybko machnąć platynę polecam już od piekła zasuwać w sprzęcie ze zwiększoną szansą na drop golda. Jeśli chodzi o farmienie, to najefektywniejszy jest 3 akt. Zawzięci mogą przelatywać z marszu 3 i 4 akt, najlepiej w 4-osobowym teamie i na wyższym poziomie trudności. Przy dobrej ekipie zajmie to 2-2,5 godziny. Ja przy wbijaniu platyny złoto farmiłem na mistrzu II i zbieranie 5 baniek zajęło mi 5-6 dni, ale latałem w sprzęcie typowo pod znajdowanie złota, co niestety odbijało się na ilości DPS. Najlepiej znaleźć sobie jakiś kompromis pomiędzy GF a DPS. Ja na mistrzu II byłem w stanie efektownie farmić przy ok. 250k DPS i przy ok. 60k życia. W moim przypadku podstawą było latanie ze Złotym Pasem, Handlowymi Naramiennikami, Głębinowcami (gacie), ringami + amu z maksymalnym bonusem do GF oraz Hełmem Dowodzenia z wbitym najlepszym dostępnym szmaragdem. Jeśli wpadnie wam napierśnik Złota Skóra, to możecie przyspieszyć farmę jeszcze bardziej, bo jeśli się nie mylę dodaje ona aż 100% dodatkowego GF (ale inne statystyki ma kiepskie, więc może się to odbić na efektywności farmy). Co do ostatniego pytania - jak to już wcześniej wiele osób pisało, kasa i przedmioty w przypadku gry co-op online wypada wszystkim osobno. Przy graniu kanapowym jest zasada kto pierwszy, ten lepszy. Edytowane 21 Wrzesień 2013 przez klayman85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 21 Wrzesień 2013 ja mam pytanie o wasz Dps i hp. Gram barbarzynca - moj dps to około 110-120k bez buffow i 283 z buffami, a maxymalny dps to +394. Zycie około 71k. A u was jak to wygląda? pytam bo spotykam samych mistrzów z dps + 250,300 bez buffów... Gram na PM 2-3, chociaż sam zabije diablo bez większego problemu na 4 poziomie.. skąd Ci ludzie maja te rzeczy?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 21 Wrzesień 2013 Mały problem i pytanie, bo sięgnąłem z 10 stron wstecz i nie zauważyłem aby ktoś miał taki problem. A mianowicie chodzi o VOIP, a zasadniczo jego brak. W czwartek wieczorem grałem z kumplem i VoIP działał bez problemu. Wczoraj pogrywliśmy i cisza. HS w 100% sprawny i podładowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Wrzesień 2013 VoIP to coś innego - jest to nazwa dla internetowych rozmów telefonicznych . ;) Sprawdź w ustawieniach konosli czy HS jest widoczny oraz czy jest ustawiony jako domyślne urządzenie audio. Z kumplem mieliśmy podobnie - pożyczyłem mu HS Sony a wcześniej używał jakiejś Nokii ta stara Nokia była jako domyślne urządzenie i trzeba było ręcznie zmienić. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 21 Wrzesień 2013 Mori D3 tak ma, w zaleznosci od jakosci transmisji pomiedzy graczami, gra sama decyduje o tym kto kogo slyszy. Dzis biegalem z 3 jankesami, ktorzy miedzy soba swobodnie gadali, a ja slyszalem i bylem slyszany tylko przez jednego. Szybki check w domu, pogoniona kobita z YT, pkwrot do gry i juz bylo dobrze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 22 Wrzesień 2013 Jak sprawdzić jakie obrażenia zadajemy w wersji na ps3 od ataków magicznych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 22 Wrzesień 2013 Mam pytanko odnośnie kowala mógłby mi ktoś powiedzieć jakie 2 rzeczy trzeba zdobyć by kowal mógł lvlować na 5 poziom?Sa ta kartki kowalstwa, wypadaja na koszmarze :)ale czy poziom master nie ustala się dopiero na inferno? ja gram koszmar i nie mogłem wybraćOd 10 lvla mozna wybrac kazdy poziom trudnosci :) jak dasz wybor zadania to najpierw wybierasz tryb (normalny, pieklo etc.), a pozniej poziom trudnosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 22 Wrzesień 2013 Mam już 54 lvl i żadnego fajnego legendarnego nie wydropiłem, wszystko idzie na przemiał. Tylko jakieś dwie receptury (?) legendarne wydropiłem dla kowala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 22 Wrzesień 2013 Gra się w tą grę elegancko , do póki przedmiotów się nie kopiuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grembi 5 Napisano 22 Wrzesień 2013 To po co kopiujesz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 23 Wrzesień 2013 (edytowane) hmmm chyba cos z tą grą dzieje się nie dobrego.. spotkałem ostatnio dość duża liczbe graczy z jakimis kosmicznymi itemami, dpsem po 1230kk, miliardami zycia, 3 sockety w broniach. Co to własciwie ma byc??!?!? jakis bug? jacys hakerzy? udalo mi sie zrobic zdjecie takiemu itemkowi u jednego gracza - na dowod wklejam... Edytowane 23 Wrzesień 2013 przez zibenn 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Wrzesień 2013 No ale co się dziwisz? Przecież wiedzieliśmy, że tak będzie. Hackowane savy można było ściągnąć już 1 dnia po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 23 Wrzesień 2013 nie, po prostu dziwi mnie ze blizzard z tym nic nie robi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Wrzesień 2013 No i raczej nic nie zrobi, bo trzeba by zabezpieczyć save przed kopiowaniem i wprowadzić allways online, a to raczej nie wchodzi w grę, skoro na lewo i prawo podają to jako zaletę konsolowej wersji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 23 Wrzesień 2013 Tak to będzie wyglądać na konsolach. Trzeba po prostu się ograniczyć do trybu offline lub grać ze sprawdzoną ekipą. Debili i gówniarstwa na serwerach nie brakuje. Nie ma ladderów, nie ma "always online", więc takie cukierki będą się zdarzać bardzo często. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 23 Wrzesień 2013 Podobną sytuację miałem wczoraj na inferno 4 players mistrz 3 - gość frunął przez grupy przeciwników, w tym elite i mini bossów. Jednak będę grał w trybie offline, bo się niefajnie dzieje, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 23 Wrzesień 2013 No to jest jedyny aspekt ktory przemawia za d3 na pc. Wczoraj dwie osoby spotkalem z takim eq. W tym polaka... Az przykro sie robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 23 Wrzesień 2013 Polecam grać tylko ze znajomymi z listy. Zabawa mega, jak jeszcze wszyscy maja head sety to naprawde nie do porownania z grą z randomami. Apropo: Szukam ludzi chętnych do szukania npc sprzedającego kamień dusz do trofea "zamknij się i bierz pieniądze". Ewentualnie jeśli ktoś trafi na takiego to za możliwość dołączenia do gry i zakup tego przedmiotu zapłacę w złocie /materiałach do krafcenia/ legandach co komu potrzeba. Oczywiście nie duplikowanymi. Miejsca gdzie można znaleźć tego npc: 1. Akt 1 Północne wyżyny, zapomniana wieża, poziom drugi (należy z nim pogadać, zabić grupkę mobów - duchów przy skrzyni i sprawdzić czy będzie miał dostępny kamień); 2. Akt 1 Przejście z sal agonii poz 2 przed wejściem do więzienia (npc, któremu trzeba pomóc zabić mobki przed wejściem) 3. Akt 2 lokalizacja zaraz za mostem, który odczarowuje zaklinaczka (piwnice) 4. Akt 3 ścieżka do oazy/oaza dalgura - lokalizacja składzik, npc Lugo, wybijamy stworki i oglądamy ofertę. Gdyby ktoś trafił w godzinach 16.30-1.00 to proszę o info na psn: rejczu_wawa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 23 Wrzesień 2013 Mam pytanie. Jak ukonczyc te triumfalne wyzwanie diablo? Bo zdobylem wiekszosc(m.i. nie dac sie zlapac w ta klatke) ale nie wiem jak zdobyc to zeby zabic diablo bez uzywania orbow zycia itd. Zawsze cos z niego wypadnie albo z tych przyzwanych cieni a moja postac ma jakis tamnbonus do zbierania orbow na odleglosc. Jakies propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 23 Wrzesień 2013 Mam pytanie. Jak ukonczyc te triumfalne wyzwanie diablo? Bo zdobylem wiekszosc(m.i. nie dac sie zlapac w ta klatke) ale nie wiem jak zdobyc to zeby zabic diablo bez uzywania orbow zycia itd. Zawsze cos z niego wypadnie albo z tych przyzwanych cieni a moja postac ma jakis tamnbonus do zbierania orbow na odleglosc. Jakies propozycje? Sam sobie odpowiedziałeś - po prostu na czas robienia tego wyzwania zdejmij z postaci każdy element ekwipunku, który ma bonus do zbierania kul zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach