Skocz do zawartości
Xiem

Diablo III

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W*urwiają mnie takie cwaniaki na allegro... Szkoda że nie można nic z tym zrobić.. Chyba tylko kupić, umówić się na odbiór osobisty i wybić z głowy kolesiowi takie "sztuczki"..

Nie przekonuje mnie mówienie że to wina osób że nie doczytują treści aukcji.... Skoro ktoś wystawia coś co w tytule jest DIABLO 3 PC GRA za 160 zł to powinna być gra z nowym kodem.. A nie jakaś szmata wykorzystuje to że może walnąć coś takiego że na końcu długiego standardowego opisu którego nikt nie czyta walnie na szaro/biało TRAIL./WYKORZYSTANY KOD... Sorry za brzydkie wyrazy, ale niesamowicie denerwuje mnie cała ta banda nieudaczników co chcą żerować na fanach gry, i nie tylko...

Edytowane przez owNeD.bY.NeVA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys była taka akcja na allegro ze kolo sprzedawał zdjęcie telefonu, caly opis aukcji byl o telefonie a gdzies tam wtopione info ze aukcja dotyczy zdjęcia tego telefonu - aukcje unieważnili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allegro to siedlisko spekulantow kretaczy i zlodzieji, wspolczuje ludkom ktorzy zamowili gre a pozniej wielkie rozczarowanie.

Ja co prawda kupilem z gram.pl ale chwile grozy tez przezylem. Przychodzi przesylka w wielkim pudle (wieksze niz do magnetovidow) otwieram a tam pusto tylko sama faktora.

Zamurowalo mnie... dzwonie do kuriera bo juz wyszedl a ten z usmiechem tlumaczy ze wszystko jest ok, po lewej stronie jest jakby podwojny bok i miedzy ta tektura jest gra.

heh wygladalo po otwarciu kiedy plyta w pudelku sie zsunela na dol ze pudlo puste a z jednej strony tylko podwojna tektora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja co prawda kupilem z gram.pl ale chwile grozy tez przezylem. Przychodzi przesylka w wielkim pudle (wieksze niz do magnetovidow) otwieram a tam pusto tylko sama faktora.

Haha, właśnie takich jak Ty w takim przekręcie można najłatwiej zrobić, co nie patrzą, co biorą :) Pomijając fakt, że w obecności kuriera sprawdzasz przesyłkę, to na kartonach z gramu kolosalnymi czarnymi literami stoi, że Twój towar znajduje się pod podwójnym dnem. Wystarczyło... spojrzeć z drugiej strony?...

A nie jakaś szmata wykorzystuje to że może walnąć coś takiego że na końcu długiego standardowego opisu którego nikt nie czyta walnie na szaro/biało

Zgadza się. Za to powinno się zamykać, ale w usuniętej aukcji z linka powyżej było wołami napisane, czarno na białym tle - uwaga, kod do wersji trial. Tacy są winni sami sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Haha, właśnie takich jak Ty w takim przekręcie można najłatwiej zrobić, co nie patrzą, co biorą :) Pomijając fakt, że w obecności kuriera sprawdzasz przesyłkę, to na kartonach z gramu kolosalnymi czarnymi literami stoi, że Twój towar znajduje się pod podwójnym dnem. Wystarczyło... spojrzeć z drugiej strony?...

Zgadza się. Za to powinno się zamykać, ale w usuniętej aukcji z linka powyżej było wołami napisane, czarno na białym tle - uwaga, kod do wersji trial. Tacy są winni sami sobie.

Ze to trial, a nie pelna wersja powinno pisac w nazwie aukcji i na samym poczatku duzymi literami, tak jak to robia na aukcjach to dla mnie zwyczajne oszustwo.

Co do samej gry polecam kazdemu , osobiscie normal zajal mi 17h, teraz zaczalem koszmar wiec gra na dlugie godzinki. Nie wiem skad te masowe narzekania na d3 i czego ludzie oczekiwali, skili nie jest malo drzewko nie jest potrzebne po prostu zostalo to rozwiazane w inny sposob. Mi sie podoba ze skili masz kilka pod roznymi klawiszami, a nie jak w d2 ze aktywny pod prawym myszy skil masz 1 i trzeba bylo je zmieniac...

Jedyne czego mi brakuje to postaci ala paladyn z D2:) single bez neta by sie przydal ale obecne rozwiazanie ma sie przyczynic do nie powstania cziterow, botow itd mam nadzieje, ze bedzie to faktycznie skuteczne bo D2 calkowicie to zniszczylo. Grafika jest bardzo ladna, przedmioty wygladaja na mocno dopasione w stosunku do poprzednich czesci ale to pewnie ze wzgledu na trudnosc gry. Majac 26 lev mialem juz >3k life barbem i to normal to co dopiero bedzie na hell? Krytyki obecnie na 31 levie wskakuja po 1600dmg z bronia 47dmg/per sec , a widzialem na screenach staff dla maga z dmg >1k to mozna sobie wyobrazic co bedzie dalej barbem ... :) Handel jest inny bo nie ma pokoi tylko AH gdzie kupujemy/sprzedajemy itemki bez kontaktu z czlowiekiem. Bardzo dobry jest dubbing i filmiki, gra moim zdaniem ma fajny klimat i fabule.

To tak z marszu co mi przyszlo do glowy pisze, mam nadzieje, ze ludzie przekonaja sie do zakupu i nie beda zniechecali sie masa negatywnych opinii. Ja sprzedalem swoje ps3 bo GT5 zostalo splatynowane, pogralem tez w exy typu uncharted itd i na ps3 juz nie ma gier interesujacych dla mnie, ktorych nie mialbym na PC tanszych, a z lepsza grafa. Zreszta obecnie nie bede potrzebowal zadnych gier przez jakis czas bo jest D3 :)

Polecam wszystkim tylko uprzedzam gierka wciaga, dzis sie zastanawiam czy klasc sie na noc czy moze lepiej spedzic noc przy d3 :)))

Edytowane przez OutsideR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

N. P. B. K. K. N. J. tylko mi nie mow ze zawsze i kazda przesylke sprawdzasz w obecnosci kuriera, zwlaszcza kiedy wartosc jej to mala kasa?

Normalne sklepy gamonia z ciebie nie zrobia o to mozna byc spokojnym co innego jak wyzej wspomniane.

Co do diablo3 to masa ludzi pisze brednie w stylu :

- za latwe inferno

szkoda ze sami tam nie doszli tylko z kilkoma kolegami, najwyrazniej umiejetnosci braklo

- za duzy drop, za cienkie itemy legendarne, w d2 godzinami grali zeby cos wydropic

skoro drop jest spory to swiadczy tylko o tym ze gra raczej kieruje na wlasne przerobki a drop jest po to zeby odzyskac materialy do kolejnych przerobek

legendarne slabe i tu sami przecza sobie, wyraznie widac ze wydropic owszem wydropi ale dropnac cos dobrego to juz problem

kto gra to wie ze na 50 niebieskich moze jeden sie trafi akurat taki ktory faktycznie ma to co by sie chcialo, reszta do odzysku lub kaska

najszybsi ktorzy mysleli ze z kolegami podskocza do inferno i potem zablysna, ostro sie zawiedli nikt tego nie wie a mozliwe ze konstrukcja gry jest inna na przyklad :

skoro kamyki dropia od okolo 20-22lev to kto wie czy lepszy drop nie jest zalezny od czasu gry danego gracza

pewnie pamietacie stare GT gdzie ktos kto nie mogl zaliczyc iles razy licencji dostal zamiast pucharu znaczek i zaliczylo - zblizone rozumowanie

jedno jest pewne : kupno itemow mozna sobie w obecnej chwili odpuscic

gra posiada bledy

przyklad: amulet na 32lev z 2-8ataku

szamanowi to on akurat do niczego ale dal mi grubo wiecej bo +69ataku od amuletu z 36int i sporo nieistotnej zrecznosci

podobnych itemkow jest sporo , tak wiec sprawdzac co dropnie bo moze sie okazac ze pierdulka ale z ostrym kopem do momentu az nie poprawia

Ogolnie to troche dziwnie jakos dzialaja poszczegolne statystyki w itemach ale zostawilem sobie szczegolowe sprawdzenie na pozniej z w/w powodu

Gierka jest przyjemna, koszmar sporo rozni sie od normalu,moby maja dodatkowe skille pojawiaja sie nowe misje ktorych nie bylo no i co wazne sa duzo mocniejsze.

Nie wiem jak idzie gra w grupie mozliwe ze faktycznie jest latwo, samemu jednak przy niedobranych itemach nawet koszmar moze sprawic problem.

W kazdym razie przynajmniej ja w grupie jeszcze grac nie zamierzam, postaram sie zakonczyc inferno samemu. To da mi troche satysfakcji, taki planik na przyszlosc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kazdym razie przynajmniej ja w grupie jeszcze grac nie zamierzam, postaram sie zakonczyc inferno samemu. To da mi troche satysfakcji, taki planik na przyszlosc :)

Z tego co wiem, nikt jak na razie nie jest w stanie normalnie przejść Inferna w grupie, czy też solo. Osoby które pokończyły Inferno, skipowały dungeony i załatwiały tylko bossów. Robi się to mniej więcej tak, że jak jedna osoba pada, druga spawnuje się na niej i leci dalej, a reszta czeka w kolejce w mieście. I tak po kilkadziesiąt metrów dochodzi się w końcu do bossa.

Prawda jest taka, że Inferno jest tak trudne, że może upłynąć kilka miesięcy zanim powstaną buildy postaci i drużyn mogących w bólach przejść całość idąc normalnie i czyszcząc sale. W chwili obecnej takie przejście możliwe jest tylko w 1 akcie. Drugiego już nikt nie pokonał. No ale co się dziwić, skoro już w 1 akcie Championi mają po kilka milionów HP i 4 skille. Nawet postacie, które mają DPS na poziomie 20 000+ mają spore problemy. Niektóre paczki mają tak wylosowane skille, że zwyczajnie trzeba je ominąć albo zrestartować poziom, bo zabicie ich trwałoby z godzinę albo lepiej.

No, także powodzenia wszystkim życzę w biciu Inferna. Choć znając życie Hell będzie już dla wielu znawców barierą na, której się zatrzymają (bo za łatwo ;) i za nudno ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie slyszales o wizzardzie na HP regen i 35% hit cap zbroji energetycznej?

Kolejna jeszcze zabawniejsza opcja to pasywka na redukcje cooldownu od krytycznych obrazen i gra caly czas na diamentowej skorze (zerowy cooldown dla skilla). W praktyce wyglada to tak, ze w jednej grze, barb i monk padaja jak muchy, a wizzard sobie radosnie tankuje.

Edytowane przez fingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile czasu zajmuje osiągnięcie maksymalnego poziomu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Szkoda tracic czas na bzdurne negatywne wypowiedzi.

1/ co za idiota zrobil gre ze na singla musisz byc zalogowany

- a co ty bys chcial jeden z drugim czlowieczku skoro handel w tej grze bedzie za realne pieniadze, reszte mozesz wymozdzyc sam jesli dasz rade

2/ gra prosta tylko klikasz na pale

- zakoncz samemu bez pomocy kolegow inferno tylko i wylacznie zdany na to co sam wydropisz lub przerobisz to pogadamy

3/ za duzy drop itp

- skoro zle ze dropisz to odpowiedz pozostaje jedna wracaj do Metin2

4/ gra za krotka

- zakoncz dokladnie wszystkie wyzwania plus kazda postac wymaksowana i po inferno - wszystko sam!!

Komu nie pasuje to niech nie gra , zniechecic to juz sie raczej nie uda bo tyle co jest graczy w zupelnosci wystarczy a z pewnoscia jeszcze masa ich dojdzie

Negatywne wypowiedzi o D3 nijak sie maja do popytu

Mala edycja:

to ze samemu jeszcze nikomu sie nie udalo przejsc inferno z tego co tu piszecie to tylko swiadczy o tym ze nikt do tej pory nie udoskonalil swoich itemow na tyle aby moc zmierzyc sie sam na sam z inferno

czyli nikt grajac w singla jej nie przeszedl

Edytowane przez msnet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

I jeszcze dlugo nikt nie przejdzie, o ile wogole. Zreszta Blizz mowil,ze inferno jest dla gry druzynowej

4/ gra za krotka- zakoncz dokladnie wszystkie wyzwania plus kazda postac wymaksowana i po inferno - wszystko sam
Watek fabularny jest mega krotki i tu sie nie popisali. Fakt,ze to nie jest gra na jeden raz ale argumentowanie tym,ze jest kilka poziomow trudnosci i klas postaci jest bezsensu. Grasz za kazdym razem i tak to samo, z ta roznica ze przeciwnicy sa silniejsi i masz lepsze itemy. Co z takim Skyrim w takim razie,gdzie ukonczenie gry jedna postacia to ok 300 h? Prawda jest taka,ze wiekszosc ludzi zagra w D3 2-3 razy i tyle, byle dobic 60 lvl. Mi poki co sie nie znudzilo, gram 3ci raz,poziom pieklo ale kolejnej postaci nie bedzie mi sie chcialo poki co sprawdzac...zrobie sobie przerwe ja jakis czas.Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez diodaq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi dzisiaj taki ziomek / koleszka powiedział, że można grać w D3 bez połączenia z internetem ...tylko niby robiąc konto na battlenecie trzeba zaznaczyć, że używasz neta tylko do rejestracji i grać przez neta nie będziesz i że wtedy można grać singla bez neta ...ktoś coś wie o tym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi dzisiaj taki ziomek / koleszka powiedział, że można grać w D3 bez połączenia z internetem ...tylko niby robiąc konto na battlenecie trzeba zaznaczyć, że używasz neta tylko do rejestracji i grać przez neta nie będziesz i że wtedy można grać singla bez neta ...ktoś coś wie o tym ?

Nie ma takiej możliwości na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijajac sprzeczki gra dobra czy tez nie itp.

Kto jeszcze nie zainstalowal : 301.42-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql

Odradzam.

Cos z nimi jest nie tak , na GT540m spadek fps w akcji, gra na starcie twierdzi ze sa to starsze sterowniki i kieruje nas na sciagniecie nowych, problem tez tyczy sie gry w oknie jak ktos lubi - tam jeszcze wiekszy spadek fps

Odinstalowanie i wszelkiego rodzaju przeinstalowania nie pomagaja , system nadal lest wolniejszy niz przed nimi.

Jesli wam dziala wszystko ok to super , moj laptop ich nie toleruje prawdopodobnie czeka mnie szybka reinstalka i powrot do 296.10-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql z ktorymi nie ma w ogole problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby ktoś mnie wspomógł guest passem do d3 byłbym wdzięczny :) grzes_korzen@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w porównaniu do Dark Souls Diablo III wymięka w sposób okrutny pod każdym niemalże względem, co oczywiście nie zmiania faktu, że ten kultowy tytuł zdobywa niezliczoną rzeszę fanów. W tym przypadku można zauważyć efekt owczego pędu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co porównywać do DS, bo to dwie zupełnie inne gry, chyba, że klimat, ale w tym temacie DS pożera prawie wszystko.

Co do samego D3 odkąd kupiłem, nie grałem w nic innego.

Dla mnie dużym plusem jest Action House, nie trzeba już zasuwać paręnaście razy po tych samych lokacjach za sprzętem.

Dzięki temu mogę przejść grę przynajmniej na razie na Hell bez inwestowania w nią masy czasu.

Z drugiej strony wydałem na sprzęt (+resistance) 150k i czuję się jakbym grał na Nightmare (na Nightmare czułem się jak na Normal :P)

Mój barbarzyńca jest prawie nieśmiertelny.

Ciekawy jestem co się będzie działo na Inferno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem po 60h gry,jestem na hellu,postać 56lvl i nie jest łatwo,ktoś pisał o szybkim lvlowaniu,tak tylko jest to zrobione specjalnie żeby na inferno chociaż troszkę powalczyć,gdyby doszło się do inferno na 40lvl nie wiem czy był by sens grania bo w ogóle nic by się nie zdziałało.Ktoś pisał o dropie bo słaby,drop jest bardzo słaby,ja przez ten czas znalazłem może 3przedmioty których uzywałem,a gdyby nie dom aukcyjny to nie wiem czy na chwilę obecną coś bym zdziałał ze słabym eq,i tak mam je na chwilę obecną bardzo cieniutkie.Podsumowując gra nie jest zła jednak brak jej tego "czegoś" co miała 1 i 2 no i ten czas 12lat oczekiwania a nie jest to to się czytało i to boli najwięcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi