monkey 9 Napisano 26 Luty 2011 Ja się zacznę odwdzięczać w przyszłym tygodniu za puszczanie moich kierowców wszystkim. Ten tydzień mam wolne od pracy więc męcze K3 po premierze ile się da Xus :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 27 Luty 2011 Psn: Szczawiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 27 Luty 2011 Jak narazie jeden kierowca :D PSN ID: andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AKU 1 Napisano 27 Luty 2011 Witam, Też chętnie się przyłącze. Mój psnID: akumaharadza Posiadam dwóch Bobow na lvl 18 i 10 (online). Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 27 Luty 2011 witam dzis lub jutro moze byc tak ze nie wszystkie moje Boby beda online i nie bede puszczal ale zdecydowalem sie na 24h. po wyscigu odrobie wszystko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 27 Luty 2011 Jeszcze mój kolega ( nie ma konta na forum ) WiktorWro , i oczywiście ja jeszcze raz Lukasz2525 . Piszczcie , że B-spec . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Z chęcią bym Was pododawał do znajomych ale mam już pełne 100..... Ale postaram się pokasować tych, którzy nie odzywają się ponad tydzień i powinno się zwolnić trochę miejsca... Mam nadzieję, że nie będą mieli mi tego za złe.... A tu zbiorcza lista PSN ID z tego tematu bo przekopywanie się przez kilka stron dla wielu może być uciążliwe, można ją później wydrukować i na szybko wpisać do PS3 bo przełączanie telewizora z PC na PS3 kilkanaście razy jest trochę męczące i zniechęca..... rembix medmaxx89 wirazka_pl Buchenko gilas90PL JackXPPL zielsko_glowy szymon999 MaRCiN1320 kjedrek ZIOOLKO forel22 ArieLoOoPL Ozi_1PL janki41 atmpitbull M-e-l-o-n RAFA_POLSKA wariat28 mateuszbb1987 Kul_84_PL guyuwa KEILONE WildaF3niX djtorman Marqus_Pirx Pavulon1 piter24 Geravo kazmi_pl Lukasz2525 lotheradPL Barto98765 Rascal898PL mmarux rydz87 pprucia chomik2005 Duszol_PL Gumek legion_ldz CeMoTTT Xus_2010 PABLOlite Mardok_1986 zigulator b_wangin Gawron88 tommyg321 jarocracow winre w-zgol boniek_pl michu88 moskal_1 LIderus Sirroneth Szczawiu andryush akumaharadza INODrift Byłoby miło gdyby kolejna "nowa" osoba po prostu się do niej dopisała żeby nie trzeba było się znowu przekopywać..... Edytowane 27 Luty 2011 przez INO1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moskal_1 0 Napisano 27 Luty 2011 A ja mam pytanie czy puszczajac wyścig zdalny z konsoli, można puścić kilku swoich kierowców? I jak coś to PSN ID: moskal_1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 27 Luty 2011 A ja mam pytanie czy puszczajac wyścig zdalny z konsoli, można puścić kilku swoich kierowców? I jak coś to PSN ID: moskal_1 Można tylko jednego Byłoby miło gdyby kolejna "nowa" osoba po prostu się do niej dopisała żeby nie trzeba było się znowu przekopywać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AKU 1 Napisano 27 Luty 2011 A ja mam pytanie odnośnie puszczania bobow bezpośrednio z przeglądarki. Odpaliłem tryb na PS3 i bez problemu mogę dodać boba swojego i innych od znajomych oraz rozpocząć wyścig, natomiast gdy chce zrobić to samo z poziomu przeglądarki to ustawiam swojego boba potem chce dodać pozostałych (od znajomych) ale każdy znajomy jest "szary" tzn tak jakby nie posiadał swoich kierowców, a jak klikam na znajomego to wyświetla się właśnie informacja: "Nie znaleziono kierowcy" O co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonrks 0 Napisano 28 Luty 2011 (edytowane) To i ja się wpiszę : leonrks Pozdrawiam :) A tu zbiorcza lista PSN ID z tego tematu bo przekopywanie się przez kilka stron dla wielu może być uciążliwe, można ją później wydrukować i na szybko wpisać do PS3 bo przełączanie telewizora z PC na PS3 kilkanaście razy jest trochę męczące i zniechęca..... rembix medmaxx89 wirazka_pl Buchenko gilas90PL JackXPPL zielsko_glowy szymon999 MaRCiN1320 kjedrek ZIOOLKO forel22 ArieLoOoPL Ozi_1PL janki41 atmpitbull M-e-l-o-n RAFA_POLSKA wariat28 mateuszbb1987 Kul_84_PL guyuwa KEILONE WildaF3niX djtorman Marqus_Pirx Pavulon1 piter24 Geravo kazmi_pl Lukasz2525 lotheradPL Barto98765 Rascal898PL mmarux rydz87 pprucia chomik2005 Duszol_PL Gumek legion_ldz CeMoTTT Xus_2010 PABLOlite Mardok_1986 zigulator b_wangin Gawron88 tommyg321 jarocracow winre w-zgol boniek_pl michu88 moskal_1 LIderus Sirroneth Szczawiu andryush akumaharadza INODrift KOSA-POLAND leonrks Edytowane 28 Luty 2011 przez leonrks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOSAmisiu 5 Napisano 28 Luty 2011 Ja rowniez KOSA-POLAND poz.2 slabiutko ale dzis po pracy nadrobie zaleglosci pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pprucia 0 Napisano 28 Luty 2011 INO: Ty mówisz o przekopywaniu się przez cały temat a tu widać, że ludzie nie czytają aktualnej strony, ba - nawet twojego zbiorczego posta do końca nie przeczytali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOSAmisiu 5 Napisano 28 Luty 2011 Z chęcią bym Was pododawał do znajomych ale mam już pełne 100..... Ale postaram się pokasować tych, którzy nie odzywają się ponad tydzień i powinno się zwolnić trochę miejsca... Mam nadzieję, że nie będą mieli mi tego za złe.... A tu zbiorcza lista PSN ID z tego tematu bo przekopywanie się przez kilka stron dla wielu może być uciążliwe, można ją później wydrukować i na szybko wpisać do PS3 bo przełączanie telewizora z PC na PS3 kilkanaście razy jest trochę męczące i zniechęca..... rembix medmaxx89 wirazka_pl Buchenko gilas90PL JackXPPL zielsko_glowy szymon999 MaRCiN1320 kjedrek ZIOOLKO forel22 ArieLoOoPL Ozi_1PL janki41 atmpitbull M-e-l-o-n RAFA_POLSKA wariat28 mateuszbb1987 Kul_84_PL guyuwa KEILONE WildaF3niX djtorman Marqus_Pirx Pavulon1 piter24 Geravo kazmi_pl Lukasz2525 lotheradPL Barto98765 Rascal898PL mmarux rydz87 pprucia chomik2005 Duszol_PL Gumek legion_ldz CeMoTTT Xus_2010 PABLOlite Mardok_1986 zigulator b_wangin Gawron88 tommyg321 jarocracow winre w-zgol boniek_pl michu88 moskal_1 LIderus Sirroneth Szczawiu andryush akumaharadza INODrift KOSA-POLAND Byłoby miło gdyby kolejna "nowa" osoba po prostu się do niej dopisała żeby nie trzeba było się znowu przekopywać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 28 Luty 2011 (edytowane) Jeżeli ktoś chce to może dodać jeszcze INODrift2 Drugie konto to jest chyba jedyny sposób na puszczenie w wyścigu wszystkich swoich Bobów Z tego konta puszczam wyścigi codziennie więc jak są chętni to zapraszam. Im więcej zawodników tym większa kasa i exp..... Edytowane 28 Luty 2011 przez INO1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 28 Luty 2011 Cześć, Przepraszam ale w weekend nie puszczałem żadnych wyścigów gdyż nie miałem praktycznie dostępu do konsoli na dłużej niż 10 minut ;/ Postaram sie teraz w tygodniu puszczać, i pewnie zrobie to dzisiaj wieczorem ;) Dziękuje Xusowi bo widziałem że jeździł z moimi kierowcami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Marzec 2011 możecie dopisac mnie do listy :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 3 Marzec 2011 wczoraj zauwazylem dziwna akcje jak puscilem wyscig z ps3 mialem wszystkich znajomych a ze strony wcielo mi jednego przyjaciela i nie mogle puszczac jego Bobow?? wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaba 0 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) To i ja się podłączę: m_zabka Lista: rembix medmaxx89 wirazka_pl Buchenko gilas90PL JackXPPL zielsko_glowy szymon999 MaRCiN1320 kjedrek ZIOOLKO forel22 ArieLoOoPL Ozi_1PL janki41 atmpitbull M-e-l-o-n RAFA_POLSKA wariat28 mateuszbb1987 Kul_84_PL guyuwa KEILONE WildaF3niX djtorman Marqus_Pirx Pavulon1 piter24 Geravo kazmi_pl Lukasz2525 lotheradPL Barto98765 Rascal898PL mmarux rydz87 pprucia chomik2005 Duszol_PL Gumek legion_ldz CeMoTTT Xus_2010 PABLOlite Mardok_1986 zigulator b_wangin Gawron88 tommyg321 jarocracow winre w-zgol boniek_pl michu88 moskal_1 LIderus Sirroneth Szczawiu andryush akumaharadza INODrift KOSA-POLAND greg_verin matijad andre_maks_PL szymondeck DarkShadowPL reissdorf84 Qrczak81 waldemarek1 kuba-piotrek m_zabka DANIEL79-PL AlexOssi79 zuzazuz Gucio1979 Qleeg1975 kleszcz1984 Edytowane 21 Marzec 2011 przez kakaroto-songo : dodano nowe osoby 21.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Marzec 2011 nie obraźcie się ale usunąłem wasze posty z listą chętnych do wyścigów zdalnych (strona jakoś mało przejrzysta była jak każdy w swoim poście po 30 osób miał) i zostawiłem tylko najnowszy :thumbsup:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monkey 9 Napisano 11 Marzec 2011 Dziś po dłuższej nieobecności w świecie GT starałem odwdzięczyć się wszystkim za zainteresowanie moimi bobami. Trochę mnie Bugzone3 wciągnął i powrót do pracy po prawie miesięcznej przerwie :) Nie miałem okazji sprawdzić więc spytam tutaj - czy te nowe wyścigi dają więcej exp i kasy niż te poprzednie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaba 0 Napisano 17 Marzec 2011 Chyba mnie zaraz coś trafi... czy wam też co 15 minut rozwala połączenie z PSN?? czy to wina tsunami czy mi kablówka nawala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 21 Marzec 2011 kolejny update listy update Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwiejak 0 Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Mój id: chwiejak GT mam od wczoraj, dzisiaj zrobię kierowcę, kilku z listy postaram się dodać do znajomych (ale nie chce robić gg z xmb;)) Wyścigi będę robił w pracy przez przeglądarę. Codziennie po 8h;) Pozdro Edytowane 21 Marzec 2011 przez chwiejak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AKU 1 Napisano 22 Marzec 2011 Chciałbym poruszyć kwestię listy oraz puszczania bobów... lista listą ale tak naprawdę, kto odwdzięcza się puszczaniem bobów przez innych "znajomych" i robi to samo ? Nie chce mieć pretensji do innych, którzy grają w tryb B-spec ale czuje się odrobinę wyrolowany - puszczam bobów praktycznie codziennie w godzinach 9-21, różnych znajomych ( pracuje w trybie dwóch zmian i mam dużo wolnego czasu przy kompie ) naprawdę wielu osobom nabiłem niezłe staty oraz kupę szmalu... Za to z ich strony zero odzewu i działań... Nie mówię tutaj o kozakach z 40 poziomem A-spec oraz B-spec bo wiadomo, że im zapewne już się nie chce bawić w te klocki. Podaję dwóch sprawdzonych użytkowników, których mogę polecić: puszczają bobów systematycznie lub chociaż raz na jakiś czas. Sirroneth Xus_2010 Zapraszam do znajomych i współpracy. A wszystkim pijawkom dziękuję i do widzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach