Gawron 4 Napisano 1 Marzec 2011 Moze byc ,ja bede stawial na jakosc wysoka,wieksza szansa ze na replayach nie bedzie lagowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 1 Marzec 2011 moge dac na jakosc wysoka ale nie wiadomo czy wtedy wszyscy wejda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 1 Marzec 2011 Moze byc standart. Lista startowa na dzis: 1.GTPL_Gawron-Za mnie pojedzie Hardgib/GTPL_hardgib 2.Mardok_1986 3.ZEFIR69_PL 4. Papay1ek 5.valhalem 6.arcadiush 7. JackXPPL 8. dawidm 9. pnabor 10.perek1977 11..sandalboss 12.kazmi_pl 13.reissdorf84 14. Watson20054133 15.guldekPL 16.GTPL_X-Mato Rezerwa ==== 17.bolo_2010 18. zibikiel 19.norbi_10 20. sztiff 21. lukinio1 Bolo spadles na pierwszego rezerwowego Gdyz X-Mato zapisal sie juz dawno,ponizej link z dowodem ze Mato zapisal sie 24 lutego http://www.gt5.amiga...83&p=9333#p9333 Hostuje perek1977,wszyscy ktorzy chca trafic do pokoju proponuje dodac go do znajomych,lub inna osobe np JackXPPL-jest to osoba o swietnej frekwencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) http://c.wrzuta.pl/wi6909/c92509ab0007e2d14d6d7795/0/img00066.jpg Edytowane 2 Marzec 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 1 Marzec 2011 Heh a to dziwne- Ja mam inne zdjęcie. W ostatniej sekundzie wyprzedziłem Jacka :) Ogólnie wyścig bardzo ciężki, ale o wrażeniach jutro na spokojnie w pracy :P Macie 24h na składanie i dokumentowanie skarg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 2 Marzec 2011 Oooo widze ze guldek pozamiatal.Nie wiem czy kilka osob opuscilo wyscig czy tylko 11 sie stawilo. Od nastepnego toru bedzie puszczana lista potwierdzenia obecnosci,nie moze byc tak ze niektorzy beda siedziec na rezerwie a ktos sie nie pojawi,a jednoczesnie rezerwowy mysli sobie nie zalapalem sie nawet nie bede czasu tracil by sprawdzac czy jest miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Hehe... widzę, że Valhalem też w pracy :D Wyścig rzeczywiście bardzo ciężki, trenowałem ostro przed startem, w ciągu ostatnich trzech dni przejechałem koło 300 okrążeń na tym torze i co? Dopiero 8 :P Rzeczywiście to SUMO na starcie stanął bokiem i ktoś tam w niego wjechał. Ja na szczęście byłem po wewnętrznej stronie toru więc mnie to nie dotyczyło:) Ogólnie w pitstopie byłem chyba z 6 razy ( ulala ) głównie z powodu błędów ( banda i rozwalony silnik ) od razu stwierdziłem, że do pita trzeba więc zjeżdżałem, a z tego co ktoś mówił, kilka osób jeździło z uszkodzonym silnikiem?! To się opłacało w ogóle? :D Zapewne podobnie będzie na Lazurowym czy Tokyo :D @Incydenty Oj sporo było, ale nie chce mi się tym zaprzątać głowy więc niczego nie zgłaszam i jadę dalej :) @Opony Wszyscy startowali na TWARDYCH - sprawdzałem :P @Gawron Zmieniliśmy ilość okrążeń z 34 na 49 bo przy 34 wyścig by trwał 45 minut:P Edytowane 2 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Hehe... widzę, że Valhalem też w pracy :D Wyścig rzeczywiście bardzo ciężki, trenowałem ostro przed startem, w ciągu ostatnich trzech dni przejechałem koło 300 okrążeń na tym torze i co? Dopiero 8 :P Rzeczywiście to SUMO na starcie stanął bokiem i ktoś tam w niego wjechał. Ja na szczęście byłem po wewnętrznej stronie toru więc mnie to nie dotyczyło:) Ogólnie w pitstopie byłem chyba z 6 razy ( ulala ) głównie z powodu błędów ( banda i rozwalony silnik ) od razu stwierdziłem, że do pita trzeba więc zjeżdżałem, a z tego co ktoś mówił, kilka osób jeździło z uszkodzonym silnikiem?! To się opłacało w ogóle? :D Zapewne podobnie będzie na Lazurowym czy Tokyo :D @Incydenty Oj sporo było, ale nie chce mi się tym zaprzątać głowy więc niczego nie zgłaszam i jadę dalej :) @Opony Wszyscy startowali na TWARDYCH - sprawdzałem :P @Gawron Zmieniliśmy ilość okrążeń z 34 na 49 bo przy 34 wyścig by trwał 45 minut:P Wyscig był ciekawy tylko na 1 zakrecie na zewnetrznej ktos w bande wleciał i sie zatrzymał. Niestety trzeba bylo zjechac di pita na 1 okr, a potem pogon za czolowka. Wszystko bylo by pieknie ladnie gdyby nie dublowanie. Mam wrazenie ze niektórzy nie znaja regulaminu, zamiast przepuscic to jada jakby walczyli o mistrzostwo swiata . Mam tu szczegolnie na mysli jacka. Niech obejrzy sobie jak to robią Sumo albo kolega w bmw m3. Pozniej poszukam filmiku jak ma takie przepuszczeniw wygladac moze to pomoze. No moze to zgłosze i nie bedzie juz takich sytuacji. Nie pamietam dokładnej nazwy ale Jack urudniał duublowanie gdzies w okolicach 12-20 okr i jakos pod koniec wyscigu. Edytowane 2 Marzec 2011 przez machina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTPL_X-Mato 0 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Gawron - nie czytałem wczorajszych postów na ps3site i nie wiedziałem ze dopisales mnie do listy wiec nie byłem na wczorajszym wyscigu :) Na nastepnym wyscigu napewno bede :) Edytowane 2 Marzec 2011 przez GTPL_X-Mato Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Zdjęcie zrobione już po wyścigu. Rzeczywiście wyprzedziłem Jacka w ostatnich sekundach. W ogóle Jack co się z Tobą stało na ostatnich metrach? Stałeś w miejscu... Dziwne jest, że pokazuje mi mniejszą stratę do lidera niż Zefir a w rzeczywistości na 100% Zefir był przede mną :) Edytowane 2 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vendeta 0 Napisano 2 Marzec 2011 Zdjęcie zrobione już po wyścigu. Rzeczywiście wyprzedziłem Jacka w ostatnich sekundach. W ogóle Jack co się z Tobą stało na ostatnich metrach? Stałeś w miejscu... Gratulacje dla Guldka :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 2 Marzec 2011 Wotson nie kombinowales cos z Photoshop -em ? masz lepszy czas niz ja :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Wotson nie kombinowales cos z Photoshop -em ? masz lepszy czas niz ja :laugh: Nie kombinowałem- dlatego piszę, że to dla mnie bardzo dziwne:P Niby dojechałem do wyścigu ze stratą 2:32 a w rzeczywistości miałem 2 okrążenia straty i nie byłem wstanie dojechać do mety:P Dziwne jest, że pokazuje mi mniejszą stratę do lidera niż Zefir a w rzeczywistości na 100% Zefir był przede mną :) Edytowane 2 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 2 Marzec 2011 Dzięki nie działającym kwalifikacjom, (które jeździłem na twardym ogumieniu podczas gdy większość stawki śmigała na miękkich) szczęśliwie ustawiło mnie na starcie na P2, co pozwoliło mi opuścić pierwszy zakręt na prowadzeniu i po kilkunastu okrążeniach wypracować około 30sekund przewagi. Gdy na drugiej pozycji pojwaił się guldek (chyba był po pitstopie na miękkich) zaczął błyskawicznie odrabiać stratę, urywając chyba po sekundzie na sektorze. Około 25 okrążenia próba zdublowania Watsona zakończona uszkodzeniem pojazdu i pitstop (będę wnosił dwa protesty u utrudnienie dublowania skutkujące uszkodzeniem pojazdu, przeciwko watsonowi i jackowi) Standardowa przygoda z odkręceniem kierownicy i odpiętymi pedałami zatrzymała mnie na torze na około 40 sekund, guldek był sporo szybszy ale szansa na drugie miejsce prysneła. Ciekawa walka na dwóch ostatnich kółkach o 4 pozycję, dzięki torowi pozwalającemu na defensywną jazdę udało mi się utrzymac pozycję, choć wydaje mi się że obydowje z pnaborem jechaliśmy rozwalonymi autami po próbie zdublowania jacka. Dzięki za wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 2 Marzec 2011 Ja nie dojechałem do końca. Kilka razy w picie. Nie doczytałem regulaminu i jechałem z uporem maniaka na wyścigowych twardych, zamiast zmienić na miękkie :P Potem w niechcący wyszedłem z wyścigu, bo zamiast dać kontynuuj dałem wyjdź :( Nic nie trenowałem, a i do końca mojej bejcy nie przygotowałem pod ten tor. Nie wiem tylko, czy te merce mają lepsze osiągi czy ze mnie dupa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Apeluję do wszystkich drodzy kolegi, że jeśli nie straciliście bardzo dużo na jakiś incydentach to nie wnoście protestów, gdyż w końcu poleci jak po sznurku i będzie więcej minusowych punktów niż plusowych. Jeśli SŁUSZNIE dostanę karę za incydent z Hargibem ( bo nie pamiętam sytuacji ), również rozważę możliwość wniesienia protestu ( zawsze coś się znajdzie ). Choć jak wspominałem wcześniej nie chcę tego robić. Przyjmijmy, że protesty wraz z udokumentowaniem można wnosić do godziny 21:00, a o 22:00 wkleję tabelę wyników ! Edytowane 2 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 2 Marzec 2011 hej, jak będzie jakieś wolne miejsce to chętnie się przyłącze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Apeluję do wszystkich drodzy kolegi, że jeśli nie straciliście bardzo dużo na jakiś incydentach to nie wnoście protestów, gdyż w końcu poleci jak po sznurku i będzie więcej minusowych punktów niż plusowych. Jeśli SŁUSZNIE dostanę karę za incydent z Hargibem ( bo nie pamiętam sytuacji ), również rozważę możliwość wniesienia protestu ( zawsze coś się znajdzie ). Choć jak wspominałem wcześniej nie chcę tego robić. Przyjmijmy, że protesty wraz z udokumentowaniem można wnosić do godziny 21:00, a o 22:00 wkleję tabelę wyników ! Watsonie, Ludwiku Dornie i psie Sabo, nie idźcie tą drogą :laugh: Edytowane 2 Marzec 2011 przez hardgib Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 2 Marzec 2011 to co pisałem na wyścigu akcja z jackiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 2 Marzec 2011 Sumo widze po 4 miejscu na mistrzostwach Polski sodowka do glowy uderzyla :laugh:A tak na powaznie to co,znudzilo sie dawanie fory?Ps;dolaczonej grafiki nie widac. hehe nic mnie w głowe nie uderzyło :P Grafike już widać. ;)Co do wczorajszego wyścigu: Kwalifikacje jak zwkle z d... wzięte bo z 5 czasem startowałem z Pole Position. Przed wyścigiem mówiłem, że chce z końca stawki startować bo przynajmniej pierwszy zakręt spokojnie bym sobie przejechał no i wykrakałem. :sweat: Niestety na przedostatnim okrążeniu wyłączyli mi neta - 1 marca mieli mi telefon włączyć w modemie no i włączyli, jednocześnie go resetując o 23:10 kuźba, akurat na przedostatnim okrążeniu. <_< Nie mam przez to powtórki wyścigu, a raczej nie było tak, że mnie obróciło w zakręcie tylko ktoś wjechał w mój tyłek i wbiłem się w bandę. Musiałem poczekać aż wszyscy przejadą i dopiero wycofać - straty 1 minuta i spadek z 2 na 13 pozycję po przymusowym Pit-Stopie czyli teoretycznie po wyścigu. Prosiłbym kogoś o nagranie tej sytuacji (może z kamery z widokiem do tyłu z mojego samochodu) bo sam jestem ciekaw co się tam stało i kto we mnie przywalił, a zamieszczony materiał będzie jednocześnie moim protestem w tej sprawie. ;) No chyba, że ktoś może umieścić na jakimś serwerze powtórke to sobie ściągne i sam nagram. ;) Myślałem , że tor będzie łatwy i przyjemny , niestety przeliczyłem się już na pierwszym zakręcie Sumo (chyba) swoją calibrą/astrą wpadł w poślizg :D No właśnie... tylko, że to nie był poślizg.Wszystko bylo by pieknie ladnie gdyby nie dublowanie. Mam wrazenie ze niektórzy nie znaja regulaminu, zamiast przepuscic to jada jakby walczyli o mistrzostwo swiata .Na początku się ździwiłem, bo miały być ustawione kary małe, a były najwidoczniej wyłączone, przez co przy dublowaniu nie było duchów i większość z Was jeszcze przy takich ustawieniach pewnie nie grało i przy dublowaniu walczyli jak gdyby nigdy nic. ;) Wotson nie kombinowales cos z Photoshop -em ? masz lepszy czas niz ja :laugh: To błąd gry - osobie, która robi zdjęcie, a nie jest hostem na tablicy wyników pojawia się czas (chyba) zakończenia ostatniego okrążenia. Na szczęście miejsca wyświetlają się dobrze. ;)U mnie ostatnio było tak: Czyli powinienem być czwarty. ;) No nic w czwartek będzie lepiej... bo gorzej być nie może. :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 2 Marzec 2011 Watsonie, Ludwiku Dornie i psie Sabo, nie idźcie tą drogą :laugh: Nie kumam Cię, to jakiś zarzut? "Psie Sabo?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 2 Marzec 2011 to co pisałem na wyścigu akcja z jackiem ze względu na to że nie zdażyło się to pierwszy raz postanowiłem zwrócić uwagę chłopakom któży dublują i przy tym bardzo się rozpychają jakby mieli jakiś przywilej z tego powodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 27 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach